کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-10-19 ساعت 13:34)samiraaa نوشته:  سلااااااااااااااااااااام عزیزانم،هموطنان ایرانی ی گُلم که همیشه ی خدا موردِظُلم واقع شدیدSad،انشاا....که امروز خیلی ها کلیرشن بخصوص اسطوره ی استقامت(سندبادِعزیز)وساراجانِ456که ۱مقداربی تاب تراز بقیه هستند.Tongueنازنینان تا۵شنبه میتونیم امیدداشته باشیم ومن مطمئنم خیلی از دوستان این هفته کلیر میشن.Coolبرادر کوچیکِ خودم ۵شنبه 17سپتامبر بعداز۳ماهُ13روزکلیرشد،بجز فردای روزِ مصاحبه هیچ اپدیتِ دیگه ایم نداشت.من ازامروزتا۵شنبه لحظه به لحظه اینجارو چک میکنَم ومنتظر خبرهای خوبتان هستم.Big Grinلاو یو آلTongue

سلام
ممنون از امیدواریت ، من 23 اکتبر این ماه میشه یکسال که منتظرم ، ابوظبی جواب تلفن رو نمی ده همینطور جواب ایمیل رو ، NVC هم میگه از دست ما خارج شده و نمی تونیم کاری کنم ، به نظرتون من چی کار کنم؟ آیا اصلا توی این مرحله از لحاظ ریالی به سود یک وکیل هست که پیگیر کار ما باشه ؟ چون با چند نفر صحبت کردم قبول نکردند احساس کردم چون خودشون هم نمی تونن کاری کنن قبول نکردند و از طرفی در مقابل کیس های سرمایه گذاری کیس های خانوادگی سود کمتری براشون داره. لطفا کسی اگر تجربه ای داره یا راهی سراغ داره
باتشکر
F2A / Case Creation Date: Sep 2013 / Interview: Abu Dhabi Oct 2014 / Clearance: 10 July 2016 / Visa: 24 July 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، Haghighat ، shadoow ، samiraaa ، itex ، ATYY
سلام دوستان
من هم به جمع شما پیوستم و امیدوارم به زودی این تاپیک خلوت بشه و همگی این مرحله رو پشت سر بگذارند.
سفارت من ایروان بود این طور که در جدول منتظران نگاه میکنم این سفارت از 2تای دیگه مدت کلرنسشون طولانی تره درست نتیجه گرفتم؟ با این حساب زیر 4 ماه نباید امید داشته باشم!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، shadoow ، samiraaa ، armehraboon
(2015-10-19 ساعت 13:51)qesign نوشته:  
(2015-10-19 ساعت 13:34)samiraaa نوشته:  سلااااااااااااااااااااام عزیزانم،هموطنان ایرانی ی گُلم که همیشه ی خدا موردِظُلم واقع شدیدSad،انشاا....که امروز خیلی ها کلیرشن بخصوص اسطوره ی استقامت(سندبادِعزیز)وساراجانِ456که ۱مقداربی تاب تراز بقیه هستند.Tongueنازنینان تا۵شنبه میتونیم امیدداشته باشیم ومن مطمئنم خیلی از دوستان این هفته کلیر میشن.Coolبرادر کوچیکِ خودم ۵شنبه 17سپتامبر بعداز۳ماهُ13روزکلیرشد،بجز فردای روزِ مصاحبه هیچ اپدیتِ دیگه ایم نداشت.من ازامروزتا۵شنبه لحظه به لحظه اینجارو چک میکنَم ومنتظر خبرهای خوبتان هستم.Big Grinلاو یو آلTongue

سلام
ممنون از امیدواریت ، من 23 اکتبر این ماه میشه یکسال که منتظرم ، ابوظبی جواب تلفن رو نمی ده همینطور جواب ایمیل رو ، NVC هم میگه از دست ما خارج شده و نمی تونیم کاری کنم ، به نظرتون من چی کار کنم؟ آیا اصلا توی این مرحله از لحاظ ریالی به سود یک وکیل هست که پیگیر کار ما باشه ؟ چون با چند نفر صحبت کردم قبول نکردند احساس کردم چون خودشون هم نمی تونن کاری کنن قبول نکردند و از طرفی در مقابل کیس های سرمایه گذاری کیس های خانوادگی سود کمتری براشون داره. لطفا کسی اگر تجربه ای داره یا راهی سراغ داره
باتشکر

qesign جان من هم دو بار ماه قبل و یکبار دیروز ایمیل زدم جوابم ندادند.
اتفاقا با چند وکیل مکاتبه کردم هیچ کدام قبول نکردند. فقط یکبار به نماینده کنگره مراجعه داشتیم که سفارت در پاسخ به ایشان هم همون جواب همیشگی دادند. Sad
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: qesign ، shadoow ، samiraaa ، armehraboon ، برنا ، Nightsky007

سمیرا جان. از لطف و محبتت ممونم. امیدوارم که بزودی خبر کلیر شدن شما و بقیه دوستان عزیز را بشنویم. سلامت باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mana94 ، samiraaa ، qesign ، Nightsky007 ، Sunlight66
Sandbad, qesign و بقیه دوستانی که منتظر هستین... متاسفانه شرایط بصورتی هستش که بعضیها بیشتر از حد عادی معطل میشن و حتی سناتور و شاید رییس جمهور هم نتونه کاری براشون بکنه.
خبر خوبی هم هست این وسط، تجربه چند ساله این تاپیک میتونه راهنمایی برای تسهیل سخیتهای انتظار باشه: از چک کردن روزانه CEAC دست بردارین و از الان یک زمان یکساله برای رفتن در نظر بگیرین. در این یکسال میتونین کار کنین، مسافرت برین و حداقل از این حسی تعلیق که ممکنه هر روز کلیر بشین خارج میشین. اینکه ماهها با چمدان بسته منتظر کلیر شدن بشین یک حس کشندس.
امید به خدا هر وقت هم که کلیر بشین 6 ماه وقت دارین که زندگی رو جمع جور کنین و برین که زمان مناسبی برای اینکار هستش.
موفق باشید.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، mana94 ، shadoow ، armehraboon ، qesign ، sanbad ، Haghighat ، Sam-90 ، Nightsky007 ، Sunlight66
دوستان سلام.... من بايد يك سري مدارك طبق درخواست سفارت ايروان براي سفارت بفرستم... ايميل زدم كفتند هم با post ميشه هم بندازيم تو صندوق سفارت... كه بايد از طريق ازانس مسافرتي بفرستم.... حالا ميخواستم بدونم دوستان تجربه مشابهي دارند؟ با بست بهتره يا ازانسهاي مسافرتي؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Nightsky007
(2015-10-19 ساعت 19:41)itex نوشته:  Sandbad, qesign و بقیه دوستانی که منتظر هستین... متاسفانه شرایط بصورتی هستش که بعضیها بیشتر از حد عادی معطل میشن و حتی سناتور و شاید رییس جمهور هم نتونه کاری براشون بکنه.
خبر خوبی هم هست این وسط، تجربه چند ساله این تاپیک میتونه راهنمایی برای تسهیل سخیتهای انتظار باشه: از چک کردن روزانه CEAC دست بردارین و از الان یک زمان یکساله برای رفتن در نظر بگیرین. در این یکسال میتونین کار کنین، مسافرت برین و حداقل از این حسی تعلیق که ممکنه هر روز کلیر بشین خارج میشین. اینکه ماهها با چمدان بسته منتظر کلیر شدن بشین یک حس کشندس.
امید به خدا هر وقت هم که کلیر بشین ۶ ماه وقت دارین که زندگی رو جمع جور کنین و برین که زمان مناسبی برای اینکار هستش.
موفق باشید.

سلام
ممنون از راهنماییت ، بله دقیقا من هم به مسیر کاریم در ایران ادامه دادم و در کنار همه کارها منتظر یک خبر خوب هستیم .
مرسی
F2A / Case Creation Date: Sep 2013 / Interview: Abu Dhabi Oct 2014 / Clearance: 10 July 2016 / Visa: 24 July 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، Nightsky007 ، itex
ممنون خانم سمیرا، ولی من بی تابی نمیکنم ، نمیتونم بیشتر توضیح بدم، فقط میتونم بگم امیدوارم هیچوقت هیچوقت هیچوقت هیچکسی حتی دشمن هم در شرایط من قرار نگیره.همین.
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، fahi ، sanbad ، Nightsky007
(2015-10-19 ساعت 19:44)Mahbah نوشته:  دوستان سلام.... من بايد يك سري مدارك طبق درخواست سفارت ايروان براي سفارت بفرستم... ايميل زدم كفتند هم با post ميشه هم بندازيم تو صندوق سفارت... كه بايد از طريق ازانس مسافرتي بفرستم.... حالا ميخواستم بدونم دوستان تجربه مشابهي دارند؟ با بست بهتره يا ازانسهاي مسافرتي؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد

دوست عزيز من جاي شما بودم با پستي مي فرستادم كه قابل رهگيري باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، shadoow ، Nightsky007 ، Mahbah
بلخره شوهر من رفت مصاحبه.نقص مدرك داشتيم و البته كليرينس.گفتن تا ١٠ روز وقت دارين بفرستين و چند هفته بعدم ويزا امادس.
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، amirsalehish ، sanbad ، shadoow ، mana94 ، samiraaa ، آیین آنیتا
دوستان مدت کلیرنس من داره 6 ماه میشه.نه ایمیل جواب میدن نه تلفن.این چه وضعیه آخه.کسی راه دیگه ای به ذهنش نمیشه؟؟؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، sanbad
(2015-10-21 ساعت 13:07)فاطمه نوری نوشته:  دوستان مدت کلیرنس من داره ۶ ماه میشه.نه ایمیل جواب میدن نه تلفن.این چه وضعیه آخه.کسی راه دیگه ای به ذهنش نمیشه؟؟؟

4 بار ایمیل زدم از ماه پیش جواب نمیدن. خیلی عجیبه! Sad
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Sunlight66 ، shadoow
دوستان يه سوال از صبح كيس من ايشود شد در ceac ولي بعد از ظهر رفتم پست هنوز نيومده بود الا فردا مياد ؟
اگه فردا نياد خيلي بد ميشه چون پس فردا صبح پرواز دارم نميرسم

Send from Tapatalk
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-21 ساعت 19:17)saman98 نوشته:  دوستان يه سوال از صبح كيس من ايشود شد در ceac ولي بعد از ظهر رفتم پست هنوز نيومده بود الا فردا مياد ؟
اگه فردا نياد خيلي بد ميشه چون پس فردا صبح پرواز دارم نميرسم

Send from Tapatalk

این مشکل بعضی وقتا پیش میاد، به هر دلیلی دیر میرسه پست، ولی اگر ایشود شده فردا تا آخر وقت میرسه، من خودم آخرین روز بعد از بسته شدن در دفتر پست هم مجبور شدم توی اداره پست صبر کنم تا برسه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mani_badb0y
دوستان به نظرتون وقتي ميگن چند هفته ديگه ويزا امادس راست ميگن؟كسي تجربه داره؟اصلا اين چند هفته يعني چه قدر؟Sad((
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان