موضوعها: 0
رتبه:
10
4 تشکر در 2 ارسال
سلام دوستان , از الاتحاد دارم بلیت رزرو میکنم , از تهران- ابوظبی , ابوظبی-شیکاگو , شیکاگو - اکلاهما ... پرواز رو فقط تا ابوظبی با الاتحاد زده , از اون به بعد به American airline تغیر پیدا میکنه Boeing 777,چمدون رو هم ۲ تا زده , ولی میخواستم بدونم واقعا american airline دو تا چمدون رو اجازه میده ؟ چون پرواز های داخلی فقط یک چمدون اجازه میدن , تو سایت شون هم که میرم کلی توضیحات داده ولی خیلی گیج کننده هست ,البته قید شده که " American airlines codeshares on Etihad airways " ,آژانسی که دارم ازشون خرید میکنم میگه حتی اگه تو بلیت نوشته باشه , باز احتمالش هست بار رو که تو شیکاگو تحویل بگیری , برای مسیر بعدی فقط یکی رو اجازه بدن ببری و مشکل پیش بیاد ! میخواستم بدونم دوستان با تجربه , اطلاعی دارند در این مورد ؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-25 ساعت 01:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-25 ساعت 01:35 توسط hamiham007.)
دوستان گل سلام.دو هفته دیگه پرواز دارم و از هر ۵ تا ایرلاین ترکیش و قطری و امارات و لوفت هانزا و الیتالیا رزرو گرفتم ولی دیگه تا فردا شب باید تصمیم بگیرم.رنج قیمت کلی هم از ۶.۷۰۰ تا ۸.۵۰۰ هست.اگه دوستان تجربه ای دارند ممنون میشم راهنمایی کنند. درود به همه دوستان و با آرزوی موفقیت .مقصد بوستون و کودک ۵ ساله هم داریم
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه اگر تجربه دارید راهنمایی کنید که از آمریکا به ایران پرواز الاتحاد بهتره یا آستریا؟
قیمت تاریخ و ساعت پرواز تو یه رنجه
الاتحاد فقط ۳۰ دلار گرون تره
من تجربه قطر و یونایتد و کی ال ام رو دارم ولی اینا نه. ممنون میشم راهنمایی کنید
Doctor of Audiology Student
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-25 ساعت 01:33)hamiham007 نوشته: دوستان گل سلام.دو هفته دیگه پرواز دارم و از هر ۵ تا ایرلاین ترکیش و قطری و امارات و لوفت هانزا و الیتالیا رزرو گرفتم ولی دیگه تا فردا شب باید تصمیم بگیرم.رنج قیمت کلی هم از ۶.۷۰۰ تا ۸.۵۰۰ هست.اگه دوستان تجربه ای دارند ممنون میشم راهنمایی کنند. درود به همه دوستان و با آرزوی موفقیت .مقصد بوستون و کودک ۵ ساله هم داریم
سلام و ارزوي موفقيت و سفري خوب
اما من بجاي شما بودم در اينده نزديك مقصدمو عوض ميكردم، يك نكته كه در كل مهمه سردي هواي بستونه، و زندگي عادي رو مختل ميكنه و در عين حال سرايط پيدا كار رو هم دشوار ميكنه
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سپاسگذار از راهنمایی کامل شما
Doctor of Audiology Student