اسپانسر
سلام دوستان
من هنوز در مرحله دوم uscis هستم.یعنی فقط یه نامه به دستم رسیده که به منزله ی رسید مدارکه (5ماه پر شده )
شنیدم که مرحله بعدی مدارک اسپانسرو می خوان اما من کسی رو ندارم. از ماه دیگه میرم سرکار اما بعد از 3 ماه استخدام رسمی میشم و نمیدونم خودم می تونم اسپانسر بشم یا حتما باید 1 سال از کار کردن من بگذره که فرم های مالیاتی و تکس ریترن داشته باشم.
اگه راه دیگه ای هست لطفا راهنمایی بفرمایین
پیشاپیش ممنونم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: babak_LosAngeles ، msar ، bhb32
سلام به دوستان عزیز
دوستان من هفته اینده مصاحبه دارم وچند روز بیش ایمیلی از سفارت انکارا دریافت کردم مبنی بر اینکه اصل فرم ا 134 را روز مصاحبه همراه داشته باشم ولی من اصل مدارک را قبلا برای سفارت فرستادم حال با توجه به این مورد ایا برای من مشکل ساز میشود و اگر به انها بگم قبول میکنند خیلی نگرانم؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
من یک سوال داشتم که گفتم دیگه تاپیک باز نکنم
برای مدارک اسپانسر تنها IRS سال آخر کافیه یا هر سه سال آخر را باید به سفارت ببرم؟


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، bhb32
(2011-05-24 ساعت 12:18)stealth نوشته:  من یک سوال داشتم که گفتم دیگه تاپیک باز نکنم
برای مدارک اسپانسر تنها IRS سال آخر کافیه یا هر سه سال آخر را باید به سفارت ببرم؟

برای مصاحبه ویزای نامزدی، تا جایی که من می دونم مدارک مالیاتی سال آخر لازم است. بعد از ورود به آمریکا و برای تقاضای اقامت دائم، مدارک مالیاتی سه سال گذشته رو باید فرستاد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: viking ، msar ، bhb32
(2011-06-06 ساعت 19:48)viking نوشته:  
(2011-05-16 ساعت 15:39)piboo نوشته:  سلام به دوستان عزیز
دوستان من هفته اینده مصاحبه دارم وچند روز بیش ایمیلی از سفارت انکارا دریافت کردم مبنی بر اینکه اصل فرم ا 134 را روز مصاحبه همراه داشته باشم ولی من اصل مدارک را قبلا برای سفارت فرستادم حال با توجه به این مورد ایا برای من مشکل ساز میشود و اگر به انها بگم قبول میکنند خیلی نگرانم؟

سلام دوست عزیز . الان حتما شما از مصاحبه برگشتید . بهتان در مورد اصل فرم ا 134 چه گفتند؟ نامزد من هم اصل انرا برایشان فرستاده . لطفا راهنمایی کنید. اگر از من خواستند باید چکار کنم .

دوست عزیز
سلام من در روز مصاحبه کپی فرم 134 رو همراه داشتم موقع تحویل مدارک اون خانمی که جلو در مدارک رو تحویل میگیره گفت اصل مدرک رو بده من هم گفتم اصلش رو قبلا به سفارت فرستادم اون هم دیگه چیزی نگفت شما هم اگر اصل مدرک رو فرستادید مشکلی ندارید
موفق باشد
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: viking ، frozen mind ، مهسا حسنی ، sib 24 ، msar
دوستان سلام.

من و همسرم هیچ اسپانسری نداریم. Sad
آیا میشه حساب بانکی توی ایران یا سند ملک توی ایران ارائه کرد؟
ضمنا همسر من سالهاست که ایرانه و بنابراین درآمد و مالیاتی هم نداشته. الان هم ایرانه. آیا ایشون باید فرم مالیاتی پر کنند؟ از کجا باید فرم را بگیرند؟

ممنون میشم اگه جواب بدید.Shy
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، bhb32
(2012-03-05 ساعت 03:53)elahenadafy2 نوشته:  دوستان سلام.

من و همسرم هیچ اسپانسری نداریم. Sad
آیا میشه حساب بانکی توی ایران یا سند ملک توی ایران ارائه کرد؟
ضمنا همسر من سالهاست که ایرانه و بنابراین درآمد و مالیاتی هم نداشته. الان هم ایرانه. آیا ایشون باید فرم مالیاتی پر کنند؟ از کجا باید فرم را بگیرند؟

ممنون میشم اگه جواب بدید.Shy

سلام

هنوز خبر جديدي از كيس ما نشده والا به شما مي گفتم چون شرايط شما عين ماست.

البته من كارشناسي ملك تو ايران كردم و فرستادم و تبديل ريال به دلار و ...

قرار شد افسر سفارت نظر نهايي بده كه...

الان هم كاسه صبرم از انفجار پودر شده و ...

هنوز نامه مصاحبه اي چيزي هيچي نيومده و كارنت هم نشده ايم با اين روند كند

اگر به خواست خدا رفتيم در همين سايت اطلاع رساني خواهم كرد.

پيشنهاد ميدم فعلا بيخيال كارشناسي ملك بشيد و فقط دنبال شخص اسپانسر باشيد .
صبر كنيد ما بريم نتيجه ببينيم چي ميشه.

البته اگر هم عجله دارين ، هزينش نزديك 500 تومني مي شه و چندين روز اتلاف وقت و ارسال مدارك كارشناسي به ان وي سي . شايد كار شما ok شد !

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، msar ، حاجی واشنگتن ، bhb32
(2012-03-05 ساعت 12:54)Blaze نوشته:  
(2012-03-05 ساعت 03:53)elahenadafy2 نوشته:  دوستان سلام.
من و همسرم هیچ اسپانسری نداریم. Sad
آیا میشه حساب بانکی توی ایران یا سند ملک توی ایران ارائه کرد؟
ضمنا همسر من سالهاست که ایرانه و بنابراین درآمد و مالیاتی هم نداشته. الان هم ایرانه. آیا ایشون باید فرم مالیاتی پر کنند؟ از کجا باید فرم را بگیرند؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.Shy
سلام
هنوز خبر جديدي از كيس ما نشده والا به شما مي گفتم چون شرايط شما عين ماست. البته من كارشناسي ملك تو ايران كردم و فرستادم و تبديل ريال به دلار و ... قرار شد افسر سفارت نظر نهايي بده كه... الان هم كاسه صبرم از انفجار پودر شده و ... هنوز نامه مصاحبه اي چيزي هيچي نيومده و كارنت هم نشده ايم با اين روند كند
اگر به خواست خدا رفتيم در همين سايت اطلاع رساني خواهم كرد.
پيشنهاد ميدم فعلا بيخيال كارشناسي ملك بشيد و فقط دنبال شخص اسپانسر باشيد . صبر كنيد ما بريم نتيجه ببينيم چي ميشه.
البته اگر هم عجله دارين ، هزينش نزديك 500 تومني مي شه و چندين روز اتلاف وقت و ارسال مدارك كارشناسي به ان وي سي . شايد كار شما ok شد !

تا جاییکه می دونم فقط برندگان لاتاری می تونن به جای ضامن از گواهی تمکن مالی ارائه کنن. بقیه انواع متقاضیان ویزاهای خانوادگی و نامزدی و ازدواج حتی اگه اوناسیس هم باشن موظفن ضامن (اسپانسر) داشته باشن.
اینطور نیست؟
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: storagemeter ، Blaze ، الهه سابق ، msar ، حاجی واشنگتن ، bhb32
دوستان شما ميدونيد كه براي ساپورت مالي چقدر بايد نامزد پول داشته باشه كمك كنيد و خانواده اي را از نگراني براهنيد ..اجرتون با اوباما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، bhb32
دوست عزیز
نامزدتون باید درآمد داشته باشه و تکس هم داده باشه. درآمدش هم باید 125% هزینه های فدرال باشه. حدوا میشه 17000 دلار در سال. اگر هم چنین درآمدی نداره باید یک اسپانسر پیدا کنه واستون که چنین درآمدی داشته باشه و این 3 سال اخیر هم تکس داده باشه.
البته فکرکنم بشه که اگه درآمد نداره ولی پول قابل توجهی توی حسابش داره اسپانسرتون بشه ولی نمیدونم چقدر باید باشه.
از بچه های دیگه کمک بخواه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ehsan noori ، msar ، حاجی واشنگتن ، bhb32
(2012-06-15 ساعت 22:46)elahenadafy2 نوشته:  دوست عزیز
نامزدتون باید درآمد داشته باشه و تکس هم داده باشه. درآمدش هم باید 125% هزینه های فدرال باشه. حدوا میشه 17000 دلار در سال. اگر هم چنین درآمدی نداره باید یک اسپانسر پیدا کنه واستون که چنین درآمدی داشته باشه و این 3 سال اخیر هم تکس داده باشه.
البته فکرکنم بشه که اگه درآمد نداره ولی پول قابل توجهی توی حسابش داره اسپانسرتون بشه ولی نمیدونم چقدر باید باشه.
از بچه های دیگه کمک بخواه

مرسي ممنونم .يعني بايد تكس 17000$رو داده باشه نامزد من الان سالي حدود 26000$ درامد داره اما تا الان كارش رو نشون نميداده و فقط 5000 رو نشون ميداده چون از ولفر حقوق ميگرفته اما تا 2يا 3 ماه ديگه ولفر قطع ميشه و ميتونه نشون بده حالا بعد ميتونه خودش اسپانشر بشه Sad
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، bhb32
یعنی تا حالا تکسرو بر اساس 5000 تا در سال پرداخت میکرده؟ ولفر چیه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، bhb32
گمونم 18 هزار و خورده ای دلار در سال. اگه خودش اون همه نداره می تونه co اسپانسر هم داشته باشه. یه جا تو همین سایت ارقام کامل رو دیدم الان میگردم ببینم می تونم پیدا کنم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، msar
خانم شما co sponsor لازم داره.ببينين مقدار درامدى كه بايد نشون بدين بستگى داره به تعداد اعضاى خانواده شون(اگر بچه دارن ).ايشون كلا بايد نشون بده كه طى سه سال گذشته اگر درامدش ماليات بهش تعلق ميگرفته (بعضيا با حقوق خيلى پايين از ماليات معافن) مالياتش رو پرداخت كرده.در وحله بعد بايد نشون بده كه طى يه سال گذشته شغل و درامد ثابت داشته.ولفر براى كسايى كه نميدونن كمك دولت به افراد بيكاره كه با توجه به اينكه نامزد شما شغل و درامد كافى داره من نميدونم چرا تقاضاى ولفرشو از اول قبول كردن.اينكه از ولفر استفاده ميكرده به نفع شما نخواهد بود.چون كلا فلسفه اسپانسر كردن اينه كه دولت خيالش راحت باشه اين مهاجر جديد كه داره مياد public chargeنميشه .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: golbano ، الهه سابق ، Blaze ، msar ، حاجی واشنگتن ، bhb32
(2012-06-15 ساعت 22:46)elahenadafy2 نوشته:  دوست عزیز
نامزدتون باید درآمد داشته باشه و تکس هم داده باشه. درآمدش هم باید 125% هزینه های فدرال باشه. حدوا میشه 17000 دلار در سال. اگر هم چنین درآمدی نداره باید یک اسپانسر پیدا کنه واستون که چنین درآمدی داشته باشه و این 3 سال اخیر هم تکس داده باشه.
البته فکرکنم بشه که اگه درآمد نداره ولی پول قابل توجهی توی حسابش داره اسپانسرتون بشه ولی نمیدونم چقدر باید باشه.
از بچه های دیگه کمک بخواه

الهه جون اینکه درآمد باید ا125% هزینه فدرال باشه یعنی چی؟ یعنی دولتی باشه حقوقش؟ اینو از کدوم منبع پیدا کردی چون من خیلی دنبالش هستم. مرسی
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، bhb32




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان