آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

راهنمایی درباره مدرک تحصیلی؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان .
ما یه چند بار تاپیک زدیم کمتر کسی توجه کردند که جواب بدند.خلاصه چند تا سوال باز برام پیش اومد که به صورت خصوصی از آقای x پرسیدیم که ایشون گفتند توی فرام اینو مطرح کن. چـــــــــــــــــشـــــــــــــــــــــــــم
و حالا سوالات:
1-در فرم راهنمای نوشته بود که :: تمام پرونده های ارسالی از طرف هر شخص در صورت ارسال بیش از یک پرونده بدون در نظر گرفتن این مورد که چه کسی ان را ارسال کرده فاقد ارزش خواهد شد یعنی چی یهنی من با کامپیوتر خودم نمیتونم برای خودم و فامیل ارسال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
2-اگر د ر نوشتن فامیل به جای یک o دو تا oo بزاری چی میشه؟
3-این سایت های مثل پارس لاتاری که تبدیل میکنن تاریخ تولد رو به میلادی آیا کانورترشون سال کبیسه هم را در نظر میگیره و درسته؟
4-آدرس پستی به چه صورت بنویسم این راهنمایی یه خورده مبهم بود
5-من امسال که ثبت نام کنم توی آذر ماه 18 سالم میشه و سال سوم هنرتانم و هنوز دیپلم نگرفتم ولی تا لاتاری ‎2010‎ گرفتم حال سوالم اینه کهاز نظر سنی مشکلی ندارم و در راهنما نوشته بود مدرک تا به امروز روز ثبت نان بنویسید حالا من مدرک رو چی بزنم؟
پیشا پیش ممنون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
۱- منظور این هست که برای یک نفر بیشتر از یک بار نمیشه ثبت نام کرد، یعنی نمیتونید ۱۰ بار به اسم خودتون فرم پر کنید تا شانستون ۱۰ برابر بشه
۲- فامیلی را همونظور که توی پاسپورت هست بنویسید، در صورت برنده شدن اگر اطلاعات فرم و پاسپورت مثل هم نباشه دردسر درست میشه
۳- چند تا تاریخ از سالهای کبیسه و غیر کبیسه را انتخاب کنید، با استفاده از اون سایت تبدیل کنید و چک کنید درسته یا نه
۴- کجاش مبهم هست؟ آدرس پستی؟
۵- این قسمت جای سوال داره! چون اگر بزنید که دیپلم دارید حقیقت را نگفته اید. در این مورد بقیه دوستان هم نظر بدن لطفا. یکی از بچه های انجمن به اسم فرشاد که برنده ۲۰۰۸ هست سر این موضوع به مشکل برخورده بود.
شماره کیس: ‎AS93XX‎
نامه اول: ‎2007 4th April‎
ارسال مدارک: ‎9th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: ‎23rd March 2008‎
مصاحبه: ‎6th May 2008‎
كليرنس: ‎13th May 2008‎
دريافت ويزا: ‎9th June 2008‎
دریافت کارت: ‎11th July 2008‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلا آقا مسعود ما نسبت به شما ارادت ویژه داریم.
منظورم از ادرس اینهکه شنیدم باید از آخر بنویسی یعنی پلاک-کوچه-خیابان و ‎...‎
ممنونم که جواب سوالاتم رو میدید بقیه دوستان هم لطفا همکاری کنند
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
Masoud نوشته:

۵- این قسمت جای سوال داره! چون اگر بزنید که دیپلم دارید حقیقت را نگفته اید. در این مورد بقیه دوستان هم نظر بدن لطفا. یکی از بچه های انجمن به اسم فرشاد که برنده ۲۰۰۸ هست سر این موضوع به مشکل برخورده بود.


به نظر من اگر شرکت کننده در لاتاری اطمینان دارد که در زمان مصاحبه می تواند آن مدرک ادعاشده را ارائه دهد، مشکلی نخواهد داشت. اما اگر در زمان مصاحبه نتواند ثابت کند که مدرک مورد نظر را دارد، بدون هیچ شکی ویزا نخواهد گرفت.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
آقا یه سوال دیگر حالا اومدیم من زدم هنرستان معنی هنرستان یعنی دیپلم هنرستان و اگر دیپلمت تا اون موقع آماده نباشه. یعنی دیپلم گذراندم ولی هنوز مدرکش صادر نشده باشه با توجه به اینکه هنرستان کار آموزی داره اونوقت چی میشه؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
شما باید در زمان مصاحبه مدرکی داشته باشید که برای گرفتن آن 12 سال درس خوانده باشید. دیپلم 11 ساله هم قبول نیست.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام آقا صمد نمیشه با شما یا بقیه داخل یاهو چت صحبت کنیم.
من خب دیپلمم رو حساب کردم 11 ساله میشه چاره چیه باید مدرک سابقه کار بیارم؟
از کجا آیا به یک شرکتی بگم برای لاتاری میخوام بهم 2 سال سابقه کار میده با توجه به اینکه ندارم 2 سال سابقه و مثلا بگم من جوشکار بودم ولی آزاد کار میکردم (جوشکار سیار) مدرک میخواهد؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سابقه کار هم همین جوری قبول نیست. سابقه کار کلی دردسر های مخصوص به خودش را دارد. یعنی نمیتوانید مثلاً از شرکت پسر عمویتان دو سال سابقه کار غیر واقعی تهیه کنید. باید برای کار مورد نظر دوره ویژه دیده باشید (با مدرک مثلاً از وزارت کار)، در این 2 سال بیمه پرداخت کرده باشید و کلی چیزهای دیگر. تازه نوع کار هم مهم هست. آسان ترین راه داشتن مدرک تحصیلی است.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
خوب اقا صمد من دارم رشته جوشکاری میخونم و امسال مدرک معتبر فنی و حرفه ای میگیرم و مدرک که دارم میمونه سابقه کار میشه بگم خودم برای خودم کار میکردم . در غیر اینصورت من که دیپلم 11 ساله دارم باید چه کار کنم بشه 12 ساله یا مدرکم رو قبول کنند آخه دیپلم فنی با نظری کلی فرق داره و تازه به سود اونهاست که من مدرک فنی داشته باشم
Smile
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
‎navid_usa‎ عزیز
به نظر من شما اول باید برنده شده و بعد وارد جزئیات بشید چون از امضاتون معلومه که در انتظار ثبت نام ‎2010‎ هستید.
علی
شماره کیس: ‎***2008AS11‎
دریافت نامه اول: ‎May/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎May/2008‎
مصاحبه: ‎June 24th, 2008‎
كليرنس همسرم:September ‎7th,‎ 2008(قبل از اعلام شدن در سایت سفارت)
دريافت ويزای همسرم: ‎September 14th, 2008‎
کلیرنس خودم:September ‎21th, 2008‎
دریافت ویزای خودم: ‎September 25th, 2008‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
بله دوست عزیز من در لاتاری ‎2010‎ میخوام شرکت کنم و مطمئنم و یقین دارم و ‎100%‎ میدونم که در لاتاری ‎2010‎ برنده میشم و از همینجا به شما قول میدم.چون این قول از خدا گرفتم و تا حال نشده چیزی بخواهم و خدا بهم نداده باشه. بگزریم از این آقا من چه کار کنم که دیپلمم12 ساله بشه؟یا سابقه کار گفتم که دارم جوشکاری میخونم
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام،

امیدوارم برنده بشوید. ببینید یک وکیلی بنام " دکتر ناصریان" در مورد مهاجرت به آمریکا هر شنبه ها در کانال ماهواره صحبت میکنه. تا حالا چند نفر با شرائط شما زنگ زدند و ازش راه حل خواستند. یادمه آخرین بار به یکی گفت ما داریم با سازمان مهاجرت آمریکا مکاتبه می کنیم تا 2 سال کار فنی و حرفه ایی را برابر سال آخر تحصیلی قبول کنند ولی هنوز جواب نگرفته ایم. امیدوارم تا اون سالی که شما برنده میشی، جواب شون اومده باشه. اینم سایتش:http://www.lawinscal.com/default.aspx
‎hope for the best, except the worst‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
من یه دوستی داشتم که دقیقا شرایط شما رو داشت(البته از لحاظ مدرک دیپلم فنی 3ساله) .البته این آقا مدرک دیپلم فنی در مکانیک داشت. و دیپلم نظری هم نداشتن.ایشون یه امتحان که شامل 2 درس بود در رشته انسانی(فکر کنم تو تابستون میگیرن شما خودت یه پرس و جو کن هر رشته ای یه شرایط داره!)داد و زیاد هم سخت نبود و قبول شد و بعد از اون به پیش دانشگاهی رفت و 1ساله تموم کرد.حتی بعدش ایشون رشته انگلیسی در دانشگاه چمران اهواز هم قبول شد.خیلها رو شنیدم اینکار رو کردن اما همنطور که گفتم خودت هم پرس وجو کن . فقط خواستم یه راهنمایی کنم شما اگه هم ‎2010‎ قبول بشی نوبت اولین قبولشدگان میره تا آبان88 و از الان تا اون موقع بیشتر از یک ساله. اگه هدف داری و میخوای دنبالش رو بگیری اینم هم یه راه. خواستم بهت یه ایده بدم. امیدوارم موفق باشی.
این نیز بگذرد...
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دست همه درد نکنه بابط راهنمایی .خوب من تازه امسال میرم سوم هنرستان نمیرسم که پیش دانشگاهی بخونم ولی یک سوال حالا در فرم مدرک رو چی بزنم؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
آقایان و خانمان .عزیزان کاربران و مدیران. داداش کسی جواب نمیده ما مدرکمون رو چی بنویسیم تو فرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان