کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2014-11-24 ساعت 23:59)ehsan6114 نوشته:  سلام دوستان ،من اکتبر 29 اپروو شدم ،ویزام نامزدیه ،نوامبر 3 پرونده رو فرستادن NVC میخوام بدونم تاریخ مصاحبه کی میشه حدودا ...دوستانی که اخیرا این مراحل رو گذروندن میشه لطفا راهنمایی کنن ؟؟ از این به بعد چه مراحلی داره دقیقا Shy
سلام. بسته به اینکه نقص مدارک نداشته باشید و کدوم ایالت اقدام کنین و... کلا بین 5 ماه تا 1 سال و نیم زمان در نظر بگیرید. من 1 ماه بعد اپروو شدن از طریق ایمیل باخبر شدیم پرونده ما رو فرستادن ابوظبی تقریبا دو هفته بعد هم از سفارت ایمیلی دریافت کردیم که تاریخ مصاحبه و مدارک مورد نیاز تو اون روز اعلام کردن. کل این پروسه برای من 6 پاه طول کشید ولی هستند دوستانی که یکسال برای مصاحبه منتظر بودند. علتشو خودشون باید بگن ولی کلا سعی کنین روزشماری نکنین Wink اذیت میشید سخته اما بهرحال این روزام میگذره WinkWink بعضی سفارتا رو باید خودتون وقت مصاحبه بگیرد اجازه بدید معلوم شه پروندتون کجا فرستادن بعد مراحلشو تو تاپیک مربوط میتونین پیدا کنین.
موفق باشید
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-25 ساعت 00:25)shiva201 نوشته:  
(2014-11-24 ساعت 23:59)ehsan6114 نوشته:  سلام دوستان ،من اکتبر 29 اپروو شدم ،ویزام نامزدیه ،نوامبر 3 پرونده رو فرستادن NVC میخوام بدونم تاریخ مصاحبه کی میشه حدودا ...دوستانی که اخیرا این مراحل رو گذروندن میشه لطفا راهنمایی کنن ؟؟ از این به بعد چه مراحلی داره دقیقا Shy
سلام. بسته به اینکه نقص مدارک نداشته باشید و کدوم ایالت اقدام کنین و... کلا بین 5 ماه تا 1 سال و نیم زمان در نظر بگیرید. من 1 ماه بعد اپروو شدن از طریق ایمیل باخبر شدیم پرونده ما رو فرستادن ابوظبی تقریبا دو هفته بعد هم از سفارت ایمیلی دریافت کردیم که تاریخ مصاحبه و مدارک مورد نیاز تو اون روز اعلام کردن. کل این پروسه برای من 6 پاه طول کشید ولی هستند دوستانی که یکسال برای مصاحبه منتظر بودند. علتشو خودشون باید بگن ولی کلا سعی کنین روزشماری نکنین Wink اذیت میشید سخته اما بهرحال این روزام میگذره WinkWink بعضی سفارتا رو باید خودتون وقت مصاحبه بگیرد اجازه بدید معلوم شه پروندتون کجا فرستادن بعد مراحلشو تو تاپیک مربوط میتونین پیدا کنین.
موفق باشید
سرویس سنتر ما تگزاس بوده ،دوست خوبم ما الان 15 ماهه اپلای کردیم و اپروو شدیم ماه گذشته نقص مدارک هم قبل از اپروو شدن برطرف کردیم واسه همین اپروال میدن اگه نقص باشه که پرونده تموم نمیشه و nvc نمیره Big Grin با nvc تماس گرفتم میگن ما خودمون وقت میگیریم از سفارت روز و مدارک مورد نیاز رو پست میکنیم واستون به آدرس خونه (نه ایمیل) ولی انقدر تجربه ها متفاوته که آدم گیج میشه Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
از دوستانی که تجربه دارن عاجزانه تقاضامندم Big GrinBig GrinBig GrinTongue پاسخ گو باشید...هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-25 ساعت 00:48)ehsan6114 نوشته:  از دوستانی که تجربه دارن عاجزانه تقاضامندم Big GrinBig GrinBig GrinTongue پاسخ گو باشید...هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم Big Grin
بله حق باشماست یه سری از کانفرمیشن و بقیه چیزا پست میشه من فراموش کردم ولی تاریخ مصاحبه ایمیل شد اینو دیگه یادمه Big Grin چون برای من اومد بقیه مدارک به آدرس نامزدم پست یا ایمیل شده بود
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:

سلام..کیس من هم نامزدی بود...بعد از اینکه پرونده رفت nvc تقریبا 1 ماه بعد کیس نامبر دادن...ما هم چون آنکارا رو انتخاب کردیم خودمون بعد از 1 ماه که همه مدارک و آماده کردیم وفت گرفتیم از سفارت و 20 روز قبلش هم کپی همه مدارک و فرستادیم سفارت...هیچ ایمیلی هم نزدن که چه مدارکی می خوان فقط یک سایت معرفی کردن مه برای اطلاعات بیشتر بخونیم و انجام بدیم...حالا اگه سوالی داشتید بپرسید چون من 19 نوامبر مصاحبه داشتم...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-25 ساعت 10:48)هستی 1985 نوشته:  

سلام..کیس من هم نامزدی بود...بعد از اینکه پرونده رفت nvc تقریبا 1 ماه بعد کیس نامبر دادن...ما هم چون آنکارا رو انتخاب کردیم خودمون بعد از 1 ماه که همه مدارک و آماده کردیم وفت گرفتیم از سفارت و 20 روز قبلش هم کپی همه مدارک و فرستادیم سفارت...هیچ ایمیلی هم نزدن که چه مدارکی می خوان فقط یک سایت معرفی کردن مه برای اطلاعات بیشتر بخونیم و انجام بدیم...حالا اگه سوالی داشتید بپرسید چون من 19 نوامبر مصاحبه داشتم...
منم آنکارا رو انتخاب کردم ولی با nvc تماس گرفتم گفتن وقت رو ما میگیریم واستون و تاریخ و مدارک لازم رو به آدرس خونه پست می کنیم ،هر جا هم که میپرسم میگن که واسه ویزاهای ایمیگرنت وقت سفارت رو خودشون میگیرن ،کیس نامبر شما رو از چه طریق ارسال کردن واستون ؟ تاریخ اپروو شما کی بوده و مدارک لازم رو اگه میشه بفرمایید Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-25 ساعت 14:42)ehsan6114 نوشته:  

منم آنکارا رو انتخاب کردم ولی با nvc تماس گرفتم گفتن وقت رو ما میگیریم واستون و تاریخ و مدارک لازم رو به آدرس خونه پست می کنیم ،هر جا هم که میپرسم میگن که واسه ویزاهای ایمیگرنت وقت سفارت رو خودشون میگیرن ،کیس نامبر شما رو از چه طریق ارسال کردن واستون ؟ تاریخ اپروو شما کی بوده و مدارک لازم رو اگه میشه بفرمایید Smile

اول یک نامه می آد در خونتون یعنی خونه کسی که اقدام کرده واسه شما که توی نامه کیس نامبر میدن و یک سایت که گفته واسه اطلاعات بیشتر رجوع کنید...سفارت ابوظبی فکر می کنم خودشون وقت می دن ولی آنکارا 100% خودت باید وقت بگیری اگه نه تایمت طولانی میشه و خبری هم نمیشه خیالت راحت ...جون ما خودمون وقت گرفتیم و مشکلی پیش نیومد....
این لینک هم بت می دم نگاه کن همه مدارکی که لازم هست توش نوشته:
http://travel.state.gov/content/visas/en...-1.html#10
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-25 ساعت 20:06)هستی 1985 نوشته:  

اول یک نامه می آد در خونتون یعنی خونه کسی که اقدام کرده واسه شما که توی نامه کیس نامبر میدن و یک سایت که گفته واسه اطلاعات بیشتر رجوع کنید...سفارت ابوظبی بکر می کنم خودشون وقت می دن ولی آنکارا 100% خودت باید وقت بگیری اگه نه تامت طولانی میشه و خبری هم نمیشه خیالت راحت ...جون ما خودمون وقت گرفتیم و مشکلی پیش نیومد....
این لینک هم بت می دم نگاه کن همه مدارکی مه لازم هست توش نوشته:
اگه فرصت کردی سفر نامه شامل واکسن زدن، روز سفارت ، سوالایی که پرسیدن ،مدارکی که خواستن و ... بنویسین خیلی کمک میکنه این تجربیات مشابه هر چند که وقت گیره ولی شما ویزاتو گرفتیو دیگه خیالت راحته Cool من خودم به شخصه نمیدونم اف بی ای چک میخورم یا نه با توجه به اینکه کارم شرکت خصوصیه و ارتش خدمت کردم ....
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahanturbo
(2014-11-24 ساعت 15:33)Mahanturbo نوشته:  
(2014-11-24 ساعت 08:36)aidaone نوشته:  بچه ها منم ویزای یک ضــــــــــرب گرفتم.هــــــوراااااااااااااااا هــــــــــوراااااااااااا

تبريــــــــك ، خواهشا سر فرصت بگيد چه سوالايي پرسيد افيسر !؟

ممنون آقا ماهان. تاپیک سفرنامه ابوظبی رو چک کنید الان سفرنامه رو کامل نوشتم Wink
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahanturbo
(2014-11-26 ساعت 00:20)aidaone نوشته:  
(2014-11-24 ساعت 15:33)Mahanturbo نوشته:  
(2014-11-24 ساعت 08:36)aidaone نوشته:  بچه ها منم ویزای یک ضــــــــــرب گرفتم.هــــــوراااااااااااااااا هــــــــــوراااااااااااا

تبريــــــــك ، خواهشا سر فرصت بگيد چه سوالايي پرسيد افيسر !؟

ممنون آقا ماهان. تاپیک سفرنامه ابوظبی رو چک کنید الان سفرنامه رو کامل نوشتم Wink
آیدا خانم شما خودتون ابوظبی رو انتخاب کرده بودین ؟ پرونده شما چقدر توی nvc موند ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
می خوام بدونم با ویزای نامزدی میشه بلیط یک طرفه گرفت؟ کدوم ایرلاین فکر می کنید بهتره؟ الان ترکیش دوطرفه می گیره تقریبا 3.300 ولی یک طرفه می شه 2.400 اگه کسی تجربه داشته جدیدا بگه لطفا..مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-11-25 ساعت 23:54)ehsan6114 نوشته:  

اول یک نامه می آد در خونتون یعنی خونه کسی که اقدام کرده واسه شما که توی نامه کیس نامبر میدن و یک سایت که گفته واسه اطلاعات بیشتر رجوع کنید...سفارت ابوظبی بکر می کنم خودشون وقت می دن ولی آنکارا 100% خودت باید وقت بگیری اگه نه تامت طولانی میشه و خبری هم نمیشه خیالت راحت ...جون ما خودمون وقت گرفتیم و مشکلی پیش نیومد....
اگه فرصت کردی سفر نامه شامل واکسن زدن، روز سفارت ، سوالایی که پرسیدن ،مدارکی که خواستن و ... بنویسین خیلی کمک میکنه این تجربیات مشابه هر چند که وقت گیره ولی شما ویزاتو گرفتیو دیگه خیالت راحته Cool من خودم به شخصه نمیدونم اف بی ای چک میخورم یا نه با توجه به اینکه کارم شرکت خصوصیه و ارتش خدمت کردم ....

دقیقا سفر نامه بقیه دوستان رو بخونید همون جوریه فقط چنتا نکته بهتون بگم...من واسه واکسن رفتم انستیتو پاستور تجریش و واکسن هایی که لازم بود رو زدم اما وقتی رفتم مدیکال دکتر گفت که باید حتما تو سایت ما چک می کردید نه با اون چیزی که انستیتو گفته خلاصه 2 تا واکسن دیگه زد و با آزمایش خون + عکس از قفسه سینه+ویزیت دکتر واسه من شد 280$...ولی خیلی راحت بود ایرانی هم اونجا زیاد بود و دکتر هم فارسی بلد بود پس نگران نباشید....
روز مصاحبه افیسر من خیلی مهربون بود هر چی من می گفتم با لبخند تو کامپیوتر وارد می کرد یک لحظه گفتم نکنه داره با کسی چت می کنه و جوک می گه هاهاهاها...سوالا ساده بود کی آشنا شدید ..چطوری...کی ها با هم صحبت می کنید...چند بار هم و دیدید ...تفریح و غذای مورد علاقش چیه..کارت دولتی یا خصوصی که من کارم خصوصی بود...البته من 40-50 تا عکس از خودمون و خانواده با هم گرفته بودیم و بردم...
قبل از من هم 2 نفر بودن که توی دخانیات و آزمایشگاه کار می کردن بهشون گفتن که 3-4 ماه کیستون چک کنید هر وقت شمارتونو دیدید دوباره بیاید چون می خوایم بررسی کنیم...فکر کنم 100% برای کار دولتی و نظامی 3-4 ماه وقت می خوان...بعدشم که گفتن 3-4 روز دیگه برید پست که پاستون و ویزاتونو بگیرید...من مصاحبم 4 شنبه بود تا جمعه شب هر لحظه چک کردم خبری نبود چون یکشنبه ساعت 11 پرواز داشتم..خلاصه شنبه با نگرانی ایمیل و چک کردم دیدم شماره بار نامه داده و گفته 1-2 روز کاری برید پست ولی من پستی رو انتخاب کرده بودم که شنبه باز بود :
Address: MITHATPASA KÜLTÜR , ANKARA, 6441
خلاصه رفتیم و تا 2:30 صبر کردیم دیدم که آوردن و گرفتیم...با من چند نفر دیگه بودن که اونا هم گرفتن یک ضرب...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-25 ساعت 23:54)ehsan6114 نوشته:  

دقیقا سفر نامه بقیه دوستان رو بخونید همون جوریه فقط چنتا نکته بهتون بگم...من واسه واکسن رفتم انستیتو پاستور تجریش و واکسن هایی که لازم بود رو زدم اما وقتی رفتم مدیکال دکتر گفت که باید حتما تو سایت ما چک می کردید چه واکسن هایی نه با اون چیزی که انستیتو گفته خلاصه 2 تا واکسن دیگه زد و با آزمایش خون + عکس از قفسه سینه+ویزیت دکتر واسه من شد 280$...ولی خیلی راحت بود ایرانی هم اونجا زیاد بود و دکتر هم فارسی بلد بود پس نگران نباشید....
روز مصاحبه افیسر من خیلی مهربون بود هر چی من می گفتم با لبخند تو کامپیوتر وارد می کرد یک لحظه گفتم نکنه داره با کسی چت می کنه و جوک می گه هاهاهاها...سوالا ساده بود کی آشنا شدید ..چطوری...کی ها با هم صحبت می کنید...چند بار هم و دیدید ...تفریح و غذای مورد علاقش چیه..کارت دولتی یا خصوصی که من کارم خصوصی بود...البته من 40-50 تا عکس از خودمون و خانواده با هم گرفته بودیم و بردم...
قبل از من هم 2 نفر بودن که توی دخانیات و آزمایشگاه کار می کردن بهشون گفتن که 3-4 ماه کیستون چک کنید هر وقت شمارتونو دیدید دوباره بیاید چون می خوایم بررسی کنیم...فکر کنم 100% برای کار دولتی و نظامی 3-4 ماه وقت می خوان...بعدشم که گفتن 3-4 روز دیگه برید پست که پاستون و ویزاتونو بگیرید...من مصاحبم 4 شنبه بود تا جمعه شب هر لحظه چک کردم خبری نبود چون یکشنبه ساعت 11 پرواز داشتم..خلاصه شنبه با نگرانی ایمیل و چک کردم دیدم شماره بار نامه داده و گفته 1-2 روز کاری برید پست ولی من پستی رو انتخاب کرده بودم که شنبه باز بود :
Address: MITHATPASA KÜLTÜR , ANKARA, 6441
خلاصه رفتیم و تا 2:30 صبر کردیم دیدم که آوردن و گرفتیم...با من چند نفر دیگه بودن که اونا هم گرفتن یک ضرب...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-11-28 ساعت 22:05)هستی 1985 نوشته:  سلام دوستان عزیز
می خوام بدونم با ویزای نامزدی میشه بلیط یک طرفه گرفت؟ کدوم ایرلاین فکر می کنید بهتره؟ الان ترکیش دوطرفه می گیره تقریبا 3.300 ولی یک طرفه می شه 2.400 اگه کسی تجربه داشته جدیدا بگه لطفا..مرسی

آره چرا نشه ؟ Big Grin از تهران پروازای الاتحاد رو هم چک کنید. من از شیراز با Qatar airways یک طرفه 2 میلیون قیمت میده بهم .
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، هستی 1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان