آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

چند سئوال در رابطه با ویزای توریستی کانادا
معمولا شرایط اعطای ویزای توریستی به ایرانیان سخت است. چرا که بسیاری از افراد قصد برگشت ندارند. شما باید حتما آفیسر را قانع کنید که قصد برگشت دارید و مدارک محکم مانند: مدارک شغلی، مدارک اثبات دارایی در ایران، رابطه خونی در ایران(مثلا سفر بدون همسر) و غیره دارید.
نکته مهم اینتست که کانادا سالانه بیش از 2میلیون ویزای توریستی صادر می کند ولی شاید بیشترین درصد رد شدن به ایران و خاورمیانه تعلق دارد، چرا که اعتبار پاسپورت ما کمتر است و بیشترین مهاجرت به کانادا از ایران و خاورمیانه است.
از همه بدتر اینکه تا شش ماه شما بعد از رد شدن نمی توانید اقدام کنید و تا 24 ماه اسم شما در لیست ردی های سفارت کانادا و دلیل رد شدنتان باقی می ماند.
به شخصه تبلیغ بسیاری از آژانس های مسافرتی که خود یا کارمندشان در تمام عمر یکبار کانادا را هم ندیده اند، را می بینم که به دروغ آگهی "ویزای توریستی کانادا 4000دلار+بلیط برای دو هفته" در سایت ها و روزنامه ها درج می کنند. و بعد از رد شدن ویزای شما، 600دلار کم می کنند و بقیه پول شما را می دهند.(هزینه کارگزار!!!)
حداقل سعی کنید برای ویزای توریستی چندین بار سایت سفارت بخش فرانسه یا انگلیسی را بخوانید یا از خدمات وکیل مهاجرت که در کانادا ثبت شده باشد، استفاده کنید.
اما همیشه دوستانی که دعوتنامه معتبر (طبق نمونه مورد تایید سفارت) داشته اند ، به راحتی قبول شده اند.
Big Grin
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Ramkal ، msar ، mohandesbehrang
من به همراه همسرم میخوام برای ویزای توریستی اقدام کنم

تعداد خیلی زیاد ویزای شینگن و ویزای اکثر کشور ها را دارم همچنین ویزای توریستی آمریکا و در کانادا کسی را ندارم و نمیتونم دعوت نامه داشته باشم .

خوشحال میشم کسی که ویزا گرفته مراحل درخواست ویزا را برام توضیح بده

ممنون
شماره کیس: ‎6XXX‎ ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ‎) 6‎ مارچ ‎2014‎ تاریخ کارنت 8 مارچ ‎2014‎ تاریخ دریافت نامه دوم ‎:19‎ مارچ ‎2014‎ تاریخ مصاحبه ‎: 15 May‎ برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، mohandesbehrang
(2010-01-15 ساعت 17:47)dombarik نوشته:  
با درود.
دوستان من قصد دارم تا یک سفر صرفا توریستی به قصد سیاحت و گردشگری به کشور کانادا بکنم.
من هیچ دعوتنامه ای از کانادا ندارم و هیچ دوست یا فامیلی هم در اون کشور ندارم.مدارکی که دارم عبارت است از : چهار ویزای شینگن سه ماه آلمان که همگی رو سر موقع برگشتم.مدارک مالی قوی اعم از سند مالکیت مغازه و منزل در شمال شهر و جواز کسب و گردش مالی خوب(همه به نام خودم).یعنی از این لحاظ میتونم کنسول رو قانع کنم که برمیگردم(البته من اینو میگم،اینو اونا باید تشخیص بدن)Tongue.‎
حالا می خواستم ببینم که آیا با این شرایط از دوستان کسی موفق به گرفتن ویزای توریستی از کانادا شده؟اساسا بدون دعوت نامه هم میشه اقدام کرد؟به نظر شما چقدر میتونم شانس داشته باشم؟
از یکی از دوستانم که دوستی رو در سفارت داره شنیدم که با داشتن رزرو هتل و ارائه مدارک مالی و سابقه ویزاها میتونم ویزا بگیرم.شما چی فکر میکنید؟
ضمنا من 27 ساله و مجرد هم هستم.
با سپاس فراوان.


جمشید
من خودم به شخصه شاهد آمدن کسی از این طریق نبودم اما سوال تو منو یاد یک داستان جالبی انداخت یه زمانی بود که من توی یکی از کشورهای همسایه ایران گیر کرده بودم و ایرانیهایی که از ایران میومدند از من میخواستن که با اونها به سفارت آمریکا برم تا اگه از لحاظ زبان انگلیسی مشکل خاصی داشتن به اونها کمک کنم

یه بار یه خانمی از ایران اومده بود که دخترش قرار بود توی آمریکا وضع حمل کنه و به همین خاطر با خودش همه جور دعوتنامه نامه دکتر نامه بانک بلیط از پیش خریداری شده خلاصه همه چی با خودش آورده بود کنسول بعد از دیدن همه این مدارک و در حالی که سوال خاصی هم نکرده بود برگشت به اون خانم گفت با همه این مدارک من قانع نیستم که شما بر میگردین و به همین دلیل شما برای گرفتن ویزای توریستی واجد شرایط نیستید

حدود دو هفته بعد یه خانم دیگه ایرانی از من خواست تا همراهش به سفارت برم وقتی ازش در مورد مدارک سوال کردم گفت که همه چی را آماده کرده و نگرانی در بین نیست خلاصه من و اون خانم و دختر شش هفت ساله اش صبح اول وفت به کنسولگری آمریکا رفتیم در حین مصاحبه کنسول از من پرسید واسه چی این خانم و دختر خانم ویزای آمریکا میخوان که اون خانم در جواب گفت که میخوام دخترم را به دیزنی لند ببرم من اون لحظه مطمن بودم که ویزایی در کار نیست و درخواست اون مادر و دختر رد خواهد شد اما در میان شگفتزدگی من اون کنسول بلافاصله ویزای اونها را صادر کرد و گفت که ایام خوبی در دیزنی لند داشته باشید

البته این موضوع را هم باید در نظر داشت که اون وقتها هنوز از ت.ر.و.ر.ی.س.م و سایر مشکلات کنونی خبری نبود اما باز هم این دلیل بر این نمیشه که شما حتما باید دعوتنامه داشته باشین من یه بار دیگه وب سایت وزارت امور مهاجرت کانادا را مرور کردم . انها میگن که شاید به وجود دعوتنامه نیازی باشه اما اجباری نیست

اگر که از پس مخارج فرم درخواست بر می آیی حتما یه تقاضا بده و با دل قرص برو جلو و اصلا هم به روی خودت نیار که مجرد هستی و به مجردها ویزای توریستی داده نمیشه

اگه انشالله ویزا گرفتی و امدی کانادا خوشحال میشم یه شب شام بریم بیرون یه آبجو با هم بزنیم
شاد باشی


اقا این خاطره ای که گفتی کاملا درسته. کلا خیلی وقتها در شرایط یکسان دیده شده که افیسر شکمی تصمیم گرفته .. یعنی حالش خوب بوده اوکی میده و اگه نبوده .. انشالله که بده ‎Big Grin
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان