کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
هر چیزی اندازه ای داره ، جملات مثبتم یه وقتی دیگه لویس میشن وقتی بیش از حد ازشون استفاده بشه ،ما که مدتهاست داریم میگیم امیدوارم ،به زودی ،دیگه چیزی نمونده،این ماه ،این هفته... از طرف دیگه وقتی حس کنی منطقی توی کار نیست،دیگه موضوع مثبت بودنو صبوری از بین میره.
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، milad_magnet ، samiraaa ، Sam-90 ، sanbad
(2016-01-20 ساعت 17:14)alireza55 نوشته:  هر چیزی اندازه ای داره ، جملات مثبتم یه وقتی دیگه لویس میشن وقتی بیش از حد ازشون استفاده بشه ،ما که مدتهاست داریم میگیم امیدوارم ،به زودی ،دیگه چیزی نمونده،این ماه ،این هفته... از طرف دیگه وقتی حس کنی منطقی توی کار نیست،دیگه موضوع مثبت بودنو صبوری از بین میره.

سلام بزرگوار
اینجور که نشون میده خیلی عصبانی هستید.من فقط فقط به اندازه ای که در حدش هستم خواستم رسالتم رو انجام بدم

من آنچه شرط بلاغست با تو می‌گویم

تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

پبروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghi sadegh ، miladmilado
سلام دوست من 

نه عصبانی نیستم ،در ارامش کاملم ، این نظر منه ،اونچیزیو که دارم میبینم گفتم ، نمیدونم موقعیت کیستون چیه و توی چه مرحله ای هستید،یا اینکه توی رفتن چقد عجله دارید ،چون شرایط هرکسی کاملا متفاوته، شاید برای شما مهم نباشه اگه تا 1 سال دیگه هم اینجا بمونید،ولی اگه عجله داشته باشیدو بخواید برید به کارو زندگیتون برسید از طرفی بعد از یه مدت انتظار حس کنید انتطارتون معنی نداشته ، دوس دارم ببینم نظرتون چیه.در هر صورت از نظر مثبتتون ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، sanbad
(2016-01-20 ساعت 17:14)alireza55 نوشته:  هر چیزی اندازه ای داره ، جملات مثبتم یه وقتی دیگه لویس میشن وقتی بیش از حد ازشون استفاده بشه ،ما که مدتهاست داریم میگیم امیدوارم ،به زودی ،دیگه چیزی نمونده،این ماه ،این هفته... از طرف دیگه وقتی حس کنی منطقی توی کار نیست،دیگه موضوع مثبت بودنو صبوری از بین میره.

کاملا حرفت را قبول دارم وقتی منطق در کار نیست و حق  از این شرایط برزخی (تا تجربه نکنه ادم نمیفهمه )  خارج  شدن را نداریم  صبوری از بین میره , 
از روز شنبه تصمیم گرفتم بیام کیش یه مدت بمونم هم از این حال و هوا در بیام هم اینکه هوا اینجا عالیه الان و به امید اینکه کلیر میشم تو این مدتی که اینجا میمونم بعدش برنامه سفر برای پیکاپ ویزارو میچینم و ... وایمکس و اینترنت را اکی کردم با خودم اوردم که دسترسی داشته باشم به ceac و ... , اما متاسفانه علیرقم اینکه هوا خیلی خوبه و شرایط خوبی محیاست برام خوشی که نمیگذره هیچ همش ceac و مهاجر سرا  چک میکنم حتی بیشتر از قبل ,  و در این فکرم که ان کسایی که سه هفته ای و یک ماهه  کلیر میشوند با شرایطی مشابه من دلیلش چیه و چیکار میکنن ؟ شانسیه ؟چیه نمیدونم  ؟؟!
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، samiraaa ، Sam-90 ، mana94 ، sanbad
(2016-01-20 ساعت 17:51)milad_magnet نوشته:  

کاملا حرفت را قبول دارم وقتی منطق در کار نیست و حق  از این شرایط برزخی (تا تجربه نکنه ادم نمیفهمه )  خارج  شدن را نداریم  صبوری از بین میره , 
از روز شنبه تصمیم گرفتم بیام کیش یه مدت بمونم هم از این حال و هوا در بیام هم اینکه هوا اینجا عالیه الان و به امید اینکه کلیر میشم تو این مدتی که اینجا میمونم بعدش برنامه سفر برای پیکاپ ویزارو میچینم و ... وایمکس و اینترنت را اکی کردم با خودم اوردم که دسترسی داشته باشم به ceac و ... , اما متاسفانه علیرقم اینکه هوا خیلی خوبه و شرایط خوبی محیاست برام خوشی که نمیگذره هیچ همش ceac و مهاجر سرا  چک میکنم حتی بیشتر از قبل ,  و در این فکرم که ان کسایی که سه هفته ای و یک ماهه  کلیر میشوند با شرایطی مشابه من دلیلش چیه و چیکار میکنن ؟ شانسیه ؟چیه نمیدونم  ؟؟!
خوب کردی ، حین سفر زمان خیلی راحت میگذره، از طرف دیگه تو عجله نکن ، ممکنه زود کلیر بشی ،یا به نوبتت کلیر بشی،اگه بعد از یه مدت دیدی کسانی که دیرتر از تو اومدن دارن کلیر میشن اونموقع جریان فرق میکنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، milad_magnet ، mana94
(2016-01-20 ساعت 15:08)baran_bahar نوشته:  
(2016-01-20 ساعت 13:07)Hamed.nf نوشته:  دوستان كساني كه كلير ميشم و نياز دارن دوباره ازمايشات پزشكي رو تمديد كنن، حتما دوباره برن برگه واكسيناسيون بين الملي بگيرن ، و واكسن MMR , انفولانزا رو بزنن، حتي اگر تو ازمايش قبليتون زديد دوباره بزنيد تا مثل من اينجا ٣١٠$ پياده نشيد!

سلام آقا حامد
یه سوال؟  ما از انستیتو پاستور پرسیدیم گفتن کارت زرد جدید نمی دن ، واکسن های جدید رو به همون کارت قبلی اضافه می کنند...آیا باید کارت جدید صادر کنند؟

كارت قديم رو كه از من دفه اول كه اومدم ازمايش پزشكي بدم دكتر گرفت و ديگه پس نداد، ولي حتما تلاش كن و واكسنايي كه گفتم رو بزن
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January 
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
(2016-01-20 ساعت 20:26)Hamed.nf نوشته:  
(2016-01-20 ساعت 15:08)baran_bahar نوشته:  
(2016-01-20 ساعت 13:07)Hamed.nf نوشته:  دوستان كساني كه كلير ميشم و نياز دارن دوباره ازمايشات پزشكي رو تمديد كنن، حتما دوباره برن برگه واكسيناسيون بين الملي بگيرن ، و واكسن MMR , انفولانزا رو بزنن، حتي اگر تو ازمايش قبليتون زديد دوباره بزنيد تا مثل من اينجا ٣١٠$ پياده نشيد!

سلام آقا حامد
یه سوال؟  ما از انستیتو پاستور پرسیدیم گفتن کارت زرد جدید نمی دن ، واکسن های جدید رو به همون کارت قبلی اضافه می کنند...آیا باید کارت جدید صادر کنند؟

كارت قديم رو كه از من دفه اول كه اومدم ازمايش پزشكي بدم دكتر گرفت و ديگه پس نداد، ولي حتما تلاش كن و واكسنايي كه گفتم رو بزن

حامدجان وهم قطارانِ عزیزم اول سلام و بعد وقتی میریمجوابِ مدیکالُ میگیریم 1برگه که بالا سمت چپش مزین شده به عکس چهرمون بهمون میدن که واکسنهای تزریق شده درونش ثبت شده وبامضاء دکتر(در  ا ن ک ا ر ا  دکتر اونگان) رسیده ،میتونیم همون برگه رو ببریم همونجائی که واکسنهامون رو تو ایران زدیم ونوبتهای بعدی تزریق واکسن درون اون ثبت میشن من این کارُ کردم البته بااجازه ی بزرگترها
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94
(2016-01-20 ساعت 13:07)hamidoo_b نوشته:  
(2016-01-20 ساعت 02:47)qazaleh نوشته:  بچه ها آپدیت سفارت 19 ژانویه عمومی بود نه؟

اصلا چك كردن سايت سفارت رو بيخيال شو، يكى از دوستان تحليل درستى كرد كهكاملا منطقى بود و من از اون روز سايت سفارت رو چك نكردم، گفت وقتى سايت سفارت آپديت ميشه يعنى تو اون روز چندتا كيس كلير شدن و سايت آپديت شده، همين!
هر چند روز يكبار سيس رو چك كنيد فقط
قفل بودن و آپديت نخوردن سيس رو هم اهميت ندين، mehdi610 كلا دوتا آپديت داشت، يكى دو روز بعد مصاحبه، يكى ٣روز قبل كلير كه or شده بود

دقیقا اینطور میباشد وکاملا باشماموافقم حمید خان عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-20 ساعت 14:32)behnamshokri نوشته:  
(2016-01-19 ساعت 02:44)....مهرشاد.... نوشته:  
(2016-01-19 ساعت 00:44)behnamshokri نوشته:  توی عکس پیوست می بینید که وقتی وارد پانل کاربریتون می شید از محلی که دورش رو خط قرمز کشیدم می تونید امضاتون رو عوض کنین.

بهنام جوووون ازت سپاسگزارم ولی کنترل پنل من زیرِتغییر اواتار،تغییرِ امظا نداره!!!!!!راستی 1سوال دیگه حاجی چطوری این عکسی که گذاشتی رو منم میتونم بذارم منظورم اینه که چطوری هر عکسی رو اینجا بذارم که مثل عکس شما اشکارباشه واحتیاج نباشه رو1لینک کلیک کنی تا فایل ظاهر شه.ببخشید هنوز نیومده کلی سوال میپرسمُ آزارتون میدم اونم سوالای بی ربط به موضوع

خواهش می کنم آقا مهرشاد. در مورد اینکه چرا گزینه تغییر امضا رو نداری حقیقتش خیلی یادم نمیاد، چون سایت هم آپدیت شده. یکی از دوستان گفتن به تعداد پست هایی که تا الان گذاستین بستگی داره که حرفشون منطقیه. چون برای ارسال پیام شخصی هم باید حداقل 15 تا پست گذاشته باشین.
در مورد قرار دادن عکس یا هر فایل دیگه ای توی پست هاتون، وقتی که وارد صفحه ای می شید که می تونید شروع کنید به تایپ کردن، یکم پایین تر دکمه "پیوست جدید" هست که می تونین از طریق اون عکس یا فایل های دیگه رو اضافه کنین. 
باز توی عکس زیر دورش خط قرمز کشیدم و می تونین ببینین.

بسیار بسیار سپاسگزارم از وقتی که گذاشتید وبااین دقت وباجزئیات پاسخ دادید
پاسخ
تشکر کنندگان: behnamshokri
(2016-01-20 ساعت 10:33)Sasaka نوشته:  سلام،من اولين بار هست كه دارم اينجا مطلب مينويسم،شوهر من سفارت ارمنستان بود،آگست ٢٨ مصاحبه داشت،امروز بعد از ٤تا آپديت كلير شد،دو تا آپديت فرداي مصاحبه و سه روز بعد مصاحبه،سومي ١٦ژانويه و ١٩ژانويه،بهترين نشونه براي كلير شدن،آپديت پشت سر هم بعد يه مدت طولاني هست،از تجربه هم بخوام بگم ايميل دادن هيچ فايده نداره،هردفعه يه جواب تكراري،فقط بايد صبر كرد همين،يه صبر زجر اور،ولي خب بالاخره تموم ميشه،دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره،اميدوارم همه زودتر برسن كنار هم و زندگيشونو شروع كنن

درود بیکران برشما وهمسرعزیزتان بانوی پارسی که تجربیاتتان را دراختیار هموطنان نازنینمان قراردادید
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
دوستان انرژي من تموم شده، لطفاً لطفاً برام انرژي مثبت بفرستيد 3> 3> 3>
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، samiraaa ، milad_magnet ، sanbad ، inanna ، behnamshokri ، oray
Thumbsup 
(2016-01-20 ساعت 22:10)Sam-90 نوشته:  دوستان انرژي من تموم شده، لطفاً لطفاً برام انرژي مثبت بفرستيد 3> 3> 3>

نقل قول:
نقل قول:به امید رسیدن به سرزمین موعود و کنار هم بودن
Just For You Dear Sam
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، inanna
(2016-01-20 ساعت 22:10)Sam-90 نوشته:  دوستان انرژي من تموم شده، لطفاً لطفاً برام انرژي مثبت بفرستيد 3> 3> 3>

سلام دوست من تو ویتینگ لیست اسمت رو دیدم زیر 3 ماه هستی ازالان خودت رو نباز من الان حدود 8ماهه تو نوبت هستم وبا کار موزیک فیلم و فوتبال وزبان خودم رو مشغول کردم هرچند انتظار اینچنینی سخته وجز خود ما کسی متوجه اش نمیشه ولی بدون هیچکس جز خود شخص نمیتونه برای خودش انرژی بسازه

پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Sam-90 ، Nazanin_kh ، mana94 ، samiraaa ، sarahnokhod ، milad_magnet ، inanna ، behnamshokri

باتقدیمِ احترام اینم 1 عالمه انرژیِ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++..........هموطنِ نازنینم بهترین انرژیِ مثبت اینه که خودتُ کاملا سرگرم کنی وآخرین فکرت رهائی ازانتظارِکلیرنس باشه .امتحان کن بهت قول میدم پشیمون نمیشی من خودمُ با پرنده ماهی مسافرت انجامِ کارای خیرُ1عالمه کارِ سالمِ دیگه سرگرم کردم و شبها اخرِشب سایتceac و مهاجرسرارُ چک میکنمُ 1ذره حرص میخورمُ ازخستگی راحت میخوابم تا صبح .هموطنِ عزیزم خودتُ سرگرم کنُ اصلا به این پروسه فکرنکن تا وقت ورودت به کشورِ آزادِجدیدت خودش فرا برسه
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55 ، Sam-90 ، sarahnokhod ، armehraboon ، milad_magnet ، sanbad ، inanna ، behnamshokri
(2016-01-20 ساعت 16:59)من واقعا باهاتون موافقم،البته كيس شوهرم كلير شده واسه همين ميخوام جواب بدم،يادمه خيلي موقع ها با خوندن مطالب بعضي دوستان واقعا حالم گرفته ميشد و افسرده ميشدم،و نااميد،كاش اگه چيزي رو مطمئن نيستيم يا فقط يه چيزي شنيديم رو اينجا ارجاع نديم،من يه چيزي رو صد در صد مطمئنم،هر كيسي با كيس ديگه فرق داره،حتا اگه كتگوري مشابه باشن،اگر كسي هشت ماه منتظر بوده براي كلير شدن،به اين معني نيست همه بايد اينقد منتظر باشن،به خود من گفت برو يكسال بشين اما خوب ٤-٥ماه درست شد،فقط خواهش ميكنم لحظاتي ك توش هستين نه به خودتون نه به همسر يا خانوادتون تلخ نكنين،بخدا به زودي همه كارشون درست ميشه،بليط بدست دارين پله هاي هواپيما رو ميرين بالا Partov نوشته:  دوستای عزیز درکتون میکنم چقدر سخته انتظار
اما شما رو ب آرامش دعوت میکنم یه عده با خوندن بعضی از جمله هاتون توی دلشون خالی میشه اما بیاید ی ذره انرژی مثبت بدیم به بچه ها
به نظر من تو همچین فضاهایی خیلی جملات مثبت کم ب کار میره و همش از جملات منفی استفاده میکنیم
هر کسی که این پست رو میخونه شروع کنه و سعی کنه توی سایت بیشتر از جملات امیدوار کننده و دلداری دهنده استفاده بشه تا نور امید تو دل خواننده های دیگه کم نشه
به امید رسیدن به اونچه میخوایم

پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، behnamshokri

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان