کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-12-03 ساعت 22:35)alireza55 نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 22:30)Nazanin_kh نوشته:  از سه ماه پيش كه چك همسرم شروع شد ، زيرش نوشته بطور ميانگين چهار ماه طول ميكشه ولي چون افيسر اسم يه ماه رو اورده بود نميخواستم باور كنم ممكنه چهار ماه طول بكشه ، حالا كه سه ماه رو رد كرد دارم ارزو ميكنم همون چهار ماه درست باشه !!!
منکه اینقد خبرای بد اینجا شنیدم که با ۵ ماهو ۶ ماه کاملا راضیم .

ننننننننننننننه لطفا نهههههه !!! ولي تو ليست منتظر ها هم نگاه كنين انكارا ٢٠١٥ كسي بيشتر از چهار ماه منتظر نبوده هااااااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94
باز شما يه اميدي به چهار ماه داريد براي من بينهايته Wink
پاسخ
(2015-12-03 ساعت 22:37)Sam-90 نوشته:  براي من اينو مي نويسه:
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.

شايد انكارا و ابوظبي نوشتشون فرق ميكنه ، شايد هم كتگوري هاي مختلف !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، mana94
.
[/quote]

ننننننننننننننه لطفا نهههههه !!! ولي تو ليست منتظر ها هم نگاه كنين انكارا ٢٠١٥ كسي بيشتر از چهار ماه منتظر نبوده هااااااااا
[/quote]
امیدوارم اینطوری بشه واقعا ،4 ماه که خیلی خوبه کمتر از یه ماه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-03 ساعت 22:38)Sam-90 نوشته:  باز شما يه اميدي به چهار ماه داريد براي من بينهايته Wink
واقعا متاسفم ,نمیدونم چی بگم .یه مشورت با یه وکیل بکن سام جان شاید نکته ای به نظرش برسه که به نظر شما نرسیده.
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90
ولي من فكر كنم همش يكيه فقط نوشته اش فرق ميكنه

تا سه هفته ديگه مشخص ميشه !!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-03 ساعت 22:53)alireza55 نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 22:38)Sam-90 نوشته:  باز شما يه اميدي به چهار ماه داريد براي من بينهايته Wink
واقعا متاسفم ,نمیدونم چی بگم .یه مشورت با یه وکیل بکن سام جان شاید نکته ای به نظرش برسه که به نظر شما نرسیده.

من هم سفارتم ابوظبيه و نوشته ام مثل سام..
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، armehraboon
دوستان با اینکه من حدود 40 روز از مصاحبه میگذره هنوز وضعیت من در سایت واشنگتن ready for interview هست، ممکنه مشکلی باشه؟
ارکیده. Shy
ویزا : CR1، مصاحبه: 25 اکتبر 2015
سفارت : ابوظبی
  Update:6 Nov,16Nov,7 Dec,15 Dec,22 Dec,5Jan,6Jan,7Jan
7 ژانویه / تبدیل به or  شده و 12 ژانویه تغییر وضعیت در سفارت ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-03 ساعت 22:53)alireza55 نوشته:  

تازه ٣٥-٣٦ روز از مصاحبه گذشته، الان براي مشورت زود بنظر مياد. اميد من به سه ماهه لطفاً دعا كنيد خسته شدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، armehraboon
(2015-12-03 ساعت 15:36)sara456 نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 15:25)samiraaa نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 15:18)sara456 نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 13:14)Haghighat نوشته:  من هم سوال داشتم: کلا وقتی قراره کلیر بشیم که دیگه حتما توی سیس قبلش آپ میشیم دیگه یا اینکه نه ممکنه آپ هم نمیشیم و یکباره در سایت سفارت کلیر بشیم؟؟!!

دوستان عزیز برای کلیر شدن شما قبلش باید آپ اصلی که از واشنگتن هست را بخورید و این آپ بین ساعات اداری واشنگتن رخ میده یعنی از بعد از ظهر ما تا حدود ساعت ۳و ۴ صبح. بعد از اون بین دو تا سه روز کاری طول میکشه تا از طریق سایت سفارت کلیری اعلام بشه ، در طول این فاصله دو سه روزه شما آپ دیگری در سایت سیس خواهید داشت که در آن / موجود در متن سیس به or تغییر میکنه و بعد از این اتفاق در فاصله خیلی کم نهایتا یک روز کلیری شما از طریق سایت سفارت اعلام خواهد شد و سیس دیگه به همون حالت باقی خواهد ماند تا زمانی که شما پاستون را به سفارت تحویل بدید و ویزاتون صادر بشه.
ساراجان سلام میشه (/ موجود در متن سیس به or تغییر میکنه)رو ۱کم بیشتر توضیح بدیدShyیعنی تغییر /به orکجاصورت میپذیره؟
عزیزم متن داخل سیس را وقتی میخونید فکر کنم حدود خط چهارم دو کلمه هست که اینطور نوشته mailed/ available که در آپ نهایی این / به or تبدیل میشه و بلافاصله بعد نهایت یک روز کلیری به شما اعلام میشه
سپاسگزارم ساراجان وباآرزوی موفقیت و شادکامی تندرستی واستون دوست خیلی عزیز

پاسخ
تشکر کنندگان: sara456
(2015-12-03 ساعت 22:30)Nazanin_kh نوشته:  از سه ماه پيش كه چك همسرم شروع شد ، زيرش نوشته بطور ميانگين چهار ماه طول ميكشه ولي چون افيسر اسم يه ماه رو اورده بود نميخواستم باور كنم ممكنه چهار ماه طول بكشه ، حالا كه سه ماه رو رد كرد دارم ارزو ميكنم همون چهار ماه درست باشه !!!
امروز عصرمن داشتم همین موضوع رو به نامزدم میگفتم که انقدربدبخت شدیم و کشورِ بَد و غیرقابلِ زندگی کردنی داریم که الان بعداز6ماه هم اگه اف بی ای چکم دربیادبازم خوشحال میشم SadSadSadSadSadSad

پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55 ، mana94
(2015-12-03 ساعت 22:38)Nazanin_kh نوشته:  

عزیزم نازنین جان من مصاحبم انکارا بود والان 6ماه واندیه که منتظرم

پاسخ
(2015-12-04 ساعت 00:32)samiraaa نوشته:  
امروز عصرمن داشتم همین موضوع رو به نامزدم میگفتم که انقدربدبخت شدیم و کشورِ بَد و غیرقابلِ زندگی کردنی داریم که الان بعداز۶ماه هم اگه اف بی ای چکم دربیادبازم خوشحال میشم SadSadSadSadSadSad
اره واقعا ,راستش من فقط نمیخوام توی این مرحله کلیرنس به جایی برسم که ندونم چی کار کنم واگرنه هرموقع کلیر بیاد خوشحال میشم ,من یکی هر موقع از اینجا خلاص بشم بازم خوشحالم .
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، mana94 ، armehraboon
(2015-12-04 ساعت 00:39)samiraaa نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 22:38)Nazanin_kh نوشته:  

عزیزم نازنین جان من مصاحبم انکارا بود والان ۶ماه واندیه که منتظرم

اي واي ، تازه تو كه خانوم بودي ، ولي جدي تو ليست رو نگاه ميكردم خيلي ها حدود چهار ماه كلير شدن Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa
واسه شما هم نوشته بود اورج ٤ ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان