آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

چگونه می توانیم افراد خانواده را به آمریکا ببریم؟
دوستان گرامی من با اینکه وقت زیادی گذاشتم و جستجو کردم درباره بردن اعضاء خانواده به آمریکا به جز چند مورد جزئی و متفرقه چیزی پیدا نکردم.
البته در باره همسر زیاد بحث شده است و در مورد فرزندان هم تا حدودی صحبت شده ولی در مورد سایر اعضا خانواده مثل پدر و مادر و خواهر و برادر صحبتی نشده است.

چطوری می شود از برندگان گرین کارت که وارد آمریکا شده اند یکی یا چند تن از اعضا خانواده را به آمریکا ببرد؟
مراحل و شرایط اینکار چگونه است و از چه زمانی اقدام شود؟
اینکار چقدر طول خواهد کشید؟ آیا برای پدر و مادر یا برادر و خواهر شرایط متفاوت است؟ آیا سن و یا تحصیلات هر یک عامل موثری خواهد بود؟ و آیا قبل از سیتیزن شدن می شود برای این کار اقدام کرد؟
و پاسخ سایر پرسشهایی که ممکن است به ذهن سایر دوستان برسد را در این تاپیک مطرح کنید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: honareirani ، OverLord ، farnaz82 ، rezagh ، HR.SHAHAB ، taherifar ، msar ، alirezanz
سلام
کسانی که گرین کارت دارند که نمی تونند خواهر و برادر خودشون رو ببرن. چون شما در صورتی که سیتیزن باشید می تونید برای خواهر و برادر خودتون درخواست بدین که اون هم معمولا ‎10-12‎ سال طول می کشه. با گرین کارت نمی دونم چطور میشه برای پدر و مادر اقدام کرد ولی اگر سیتیزن باشید به محض اینکه برای والدین اقدام کنید پرونده شروع به پراسس میشه و معمولا زیر یک سال در آمریکا خواهند بود و گرین کارت خودشون رو دریافت می کنند.

(2010-01-13 ساعت 16:37)kavoshgarnet نوشته:  
دوستان گرامی من با اینکه وقت زیادی گذاشتم و جستجو کردم درباره بردن اعضاء خانواده به آمریکا به جز چند مورد جزئی و متفرقه چیزی پیدا نکردم.
البته در باره همسر زیاد بحث شده است و در مورد فرزندان هم تا حدودی صحبت شده ولی در مورد سایر اعضا خانواده مثل پدر و مادر و خواهر و برادر صحبتی نشده است.

چطوری می شود از برندگان گرین کارت که وارد آمریکا شده اند یکی یا چند تن از اعضا خانواده را به آمریکا ببرد؟
مراحل و شرایط اینکار چگونه است و از چه زمانی اقدام شود؟
اینکار چقدر طول خواهد کشید؟ آیا برای پدر و مادر یا برادر و خواهر شرایط متفاوت است؟ آیا سن و یا تحصیلات هر یک عامل موثری خواهد بود؟ و آیا قبل از سیتیزن شدن می شود برای این کار اقدام کرد؟
و پاسخ سایر پرسشهایی که ممکن است به ذهن سایر دوستان برسد را در این تاپیک مطرح کنید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2010-01-13 ساعت 16:44)hanim نوشته:  
سلام
کسانی که گرین کارت دارند که نمی تونند خواهر و برادر خودشون رو ببرن. چون شما در صورتی که سیتیزن باشید می تونید برای خواهر و برادر خودتون درخواست بدین که اون هم معمولا ‎10-12‎ سال طول می کشه. با گرین کارت نمی دونم چطور میشه برای پدر و مادر اقدام کرد ولی اگر سیتیزن باشید به محض اینکه برای والدین اقدام کنید پرونده شروع به پراسس میشه و معمولا زیر یک سال در آمریکا خواهند بود و گرین کارت خودشون رو دریافت می کنند.

(2010-01-13 ساعت 16:37)kavoshgarnet نوشته:  
دوستان گرامی من با اینکه وقت زیادی گذاشتم و جستجو کردم درباره بردن اعضاء خانواده به آمریکا به جز چند مورد جزئی و متفرقه چیزی پیدا نکردم.
البته در باره همسر زیاد بحث شده است و در مورد فرزندان هم تا حدودی صحبت شده ولی در مورد سایر اعضا خانواده مثل پدر و مادر و خواهر و برادر صحبتی نشده است.

چطوری می شود از برندگان گرین کارت که وارد آمریکا شده اند یکی یا چند تن از اعضا خانواده را به آمریکا ببرد؟
مراحل و شرایط اینکار چگونه است و از چه زمانی اقدام شود؟
اینکار چقدر طول خواهد کشید؟ آیا برای پدر و مادر یا برادر و خواهر شرایط متفاوت است؟ آیا سن و یا تحصیلات هر یک عامل موثری خواهد بود؟ و آیا قبل از سیتیزن شدن می شود برای این کار اقدام کرد؟
و پاسخ سایر پرسشهایی که ممکن است به ذهن سایر دوستان برسد را در این تاپیک مطرح کنید.

من امروز از کسی شنیدم که با گرین کارد می شه پدر و مادر رو به آمریکا برد و کمتر از دو سال طول می کشه. آیا کسی تا به حال برای این موضوع اقدام کرده؟ و یا اطلاعاتی داره؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: soli asali ، taherifar ، msar ، Nataliea ، alirezanz
(2010-01-13 ساعت 18:24)kavoshgarnet نوشته:  
من امروز از کسی شنیدم که با گرین کارد می شه پدر و مادر رو به آمریکا برد و کمتر از دو سال طول می کشه. آیا کسی تا به حال برای این موضوع اقدام کرده؟ و یا اطلاعاتی داره؟


با اطمینان می گویم که با گرین کارد امکان این کار وجود ندارد، باید سیتیزن باشید.
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم

".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
نامزد رو چی؟ ‎Big Grin‎ با گرین کارت میشه آورد ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: soli asali ، taherifar ، msar
(2010-01-13 ساعت 21:39)m_s_1368 نوشته:  
نامزد رو چی؟ ‎Big Grin‎ با گرین کارت میشه آورد ؟

خیر, شرط آوردن نامزد داشتن سیتیزن شیپی هست.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، سارا کوچولو ، r.bazargan ، taherifar ، msar
(2010-01-13 ساعت 22:02)sadra_sepehr نوشته:  
بهار جان همسری رو که عقد کرده باشی چی ؟ اون هم نیاز به سیتیزن شیپی داره؟


bebakhshid ke pinglish minevisam, compim ghat zade, lotfan ieki farsish kone,‎
‎hamsari ke varede shenasname shode bashe va aghd name mojood bashe ba green card mishe barash eghdam kard, hodoode 3-4 sal tool mikeshe


ببخشید که پینگلیش می نویسم ، کامپیوترم قاط زده ، لطفا یکی فارسیش کنه
همسری که وارد شناسنامه شده باشه و عقد نامه موجود باشه با گرین کارت میشه براش اقدام کرد ، حدود ‎4-3‎ سال طول می کشه.-صدرا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، kavoshgarnet ، HR.SHAHAB ، soli asali ، taherifar ، msar
(2010-01-13 ساعت 23:14)hanim نوشته:  
(2010-01-13 ساعت 22:02)sadra_sepehr ‎pid='33581 نوشته:  
بهار جان همسری رو که عقد کرده باشی چی ؟ اون هم نیاز به سیتیزن شیپی داره؟


bebakhshid ke pinglish minevisam, compim ghat zade, lotfan ieki farsish kone,‎
‎hamsari ke varede shenasname shode bashe va aghd name mojood bashe ba green card mishe barash eghdam kard, hodoode 3-4 sal tool mikeshe


ببخشید که پینگلیش می نویسم ، کامپیوترم قاط زده ، لطفا یکی فارسیش کنه
همسری که وارد شناسنامه شده باشه و عقد نامه موجود باشه با گرین کارت میشه براش اقدام کرد ، حدود ‎4-3‎ سال طول می کشه.-صدرا

و اگر زودتر از این تاریخ سیتی زن شدید از F2 (مهاجرت همسر و فرزندان مجرد دارنده گرین کارت) به ‎IR1‎ (همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال سیتیزن) تغییر وضغیت می دهید که مراحل کاریتون سریعتر انجام خواهد شد.
منبع: ‎http://travel.state.gov/visa/frvi/glossary/glossary_1363.html#f‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
من یکی از دوستانم که گرین کارت داشت حدود چهار سال پیش برای خانمش اقدام کرده بود و هنوز کارش درست نشده است. حالا او سیتیزن شده است و وکیلش گفته است که میخواهد پرونده او را به اقدام یک سیتیزن برای همسر تغییر دهد تا کارش سریعتر انجام دهد. هیچ مورد بخصوصی هم نداشته است که کارش را عقب بیاندازد و از همان اول هم وکیل گرفته بود.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
پدر و مادر من با داشتن گرین کارت میتونن برای من که مجرد و زیر 21 سال نیستم اقدام کنن؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: taherifar ، msar
دوستان عزیز اگه پدر مادری که با گرین کارت در آمریکا هستند برای فرزند بیست ساله خود اقدام کنند چه مدت طول خواهد کشید؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: soli asali ، taherifar ، msar
(2011-11-20 ساعت 01:11)smebi2011 نوشته:  
دوستان عزیز اگه پدر مادری که با گرین کارت در آمریکا هستند برای فرزند بیست ساله خود اقدام کنند چه مدت طول خواهد کشید؟


سلام
در انجمن مربوط به بازمانده هاي ‎2011‎ مطلبي خواندم كه با اشاره به راههاي قانوني و همچنين كمك هاي وكلا زماني در حدود 2 سال را عنوان كرده بودند. اميدوارم صحيح باشه و بشه در اين مدت كم كاري رو انجام داد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: smebi2011 ، taherifar ، msar
پدر و مادر من با داشتن گرین کارت میتونن برای من که مجرد و زیر 21 سال نیستم اقدام کنن؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: taherifar ، msar
(2011-11-20 ساعت 22:23)اونگ ‎pid='147331 نوشته:  
پدر و مادر من با داشتن گرین کارت میتونن برای من که مجرد و زیر 21 سال نیستم اقدام کنن؟



لطفا تاپیک راهنمای جامع اخذ گرین کارت خانوادگی را مطالعه کنید. در ابتدای این تاپیک این موضوع به روشنی توضیح داده شده است.
‎[en] PD: Jan. 6, 2001‎
Visa: ‎July 2012‎
F4
‎[/en]‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، rezagh ، soli asali ، taherifar ، msar ، alirezanz
با توجه به اینکه این تاپیک یک سالی ست که بیکار مونده امیدوارم کسی باشه که جواب من رو بده...من با گرین کارت چند سال طول می کشه تا والدینم رو بتونم ببرم؟؟؟من از کسی شنیدم که زیر 2 سال اما در تاپیک دیگه ای شنیدم تا 5 سال که من سیتیزن بشم نمیشه! می شه کمک کنید این مساله برای من خیلی مهمه پلییییییییییییز
یه سوال دیگه مادر و پدر من بالای 60 سال هستن ویزای مسافرتی راحت می دن بهشون یا اونم نمیدن چون بچه اشون اونجاست؟ ‎Sad
شماره کیس: ‎39000‎
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به آمریکا: 11 آگوست ‎2012‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amiry ، taherifar ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان