کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-01-09 ساعت 18:49)Haghighat نوشته:  سفارت ارمنستان هم که از قبل از تعطیلات کریسمس به خواب زمستانی فرو رفته!!!!! لیست کلرنسشون هفته هاست تغییری نداشته!
همیشه گفتم بچه هایی که سفارتشون ارمنستان هست از جمله مظلوم ترین کیس های مهاجرتی هستند چون سفارت نه جایی برای آپدیت داره نه راحت میشه چک کرد _ به دلیل ف یل ت ر ی نگ - هر وقت عشقشون بگیره... هروقت حجم پروندهاشون روی هم تلنبار بشه کلیری ها اعلام میکنن! با بررسی لیست منتظران هم میشه فهمید همیشه طولانی ترین AP رو در مقایسه با سفارت های دیگه داشتن! خدا به هممون صبر بده!

واقعا چرا ارمنستان هیچ خبری نیست
من که از استرس روانی شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، mana94
(2016-01-10 ساعت 00:55)sarahnokhod نوشته:  
(2016-01-09 ساعت 18:49)Haghighat نوشته:  سفارت ارمنستان هم که از قبل از تعطیلات کریسمس به خواب زمستانی فرو رفته!!!!! لیست کلرنسشون هفته هاست تغییری نداشته!
همیشه گفتم بچه هایی که سفارتشون ارمنستان هست از جمله مظلوم ترین کیس های مهاجرتی هستند چون سفارت نه جایی برای آپدیت داره نه راحت میشه چک کرد _ به دلیل ف یل ت ر ی نگ - هر وقت عشقشون بگیره... هروقت حجم پروندهاشون روی هم تلنبار بشه کلیری ها اعلام میکنن! با بررسی لیست منتظران هم میشه فهمید همیشه طولانی ترین AP رو در مقایسه با سفارت های دیگه داشتن! خدا به هممون صبر بده!

من که از استرس روانی شدم

نگران نباشين ، انكارا هم خيلي وقته كه خبري نيست !
به اين هفته اميدوار باشيم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-10 ساعت 00:55)sarahnokhod نوشته:  

من که از استرس روانی شدم

نگران نباشين ، انكارا هم خيلي وقته كه خبري نيست !
به اين هفته اميدوار باشيم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sarahnokhod ، mana94
فكر كنم عليرضا ٥٥ كلا give up كرد ، ديگه هيچي نمينويسه ، ولي باور كنين آپديت نشدن دليل نميشه كه كلير عقب بيافته ، ممكنه دوشنبه آپديت بشي و همون روز كلير !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: sarahnokhod ، mana94 ، alireza55
نه من هستم : دی اعتراف میکنم که خسته شدم ، ولی خوب هنوز 41 روز دیگه تا 6 ماه مونده،ببینیم چی میشه ، همین چند روز پیش داشتیم میگفتیم 54 روز مونده ها، چه زود هفته گذشت .
امیدوارم همینطور که میگی باشه و یه دفعه چشم ما هم به جمال این or روشن بشه.
از این مرحله از زندگیم که گذشتم سعی میکنم جوری برم جلو که دیگه منتظر چیزی نباشم ،کنترل داشته باشم روی چیزایی که واسم مهمه. حالا بیشتر از قبل ارزش منتظر نموندنو کنترل داشتن رو میدونم . میگم اومدید اونجا بیاید خونه ما از این بحثای فلسفی بکنیم با هم :دی
پاسخ
تشکر کنندگان: Nazanin_kh ، sanbad ، qazaleh
(2016-01-10 ساعت 08:01)alireza55 نوشته:  نه من هستم : دی اعتراف میکنم که خسته شدم ، ولی خوب هنوز 41 روز دیگه تا 6 ماه مونده،ببینیم چی میشه ، همین چند روز پیش داشتیم میگفتیم 54 روز مونده ها، چه زود هفته گذشت
امیدوارم همینطور که میگی باشه و یه دفعه چشم ما هم به جمال این or روشن بشه.

ميشه ميشه ! مطمينم ميشه ، من به ژانويه خوشبين هستم ، تا دوهفته ديگه تمومه
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، ATYY ، mana94 ، armehraboon ، qazaleh ، alireza55
(2016-01-09 ساعت 20:30)itex نوشته:  تا جایی که تونستم اسامی تکراری رو توی لیست منتظران حذف کردم. لطفا اگر کسی کلیر شده یا اسم تکراری هست هنوز بهم بگین که اصلاح کنم تا جدول دقیقی داشته باشیم.
با آرزوی کلیر شده همه.

در ضمن، من دانشجو شدم و دیگه نمیرسم همه مطالب رو دقیق بخونم، اگر سئوال از من دارین اسم منو توی پست بیارین یا بهم پیام بدین. ممنون

به به مبارکه itex جان امیدوارم موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، itex
تو اين دو روز چند نفر كلير شدن ؟ ؟؟؟؟ دونقطه دي
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-13 ساعت 08:51)Nazanin_kh نوشته:  تو اين دو روز چند نفر كلير شدن ؟ ؟؟؟؟  دونقطه دي
سلام نازنين جان .چه موقعه حساسي سايت آپديت شد.من كه داشتم ديونه ميشدم  خيلي به مهاجر سرا عادت كردم 
اميدوارم به زودي كلير بشيم
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
اررره چك كردن سفارت و سيس يه طرف ، بي خبري از بقيه و چك كردن مهاجرسرا يه طرف
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad
سلام به همه
با وجود اینکه من تازه به شما پیوستم ولی خیلی عادت کردم به اینجا و این چند روز که سایت در حال آپ دیت شدن بود واقعا برام سخت بود، خوشحالم که باز هم در جمع شما هستم.
طی دو روز قبل خوشبختانه 16مورد در سایت سفارت آمریکا در ارمنستان کلیر شدن و خیلی خوشحال شدم که بعد از یک ماه که هیچ خبری در سایتشون نبود ،بالاخره یکسری کلیر شدند.
به امید خبرای خوب .
موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
این قضیه or درست بود . از سفارت به من ایمیل زدن و گفتن processing COMPLETED ، و برای ویزا برگرد سفارت.فکر کنم کلیر شدم.... نکته قابل توجه اینجاست که توی ایمیل گفتن با سایت توجه نکنید که هنوز نشون نمیده کلیر شدم .... از دوستان کسی دیگه ایمیل دریافت کرده؟
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January 
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، behnamshokri ، mani_badb0y ، Nazanin_kh ، ATYY ، sanbad ، armehraboon ، qazaleh ، alireza55
مبااااااارررررررك
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamed.nf
(2016-01-13 ساعت 10:09)Nazanin_kh نوشته:  مبااااااارررررررك

ممنونم خانم نازنین
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January 
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
پاسخ
تشکر کنندگان:
این آپدیت سایت مهاجرسرا بیشتر از سفارت و سیس رو اعصاب بود این چند روز.
من روز دوشنبه از صبح دایم داشتم سایت سفارت رو چک می کردم که ببینم کلیر شدم یا نه. اما هیچ خبری نبود.
حدود ساعت 9.5 شب سایت سیس رو چک کردم و در کمال تعجب دیدم یه آپدیت جدید دارم. خیلی عصبانی شدم که این مسخره بازی ها چیه. بعدش سایت سفارت رو چک کردم و همون جمله مسخره همشگی Interview Scheduled.
ساعت 10.5 شب می خواستم بخوابم که طبق عادت همیشگیم ایمیلمو چک کردم.
یکشنبه به فرودگاه آنکارا و سایت سفارت ایمیل زده بودم که آیا می تونم بدون پاسپورت داخل ترکیه پرواز کنم.
وقتی ایمیلمو باز کردم دیدم یه ایمیل از آنکارا دارم. فک کردم از فرودگاهه و حوصله خوندنشو نداشتم. اومدم بیرون از ایمیلم. ولی یه لحظه شک کردم و دوباره برگشتم تو و دیدم که بعله! ایمیل از سفارته. process completed!!!!
سایت مهاجرسرا هم که تعطیل. تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود که تو جدول itex بذارم که بچه ها ببینن و امیدوار بشن.
امیدوارم همه تو همین ژانویه که نه، تو همین هفته کلیر بشن.
سمیرای عزیز، چند روزه دارم سعی می کنم به پیام شما جواب بدم، ولی هنوزم نمیشه جواب داد. در هر صورت هیچ نیازی به عذرخواهی نبود. WinkWinkWinkWink
ارسال مدارک 10-01-2015
دریافت رسیت نامبر 13-01-2015
اپروو 10-07-2015
دریافت کیس نامبر و ایمیل از سفارت آنکارا 12-08-2015
مصاحبه 19-10-2015، نتیجه مصاحبه AP
کلیرنس 11-01-2016
آپدیت در سایت سفارت 0
آپدیت در سایت CEAC سیس، 21-10-2015، 04-01-2016، 05-01-2016، 07-01-2016 (تبدیل / به or در متن)، 11-01-2016
بازگشت به سفارت برای دریافت ویزا 08-02-2016، دریافت ویزا 20-02-2016، ورود به آمریکا از واشنگتن 20-02-2016
ارسال فرم های گرین کارت و اجازه کار و اجازه ورود 17-05-2016، انگشت نگاری 07-07-2016
تایید درخواست اجازه کار و ورود 15-08-2016، دریافت کومبو کارت 22-08-2016
دریافت گرین کارت 2 ساله بدون مصاحبه 19-10-2017
پاسخ
تشکر کنندگان: Nazanin_kh ، ATYY ، samiraaa ، sanbad ، armehraboon ، qazaleh ، alireza55

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان