آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

غذاهای آمریکا
استیک
استیک یا استک، به قسمتی از گوشت گاو گفته می شود که در فرانسه بیفتک نامیده می شود. این گوشت را یا کباب می کنند و یا در روغن سرخ می نمایند و معمولا در کنار سیب زمینی خورده می‌شود. این غذا از لحاظ طعم شبیه کباب برگ و کباب چنجه می‌باشد و در کشورهای مختلف نیمکره غربی به سبکهای متفاوت پخته می‌شود.

خوراک مار زنگی
خوارک مار زنگی نوعی غذا است که غالبا (اما نه لزوما) در ایالات متحده آمریکا مصرف دارد. این خوراک از گوشت مارزنگی تهیه می‌گردد.
این خوراک به شیوه‌های متفاوتی، مثلا بصورت خورش، سوپ، یا فیله کبابطبخ می‌شود.
این نوع خوراکی در ایالت‌های جنوب غربی آمریکا مثل ایالات تگزاسو آریزونا محبوبیت دارد.
گفته شده که گوشت مار زنگی بی شباهت به مزه گوشت مرغ نیست.

همبرگر
هَمبـِرگِر گونه‌ای ساندویچ است که شامل یک برگ گوشت چرخ‌کرده است که در میان یک نان گردِ میان ‌بریده قرار می‌گیرد.
گوشت همبرگر بیشتر گوشت گاو است و ممکن است بصورت کبابی درست شود یا سرخ شود. میان گوشت و نان همبرگر معمولاً کاهو، سس گوجه فرنگی یا سس مایونز، خردل، پیاز و دیگر مخلفات هم قرار داده می‌شود. همبرگر را معمولاً در بشقاب در کنار سیب زمینی سرخ ‌کرده یا چیپس سرو می‌کنند.
گوشت همبرگر تقریباً در تمام کشورها با همین نام نامیده می‌شود بجز در انگلستان و عربستان سعودی که به آن بیف‌برگر یا برگر می‌گویند.
اگر لایه‌ای از پنیر پرورده (ورقه‌ای) بر روی گوشت همبرگر گذارده شود به اینگونه همبرگر، چیزبرگر گفته می‌شود.
واژه هَمبـِرگِر از زبان آلمانی میآید به چَمِ "متعلق به شهر هامبورگ" . اما در درک آن اشتباه شده و آن‌ را ترکیبی از "هَم" و "برگر" می‌پندارند که "هَم" در انگليسی يعنی کالباس.[نیازمند منبع]
به بعضی گزارشات ‎ham‎ در زبان آلمانی به معنای گاو یا گوشت گاو و ‎burg‎ به معنای تپه است و er کلمه اطلاق است یک متعلق به.

پیتزا
[عکس: 310px-Supreme_pizza.jpg]
پیتزاهای پرمایه مانند پیتزای در تصویر معمولاً شامل مواد
گوناگون مانند پپرونی (محبوب آمریکایی‌ها)، فلفل سبز، زیتون و قارچ می‌شود.
پیتزا، نان گرد صافی است که در فر پخته می‌شود و معمولاً روی این نان گرد را با سس گوجه فرنگی و پنیر می پوشانند؛ به علاوه این که دیگر مواد دلخواه هم روی نان اضافه می‌کنند. پنیری که استفاده می‌شود معمولاً پنیر موزارلا و یا پنیر پیتزاست. همچنین از مواد مختلفی برای تهیه پیتزا استفاده می‌شود (اغلب گوشت یا انواع سوسیس به کار می‌رود). البته میوه و سبزیجات از جمله آناناس، زیتون، پیاز، قارچ و ‎...‎ هم به کار می‌رود.

منبع: ویکی پدیا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
همش فست فود شد که .
کلپچ !، قورمه سبزی ، سیراب شیردون ، اشکنه ، میرزاقاسمی ، قلیه ماهی ، خورشت خلال ، باقالا قاتوق ، دم پختک با ترشی و ‎...................................!! Big Grin‎ اینا چی پس ؟!
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu ‎Dhabi‎
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ‎JUNE-12- 2009‎
تاریخ کارنت شدن کیس: ‎2009 Sep‎
تاریخ مصاحبه: ‎Feb 2010‎
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: ‎23 Sep‎ -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
واقعا با نوستالژی کله پاچه چطور میشه کنار اومد؟؟!!؟؟؟!!!!!!!
‎Hope Never Die‎


شماره کیس: ‎***31‎
تاریخ دریافت نامه قبولی:may ‎2008‎
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ‎july 2008‎
تاریخ کارنت شدن کیس:May ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:31 ‎may‎
تاریخ مصاحبه:14 ‎july‎
دریافت ویزا: ‎30 september‎ (روز آخر)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2009-12-18 ساعت 00:04)matrix نوشته:  
واقعا با نوستالژی کله پاچه چطور میشه کنار اومد؟؟!!؟؟؟!!!!!!!


کاملا موافقم!
چه طور میشه همچین چیزی رو خورد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
نهایت بی رحمیه!!!!!
هنـــــر ایـرانـــــی

www.persianartco.com
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ChairMan ، RosyluvsUSA ، mavarfan ، lorecance ، RTM ، لاتاری ، msar
عزیز من چرا که نخورد!!!!
دقت کن گفتم نوستالژی ‎!!!!‎ من نهایتاً بدون کله پاچه 2 ماه زنده می مونمBig Grin
‎Hope Never Die‎


شماره کیس: ‎***31‎
تاریخ دریافت نامه قبولی:may ‎2008‎
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ‎july 2008‎
تاریخ کارنت شدن کیس:May ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:31 ‎may‎
تاریخ مصاحبه:14 ‎july‎
دریافت ویزا: ‎30 september‎ (روز آخر)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2009-12-18 ساعت 00:17)matrix نوشته:  
عزیز من چرا که نخورد!!!!
دقت کن گفتم نوستالژی ‎!!!!‎ من نهایتاً بدون کله پاچه 2 ماه زنده می مونمBig Grin

باور کن من اصلا این کلمه نوستالژی رو ندیدم تا به حال! یعنی چی؟!؟!؟
من که یه لقمه هم نمیتونم ازش بخورم!!!!!!!!!!!!!!
گناه داره اون گوسفندِ بیچاره!!!!!
هنـــــر ایـرانـــــی

www.persianartco.com
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ChairMan ، یه مهاجر ، RosyluvsUSA ، mh_hshk ، lorecance ، m0riiii ، لاتاری ، msar
در مورد کله پاچه مار زنگی هم توضیحات داده نشده (البته فکر نکنم مار زنگی پاچه داشته باشه)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: homeless ، ChairMan ، Monica ، سارا کوچولو ، mavarfan ، Solitude ، لاتاری ، msar
گوشت گوسفند بیچاره رو به ‎2878657899‎ نوع مختلف میخورید اونوقت موقع خوردن کله پاچه میگید گناه داره.
درسته کله پاچه سومین غذای منفور دنیاست ولی خوشمزس.Tongue
‎2010AS3xxx‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
‎nostalgia‎
■ ‎sentimental longing or wistful affection for a period in the past.‎

احساس دلتنگی برای چیزی یا غم و حسرت داشتن چیزی مورد علاقه
‎Hope Never Die‎


شماره کیس: ‎***31‎
تاریخ دریافت نامه قبولی:may ‎2008‎
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ‎july 2008‎
تاریخ کارنت شدن کیس:May ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:31 ‎may‎
تاریخ مصاحبه:14 ‎july‎
دریافت ویزا: ‎30 september‎ (روز آخر)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، payam_prz ، honareirani ، seravin ، ChairMan ، leili ، Monica ، laili ، sara24 ، summery_armin ، mk_2002ir ، Danoosh ، لاتاری ، msar
من که خیلی با کلپچ اونم از نوع کز نداده اش حال می کنم.
یادمه اولین نفری که توی کلوب دات کام کلوب کلپچ خوران رو تاسیس کرد این حقیر بودWink
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ‎
021-44622214-16

هر آنچه در مورد لاتاري بايد بدانيد.
‎https://telegram.me/pariztravel

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: hvm ، ChairMan ، soltan ، sara24 ، saeed tz ، maxsoulfly ، Danoosh ، sayeh_m ، Solitude ، سمانه777 ، لاتاری ، msar
منم کله پاچه دوست دارم. مخصوصا نون و آب و مغزش با آب نارنج و دارچین.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: matrix ، ChairMan ، Monica ، yahyaQazMis ، xbox ، Solitude ، shahabjafari ، لاتاری ، Lemony ، hamedrouhi ، msar
من یه بار توی بلغارستان رفتم کله پزی
خیلی شلوغ بود و بزرگ و همه داشتند با اشتها میخوردند
اما هنوز یه دقیقه نشده بود که متوجه شدم اینجا فقط لکه پاچه خوک میفروشند
تا مدتها بعد از شنیدن اسم کله پاچه بیزار بودم
حالا بدم نمیآد توی آمریکا یه سری به کله پزی بزنم

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: payam_prz ، Nazem ، merdax ، ChairMan ، Monica ، lorecance ، mitr.p ، سمانه777 ، لاتاری ، Farshid22 ، msar
مگه خوک چشه؟
هرکی در زمینه تحصیل دبیرستان در کانادا اطلاعاتی داره، لطفا به این سوالای من پاسخ بده
سوال در مورد تحصیل در کانادا قبل از 18 سالگی
ممنون میشم!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، mavarfan ، msar
[عکس: 1130275982_b.jpg]


مواد لازم برای کیک:
آرد سفید=250 گرم
شکر=175 گرم
کره=150 گرم(و یا روغن جامد ‎120‎ گرم)
پکینگ پادر=دو قاشق مرباخوری
تخم مرغ=2 عدد
شیر=یک پیمانه(یک لیوان معمولی)
وانیل=1/2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین کیک:
شیر=6 قاشق سوپخوری
شکر=100 گرم
کره=50 گرم
عسل=50 گرم
گردوی خرد شده=100 گرم
زرده تخم مرغ=2 عدد
طرز تهیه:
آرد و پکینگ پادر و شکر و وانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می کینم؛کره را کمی گرم کرده داخل تخم مرغها می ریزیم و هم می زنیم تا تخم مرغ و کره مخلوط گردد. شیر را اضافه می نماییم و مخلوط آرد و شکر را می ریزیم و هم می زنیم تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی بدست بیاید. قالب مناسبی را چرب کرده، آرد می پاشیم و مایه را در قالب می ریزیم؛ باید سر قالب 3 تا 4 سانتیمتر خالی بماند. عسل و 50 گرم کره و ‎100‎ گرم شکر و 6 قاشق سوپخوری شیر و نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی می ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد؛ دو عدد زرده تخم مرغ را مخلوط کرده، داخل سایر مواد می ریزیم و هم می زنیم. وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی آتش برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می دهیم. فر را با حرارت ‎350‎ درجه فارنهایت یا ‎175‎ درجه سانتیگراد گرم می کنیم؛ قالب را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم؛ کیک باید 45 تا 60 دقیقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود؛ بعد قالب را بیرون می آوریم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کرده، کیک را در ظرف قرار می دهیم.. این کیک را می توان ساده بدون مواد تزئینی تهیه نمود. در اینصورت وقتی مایه کیک آماده شد آنرا در قالب ریخته و طبخ می نمائیم.

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ‎
021-44622214-16

هر آنچه در مورد لاتاري بايد بدانيد.
‎https://telegram.me/pariztravel

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
دوستان اینجا یه انجمن تخصصی مهاجرتی هست .
درباره کله پاچه بحث میکنید ؟ واقعا که...
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: seravin ، matrix ، hvm ، honareirani ، Monica ، soltan ، ALIREZA205 ، سارا کوچولو ، Cruz ، لاتاری ، mr.amir007 ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان