نوع بلیط جهت ویزای نامزدی
درود بر همگی
آیا کسی می دونه با ویزای نامزدی می شه فقط بلیط یک طرفه (رفت) گرفت؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
من که بلیط یک طرفه گرفتم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: megaholding
(2010-01-07 ساعت 11:34)ShoMpeT نوشته:  
من که بلیط یک طرفه گرفتم.
ممنون شومپت عزیز!
نمی دونم از کجا شنیده بودم که باید چک کنم ببینم که آیا می تونم بلیط 1طرفه بگیرم یا نه.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ShoMpeT
(2010-01-07 ساعت 14:17)Bahar JJ نوشته:  
(2010-01-07 ساعت 11:34)ShoMpeT نوشته:  
من که بلیط یک طرفه گرفتم.
ممنون شومپت عزیز!
نمی دونم از کجا شنیده بودم که باید چک کنم ببینم که آیا می تونم بلیط 1طرفه بگیرم یا نه.

سلام

البته من هنوز خبری از ویزام نشده و تجربه ای در این زمینه دقیقا ندارم ولی شما با تماس با آژانس مسافرتی دقیقا میتونید مطلع بشوید

اگر ویزای شما مهاجرتی است مثلا IR1 و CR1 ویزاهای مهاجرتی هستند مشکلی قطعا برای تهیه بلیت 1طرفه نخواهید داشت
ولی اگر K1 یا K3 هست حقیقت نمیدونم سوال کنید چون این ویزاها ویزای غیر مهاجرتی محسوب میشوند ببینید مشکلی نداره یکطرفه بگیرید؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mrjamal2011@gmail.com
حالا سوال اینه که اگر قرار باشه مشکل پیش بیاد, کجا پیش می آید؟ کجا یقمو می گیرن؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
من یه طرفه گرفتم .برای ویزای ازدواج .چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟!!!!!!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2010-01-08 ساعت 02:06)sara77 نوشته:  
من یه طرفه گرفتم .برای ویزای ازدواج .چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟!!!!!!!!

سارا جان
برای ویزای های غیر مهاجرتی (نامزدی) ممکنه مشکل پیش بیاد که باید از آژانس یا فرودگاه سوال کنم (حالا اون مشکل چی هست نمی دونم). برای ویزای K3 هم اطلاعی ندارم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sara77
سارا جون مگه ويزاي ازدواج k3 مهاجرتي محسوب نميشه؟!
البته تو كتگوري من نوشته CR1 ممكنه يكي توضيح بده؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
[font=Times New Roman]ویزاهایی که به قول خودمون از طریق امر خیر صادر میشن 2 دسته هستند:

1. ویزای مهاجرتی(IR1 or CR1)
:
ویزای ازدواج با سیتیزن یا مقیم آمریکا هست و حتما باید زن و مرد عقد کرده باشند وفردی که سیتیزن هست یا مقیم فرم I-130 رو برای همسرش پر میکنه و در نهایت ویزایی که صادر میشه بسته به اینکه کمتر از 2سال گذشته باشه از تاریخ عقدشونCR1 (که بعد از ورود به آمریکا برای شما گرین کارت مشروط 2ساله صادر میشه) یا اگر در تاریخ صدور ویزا 2سال تمام از تاریخ عقد گذشته باشه IR1 صادر میشه(که با اون بعد از ورود به آمریکا گرین کارت 10ساله صادر میشه) که البته کلا هیچ تفاوتی با هم ندارند به جز اینکه گرین کارت مشروط رو 90 روز قبل از اینکه 2سال به اتمام اعتبارش مونده باشه به 10 ساله تبدیل باید کرد

2.ویزای غیر مهاجرتی(K1 or K3):
الف- K1: که دقیقا همان ویزای نامزدی هست و زن و مزد هنوز عقد رسمی نکرده اند و فردی که سیتیزن هست فرم I-129F رو برای نامزدش پر میکنه تا بتونه نامزدش رو با ویزای K1 ببره آمریکا ور حتما باید ظرف 90 روز پس از ورودش عقد رسمی کنند و بعد برای گرفتن گرین کارت میتونه اقدام کنه
{نکته: خیلی ها به اشتباه به ویزای ازدواج که در بند 1 ذکر کردم اشتباها ویزای نامزدی میگن در حالی که فقط K1 ویزای نامزدی هست}

ب-K3: که در واقع ویزای غیر مهاجرتی هست که فردی که سیتیزن هست و عقد رسمی هم انجام داده برای همسر و فرزندان او برای ورود به آمریکا در خواست میکنه تا بقیه مراحل مهاجرت و گرفتن اقامت در خاک آمریکا انجام شود

امیدوارم که مورد استفاده همه واقع شده باشه
فشردن تکمه تشکر فراموش نشه لطفاWink[/font]
[/b]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
من الان زنگ زدم دفتره هواپیمائی ترکیش, گفتم ویزا نامزدی K-1 دارم و بلیط یک طرفه گرفتم, مشکلی نبید؟
اونا هم گفتن نه مشکلی نداره.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Bahar JJ ، megaholding ، mercedeh2011
(2010-01-09 ساعت 17:05)megaholding نوشته:  [font=Times New Roman]ویزاهایی که به قول خودمون از طریق امر خیر صادر میشن 2 دسته هستند:

1. ویزای مهاجرتی(IR1 or CR1)
:
ویزای ازدواج با سیتیزن یا مقیم آمریکا هست و حتما باید زن و مرد عقد کرده باشند وفردی که سیتیزن هست یا مقیم فرم I-130 رو برای همسرش پر میکنه و در نهایت ویزایی که صادر میشه بسته به اینکه کمتر از 2سال گذشته باشه از تاریخ عقدشونCR1 (که بعد از ورود به آمریکا برای شما گرین کارت مشروط 2ساله صادر میشه) یا اگر در تاریخ صدور ویزا 2سال تمام از تاریخ عقد گذشته باشه IR1 صادر میشه(که با اون بعد از ورود به آمریکا گرین کارت 10ساله صادر میشه) که البته کلا هیچ تفاوتی با هم ندارند به جز اینکه گرین کارت مشروط رو 90 روز قبل از اینکه 2سال به اتمام اعتبارش مونده باشه به 10 ساله تبدیل باید کرد


2.ویزای غیر مهاجرتی(K1 or K3):
الف- K1: که دقیقا همان ویزای نامزدی هست و زن و مزد هنوز عقد رسمی نکرده اند و فردی که سیتیزن هست فرم I-129F رو برای نامزدش پر میکنه تا بتونه نامزدش رو با ویزای K1 ببره آمریکا ور حتما باید ظرف 90 روز پس از ورودش عقد رسمی کنند و بعد برای گرفتن گرین کارت میتونه اقدام کنه
{نکته: خیلی ها به اشتباه به ویزای ازدواج که در بند 1 ذکر کردم اشتباها ویزای نامزدی میگن در حالی که فقط K1 ویزای نامزدی هست}

ب-K3: که در واقع ویزای غیر مهاجرتی هست که فردی که سیتیزن هست و عقد رسمی هم انجام داده برای همسر و فرزندان او برای ورود به آمریکا در خواست میکنه تا بقیه مراحل مهاجرت و گرفتن اقامت در خاک آمریکا انجام شود

امیدوارم که مورد استفاده همه واقع شده باشه
فشردن تکمه تشکر فراموش نشه لطفاWink[/font]
[/b]

megaholding عزیز
با تشکر از راهنمائی تون, ولی من تفاوت ویزای IR1 or CR1 را با ویزای K3 متوجه نشدم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
TO BAHAR JJ

با ویزای IR1 یا CR1 شما وقتی میرید آمریکا همراهتون یک پاکت قهوه ای مهر و موم شده دارید که به افسر مهاجرتی آنجا در فرودگاه تحویل میدهید و حدود 3هفته بعد گرین کارتتون را دم در منزل تحویل میگیرین! خلاص!!

ولی با ویزای K3 که غیر مهاجرتی است شما به عنوان همسر سیتیزن آمریکا میرید آمریکا تا مراحل کارهای گرفتن اقامت و گرین کارت رو تازه اونجا انجام بدین یعنی تازه سر خط!!

امیدوارم که درست گفته باشم!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، Bahar JJ ، saviz ، mrjamal2011@gmail.com ، dinadino228 ، Partov
باز هم ممنون megaholdingعزیز
با این تفاسیر تنها تفاوت k3و k1 در این هست که تخت چه عنوانی وارد آمریکا می شویم. با k3 تحت عنوان همسر وبا k1 تحت عنوان نامزد. چون در هر دو مورد ویزاها غیر مهاجرتی هستند و هر دو پس از ورود اقدام به اخذ گرین کارت می کنند. من تصور می کردم که با k3 بعد از چند هفته می شه گرین کارت گرفت. ممنون از اطلاعاتتون.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: megaholding ، Partov
متشكرم megaholding بابت توضيحات كاملتون
من گمان ميكردم k3 هستم وقتي روي ايميلهام CR1 رو ديدم برام سوال شد!
شما ميدونيد كه اين ويزاها از نظر مدت سيتيزن شدن چه فرقهايي دارند ؟ و همچنين تو مصاحبه آيا شرايطشون با هم فرق ميكنه ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2010-01-10 ساعت 15:42)آنا نوشته:  
متشكرم megaholding بابت توضيحات كاملتون
من گمان ميكردم k3 هستم وقتي روي ايميلهام CR1 رو ديدم برام سوال شد!
شما ميدونيد كه اين ويزاها از نظر مدت سيتيزن شدن چه فرقهايي دارند ؟ و همچنين تو مصاحبه آيا شرايطشون با هم فرق ميكنه ؟

در مورد سیتیزن شدن:

اگر کسی گرین کارت داره(مثلا لاتاری گرین کارت برده یا از طریق کار گرفته یا مثلا فرزند زیر 21سال سیتیزن آمریکا هست ویا...) اقلا 5سال باید در آمریکا بطور مداوم زندگی کرده باشه که بتونه با پر کردن فرم N-100 سیتیزن بشه

اما خبر خوب در مورد کسی که از طریق ازدواج گرین کارت گرفته اند:

تنها پس از گذشت 3سال در آمریکا میتونن سیتیزن بشن!Wink

در ضمن شما اگر با ویزای نامزدی K1 بروید آمریکا باید ظرف 90 روز پس از ورود با نامزدتون ازدواج رسمی کنید و تازه برای گرین کارت اقدام کنین یعنی بعد از اینکه گرین گرفتین دیگه فرقی نمیکنه

در مورد مصاحبه هم من خودم تجربه ندارم ولی محور همه آنها چه ازدواجی و چه نامزدی این است که باور کنند شما ازدواج یا نامزدیتون واقعی(bona fide) هست و تقلبی و ساختگی (fraud) تنها برای گرفتن ویزا و اقامت نیست!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: آنا ، Soofia ، saviz ، Partov




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان