آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

دانشجو،گرین کارت،ازدواج
سلام دوستان.اگه کسی گرین کارت داشته باشه و دانشجو هم باشه چطور می‌تونه واسه نامزدش در ایران اقدام کنه و ویزا بگیره؟چه مراحلی رو باید طی‌ کنه؟آیا باید عقد بشن یا نه؟؟
ارسال مدارک ‎F2A‎ (همسرم): ‎4Sep ,2013,‎ رسید مدارک: ‎9Sep, 2013,‎  اپرو: ‎9Oct, 2013 ,‎ دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): ‎18Nov, 2013‎
پرداخت ‎22Nov, 2013: DS 261 $88‎  ,پرداخت ‎230$ :2013, Dec 11,‎ ارسال مدارک: ‎2013, 19 Dec ,‎ تکمیل پرونده: ‎2014, 27 NVC) Jan).‎ تاریخ مصاحبه ‎2015, Jun 3 ,‎ کلیر ‎1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا ‎2015, 9Sep‎
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به ‎USCIS , NVC‎ ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج ‎Interview Questions+‎


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Amirreza ، msar
تا اینجایی که من میدونم باید اینجا عقد رسمی بشه و بعد ترجمه رسمی بشه . شما میتواند در قسمت گرین کارت سایت اطلاعات بدست بیاورد .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sib 24 ، lokClenny ، ojee ، msar
بله باید عقد رسمی بشن و با این مدارک برن به سفارت:سند ازدواج + ترجمه اون + گاهی مواقع ‎1-2‎ عکس از شما و همسرتون در مراسم ازدواج! (برای اینکه نشون بده ازدواج صوری نبوده)
ضمنا ازدواج غیابی مورد قبول سفارت نیست. اگرهم 2 نفر باهم از ایران اقدام میکنن(یکی با F1 و دیگری با ‎F2 )‎ بهتره در یک زمان مصاحبه بشن و در اینحالت اگه فاصله تاریخ عقد تا زمان اقدام برای ویزا کم باشه احتمال ندادن ویزا بهF2 هست چون ممکنه شک کنن که ازدواج صوری بوده. اما اگه نفر اصلی گرین کارد داره مشکل چندانی نیست. فقط عکس ازدواجتونو ببرین باخودتون موقع مصاحبه
Don't look a gift horse in the mouth....‎ دندنون اسب پیشکشیو نمیشمرن.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sib 24 ، ojee ، msar
سلام به همه دوستان.
من حدود 1سال با نامزدم در خارج از ایران زندگی میکنم.هفته پیش برای گرفتن پذیرش اپلای کردم و تمام مراحل ok شد و درخواست نامه ‎I-20‎ بزای نامزدم کردم،میخواستم ببینم با توجه به اینکه ما ماه بعد ازدواج رسمی میکنیم و 2ماه بعد اقدام برای ویزا ، آیا سفارت به دلیل فاصله کم بین ازدواج و اقدام برای ویزا، مخالفت میکنه و ویزا نمیده ؟؟؟؟؟ چون من تو بعضی پستها خوندم سفارت میگه ازدواجتون صوری بوده ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Canosoods ، slummidekeets ، ojee ، msar
سلام

هيچ كس نمي تونه بگه قطعا درخواست ويزاي همسر شما رد مي شه يا پذيرفته مي شه. بستگي به اين داره كه چقدر بتونيد سفارت رو متقاعد كنيد كه ازدواج صوري نبوده.

اين مدارك، در كنار مدارك ازدواج، مي تونه كمكتون كنه:

1- مدرك نامزدي
2- عكس از مراسم نامزدي و كلا عكس هايي كه در اونها با همسرتون هستيد.
3- گواهي آدرس ‎(Proof of Address)‎ خودتون و همسرتون كه در بسياري از كشورهاي خارجي صادر مي شه و نشون مي ده شما و همسرتون در يك سال گذشته يك جا زندگي مي كرديد. اين گواهي مي تونه هر نامه رسمي يا صورتحساب بانكي و امثالهم باشه كه به نام شما و شوهرتون به آدرس محل سكونتتون ارسال شده. همچنين نامه هاي ارسالي دانشگاه، مكالتبات با پليس، قبض آب و برق و تلفن (به شرطي كه به نام شما و همسرتون باشند)، قبض اينترنت، مكاتبات واصله از بيمارستان ها و مراكز پزشكي و امثالهم مي تونن گواهي آدرس ‎(Proof of Address)‎ به حساب بيان.

(2010-11-22 ساعت 13:38)Roxana.s نوشته:  
سلام به همه دوستان.
من حدود 1سال با نامزدم در خارج از ایران زندگی میکنم.هفته پیش برای گرفتن پذیرش اپلای کردم و تمام مراحل ok شد و درخواست نامه ‎I-20‎ بزای نامزدم کردم،میخواستم ببینم با توجه به اینکه ما ماه بعد ازدواج رسمی میکنیم و 2ماه بعد اقدام برای ویزا ، آیا سفارت به دلیل فاصله کم بین ازدواج و اقدام برای ویزا، مخالفت میکنه و ویزا نمیده ؟؟؟؟؟ چون من تو بعضی پستها خوندم سفارت میگه ازدواجتون صوری بوده ؟


قرعه كشي ‎2010‎ خاطره شد ‎...‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: popwud ، lokClenny ، ابی22 ، sib 24 ، msar
سلام دوستان من متولد آمریکا هستم و پاسپورت آمریکایی دارم و ازدواج کردم و خارج از ایران زندگی میکنم میدونین چه جوری باید برای گرفتن گرین کارت برای همسر از خارج از آمریکا اقدام کنم . ممنون میشم کسی تو این زمینه منو راهنمایی کنه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام به همه دوستان ،
من به عنوان همراه با ویزای F2 با همسرم دارم اقدام میکنم ،
راستش سایت سفارت آمریکا در قبرس ، باکو و ترکیه چک کردم اما متوجه نشدم آیا حتما ساپورتر مالی همسرم باید شامل من هم بشه یا اینکه من میتونم ساپورت مالی خودم را داشته باشم ؟؟ یعنی F1 باید حتما F2 را هم ساپورت کنه ؟ چرا که ایشون به عنوان ساپورت مالی یکی از بستگان که در آمریکا هستن را معرفی کردند !
مرسی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: vosyzoono ، ebi1988 ، msar
سلام به همگی‌

من یه به یه مشکل برخوردم ممنون میشم که راهنماییم کنید

من ۱ ساله که ازدواج کردم و همسرم گرین کارت آمریکا رو دارن و من هم قبل از ازدواج برای یکی‌ از دانشگاه‌های آمریکا اقدام کردم و پذیرش گرفتم و می‌خوام برای ویزایِ دانشجویی اقدام کنم. من شنیدم که داشتنِ فامیل درجه ۱ در آمریکا یه نکته منفی‌ محسوب می‌شه و شانسه ویزا گرفتن رو کم می‌کنه، به همین دلیل من مندم که تو مصاحبه بگم که ازدواج کردم یا نه?Sad اگه نتونم ویزا بگیرم ممکن مجبور شم چندین سال دور از همسرم زندگی‌ کنم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: tamanna ، rose.mana ، ebi1988 ، msar
با سلام.نامزدم یکماهه که برای تحصیلش رفته آمریکا.آیا میشه بصورت غیابی عقد کرد یا نامزدم حتما باید بیاد ایران؟خواهش میکنم جواب بدین خواهش میکنم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: storagemeter ، msar
(2011-08-25 ساعت 22:13)شهناز ‎pid='129098 نوشته:  
با سلام.نامزدم یکماهه که برای تحصیلش رفته آمریکا.آیا میشه بصورت غیابی عقد کرد یا نامزدم حتما باید بیاد ایران؟خواهش میکنم جواب بدین خواهش میکنم


دوست عزيز، به عقيده من بهتر است به يك دفتر ازدواج در نزديكي محل زندگيتان مراجعه كنيد و از آنها بپرسيد.
‎[en] PD: Jan. 6, 2001‎
Visa: ‎July 2012‎
F4
‎[/en]‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، tamanna ، slummidekeets ، storagemeter ، msar
سلام . چه قدر طول می کشه بعد از ازدواج با شخصی که گرین کارت داره به آمریکا رفت؟ منظور مدت زمان درست شدن کار مهاجرت هستش .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
دوستان من گرین کارد دارم و دانشجو هم هستم.نامزدم ایران زندگی میکنه.هنوز عقد نکردیم.کسی اطلاع داره میتونم از طریق ویزای همسر دانشجو اقدام کنم براش یا نه؟ چه راهی نزدیکترین راه اومدنش به آمریکاست؟
ممنون میشم کمکم کنید
ارسال مدارک ‎F2A‎ (همسرم): ‎4Sep ,2013,‎ رسید مدارک: ‎9Sep, 2013,‎  اپرو: ‎9Oct, 2013 ,‎ دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): ‎18Nov, 2013‎
پرداخت ‎22Nov, 2013: DS 261 $88‎  ,پرداخت ‎230$ :2013, Dec 11,‎ ارسال مدارک: ‎2013, 19 Dec ,‎ تکمیل پرونده: ‎2014, 27 NVC) Jan).‎ تاریخ مصاحبه ‎2015, Jun 3 ,‎ کلیر ‎1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا ‎2015, 9Sep‎
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به ‎USCIS , NVC‎ ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج ‎Interview Questions+‎


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
با سلام...دوستان عزیز از راهنمایی تون پیشاپیش تشکر میکنم...........نامزد من موفق به کسب اجازه تحصیل در یکی از دانشگاههای آمریکا شده البته از مقطع لیسانس به دکترا و دانشگاه آمریکایی کلیه شهرییه دانشگاه رو بخشیده و سالیانه مبلغ14800$ هم بابت تحصیل به ایشون پرداخت میکنه.......مشکلی که داریم اینه که اگه ایشون زمان مصاحبه همسر رسمی بنده باشه احتمال داره برای دریافت ویزای خودش به مشکل بر بوخوره.......هدف اینه که ایشون بعد از ویزاش و بعد از ‎FBI CHECK‎ عقد رسمی بکنیم و مراسم کامل عقد و عروسی بگیریم با کلی عکس و فیلم...........ایشون شهریور ماه پرواز کنه و بعد از اسکان کامل برای من اقدام کنه........من با عقدنامه و عکسهای عروسی و خانوادگی به سفارت مراجعه کنم..........اونجا برای سفارت سوال پیش میاد که همسر شما چرا در هین مصاحبه اعلام نکرده متاهل بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چه جوابی من باید پس بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودم فکر میکنم که باید عنوان کنم که ما سالیانه سال باهم بودیم و اصلا فکر نمیکردیم که ویزای ایشون OKبشه برای همین تصمیم گرفتیم ازدواج کنیم...و بعد از ازدواج ویزای ایشون آماده شد و ما توی این شرایط قرار گرفتیم.......اینجا سفارت میتونه بگه تاریخ عقد شما بعد از ‎FBI CHECK‎ درج شده اینجا چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟احتمال داره بگن به شما ویزا داده نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همسر من 5 سال اونجا باید تنها زندگی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در بهترین حالت چند وقت طول میکشه در بدترین حالت چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه پیشنهادی دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و درست ترین راه کدومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ebi1988 ، msar
سلام دوستان من چند روز پیش برای ویزای اف 2 اقدام کردم و راحت اکسپت شدم همسرمم هم یک ماه پیش رفته اما به من کلیرنس خورده کسی میدونه چقدر طول میکشه جوابش بیاد؟
ممنوم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی میکنید من برنده لاتاری ‎2013‎ بودم و ویزامو از ایروان گرفتم شهریور ماه میرم برای گرفتن گرین کارت و دوست پسرم اقدام کرد برای ویزای دانشجویی ‎Apply‎ کرده بود که هم بیاد اونجا درس بخونه و هم باهم ازدواج کنیم که هفته پیش رفت ایروان و ‎Reject‎ شد پروسه ازدواج هم که خیلی طولانی میشه اگه با من ازدواج کنه میگن ‎3-4‎ سال طول میکشه تا بیاد که این اصلا جور در نمیاد حالا سوال دارم به نظر شما دوباره برای ترم زمستان اقدام کنه ؟؟؟ و اگه بیاد اونجا آیا ما میتونیم با هم ازدواج کنیم ؟؟ ممنون از راهنمایی تون
کیس ‎: 5000‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان