موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-22 ساعت 01:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-22 ساعت 01:44 توسط qazaleh.)
(2016-01-21 ساعت 22:38)Nazanin_kh نوشته: (2016-01-21 ساعت 20:01)Dokhmali نوشته: چرا ارمنستان هیچ کسی رو اعلام نمیکنه (((
تو چند وقت اخير يك دو نفر ارمنستان ، يك نفر انكارا و ٥٠ نفر ابوظبي كلير شدن !!! فكر كنم تو انتخاب سفارت اشتباه كرديم
آنکارا که تا به ما وقت مصاحبه بده هم خونمونو کرد تو شیشه! الانم که گویا می خوان دق بدن تا کلیرمون کنن!
سیس هایمان پر آپدیت باد! امید که اسلشهایمان دست ا ز سماجت برداشته ، جایشان را به اُر عزیز بدن! گناه داریم والا!
category: F2A/CR1
pd: 2014/1/9
approved: 2014/3/1
send docs: 2015/3/2
complete: 2015/4/6
linterview letter: 2015/9/1
interview: 2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
embassy updates: (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-21 ساعت 20:01)Dokhmali نوشته: چرا ارمنستان هیچ کسی رو اعلام نمیکنه (((
امروز 1 نفر اعلام کردن
k1
مصاحبه 17 نوامبر
ap
17 فوریه تغییر / به or
17 فوریه : کلیر شدن و اعلام شماره تو سایت سفارت
صدور ویزا 24 فوریه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-22 ساعت 01:38)milad_magnet نوشته: (2016-01-21 ساعت 23:02)....مهرشاد.... نوشته: (2016-01-21 ساعت 18:15)milad_magnet نوشته: مهرشاد عزیز دلیل اینکه از کارنت شدن تا مصاحبه رفتنت زمانی زیادی طول کشیده چی بود؟؟!
عزیز دلم میلاد جانِ گُل هیچ دلیلی نداشت قبلا سیاست اداره مهاجرت اینطوری بود که تامیتونستن طولش بدن و نه نقص مدرک داشتم نه هیچ چیزی دیگر من تمام خاله،دائی،پدر،مادر،خواهرُ برادرامُ پدربزرگ مادربزرگهام از35 ساله پیش اونجان و حتی1بارم به اداره ی پلیس پا نگذاشتنُ....ولی الان حدودا10ساله f2b!!!!!!!!!!!من درانتظارم.وکیلم(خالم)بعدازاینکه AP م 6ماهُ رد کرد1ایمیل زده بود که بابا ما30 40 ساله اینجائیمُ هیچ خطائیم ازمون سرنزدهُ مارو کاملا میشناسینُ اکثرمون پزشک و تحصیلکرده ایم در جواب گفته بودن: APمهرشاد اِستیل پِندینگ
این چیزا زیاد تاثیر نداره نظر افیسر مهمه فقط , اما در مورد مدت زمان طولانی از کارنت شدن تا اینترویو متاسفانه مهرشاد عزیز یا کوتاهی در کار شما رخ داده که مطلع نیستی (نرسیدن نامه , دیر اقدام کردن برای تکمیل پرونده و کامپلیت شدن و ...) یا اینکه ادم فوق العاده بد شانسی هستی من از 2011 عضو این سایت هستم داخل فامیل و اشناها و دوستان هم دیدم تقریبا میتونم بگم همه کسانی که با شما کارنت شدن چند ماه بعد از کارنت شدن رفتن مصاحبه و .... میلاد عزیز من یکی از خاله هام 40ساله اونجاست و تمام خواهر برادرها ش و...روبرده اونجا وخیلی خیلی خبرست پزشکِ ولیماتوفامیل بهش میگیم خانم وکیل،حتی زمانی که مامانم میخواست برام اقدام کنه 10سال پیش و درشُرُفِ خریدِ خونه بود خالم بهش گفته بود چندماه صبرکن واپلی نکن واسه مهرشاد تا خونه که خریدی ادرس اونجارو بدیم به اداره مهاجرت تا نامه ها گمُ گور نشن 1مسئله ی دیگه این اخر سریها قبل از کارنت شدن من چون شیرازم دوست داشتم سفارتمُ عوض کنمُ بندازم ابوظبی ولی خالم مخالفت کردوگفت ممکنه زمان از دست بِدی.یعنی میخوام بگم ماهمه جوره حواسمون بود که زمان وعمرم از دست نرند ولی.... میلادِ عزیزم قبلا سیاست م ر ی ک ا،طول دادن کیسها وپرونده ها بود، حالا اوضاعِ اقتصادشون بهتر شده و ح س ی ن ا و ب ا م ا سالِ اخرِحکومتشِ میخواد رایِ خانواده ی مهاجرارو برای انتخاباتِ سال اینده بنفعِ دِ مُ ک ر ا ت ا تموم کنه داره پرونده هارو میندازه جلو
CATEGORY : F2B
PRIORITY : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
INTERVIEW : 26 MAY 2015 ANKARA
STATUS: ADMINISTRATIVE PROCESSING 753 DAYS
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-22 ساعت 03:13)....مهرشاد.... نوشته: (2016-01-22 ساعت 01:38)milad_magnet نوشته: (2016-01-21 ساعت 23:02)....مهرشاد.... نوشته: عزیز دلم میلاد جانِ گُل هیچ دلیلی نداشت قبلا سیاست اداره مهاجرت اینطوری بود که تامیتونستن طولش بدن و نه نقص مدرک داشتم نه هیچ چیزی دیگر من تمام خاله،دائی،پدر،مادر،خواهرُ برادرامُ پدربزرگ مادربزرگهام از35 ساله پیش اونجان و حتی1بارم به اداره ی پلیس پا نگذاشتنُ....ولی الان حدودا10ساله f2b!!!!!!!!!!!من درانتظارم.وکیلم(خالم)بعدازاینکه AP م 6ماهُ رد کرد1ایمیل زده بود که بابا ما30 40 ساله اینجائیمُ هیچ خطائیم ازمون سرنزدهُ مارو کاملا میشناسینُ اکثرمون پزشک و تحصیلکرده ایم در جواب گفته بودن: APمهرشاد اِستیل پِندینگ
این چیزا زیاد تاثیر نداره نظر افیسر مهمه فقط , اما در مورد مدت زمان طولانی از کارنت شدن تا اینترویو متاسفانه مهرشاد عزیز یا کوتاهی در کار شما رخ داده که مطلع نیستی (نرسیدن نامه , دیر اقدام کردن برای تکمیل پرونده و کامپلیت شدن و ...) یا اینکه ادم فوق العاده بد شانسی هستی من از 2011 عضو این سایت هستم داخل فامیل و اشناها و دوستان هم دیدم تقریبا میتونم بگم همه کسانی که با شما کارنت شدن چند ماه بعد از کارنت شدن رفتن مصاحبه و .... میلاد عزیز من یکی از خاله هام 40ساله اونجاست و تمام خواهر برادرها ش و...روبرده اونجا وخیلی خیلی خبرست پزشکِ ولیماتوفامیل بهش میگیم خانم وکیل،حتی زمانی که مامانم میخواست برام اقدام کنه 10سال پیش و درشُرُفِ خریدِ خونه بود خالم بهش گفته بود چندماه صبرکن واپلی نکن واسه مهرشاد تا خونه که خریدی ادرس اونجارو بدیم به اداره مهاجرت تا نامه ها گمُ گور نشن 1مسئله ی دیگه این اخر سریها قبل از کارنت شدن من چون شیرازم دوست داشتم سفارتمُ عوض کنمُ بندازم ابوظبی ولی خالم مخالفت کردوگفت ممکنه زمان از دست بِدی.یعنی میخوام بگم ماهمه جوره حواسمون بود که زمان وعمرم از دست نرند ولی.... میلادِ عزیزم قبلا سیاست م ر ی ک ا،طول دادن کیسها وپرونده ها بود، حالا اوضاعِ اقتصادشون بهتر شده و ح س ی ن ا و ب ا م ا سالِ اخرِحکومتشِ میخواد رایِ خانواده ی مهاجرارو برای انتخاباتِ سال اینده بنفعِ دِ مُ ک ر ا ت ا تموم کنه داره پرونده هارو میندازه جلو
اين نوع مهاجرت (خانوادگي) نيازي به وكيل نداره با استناد به صحبت هاي دوستاني كه در همين مهاجر سرا بودن و الان در امريكا حضور دارند ، ميشه منبع اين موضعي كه مطرح كرديد و مربوط به طول دادن كيس ها بوده را لطف كنيد بدهيد ؟! اين جور كه شما ميفرماييد تناقض زيادي وجود داره بين تجربيات من و مواردي كه پيش امده و اكثر دوستان كه الان در امريكا هستن و ما ميتوانيم از مطالب خوبشون در اين سايت مهاجر سرا بهره مند شويم
Catagory : F2B
Interview : Dec 2015 AP
Ceac Update : 18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-22 ساعت 03:29)milad_magnet نوشته: (2016-01-22 ساعت 03:13)....مهرشاد.... نوشته: (2016-01-22 ساعت 01:38)milad_magnet نوشته: این چیزا زیاد تاثیر نداره نظر افیسر مهمه فقط , اما در مورد مدت زمان طولانی از کارنت شدن تا اینترویو متاسفانه مهرشاد عزیز یا کوتاهی در کار شما رخ داده که مطلع نیستی (نرسیدن نامه , دیر اقدام کردن برای تکمیل پرونده و کامپلیت شدن و ...) یا اینکه ادم فوق العاده بد شانسی هستی من از 2011 عضو این سایت هستم داخل فامیل و اشناها و دوستان هم دیدم تقریبا میتونم بگم همه کسانی که با شما کارنت شدن چند ماه بعد از کارنت شدن رفتن مصاحبه و .... میلاد عزیز من یکی از خاله هام 40ساله اونجاست و تمام خواهر برادرها ش و...روبرده اونجا وخیلی خیلی خبرست پزشکِ ولیماتوفامیل بهش میگیم خانم وکیل،حتی زمانی که مامانم میخواست برام اقدام کنه 10سال پیش و درشُرُفِ خریدِ خونه بود خالم بهش گفته بود چندماه صبرکن واپلی نکن واسه مهرشاد تا خونه که خریدی ادرس اونجارو بدیم به اداره مهاجرت تا نامه ها گمُ گور نشن 1مسئله ی دیگه این اخر سریها قبل از کارنت شدن من چون شیرازم دوست داشتم سفارتمُ عوض کنمُ بندازم ابوظبی ولی خالم مخالفت کردوگفت ممکنه زمان از دست بِدی.یعنی میخوام بگم ماهمه جوره حواسمون بود که زمان وعمرم از دست نرند ولی.... میلادِ عزیزم قبلا سیاست م ر ی ک ا،طول دادن کیسها وپرونده ها بود، حالا اوضاعِ اقتصادشون بهتر شده و ح س ی ن ا و ب ا م ا سالِ اخرِحکومتشِ میخواد رایِ خانواده ی مهاجرارو برای انتخاباتِ سال اینده بنفعِ دِ مُ ک ر ا ت ا تموم کنه داره پرونده هارو میندازه جلو
اين نوع مهاجرت (خانوادگي) نيازي به وكيل نداره با استناد به صحبت هاي دوستاني كه در همين مهاجر سرا بودن و الان در امريكا حضور دارند ، ميشه منبع اين موضعي كه مطرح كرديد و مربوط به طول دادن كيس ها بوده را لطف كنيد بدهيد ؟! اين جور كه شما ميفرماييد تناقض زيادي وجود داره بين تجربيات من و مواردي كه پيش امده و اكثر دوستان كه الان در امريكا هستن و ما ميتوانيم از مطالب خوبشون در اين سايت مهاجر سرا بهره مند شويم
بیخیال میلادجوووووووووون.بیا این بحثُ تموم کنیم من هیچ منبعی ندارم و فقط تجربه وحدسیاتِ خودمُ گفتم بیخیال دوستِ خوبم اون چیزی که مهمه اینه که این اتفاق افتاده وعمرِ من ببادرفتهُ هیچکسی هم نمیدونه چرا امیدوارم این بلاتکلیفیِ درحالِ حاضرمون زودِزود بپایان برسه مخصوصا واسه اقا سندباد بُردبار.راستی من خیلی میخوامِتا گُل پسر
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
[quote pid='689780' dateline='1453418000']
[quote pid='689778' dateline='1453417197']
(2016-01-22 ساعت 03:13)....مهرشاد.... نوشته: میلاد عزیز من یکی از خاله هام 40ساله اونجاست و تمام خواهر برادرها ش و...روبرده اونجا وخیلی خیلی خبرست پزشکِ ولیماتوفامیل بهش میگیم خانم وکیل،حتی زمانی که مامانم میخواست برام اقدام کنه 10سال پیش و درشُرُفِ خریدِ خونه بود خالم بهش گفته بود چندماه صبرکن واپلی نکن واسه مهرشاد تا خونه که خریدی ادرس اونجارو بدیم به اداره مهاجرت تا نامه ها گمُ گور نشن 1مسئله ی دیگه این اخر سریها قبل از کارنت شدن من چون شیرازم دوست داشتم سفارتمُ عوض کنمُ بندازم ابوظبی ولی خالم مخالفت کردوگفت ممکنه زمان از دست بِدی.یعنی میخوام بگم ماهمه جوره حواسمون بود که زمان وعمرم از دست نرند ولی.... میلادِ عزیزم قبلا سیاست م ر ی ک ا،طول دادن کیسها وپرونده ها بود، حالا اوضاعِ اقتصادشون بهتر شده و ح س ی ن ا و ب ا م ا سالِ اخرِحکومتشِ میخواد رایِ خانواده ی مهاجرارو برای انتخاباتِ سال اینده بنفعِ دِ مُ ک ر ا ت ا تموم کنه داره پرونده هارو میندازه جلو
[/quote]
بیخیال میلادجوووووووووون.بیا این بحثُ تموم کنیم من هیچ منبعی ندارم و فقط تجربه وحدسیاتِ خودمُ گفتم بیخیال دوستِ خوبم اون چیزی که مهمه اینه که این اتفاق افتاده وعمرِ من ببادرفتهُ هیچکسی هم نمیدونه چرا امیدوارم این بلاتکلیفیِ درحالِ حاضرمون زودِزود بپایان برسه مخصوصا واسه اقا سندباد بُردبار.راستی من خیلی میخوامِتا گُل پسر
[/quote]
متاسفم برای عمری که به باد رفته واقعا این موضوع متاسفانه شامل حال همه ما شده , دلیل اینکه بحث کردم این بود که مشخص بشه مشکل از کجا بوده که این اتفاق افتاده و دلیل قانونیش چی بوده تا سعی کنیم برای دیگر هم وطنهای خوبمون که اینجا عضو هستن این اتفاق رخ نده , امیدوارم ناراحت نشده باشی و فکر نکنی به خاطر کل کل و ... بوده و امیدوارم این نوع بلاتکلیفی برای هیچ یک از دوستان و عزیزان اتفاق نیوفته و بلاتکلیفی همه ماها در مرحله ap پایان پذیره, این ap مثل وقت اضافه فوتبال میمونه وقتی تیمت جلو هست دیر میگذره خخخ
Catagory : F2B
Interview : Dec 2015 AP
Ceac Update : 18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-22 ساعت 01:27)roteil نوشته: (2016-01-21 ساعت 23:38)Babak.T نوشته: سلام
وقتى سفارت آپ ميشه ، سايت سيس هم آپ ميشه يا اينا ربطى به هم ندارن؟
بابک جان شما تو سایت ابوظبی شماره کیس رو می زنی اومد یا نه ؟؟؟
بعد از ايميل به سفارت درست شد
كتگورى : CR1
ارسال به USCIS: اكتبر ٢٠١٤
RFE : آپريل ٢٠١٥
اپرو : مى ٢٠١٥
كامپليت NVC : اكتبر ٢٠١٥
تاريخ مصاحبه : ژانويه ٢٠١٦
محل مصاحبه : ابوظبى
ceac updates : 14 jan , 20 jan (email) , 21 jan , 25 jan , 28 jan , 10 apr (email) , 18 jul (email) , 19 jul , 1 Agu OR
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-22 ساعت 12:06)milad_magnet نوشته: [quote pid='689780' dateline='1453418000']
[quote pid='689778' dateline='1453417197']
(2016-01-22 ساعت 03:13)....مهرشاد.... نوشته: میلاد عزیز من یکی از خاله هام 40ساله اونجاست و تمام خواهر برادرها ش و...روبرده اونجا وخیلی خیلی خبرست پزشکِ ولیماتوفامیل بهش میگیم خانم وکیل،حتی زمانی که مامانم میخواست برام اقدام کنه 10سال پیش و درشُرُفِ خریدِ خونه بود خالم بهش گفته بود چندماه صبرکن واپلی نکن واسه مهرشاد تا خونه که خریدی ادرس اونجارو بدیم به اداره مهاجرت تا نامه ها گمُ گور نشن 1مسئله ی دیگه این اخر سریها قبل از کارنت شدن من چون شیرازم دوست داشتم سفارتمُ عوض کنمُ بندازم ابوظبی ولی خالم مخالفت کردوگفت ممکنه زمان از دست بِدی.یعنی میخوام بگم ماهمه جوره حواسمون بود که زمان وعمرم از دست نرند ولی.... میلادِ عزیزم قبلا سیاست م ر ی ک ا،طول دادن کیسها وپرونده ها بود، حالا اوضاعِ اقتصادشون بهتر شده و ح س ی ن ا و ب ا م ا سالِ اخرِحکومتشِ میخواد رایِ خانواده ی مهاجرارو برای انتخاباتِ سال اینده بنفعِ دِ مُ ک ر ا ت ا تموم کنه داره پرونده هارو میندازه جلو
[/quote]
متاسفم برای عمری که به باد رفته واقعا این موضوع متاسفانه شامل حال همه ما شده , دلیل اینکه بحث کردم این بود که مشخص بشه مشکل از کجا بوده که این اتفاق افتاده و دلیل قانونیش چی بوده تا سعی کنیم برای دیگر هم وطنهای خوبمون که اینجا عضو هستن این اتفاق رخ نده , امیدوارم ناراحت نشده باشی و فکر نکنی به خاطر کل کل و ... بوده و امیدوارم این نوع بلاتکلیفی برای هیچ یک از دوستان و عزیزان اتفاق نیوفته و بلاتکلیفی همه ماها در مرحله ap پایان پذیره, این ap مثل وقت اضافه فوتبال میمونه وقتی تیمت جلو هست دیر میگذره خخخ
[/quote]
میلادِ عزیز بازم ازت سپاسگزاری میکنم که هستیُ باهم تبادل اطلاعاتُ تجربه میکنیم تابامیدخدا مورداستفاده ی دیگر دوستانُ هموطنان قرارگیرد وقسم میخورم نه ناراحت شدم و نه فکرهای منفی کردم(کل کلُ...).میلاد عزیز برات بهترینا ارزو میکنمُ بامید کلیرنس هرچه زودتر همیگمون بخصوص اقا سندبادجان،سمیرا خانم و مانا خانم عزیز
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-22 ساعت 01:43)qazaleh نوشته: (2016-01-21 ساعت 22:38)Nazanin_kh نوشته: (2016-01-21 ساعت 20:01)Dokhmali نوشته: چرا ارمنستان هیچ کسی رو اعلام نمیکنه (((
تو چند وقت اخير يك دو نفر ارمنستان ، يك نفر انكارا و ٥٠ نفر ابوظبي كلير شدن !!! فكر كنم تو انتخاب سفارت اشتباه كرديم
آنکارا که تا به ما وقت مصاحبه بده هم خونمونو کرد تو شیشه! الانم که گویا می خوان دق بدن تا کلیرمون کنن!
سیس هایمان پر آپدیت باد! امید که اسلشهایمان دست ا ز سماجت برداشته ، جایشان را به اُر عزیز بدن! گناه داریم والا!
از كجا مي دونيد از ابوظبي 50 نفر كلير شدن؟
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من الان ٦ روز هست كه انكارام، تا فردا اگه ويزام نياد مركز پست بايد پروازم رو كنسل كنم و براي ٤ شنبه رزرو كنم، توي سايت انكارا وضعيتم روي processing completed هست ولي روي ceac هنوز روي adminestorative processing هست ! نميدونم ايم طبيعي هست يانه و ايا با اين شرايط ميتونم اميدوار باشم كه فردا پاسپورتم به مركز پست ميرسه يا نه؟ دوستان اگر اطلاعي تو اين زمينه داريد لطفا بهم بگيد، ممنون
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چه انتظار بدی. عنی میشه این انتظار تموم بشه و ما هم زودتر بریم و زندگی مشترکمون رو شروع کنیم! ما کیسمون نامزدیه. از زمان اقدام تا حالا بیشتر از 1 سال و نیمه که طول کشیده. دارم به این نتیجه میرسم که از اول اشتباه کردیم. باید عقد میکردیم و از طریق ازدواج اقدام میکردیم. من که دیگه کم آوردم بچه ها...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چه انتظار بدی. یعنی میشه این انتظار تموم بشه و ما هم زودتر بریم و زندگی مشترکمون رو شروع کنیم! ما کیسمون نامزدیه. از زمان اقدام تا حالا بیشتر از 1 سال و نیمه که طول کشیده. دارم به این نتیجه میرسم که از اول اشتباه کردیم. باید عقد میکردیم و از طریق ازدواج اقدام میکردیم. من که دیگه کم آوردم بچه ها...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز.
دوستان خواستم بدونم که فرقی بین زمان انتظار AP بین ویزاهای CR1 و F2A هست؟ بر اساس تجربیات شما زمان انتظار برای کدومشون بیشتر هست؟
آیا به سفارت هم بستگی داره؟
CR1
شروع کیس: نوامبر 2014
سفارت در اروپا
مصاحبه: اوایل ژانویه 2016
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به OR در اواسط مارس 2016
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-22 ساعت 22:36)Chebyshev نوشته: سلام به همه دوستان عزیز.
دوستان خواستم بدونم که فرقی بین زمان انتظار AP بین ویزاهای CR1 و F2A هست؟ بر اساس تجربیات شما زمان انتظار برای کدومشون بیشتر هست؟
آیا به سفارت هم بستگی داره؟
اصلا هيچ قاعده و قانونى تا به حال نشده كه كشف بشه!
تو امضاى itex عزيز تو جدول منتظران اطلاعات هر كيس با كتگورى و زمان و سفارت گفته شده ، منبع آمارى خوبيه
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه
اصطلاحات سربازی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-23 ساعت 00:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-23 ساعت 00:57 توسط ....مهرشاد.....)
(2016-01-22 ساعت 21:52)Hamed.nf نوشته: سلام دوستان
من الان ٦ روز هست كه انكارام، تا فردا اگه ويزام نياد مركز پست بايد پروازم رو كنسل كنم و براي ٤ شنبه رزرو كنم، توي سايت انكارا وضعيتم روي processing completed هست ولي روي ceac هنوز روي adminestorative processing هست ! نميدونم ايم طبيعي هست يانه و ايا با اين شرايط ميتونم اميدوار باشم كه فردا پاسپورتم به مركز پست ميرسه يا نه؟ دوستان اگر اطلاعي تو اين زمينه داريد لطفا بهم بگيد، ممنون
عزیزم حامد جانِ گُل انشاا...انکارا بهت حسابی خوش بکذره.گُل پسر چیزائی که میبینی توسایتِ سفارت و ceacکاملا طبیعیه و وقتی ویزات پیرینت میشه فقط وفقط سایت ceac از adminestorative processing به lssuedتغییر میکنه وسایت سفارت روی همون processing completeباقی میمونه این موضوعُ 100در100 مطمئنم پس فقط سایتِ ceacرو چک کن وبمحض تغییرِ adminestorative processing به issued منتظر دریافت ایمیل از سفارت باش که ایمیل میزنن ویزاتون پرینت شده ولی من اگه جای شمای عزیز بودم بمحضِ دیدن issued میرفتم اداره پست و پاسِ مزین شده با ویزامُ تحویل میگرفتم.برات ارزوی موفقیت دارمُ انشاا...همین الان issuedشی واحتیاجی به تعویضِ بلیط وهزینه ی اضافی نداشته باشی
|