آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

فقط رسیدن به خاک آمریکا!!
#24
اطلاعات کلی در مورد:

· نوع ويزا
· گرفتن وقت ملاقات
· تحويل فرم درخواست، پاسپورت و مدارك مورد نياز
· مراحل اضافه شده
· ورود به ايالات متحده

در وب سایت فارسی وزارت امور خارجه آمریکا ارایه شده است.

برای دسترسی به وب سایت اینجا را کلیک کنید
شماره کیس: ‎AS93XX‎
نامه اول: ‎2007 4th April‎
ارسال مدارک: ‎9th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: ‎23rd March 2008‎
مصاحبه: ‎6th May 2008‎
كليرنس: ‎13th May 2008‎
دريافت ويزا: ‎9th June 2008‎
دریافت کارت: ‎11th July 2008‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: honareirani ، usa.lover ، حامد ، eblam ، prammainfatte ، vosyzoono ، masuod65 ، HAZARA ، محبت ، mohammadg846 ، pari pariaaa ، msar
نحوه ویزا از طریق دانشجویی چند تا آزمون داره . ماهایی که ایرانیم چکار باید بکنیم ؟ آیا راهی هست ما راحتر تر بیایم ‎USA‎ ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: eblam ، vosyzoono ، msar
آیا این درست است که در آنکارا ، قبل از مصاحبه باید یک سری آزمایشات و واکسیناسیون انجام داد و جواب آزمایشات را روز مصاحبه برد ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: eblam ، Tileromix ، msar
برای ویزای توریستی فقط باید یک فیش بانکی داشته باشی و وقت سفارت.ازمایش و واکسن مال مهاجران است
کیس نامبر:  2009as34700
دریافت نامه اول: ‎may 27‎
تاریخ کارنت شدن:  بولتن ‎june‎
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎1 june‎
تاریخ مصاحبه کنسل شده: ‎15 july‎  
تغییر تاریخ مصاحبه به ‎:1 july‎
تغییر تاریخ مصاحبه به ‎:1 sep‎
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: ‎Dec 2015‎
انگشت نگاری: ‎Feb 2016‎
رسیدن نامه ی مصاحبه: ‎May 14th 2016‎
مصاحبه ‎: Jun 14th 2016‎
مراسم قسم: ‎Jun 16th 2016‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: eblam ، Cristobalv8 ، impepaliene ، lxyhkzesom ، شهلا 1346 ، msar ، hgh11
با سلام
آيا حساب بانكي مربوط به همين حساب ارزي درداخل كشور خودمان است مثلا بانك ملي يا خير ؟ و آيا مصاحبه را به فارسي هم ميشود انجام داد؟
با تشكر
Big Grin
ثبت نام :
كيس نامبر:
دريافت نامه قبولی:
ارسال مدارك:
مصاحبه:
كليرنس:
دريافت ويزا:
دريافت گرين كارت:
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: eblam ، msar
سلام
خوشحالم که با این سایت مفید آشنا شدم و تابحال از خیلی از مطالب این سایت استفاده کردم. حالا هم به مشاوره ی شما نیاز دارم.

با این شرایط با چه ویزایی خودم رو میتونم به آمریکا برسونم؟ روی دوره های تحصیلی کوتاه مدت که مدرک تحصیلی بالا نمیخوان میشه حساب کرد؟ چیزی مثل دوره های تخصصی مثلا فیلمسازی؟

پیشاپیش از همه ی دوستانم توی این انجمن ممنونم ‎Smile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: hvm ، honareirani ، yek_mosafer ، Electronic-Arts ، oxin ، sorena ، best_kiss_of_love ، msar
بستگی دارد به توانایی مالی شما
توانایی مالی شما در چه حد است؟
‎100000$‎
500000$
یا بیشتر؟

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: royal ، azadirani ، usa.lover ، yek_mosafer ، joy ، msar
ممنون از پاسختون.
پونصد هزار دلار؟!! با این سرمایه که میشه اقامت دایم گرفت تو آمریکا! :d
من تا حدود بیست هزارتا میتونم هزینه کنم. اما باور دارم با بسیار کمتر از این مبلغ هم راهی برای رفتن باید باشه. روشهای تریکی زیاد وجود داره. هدفم از ایجاد این تاپیک هم مشاوره با شما که اطلاعات و تجربتون بیشتر از من هست و پیدا کردن این روشهای هوشمندانه هست.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: yek_mosafer ، msar
با عرض پوزش
ما در این سایت در باره روشهای قانونی مهاجرت بحث میکنیم نه در باره میانبر های مخالف قوانین بین المللی
گرفتن ویزای سرمایه گذاری یکی از راهها هست اما تنها راه نیست و من قصد داشتم بقیه روشها را که شاید از ویزای سرمایه گزاری سهل تر باشد عرض کنم.
اما با ‎20000$‎ امکان ندارد.

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، royal ، یه مهاجر ، novacounter ، yek_mosafer ، Electronic-Arts ، sohi ، behnia ، msar
دوست عزیز اگه کسی رو داشته باشی اونجا که بتونه برات دعوت نامه بفرسته مشکلت حل میشه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: royal ، yek_mosafer ، vosyzoono ، j@vad ، msar
(2009-12-09 ساعت 00:36)hassan1358arab نوشته:  
دوست عزیز اگه کسی رو داشته باشی اونجا که بتونه برات دعوت نامه بفرسته مشکلت حل میشه


دعوتنامه مال ویزای توریستی هست اونهم برای بعضی از کشورهای اروپایی
نه آمریکا

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: royal ، yek_mosafer ، rataclimi ، msar
(2009-12-09 ساعت 00:36)hassan1358arab نوشته:  
دوست عزیز اگه کسی رو داشته باشی اونجا که بتونه برات دعوت نامه بفرسته مشکلت حل میشه


کسی که دعوتنامه میده باید تضمین کنه که مهمانش بعد از سپری شدن مهلت ویزا برمیگرده...در صورتی که این دوستمون قرار نیست برگردند....

در ضمن با این کار هم مشکل برای شخص دعوت کننده بوجود میاد هم برای کسی که رفته و برنگشته ...آمریکا که خیلی راحت دیپورتش میکنه..حالا اگه شرایط پـنـاهــندگی داشته باشید که شما میگید دارید اونهم راهش دعوتنامه نیست.....از طریق ویزای توریستی یا تحصیلی بهتر میشه به نتیجه رسید....تازه به قول دوستمون برای اروپا نه آمریکا
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ‎ads@mohajersara.com‎ تماس بگیرید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
ممنون از پاسخ همه ی دوستان

راستش منم دنبال روشهای غیرقانونی نیستم. کلا بحث مهاجرت مثل قانونهای دادگستری اینقدر ریزه کاری داره که اشخاص به دلیل اینکه از این ریزه کاری ها باخبر نیستن به وکیل مراجعه میکنن. منم چون از ریزه کاریهای مهاجرت اطلاع ندارم صد در صد به مشاوره ی شما دوستان نیاز دارم.

فکر میکنید اگه یه شرکت ثبت شده در آمریکا بخواد, با مدرک تحصیلی دیپلم و نداشتن مدرک تافل میتونم ویزای کاری دریافت کنم؟

در مورد دوره های تخصصی کوتاه مدت هم هنوز سوالم پابرجا هست. اونطور که تحقیق کردم بعضی از این دوره ها دعوتنامه برای ویزای استیودنت میفرستن. اما فکر میکنید در مورد این دوره ها میشه سفارت رو برای دریافت ویزا قانع کرد یا کار بیهوده ای هست؟

ممنون از صبر و حوصلتون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: vosyzoono ، persian_viper ، mortezafox ، msar
(2009-12-09 ساعت 02:43)laili نوشته:  
(2009-12-09 ساعت 00:36)hassan1358arab ‎pid='29651 نوشته:  
دوست عزیز اگه کسی رو داشته باشی اونجا که بتونه برات دعوت نامه بفرسته مشکلت حل میشه


کسی که دعوتنامه میده باید تضمین کنه که مهمانش بعد از سپری شدن مهلت ویزا برمیگرده...در صورتی که این دوستمون قرار نیست برگردند....

در ضمن با این کار هم مشکل برای شخص دعوت کننده بوجود میاد هم برای کسی که رفته و برنگشته ...آمریکا که خیلی راحت دیپورتش میکنه..حالا اگه شرایط پـنـاهــندگی داشته باشید که شما میگید دارید اونهم راهش دعوتنامه نیست.....از طریق ویزای توریستی یا تحصیلی بهتر میشه به نتیجه رسید....تازه به قول دوستمون برای اروپا نه آمریکا





من یکی از دوستانم ویزای پزشکی گرفت با دعوتنامه ای که برادرش براش فرستاده بود و الانم 3 ساله که آمریکاست تازه دخترش رو هم داره یه جوری میبره پیش خودش... پس شدنیه نه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: royal ، Electronic-Arts ، j@vad ، msar ، eblam ، amir736 ، asghar mokhtari
سلام.
یک روش خطرناک هم هست.
از طزیق کوبا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: royal ، rataclimi ، خانه ، msar ، eblam




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان