آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مردود شدن در FBI check (کلیر نشدن)!
آقایون و خانوما ببینید بعد از حدود 2 سال انتظار کشنده و 3 تا سفر پر هزینه خارجی برای دیدن نامزدم تو این مدت و قبولی در مصاحبه و گرفتن برگ آبی دقیقا دو ماه پیش امروز چی بهم ایمیل کردن.
‎-----------------------------------------------------------------------------------‎
This ‎email is in relation to your‎ fiancé ‎visa application that is being processed at our office.‎

‎This office regrets to inform you that it is unable to issue a visa to you because your have been found ineligible to receive a visa under Section 306 of the Enhanced Security and Visa Entry Reform Act. Please review the attached OF-194 form for more information.‎



‎The original OF-194 form is sent to your‎ petitioner’s ‎address in the U.S. .‎


‎Sincerely,‎

‎Immigrant Visa Unit‎

‎U.S. Embassy Ankara, Turkey

------------------------------------------------------------------------------------
حالا جالبه تو نامه ای که برام اومده بند ‎306‎ تیک خورده و اشکال از اون هست. حالا ببینیم این بند ‎306‎ چی هست.

Under ‎306 of the Enhanced Security and Visa Entry Reform Act. which places restrictions on issuance of visas to nonimmgrants who are from countries that are state sponsors of international terrorism.


ترجمه: مشمول ماده اصلاحی ‎306‎ در خصوص ارتقای امنیت و صدور روادید، که از صدور ویزاهای غیر مهاجرتی به اتباع کشورهای حامی تروریسم بین الملل ممانعت به عمل می آورد.


من دستام و فکم داره میلرزه و خدا میدونه چه بلایی سر نامزدم میاد وقتی ببینه نامه رو. من چه کنم دوستان؟ انصراف؟ ازدواج و اقدام دوباره با K3؟ خودکشی؟ اگه ازدواج کنیم هم باز ممکنه با این مشکل بر بخوریم؟ باز همین قدر طول می کشه؟ سابقم خراب نشده؟ لطفا کمک کنید وضع روحیم خیلی خرابه. آیدی یاهومو میذارم اگه کسی میتونه بیشتر راهنماییم کنه ممنون می شم کمک کنه. ‎ID: solace_in_bottle‎
مدیرای محترم سایت هم هر اطلاعات دیگه ای هم لازم داشتید بگید هم اینجا بذارم تو این پست شاید هم دلیل واقعی شکست من مشخص بشه هم عبرتی باشه واسه بقیه که راه منو نرن و از اول با ویزای ازدواج بیان.
“All ‎that we are is the result of what we have‎ thought.” ‎- Buddha‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: seravin ، ShoMpeT ، indmehdi ، hasti_banoo ، اليزا ، megaholding ، Lamborghini ، Farshid22 ، mavarfan ، mohammadg846 ، msar
(2010-10-26 ساعت 23:49)Beneficiary نوشته:  
آقایون و خانوما ببینید بعد از حدود 2 سال انتظار کشنده و 3 تا سفر پر هزینه خارجی برای دیدن نامزدم تو این مدت و قبولی در مصاحبه و گرفتن برگ آبی دقیقا دو ماه پیش امروز چی بهم ایمیل کردن.
‎-----------------------------------------------------------------------------------‎
This ‎email is in relation to your‎ fiancé ‎visa application that is being processed at our office.‎

‎This office regrets to inform you that it is unable to issue a visa to you because your have been found ineligible to receive a visa under Section 306 of the Enhanced Security and Visa Entry Reform Act. Please review the attached OF-194 form for more information.‎



‎The original OF-194 form is sent to your‎ petitioner’s ‎address in the U.S. .‎


‎Sincerely,‎

‎Immigrant Visa Unit‎

‎U.S. Embassy Ankara, Turkey

------------------------------------------------------------------------------------
حالا جالبه تو نامه ای که برام اومده بند ‎306‎ تیک خورده و اشکال از اون هست. حالا ببینیم این بند ‎306‎ چی هست.

Under ‎306 of the Enhanced Security and Visa Entry Reform Act. which places restrictions on issuance of visas to nonimmgrants who are from countries that are state sponsors of international terrorism.


ترجمه: مشمول ماده اصلاحی ‎306‎ در خصوص ارتقای امنیت و صدور روادید، که از صدور ویزاهای غیر مهاجرتی به اتباع کشورهای حامی تروریسم بین الملل ممانعت به عمل می آورد.


من دستام و فکم داره میلرزه و خدا میدونه چه بلایی سر نامزدم میاد وقتی ببینه نامه رو. من چه کنم دوستان؟ انصراف؟ ازدواج و اقدام دوباره با K3؟ خودکشی؟ اگه ازدواج کنیم هم باز ممکنه با این مشکل بر بخوریم؟ باز همین قدر طول می کشه؟ سابقم خراب نشده؟ لطفا کمک کنید وضع روحیم خیلی خرابه. آیدی یاهومو میذارم اگه کسی میتونه بیشتر راهنماییم کنه ممنون می شم کمک کنه. ‎ID: solace_in_bottle‎
مدیرای محترم سایت هم هر اطلاعات دیگه ای هم لازم داشتید بگید هم اینجا بذارم تو این پست شاید هم دلیل واقعی شکست من مشخص بشه هم عبرتی باشه واسه بقیه که راه منو نرن و از اول با ویزای ازدواج بیان.



بچه ها تاحالا اینجوریش رو دیده بودید؟ اصلا ادبیات نامه هه توهین آمیزه
“All ‎that we are is the result of what we have‎ thought.” ‎- Buddha‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: اردوان ، msar
دوست عزیز
یعنی واقعا واقعا شما هیچ زمینه مشکل سازی نداشتین و اینجوری شد؟ ‎Sad
حتی چیزی که به نظر خودتون بی اهمیت بیاد؟
پستهایم را زیاد جدی نگیرید چون ::کماکان در مایه های خداحافظیم ‎::
فلسفه «خر ما از پل گذشت، نشیمنگاه متزلزل دیگران» را کنار بگذارید. از هر دستی بدهید، از همان دست یا نهایتا از دست دیگر، یک روزی پس می گیرید.
بدهی رتبه ها را هم، احیانا با تاخیر، پس می دهم، مگر آنهایی که اکانتشان بسته شده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2010-10-27 ساعت 08:02)yami نوشته:  
دوست عزیز
یعنی واقعا واقعا شما هیچ زمینه مشکل سازی نداشتین و اینجوری شد؟ ‎Sad
حتی چیزی که به نظر خودتون بی اهمیت بیاد؟


من 29 سالمه، مرد، معلم زبان هستم، به امارات، فیلیپین، مالزی و ترکیه هم بین سالهای ‎2007‎ تا ‎2009‎ سفر کردم، خدمت رو تو سپاه انجام دادم متاسفانه اما حدود 10 سال پیش یعنی بین 18 تا 20 سالگی. هیچ رمز و راز یا زمینه مشکل ساز خاصی هم نداشتم. خانومی هم که باهام مصاحبه می کرد از جوابام راضی به نظر میومد و بهم گفت کیس نامبرت رو که دیدی پاشو بیا واسه ویزا. اصلا فکرشو هم نمی کردم. اولش گفتم شاید شوخیه ولی آیپی ایمیل رو چک کردم مال خود سفارت هست. همون ایمیلی هست که قبلا بهم نامه میزدن. خواهش می کنم راهنمایی کنید.

به نظر شما اگه این بار ازدواج کنیم باز هم ممکنه این جوری بشه؟ و اینکه چقدر طول میکشه
“All ‎that we are is the result of what we have‎ thought.” ‎- Buddha‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ShoMpeT ، yami ، mavarfan ، battosai ، msar
(2010-10-27 ساعت 12:29)Beneficiary نوشته:  
(2010-10-27 ساعت 08:02)yami ‎pid='82995 نوشته:  
دوست عزیز
یعنی واقعا واقعا شما هیچ زمینه مشکل سازی نداشتین و اینجوری شد؟ ‎Sad
حتی چیزی که به نظر خودتون بی اهمیت بیاد؟


من 29 سالمه، مرد، معلم زبان هستم، به امارات، فیلیپین، مالزی و ترکیه هم بین سالهای ‎2007‎ تا ‎2009‎ سفر کردم، خدمت رو تو سپاه انجام دادم متاسفانه اما حدود 10 سال پیش یعنی بین 18 تا 20 سالگی. هیچ رمز و راز یا زمینه مشکل ساز خاصی هم نداشتم. خانومی هم که باهام مصاحبه می کرد از جوابام راضی به نظر میومد و بهم گفت کیس نامبرت رو که دیدی پاشو بیا واسه ویزا. اصلا فکرشو هم نمی کردم. اولش گفتم شاید شوخیه ولی آیپی ایمیل رو چک کردم مال خود سفارت هست. همون ایمیلی هست که قبلا بهم نامه میزدن. خواهش می کنم راهنمایی کنید.

به نظر شما اگه این بار ازدواج کنیم باز هم ممکنه این جوری بشه؟ و اینکه چقدر طول میکشه


شما کیس نامبرتون توی سایت سفارت برای کلیرنس اعلام شده یا نه؟!
خیلی ناراحت شدم از شنیدن این خبر!
انشالله مشکلتون حل میشه
به نظر مشکلشون بیشتر سر این هست که ویزای شما غیرمهاجرتی هست(k3) به نظر من اگر قصد ازدواج دارید حتما ازدواج کنید و برای ویزای مهاجرتی ازدواج اقدام بفرمایید
حتما راهی هست ‎...‎ حتما با یک وکیل مجرب مشورت بفرمایید
با این حساب به نظر ویزای نامزدی که قبلا همه میگفتن دردسرش کمتر از ازدواجی هست الان برای ایرانیها مشکل ساز هست و از ابتدا بهتره برای ویزای ازدواج که مهاجرتی هست اقدام شود!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، hasti_banoo ، Lamborghini ، ShoMpeT ، Beneficiary ، seravin ، vahidansari ، mavarfan ، dreamer60 ، msar
سلام.

منم متأسفم برای این اتفاق ناگواری که افتاده و می تونم درک کنم که چقدر ناراحت هستید. ولی با این حال این رو بذارید به حساب یک اتفاق و سعی کنید به از درون خودتون رو اذیت نکنید چون شما هر کاری که باید رو انجام دادید.

منم با پیشنهاد دوستمون تو پست قبل موافقم و فکر می کنم ویزای K3 چون ‎Immigrant Visa‎ محسوب میشه یه جورایی مطمئن تر به نظر می رسه و احتمال تکرار اتفاق براش کمتره.

موفق باشید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ShoMpeT ، Beneficiary ، mavarfan ، msar
بنفیشری جان
از صبح که موضوع شما رو متوجه شدم, خیلی ناراحتم ‎Sad
واقعاً دردناکه و بیشتر به این خاطر که کسی یا جایی نیست که دقیقاً توضیح بده مشکل چیه و چطور میشه حلش کرد؟
مورد شما قانون تقویت امنیت مرزی به این صورت هست:

Sec. 306 Restriction of NIV issuance to aliens from countries of state-sponsored terrorism


Section 306 restricts the issuance of nonimmigrant visas to aliens who are nationals of countries that are state sponsors of international terrorism unless it has been determined by the Secretary that the alien does not pose a safety or security threat. (Discussion of enhanced screening requirements for these aliens is under way. Consuls should follow current procedures pending receipt of further instructions. The Department has currently determined that Cuba, Iran, Iraq, Libya, North Korea, Sudan, and Syria are countries that are state sponsors of international terrorism.)


لطفاً خونسردی خودتونو حفظ کنین و مطمئن باشین که در صورتی که حائز شرایط اخذ ویزا باشین, اونو خواهین گرفت, احتمالاً با کمی دیر و زود.
من جای شما بودم اسم خودم و خانواده و بستگانم رو به انگلیسی و فارسی در اینترنت سرچ میکردم که احیاناً ببینم اسم اونا بطور تصادفی با فرد معروف و یا تحت تعقیبی مشابه نیست.
من که چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه. خیلی ها بودم که خدمتشون سپاه بوده و ویزا هم گرفتن. حتی کسر خدمت های چند ماهه هم داشتن و یا خانواده نظامی و غیره. صمیمانه آرزو میکنم که مورد شما فقط یک اشتباه اداری باشه.

در ضمن این دو تا لینک رو هم مطالعه کنید:
‎http://travel.state.gov/visa/temp/info/info_1300.html‎
و
‎http://travel.state.gov/visa/temp/info/info_4385.html‎
پستهایم را زیاد جدی نگیرید چون ::کماکان در مایه های خداحافظیم ‎::
فلسفه «خر ما از پل گذشت، نشیمنگاه متزلزل دیگران» را کنار بگذارید. از هر دستی بدهید، از همان دست یا نهایتا از دست دیگر، یک روزی پس می گیرید.
بدهی رتبه ها را هم، احیانا با تاخیر، پس می دهم، مگر آنهایی که اکانتشان بسته شده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Lamborghini ، Beneficiary ، seravin ، ShoMpeT ، frozen mind ، mavarfan ، msar
خیلی متاسفم که این اتفاق واستون افتاده. به نظر من بهترین راه اینه که نامزدتون اونجا با یه وکیل صحبت کنه.
شایدهم بهتر باشه که ازدواج کنید و بتونید از طریق ویزای مهاجرتی برید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Beneficiary ، mavarfan ، msar
(2010-10-27 ساعت 22:17)shamim نوشته:  
خیلی متاسفم که این اتفاق واستون افتاده. به نظر من بهترین راه اینه که نامزدتون اونجا با یه وکیل صحبت کنه.
شایدهم بهتر باشه که ازدواج کنید و بتونید از طریق ویزای مهاجرتی برید.


مرسی شمیم! اسم تو نیومد؟ اسم منو که دیگه نمیزنن با این تفاسیر. دیدی چجوری بد بخت شدم؟
(2010-10-28 ساعت 01:37)shani نوشته:  
سلام به همه
من تازه برای ویزای نامزدی اقدام کردم
به من پیشنهاد تدریس زبان تو دانشگاه علمی کاربردی برای یک روز در هفته شده و خانواده اصرارررررر دارن که حتما قبول کنم! به نظرتون این کار دولتیه و ممکنه خدای نکرده ‎FBI check‎ بخورم؟


اف بی آی چک که تو شاخشه دعا کن مثل من جوابش منفی نشه
“All ‎that we are is the result of what we have‎ thought.” ‎- Buddha‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mavarfan ، msar
من ناراحتیم از این هست که مگه اینها تازه فهمیدن که من از ایران هستم؟ چرا اینو زودتر نگفتن بهم؟
“All ‎that we are is the result of what we have‎ thought.” ‎- Buddha‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
بچه ها خیلی عجیبه قبلا K3 مهاجرتی بود برای همسر و K1 غیر مهاجرتی بود برای نامزد ولی الان ببینید واسه K3 هم نوشتن غیر مهاجرتی.
‎http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_2993.html‎
اگه اینجوری باشه برای مشکل من ازدواج هم نمی تونه کمکی کنه. تورو خدا یه همفکری کنید دارم دیوانه میشم نامزد من هم واسه ماموریت یه ایالت دیگه رفته فعلا نمی تونه بره پیش وکیل.

از مدیرای سایت خواهش دارم تحلیل شون رو در مورد این قضیه بگن. با تشکر
“All ‎that we are is the result of what we have‎ thought.” ‎- Buddha‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mavarfan ، dreamer60 ، msar
(2010-10-28 ساعت 12:35)Beneficiary نوشته:  
بچه ها خیلی عجیبه قبلا K3 مهاجرتی بود برای همسر و K1 غیر مهاجرتی بود برای نامزد ولی الان ببینید واسه K3 هم نوشتن غیر مهاجرتی.
‎http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_2993.html‎
اگه اینجوری باشه برای مشکل من ازدواج هم نمی تونه کمکی کنه. تورو خدا یه همفکری کنید دارم دیوانه میشم نامزد من هم واسه ماموریت یه ایالت دیگه رفته فعلا نمی تونه بره پیش وکیل.

از مدیرای سایت خواهش دارم تحلیل شون رو در مورد این قضیه بگن. با تشکر

سلام دوست من. همونطور که میدونید ویزای منم ازدواجی بود اما اسمش ‎CR1‎ هست و مهاجرتی محسوب میشه. من که گفتم کلیر شدم واسه شما واقعا ناراحت شدم چون شما چند روز قبل از من رفته بودید و منتظر کلیر شدن شما هم بودم ولی متاسفانه اینطور شد.
نهایتش شما هم مثل من ازدواج کنید و اقدام کنید واسه ویزای مهاجرتی همون کاری که من کردم. اینطوری ازدواج حتما کمکتون میکنه

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Beneficiary ، vahidansari ، mavarfan ، سانازی ، msar
(2010-10-28 ساعت 01:37)shani نوشته:  
سلام به همه
من تازه برای ویزای نامزدی اقدام کردم
به من پیشنهاد تدریس زبان تو دانشگاه علمی کاربردی برای یک روز در هفته شده و خانواده اصرارررررر دارن که حتما قبول کنم! به نظرتون این کار دولتیه و ممکنه خدای نکرده ‎FBI check‎ بخورم؟

اینکه این کار دولتی محسوب بشه با توجه به تجربه خودم باید بشه چون منم هیات علمی دانشگاه آزاد هستم و اف بی آی چک خوردم. ولی چون تازه این کار رو میخواید شروع کنید لازم نیست تو فرمهاتون بنویسید. چون در فرمها کارهایی رو که تا حالا کردید رو میخواد که شما هنوز شروع به انجام این کار نکردید

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Lamborghini ، shani ، mavarfan ، msar
(2010-10-28 ساعت 01:37)shani نوشته:  
سلام به همه
من تازه برای ویزای نامزدی اقدام کردم
به من پیشنهاد تدریس زبان تو دانشگاه علمی کاربردی برای یک روز در هفته شده و خانواده اصرارررررر دارن که حتما قبول کنم! به نظرتون این کار دولتیه و ممکنه خدای نکرده ‎FBI check‎ بخورم؟


سلام.

به نظر میرسه که شما به صورت حق التدریس قراره تدریس کنید و عضو هیأت علمی نیستید به همین علت در حقیقت استخدام نیستید و بیمه و حق بازنشستگی و ‎...‎ هم نخواهید داشت. در این صورت یه جورایی این کار شما شغل دائمی محسوب نمیشه و بیشتر مثل یک قرارداد کار پروژه ای میمونه. به خاطر همه این موارد منم پیشنهاد می کنم که این کارتون رو اصلاً تو فرم بهش اشاره نکنید چون اصلاً شغل دائم به حساب نمیاد.

خیالتون راحت باشه چون نام شما در هیچ سند و مدرک رسمی و دولتی هم ثبت نمیشه و فقط یک قرارداد با واحد علمی کاربردی محل تدریستان دارید که هر ترم تکرار میشه.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shani ، mavarfan ، msar
(2010-10-28 ساعت 16:55)Baabak نوشته:  


سلام.

به نظر میرسه که شما به صورت حق التدریس قراره تدریس کنید و عضو هیأت علمی نیستید به همین علت در حقیقت استخدام نیستید و بیمه و حق بازنشستگی و ‎...‎ هم نخواهید داشت. در این صورت یه جورایی این کار شما شغل دائمی محسوب نمیشه و بیشتر مثل یک قرارداد کار پروژه ای میمونه. به خاطر همه این موارد منم پیشنهاد می کنم که این کارتون رو اصلاً تو فرم بهش اشاره نکنید چون اصلاً شغل دائم به حساب نمیاد.

خیالتون راحت باشه چون نام شما در هیچ سند و مدرک رسمی و دولتی هم ثبت نمیشه و فقط یک قرارداد با واحد علمی کاربردی محل تدریستان دارید که هر ترم تکرار میشه.



بابك جان
مرسي از جوابت
اگر توي مصاحبه از من بپرسند كه كار دولتي كوتاه مدت يا پرو‍ژه اي كردم بگم نه اون وقت ممكنه بفهمند كه راست نگفتم و مشكل درست بشه؟ و اگه بگم آره ممكنه طور ديگه اي دردسر ساز بشه؟ من يك دور مداركم تو مهاجرت گم شد و 10 ماه سر كار موندم، ديگه نمي خوام به دوباره به مشكل بخورمSad please helpppp‎

‎shamim‎ جان شما كه ‎fbi‎ خوردين چقدر كارت رو تاخير انداخت؟
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Lamborghini ، mavarfan ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان