کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
تا باشه آدم بال بال بزن به خوشي و اميدوارم بزرگترين دغدغه هاي زندگيون همين بال زدن براي آينده باشه.
خدا قسمت ما هم كنه تا بياييم تو اون پيج ناك ناك كنيم.
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، Tolu IR ، armehraboon ، alireza51
(2015-09-20 ساعت 15:21)sara456 نوشته:  وای دوستان ابن چه بحثاییه. ایشالله همه به زودی کلیر میشیم و کار اصلا به اونجاها نمیکشه. به جای فکر به این چیزا بیایید به هم انرژی مثبت بدیم و با هم دعا کنیم تا خیلی زود هنه کلیر بشند و همه چیز ختم به خیر بشه، الان همگی فقط به انرژی مثبت و موفقیت بعدش فکر کنیم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(2015-10-02 ساعت 00:12)shaya نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 21:32)itex نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 17:12)Sam-90 نوشته:  يك سوال از دوستان دارم و اينه كه انكارا ميدونم اينجوري بود قبلاً كه اگه تلفن داشتيم همراهمون دم سكوريتي تحويل مي گرفتن يه شماره ميدادن، بعدش كه برگشتي شماره را تحويل ميدادي و تلفنت را مي گرفتي. سفارت تو ابوظبي هم اينجوريه؟

نه دیگه بعدش دیگه تحویل نگرفتن، باید میرفتیم اون دکه مطبوعاتی نزدیک سفارت تحویل میدادیم، یک پولی هم میگرفت نگه میداشت.

هییییی یادش بخیر پارسال تا همین موقع ما تو این پیج بال بال میزدیم که کلیرنسمون بیاد Tongueحالا هم رفتیم تو اون یکی پیج بال بال میزنیم تا گرین کارتمون بیاد Tongueخلاصه از من به شما نصحیت زیاد نگران نباشین از وقتتون به خوبی استفاده کنین و لذت ببرین و البته زبان بخونین چون زندگی پر از این بال بال زدنهاست و تمومی ندارن این تموم شه یکی دیگهBig Grin
من ٢٩jul سفارت ابوظبي بودم سقارت گوشى تحوىل مىگرفت ولى كيف همراه نبريد
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Tolu IR ، alireza51 ، samiraaa
بچه ها تو این جدول منتضران اینایی که ۲ سال بیشتر ه که منتضرن واقعا انقدر طولانی شده یا اینکه کلیر شدن یادشون رفته بیان بگن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sanbad ، Sam-90
كار دوستان كه انجام ميشه كم لطفي ميكنن.

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: Sunlight66 ، Tolu IR ، mana94
(2015-10-03 ساعت 23:10)Sunlight66 نوشته:  بچه ها تو این جدول منتضران اینایی که ۲ سال بیشتر ه که منتضرن واقعا انقدر طولانی شده یا اینکه کلیر شدن یادشون رفته بیان بگن؟

البته 2ساله که نداریم! Wink پرونده سیاوش گویا نقص مدارک داشته گمان میکنم عودت شده NVC. صفحات قبلی اخیرا یه پستی گذاشته بودند.
دو نفر بعدی احتمالا رفتند. بعدش منم که هنوز دارم مقاومت میکنم. Cool
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Tolu IR ، ATYY ، shadoow ، Sam-90 ، Sunlight66 ، samiraaa
(2015-10-03 ساعت 23:10)Sunlight66 نوشته:  بچه ها تو این جدول منتضران اینایی که ۲ سال بیشتر ه که منتضرن واقعا انقدر طولانی شده یا اینکه کلیر شدن یادشون رفته بیان بگن؟
(2015-10-04 ساعت 10:21)sanbad نوشته:  البته ۲ساله که نداریم! Wink پرونده سیاوش گویا نقص مدارک داشته گمان میکنم عودت شده NVC. صفحات قبلی اخیرا یه پستی گذاشته بودند.

جدول درسته، امیرحسین (Ghormeh Sabzi) حدود دوسال منتظر بود تا روزای آخر میومد و شکر خدا بالاخره کلیر شد، بعدش با یک اکانت دیگه سر میزد به سایت. sabrayob رو هم خودم شاهد کلیر شدنش بودم و نفر اول بهش تبریک گفتم.... روزای سختی بود.
Piboo و bobo که هنوز کلیر نشدن رو من چک کردم، هردو هنوز به سایت سر میزنن که نشون میده احتمالا کلیر نشدن. خودشون هم اگر این مطلب رو میخونن به ما بگن.
به امید کلیر شدن همه
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، amirsalehish ، mana94 ، shadoow ، inanna ، Tolu IR ، Sunlight66
سلام دوستان من امروز برگشتم ایران ... چهارشنبه مصاحبه داشتم و بهم یه برگه داد گفت این سایت رو چک کن و هر موقع کیس نامبرت اومد پاسپورتت رو بیار ...
آرزوی موفقیت برای همه مهاجرسرائی ها دارم
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، amirsalehish ، inanna ، Tolu IR ، Sunlight66 ، itex ، Haghighat ، sanbad
(2015-10-04 ساعت 21:53)shadoow نوشته:  سلام دوستان من امروز برگشتم ایران ... چهارشنبه مصاحبه داشتم و بهم یه برگه داد گفت این سایت رو چک کن و هر موقع کیس نامبرت اومد پاسپورتت رو بیار ...

ایشالا زود جوابش میاد
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow
(2015-10-04 ساعت 20:39)itex نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 10:21)sanbad نوشته:  البته ۲ساله که نداریم! Wink پرونده سیاوش گویا نقص مدارک داشته گمان میکنم عودت شده NVC. صفحات قبلی اخیرا یه پستی گذاشته بودند.

جدول درسته، امیرحسین (Ghormeh Sabzi) حدود دوسال منتظر بود تا روزای آخر میومد و شکر خدا بالاخره کلیر شد، بعدش با یک اکانت دیگه سر میزد به سایت. sabrayob رو هم خودم شاهد کلیر شدنش بودم و نفر اول بهش تبریک گفتم.... روزای سختی بود.
Piboo و bobo که هنوز کلیر نشدن رو من چک کردم، هردو هنوز به سایت سر میزنن که نشون میده احتمالا کلیر نشدن. خودشون هم اگر این مطلب رو میخونن به ما بگن.
به امید کلیر شدن همه

SadSadSad
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna
بچه ها این شماره تلفن برا ویزا چیه تا حالا کسی زنگ زده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-04 ساعت 22:34)Sunlight66 نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 21:53)shadoow نوشته:  سلام دوستان من امروز برگشتم ایران ... چهارشنبه مصاحبه داشتم و بهم یه برگه داد گفت این سایت رو چک کن و هر موقع کیس نامبرت اومد پاسپورتت رو بیار ...

ایشالا زود جوابش میاد

موفق باشيد گفتن حدودا چه مدت طول ميكشه؟
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان:

عزیزم پس به شما هم clearance خورد !!؟ چرا اینجوری میکنن آخه ؟! نه که خیلی سرشون خلوته و زود زود جواب میدند ,هی هم دوباره کاری , هم برای خودشون ,هم برای ما ! اصلا یک لحظه هم فکر نمیکنند چه بازی دارند با زندگی ما ها میکنن ! آخه آدم به کی بگه ! ایشالا این بار دیگه زیاد منتظرتون نگذارند و کارتون سریع انجام شه Rolleyes برا همتون دعا میکنم " آیکون hopeful " !
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، mana94 ، shadoow ، Sunlight66 ، samiraaa
(2015-10-04 ساعت 23:31)mana94 نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 22:34)Sunlight66 نوشته:  

ایشالا زود جوابش میاد

موفق باشيد گفتن حدودا چه مدت طول ميكشه؟
2 هفته تا شش ماه
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، mana94 ، ATYY
(2015-10-04 ساعت 23:55)inanna نوشته:  

عزیزم پس به شما هم clearance خورد !!؟ چرا اینجوری میکنن آخه ؟! نه که خیلی سرشون خلوته و زود زود جواب میدند ,هی هم دوباره کاری , هم برای خودشون ,هم برای ما ! اصلا یک لحظه هم فکر نمیکنند چه بازی دارند با زندگی ما ها میکنن ! آخه آدم به کی بگه ! ایشالا این بار دیگه زیاد منتظرتون نگذارند و کارتون سریع انجام شه Rolleyes برا همتون دعا میکنم " آیکون hopeful " !
بله کلیرنس خورد... بعد این همه انتظار واقعا این جوابشون بی انصافی بود
ممنون از دعا هاتون
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، inanna ، sanbad ، Sunlight66 ، itex ، ATYY
دوستان من بالاخره ديروز بعد از چهار ماه و نيم كلير شدم و متن زير رو تو سايت سفارت ديدم، ميشه بهم كمك كنين كه آيا بايد مديكال رو آپديت كنم يا نه؟ آخه هنوز ٥٠ روز اعتبار داره!!!! متوجه نميشم كه بايد چه كار كنم!!!

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.

New medical examination is required.
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، sanbad ، ATYY ، Tolu IR ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان