آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ویزای سرمایه گزاری EB5

تاریخچه ویزای سرمایه گذاریEB5
در سال ‎1990‎ کنگره آمریکا برنامه سرمایه گذاری ‎EB5‎ را جهت کنترل مهاجرتهای غیر قانونی به آمریکا و نیز جذب سرمایه های خارجی به تصویب رساند. این ویزای غیر مهاجرتی برای آن دسته از افرادی است که مایل به سرمایه گذاری در اقتصاد آمریکا هستند.
در حال حاضر هر ساله تعداد ‎3000‎ سرمایه گذار خارجی تحت این نوع سرمایه گذاری میتوانند گرین کارت دریافت نمایند.
جهت دریافت این نوع گرین کارت سرمایه گذاری می بایست مبلغ یک میلیون دلار در مناطق مشخص شده سرمایه گذاری نمود ولی دولت آمریکا بطور موقت و آزمایشی میزان سرمایه گذاری در مناطق محروم با نرخ بیکاری بالا را به میزان ‎500,000‎ دلار کاهش داده است.
برای این دسته از سرمایه گذاران و خانواده شان این امکان وجود دارد که وضعیت خود را برای اخذ گرین کارت و نهایتا تبدیل شدن به شهروند آمریکایی تغییر دهند.

واجدین شرایط
• سرمایه گذاری ‎500,000‎ دلاری در یکی از مراکز منطقه ای مورد تایید دولت ایالات متحده آمریکا, این سرمایه گذاری بایستی 10 فرصت شغلی به طور مستقیم و یا غیر مستقیم در مراکز منطقه ای ایجاد نماید.
• برای احراز شرایط لازم بمنظور اخذ این ویزا باید سرمایه گذاری به شکل واقعی و فعال بوده و سرمایه بصورت کاملا قانونی و شفاف بدست آمده باشد، از قبیل سود حاصل از معاملات ملکی، ارث، حقوق و پاداش، حق الزحمه فروش و امثالهم. سرمایه گذار میباست کاملا بر دارایی خود کنترل داشته و ریسک های احتمالی ناشی از سرمایه گذاری خود را پذیرا باشد.
• سرمایه مورد نظر نباید کل دارایی فرد متقاضی باشد. متقاضی باید ریسک سرمایه گذاری را قبول کرده و دارائیهای دیگری برای جلوگیری از مشکلات احتمالی داشته باشد. سرمایه گذاری لازم است که محدود نباشد. بطور مثال بقدری باشد که برای زندگی متقاضی و بستگانش در آمریکا نگرانی وجود نداشته باشد.

مزایای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری ‎EB5‎
• دریافت گرین کارت( اقامت دائم) جهت خود، همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال
• ورود به خاک ایالات متحده آمریکا در حداقل زمان ممکن
• کسب موفقیتهای اقتصادی با استفاده از موقعیت ها و فرصت های مناسب سرمایه گذاری در ایالات متحده آمریکا
• عدم نیاز حضور روزانه در محل کار و استخدام کارگران از جانب سرمایه گذاران
• با توجه به این که به حضور روزانه سرمایه گذار در محل سرمایه گذاری شده از شروط لازم نمی باشد, لذا سرمایه گذار می تواند محل زندگی خود را در هر ایالتی به دلخواه انتخاب نماید
• عدم نیاز به دانستن زبان انگلیسی
• عدم محدودیت سنی
• عدم وجود شرط تحصیلات
• بدون داشتن تجربه مدیریتی
• عدم نیاز به اثبات داشتن سرمایه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
با سلام به همه دوستان می خواستم ببینم که آیا کسی از این طریق تا به حال ویزا گرفته یا خیر بعد هم به نظر شما آیا راه مطمئنی هست یا خیر و بعدش هم آیا این ‎500‎ هزار دلار رو توی حساب پروژه ها می ریزیم یا حساب مشخصی هست که باید ریخته بشه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، eblam ، smith ، batis2010 ، Tomas ، msar ، feidom30
(2010-07-19 ساعت 15:45)nader1303 نوشته:  
با سلام به همه دوستان می خواستم ببینم که آیا کسی از این طریق تا به حال ویزا گرفته یا خیر بعد هم به نظر شما آیا راه مطمئنی هست یا خیر و بعدش هم آیا این ‎500‎ هزار دلار رو توی حساب پروژه ها می ریزیم یا حساب مشخصی هست که باید ریخته بشه


سلام من تصمیم دارم از طریق سرمایه گذاری گرین کارت بگیرم و اون طور که تحقیق کردم راه مطمئنیه و شما پولتون رو به حساب مشخصی می ریزید که به حساب پروژه ریخته می شه و بعضی پروژه ها در قبال پولتون وثیقه میدن
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، m.reza ، smith ، batis2010 ، Tomas ، kambiz1 ، msar ، feidom30
چون من به علاوهٔ تمام دارای خودم می‌خوام قرض هم بگیرم، پس اگه این پولو از دست بدم ، تمام زندگیم از بین میره.

و می‌خوام بدونم باید از کجا شروع کنم و چقدر زمان میبره.

ضمنا می‌خوام بدونم آیا الان باید آپارتمان خودمو بفروشم یا صبر کنم، بعدا فرصت خواهم داشت بفروشمش؟

امیدوارم که چون تازه واردم جواب کامل بهم بدین لطفا.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: eblam ، batis2010 ، Tomas ، msar ، feidom30
من برای یکی از اقوام بسیار نزدیکم قراره در این مورد تحقیق کنم و متاسفانه هنوز در این سایت ندیدم اخیرا کسی از طریق سرمایه گذاری به گرین کارت رسیده باشه!!
واقعا کسی تجربه ای در این زمینه نداره!؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: batis2010 ، Tomas ، kambiz1 ، msar ، feidom30
من اطلاعات کمی در این مورد دارم که آنرا هم از وکیلی که در تلویزیون برنامه دارد ، شنیده ام :

1- ویزای سرمایه گذاری ‎500,000‎ دلاری سریعترین راه گرفتن گرین کارت است.
2- این گرین کارت برای سرمایه گذار و خانواده اش موقتی است ، و بعد از دو سال در صورت رعایت قوانین و شرایط به ویزای دایمی اقامتی تبدیل خواهد شد.
3- صرف داشتن ‎500,000‎ دلار کافی نیست ، و شما باید مدارکی را ارایه دهید که درآمد مکفی ماهیانه در ایران دارید.
4- سرمایه گذاری ‎1000,000‎ دلاری مشکلات خاص خود را دارد و نیازمند شم اقتصادی و نظارت مستمر بر بیزینسی است که در آمریکا به راه انداخته اید.
Visa Category : F2B‎
Case ‎Number : ANK2009
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: megaholding ، eblam ، smith ، batis2010 ، Tomas ، nora ، kambiz1 ، msar ، feidom30
(2010-12-26 ساعت 12:54)GBUSA نوشته:  
من اطلاعات کمی در این مورد دارم که آنرا هم از وکیلی که در تلویزیون برنامه دارد ، شنیده ام :

1- ویزای سرمایه گذاری ‎500,000‎ دلاری سریعترین راه گرفتن گرین کارت است.
2- این گرین کارت برای سرمایه گذار و خانواده اش موقتی است ، و بعد از دو سال در صورت رعایت قوانین و شرایط به ویزای دایمی اقامتی تبدیل خواهد شد.
3- صرف داشتن ‎500,000‎ دلار کافی نیست ، و شما باید مدارکی را ارایه دهید که درآمد مکفی ماهیانه در ایران دارید.
4- سرمایه گذاری ‎1000,000‎ دلاری مشکلات خاص خود را دارد و نیازمند شم اقتصادی و نظارت مستمر بر بیزینسی است که در آمریکا به راه انداخته اید.


ممنون از اطلاعات شما ولی به نظر در حال حاضر اکثر کیسهای سرمایه گذاری ریجکت میشوند
کسی تجربه ای شخصی در مورد موفقیت یا عدم موفقیت در این زمینه داره؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: hamedrouhi ، batis2010 ، Tomas ، kambiz1 ، msar ، feidom30
سلام
خواهشا یک نفر کمک کنه


من یه جا دیدم که با خرید ملک و زمین تو فلوریدا میتونیم اقامت برای خانواده بگیریم

درست هست؟؟؟ همون ویزای سرمایه گذاریه

یعنی با ‎500‎ میلیون؟؟؟؟

من که الان 21 سالم هست و مشغول تحصیل هستم میتونم همراه خانواده برم؟؟

‎......‎ لینک تبلیغاتی پاک شد
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: batis2010 ، Tomas ، kambiz1 ، msar ، feidom30
از دوستانی که اطلاعات کافی و مکفی دارند ‎Smile‎ میشه یکی هم دست مارو بگیره

پدر من با 60 سال سن و 500هزار دلار چطوری میتونه اقامت آمریکا بگیره؟؟؟
در حال حاضر در تهران باشگاه ورزشی داره

واسه خودم که دیگه راهی نیست چون 21 سالمه و نمیتونم همراهشون برم
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: batis2010 ، Tomas ، kambiz1 ، msar ، feidom30
با سلام
لطفا پرسش و پاسخ در مورد ویزاهای مهاجرتی رو اینجا مطرح کنید

من اول خودم سوال دارم
برای ویزای ‎eb5‎ حتما باید واسه ۱۰ نفر کار ایجاد کرد؟؟
نمیشه خودم یک سوپر مارکت بزنم؟؟
ایا باید پولم رو بدم به دولت تا در جایی سرمایه گذاری کنه؟؟

در مورد e2
ایا میشه با ۲۰۰ میلیون یک مغازه یا هرچی راه انداخت و ۲-۳ نفری مشغول بشیم؟؟
باید خودم کار رو راه بندازم و ۲۴ ساعت و همیشه همونجا و پای کار باشم؟
ایا میشه ۳-۲ واحد بخرم و اجاره بدم و ویزای اقامت همیشگی رو بگیرم؟؟
تعدادش طوری باشه که بشه ۵۰۰ میلیون تومن حداقل
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: batis2010 ، Tomas ، msar ، feidom30
چیزی که من در مورد ویزای سرمایه گذاری چه در آمریکا و چه در کانادا بصورت جسته گریخته متوجه شدم اینه که شما در اصل این پول رو بصورت تضمین نزد دولت می گذارید و یا باید طبق تعهد خود یک بیزینس در آن کشور ایجاد کرده، در مدت مشخص به حد نساب سود و اشتغال زایی برسید و در غیر این صورت آن مبلغ بلوکه خواهد شد. برای همین است که مثلا می کویند در مورد ایالت ‎Quebec‎ کانادا علاوه بر ‎180‎ هزار دلار باید ‎1,600,000‎ دلار نیز سرمایه داشته باشید. در مورد آمریکا هم احتمال زیاد (طبق مطالعاتی که از قوانین این سری ویزا ها داشته ام) به همین منوال است. البته چه موفق شوید چه نشوید ویزا سرجایش باقی است و به اقامت هم در صورت رعایت قوانین و عدم ایجاد مشکل، منجر می شود.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، batis2010 ، Tomas ، nora ، msar ، feidom30
(2011-07-27 ساعت 03:45)MORFIN نوشته:  
چیزی که من در مورد ویزای سرمایه گذاری چه در آمریکا و چه در کانادا بصورت جسته گریخته متوجه شدم اینه که شما در اصل این پول رو بصورت تضمین نزد دولت می گذارید و یا باید طبق تعهد خود یک بیزینس در آن کشور ایجاد کرده، در مدت مشخص به حد نساب سود و اشتغال زایی برسید و در غیر این صورت آن مبلغ بلوکه خواهد شد. برای همین است که مثلا می کویند در مورد ایالت ‎Quebec‎ کانادا علاوه بر ‎180‎ هزار دلار باید ‎1,600,000‎ دلار نیز سرمایه داشته باشید. در مورد آمریکا هم احتمال زیاد (طبق مطالعاتی که از قوانین این سری ویزا ها داشته ام) به همین منوال است. البته چه موفق شوید چه نشوید ویزا سرجایش باقی است و به اقامت هم در صورت رعایت قوانین و عدم ایجاد مشکل، منجر می شود.


سلام
نگاه کنید برای کانادا شرایط حال حاضر به این شکل هست که شما باید ‎800.000‎ دلار به مدت 4 سال نزد دولت این کشور بگذارید که دولت این کشور با این مبلغ در کشور سرمایه گذاری می کند و باید ‎1.6‎ میلیون دلار هم سرمایه خودتون باشه حالا بعضی از بانکها این مبلغ را به شما وام می دهند و در ازای این وام ‎180‎ هزار دالار را به عنوان سود و کارمزد همان اول از شما می گیرند . اما این اختیاری است یعنی شما می تونید بگید که من همون ‎800.000‎ دلار را در اختیار دولت قرار می دهم و نیازی به وام ندارم که در این حالت بعد از 4 سال پول همون ‎800‎ هزار دلار را به شما بر می گردونند .

اما قضیه آمریکا کلا متفاوته و اصلا ربطی به کانادا نداره
3 راه وجود داره
1- سرمایه گذاری 1 میلیون دلاری در هر کجا که خواستید و ایجاد 10 شغل در دوسال اول سرمایه گذاری
2- سرمایه گذاری ‎500‎ هزار دلاری در مناطقی که نرخ بیکاری ‎1.5‎ برابر نرخ متوسط بیکاری هست وایجاد 10 شغل در این سرمایه گذاری
3- سرمایه ‎500.000‎ دلاری در یکی از طرحهای دولتی مشخص شده و ایجاد 10 شغل در یکی از این طرحها
برای همین هم گرین کارت اولیه مشروط هست و بعد از 2 سال که مشخص شد 10 شغل ایجاد شده تبدیل به گرین کارت دائم میشه.
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Linspire ، arix ، smith ، batis2010 ، hooman9922 ، Tomas ، nora ، babak82 ، roeentan ، kambiz1 ، msar
شرکتی که در ایران من در آن کار می کردم در سه کشور دیگر هم شعبه داشت و یکی از مدیران آن نمایندگی ها که عشق آمریکا بود به مدیر عامل ما پیشنهاد کرد که یک شعبه هم در آمریکا بزند تا هم کار کنند و هم او و خانواده اش و هم مدیر عاملمان بتوانند گرین کارت بگیرند. بالاخره با وکیل و اما و اگرهای بسیار او توانست ویزا بگیرد و یک شعبه را در آمریکا دایر کردند. مدیر عامل ما چندین سفر به آمریکا کرد و همه چیز را برای شرکت خودشان در شهر سن دیگو فراهم کردند. ولی پس از دو سال آنها نتوانستند گرین کارت بگیرند و همکار من و خانواده اش را از آمریکا بیرون کردند. علت این بود که آنها گفتند که شرکت به اندازه کافی گردش مالی نداشته است و برخی از کارمندان صوری بودند. حتما می دانید که برای داشتن ده کارمند در آمریکا شما به طور متوسط پایین باید پانصد هزار دلار در سال حقوق پرداخت کنید و مالیاتهای مربوط به آن نیز دقیقا مشخص می شود. یعنی حداقل یک میلیون دلار در دو سال باید حقوق پرداخت شده باشد تا شرکت شما به عنوان شرکتی به حساب بیاید که ده موقعیت شغلی ایجاد کرده است. شما ممکن است به منشی سی هزار دلار در سال پرداخت کنید ولی به یک مدیر نمی توانید کمتر از هفتاد و یا هشتاد هزار دلار در سال بپردازید و اگر این کار را بکنید در گرفتن گرین کارت به مشکل بر می خورید. شرکت ما که یک شرکت بزرگ و پولدار بود در نهایت نتوانست آنجا را حفظ کند.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
با توجه به تحریم های اخیر کسی اطلاعی از این نوع ویزا داره ؟ کسی پروژه های آقای ‎...‎ را در ارتباط با این نوع ویزا مرور کرده و یا با ایشان تجربه وکالت داشته؟
‎----------------------------‎
دوست عزیز، لطفا از آوردن نام اشخاص خود داری فرمایید. متشکرم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: batis2010 ، Tomas ، kambiz1 ، msar ، feidom30
با درود فراوان
از آنجایی‌ که نام مورد نظر توسط مدیر محترم پاک شده من نمیتوانم به صورت دقیق جواب بدهم.
ولی‌ شنیده ام که بعضی‌ وکلا تبلیغاتی دارن که میتوان ۵۰۰۰۰۰ دلار را به صورت اقساط پرداخت کرد که این مساله صحت ندارد و این وکلا در شرکت منطقه ای خودشان شریک هستند.
آن چیز که مسلّم است شما باید با وکیل کار کنید که به فکر حفظ منافع موکلش باشد و بهترین شرکت را برای او انتخاب کند.
من در حال حاضر در آمریکا با گرین کارت سرمایه گذاری به سر میبرم و وکیل من ایرانی‌ بودند که اسم نمیبرم چون پاک خواهد شد ، ولی‌ همین قدر بگویم که این وکیل به من پیشنهاد داد که با شرکتی کار می‌کند که تمام این شرکتهای منطقه ای را مطالعه میکنند و شرکتی را پیشنهاد خواهند کرد که کمتر ریسک دارد، که البته دارای هزینه جداگانهٔ علاوه بر هزینه خودش داشت که من قبول کردم، چون می‌تونستم بیشتر اعتماد کنم که وکیلم دیگه ساخت و پاخت نمیتونه بکنه.

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: smith ، batis2010 ، mohammad.maleki ، hooman9922 ، Tomas ، nora ، msar ، feidom30




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان