آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ویزای B2
من ویزای آمریکا, از نوع B2 دارم. لطفاً بگویید چه مدتی می تونم در آمریکا بمونم؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: مهدی تورانی ، msar
(2011-04-05 ساعت 08:57)محمد عبد خدا ‎pid='101587 نوشته:  
من ویزای آمریکا, از نوع B2 دارم. لطفاً بگویید چه مدتی می تونم در آمریکا بمونم؟


آیا هنوز به آمریکا نرفته‌اید؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-04-05 ساعت 23:25)johnsmith نوشته:  
(2011-04-05 ساعت 08:57)محمد عبد خدا ‎pid='101587 نوشته:  
من ویزای آمریکا, از نوع B2 دارم. لطفاً بگویید چه مدتی می تونم در آمریکا بمونم؟


آیا هنوز به آمریکا نرفته‌اید؟


خیر هنوز نرفته ام, قرار است اوایل اردیبهشت بروم, ویزای من اواخر خرداد اکسپایر می شه. نمی دونم منظور از اکسپایر شدن در این تاریخ چیه, آیا منطور اینه که من تا این تاریخ فرصت دارم که وارد خاک آمریکا بشم یا این که کلا بعد از این تاریخ نمی تونم در آمریکا بمونم؟ اگه بتونید منو راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-04-06 ساعت 09:11)محمد عبد خدا ‎pid='101712 نوشته:  
(2011-04-05 ساعت 23:25)johnsmith ‎pid='101689 نوشته:  
(2011-04-05 ساعت 08:57)محمد عبد خدا ‎pid='101587 نوشته:  
من ویزای آمریکا, از نوع B2 دارم. لطفاً بگویید چه مدتی می تونم در آمریکا بمونم؟


آیا هنوز به آمریکا نرفته‌اید؟


خیر هنوز نرفته ام, قرار است اوایل اردیبهشت بروم, ویزای من اواخر خرداد اکسپایر می شه. نمی دونم منظور از اکسپایر شدن در این تاریخ چیه, آیا منطور اینه که من تا این تاریخ فرصت دارم که وارد خاک آمریکا بشم یا این که کلا بعد از این تاریخ نمی تونم در آمریکا بمونم؟ اگه بتونید منو راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم.


اعتبار ویزا محدوده زمانی و تعداد دفعات مجاز برای ورود به آمریکا رو مشخص می‌کنه، مدت مجاز اقامت در هنگام ورود مشخص می‌شه. ظاهراً در مورد ‎B1/2‎ این مدت معمولاً ۳ تا ۶ ماه هست.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: محمد عبد خدا ، msar
(2011-04-06 ساعت 09:11)محمد عبد خدا ‎pid='101712 نوشته:  
(2011-04-05 ساعت 23:25)johnsmith ‎pid='101689 نوشته:  
(2011-04-05 ساعت 08:57)محمد عبد خدا ‎pid='101587 نوشته:  
من ویزای آمریکا, از نوع B2 دارم. لطفاً بگویید چه مدتی می تونم در آمریکا بمونم؟


آیا هنوز به آمریکا نرفته‌اید؟


خیر هنوز نرفته ام, قرار است اوایل اردیبهشت بروم, ویزای من اواخر خرداد اکسپایر می شه. نمی دونم منظور از اکسپایر شدن در این تاریخ چیه, آیا منطور اینه که من تا این تاریخ فرصت دارم که وارد خاک آمریکا بشم یا این که کلا بعد از این تاریخ نمی تونم در آمریکا بمونم؟ اگه بتونید منو راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم.


بله اون تاریخ نشون می ده که تا کی وقت دارین وارد آمریکا بشین. این که تا چند وقت می تونین بمونین بستگی به نطر آفیسری داره که تو فرودگاه ( آمریکا) پاسپورتتون دستش میرسه.ظاهراً به ایرانیها بین 1 ماه تا 1 سال می دن. اما من هر کس رو دیدم 6ماهه گرفته.B2 یعنی توریستی؟ خوش بگذره انشالله.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: محمد عبد خدا ، msar
آقای عبدخدا...میشه لطفا بفرمائید کدوم کنسولگری مصاحبه شدید؟ ممنونم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: vosyzoono ، msar
(2011-04-07 ساعت 09:51)rahbar نوشته:  
آقای عبدخدا...میشه لطفا بفرمائید کدوم کنسولگری مصاحبه شدید؟ ممنونم


کنسولگری دبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
نقل قول:
(2011-04-06 ساعت 20:07)shahrzad_a نوشته:  
(2011-04-06 ساعت 09:11)محمد عبد خدا ‎pid='101712 نوشته:  
(2011-04-05 ساعت 23:25)johnsmith ‎pid='101689 نوشته:  
(2011-04-05 ساعت 08:57)محمد عبد خدا ‎pid='101587 نوشته:  
من ویزای آمریکا, از نوع B2 دارم. لطفاً بگویید چه مدتی می تونم در آمریکا بمونم؟


آیا هنوز به آمریکا نرفته‌اید؟


خیر هنوز نرفته ام, قرار است اوایل اردیبهشت بروم, ویزای من اواخر خرداد اکسپایر می شه. نمی دونم منظور از اکسپایر شدن در این تاریخ چیه, آیا منطور اینه که من تا این تاریخ فرصت دارم که وارد خاک آمریکا بشم یا این که کلا بعد از این تاریخ نمی تونم در آمریکا بمونم؟ اگه بتونید منو راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم.


بله اون تاریخ نشون می ده که تا کی وقت دارین وارد آمریکا بشین. این که تا چند وقت می تونین بمونین بستگی به نطر آفیسری داره که تو فرودگاه ( آمریکا) پاسپورتتون دستش میرسه.ظاهراً به ایرانیها بین 1 ماه تا 1 سال می دن. اما من هر کس رو دیدم 6ماهه گرفته.B2 یعنی توریستی؟ خوش بگذره انشالله.

درسته B2 برای گردشگران
ویزای B1 برای تاجران
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی ‎....‎ در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام من می خواستم بدونم که اگر با ویزای توریستی وارد آمریکا بشم بچه من که 9 سالش هست میتونه در مدرسه با همون ویزا ثبت نام کنم تا ویزام رو عوض کنم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sadegh59 ، msar
سلام
اطلاعات زیر رو از سایت ‎travel.state.gov‎ واستون پیدا کردم:


‎Overview‎

‎There are limitations and requirements related to foreign (F-1) students attending public secondary/high schools (grades nine through twelve), under U.S. law. Student F-1 visas cannot be issued to persons seeking to enter the United States in order to attend a public primary/elementary school or a publicly funded adult education program.‎

‎Dependents of a nonimmigrant visa holder of any type, including F-1, are not prohibited from attendance at either a public primary school, an adult education program, or another public educational institution, as appropriate.‎
این هم لینکش:
‎http://travel.state.gov/visa/temp/types/types_1269.html‎
منظورش اینه که فرزندتون چون در مقطع ابتدایی هست نیاز به ویزای تحصیلی نداره و با هر ویزایی که وارد آمریکا شده باشه میتونه وارد مدرسه هم بشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ansari1234 ، lottory ، sadegh59 ، hafezff@yahoo.com ، pey.com ، msar
خیلی ممنون از راهنمایی ارزنده شما دوست عزیز
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان عزیز

من در تاریخ 27 دسامبر 11 (حدود 6 ماه قبل) در مصاحبه ویزای B2 در کنسولگری دوبی قبول شدم ، ولی تا به حال هیچ خبری از ویزا نیست و وب پیج مربوطه هم همیشه یک پیغام تکراری که در دست اقدام است میده .
آیا ممکن است بدون خبر ویزا ندهند و من هم سر کار باشم

با تشکر از دوستان عزیز
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-07-04 ساعت 15:04)kamrangh نوشته:  
سلام دوستان عزیز

من در تاریخ 27 دسامبر 11 (حدود 6 ماه قبل) در مصاحبه ویزای B2 در کنسولگری دوبی قبول شدم ، ولی تا به حال هیچ خبری از ویزا نیست و وب پیج مربوطه هم همیشه یک پیغام تکراری که در دست اقدام است میده .
آیا ممکن است بدون خبر ویزا ندهند و من هم سر کار باشم

با تشکر از دوستان عزیز


شما باید حتما به سفارت ایمیل بزنید و ازشون بپرسید. معمولا این پروسه برای 90 درصد افراد زیر 6 ماه انجام میشه. زیاد دیده شده که سفارت دبی سایتشونو آپدیت نمیکنن و شخص ویزاش اومده ولی سایت پیغام درست رو نشون نمیده. من خودم چند مورد اینطوری دیدم. هرچه سریعتر به سفارت ایمیل بزنید.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kamrangh ، حاجی واشنگتن ، msar
(2012-07-05 ساعت 03:50)elahenadafy2 نوشته:  
(2012-07-04 ساعت 15:04)kamrangh ‎pid='188471 نوشته:  
سلام دوستان عزیز

من در تاریخ 27 دسامبر 11 (حدود 6 ماه قبل) در مصاحبه ویزای B2 در کنسولگری دوبی قبول شدم ، ولی تا به حال هیچ خبری از ویزا نیست و وب پیج مربوطه هم همیشه یک پیغام تکراری که در دست اقدام است میده .
آیا ممکن است بدون خبر ویزا ندهند و من هم سر کار باشم

با تشکر از دوستان عزیز


شما باید حتما به سفارت ایمیل بزنید و ازشون بپرسید. معمولا این پروسه برای 90 درصد افراد زیر 6 ماه انجام میشه. زیاد دیده شده که سفارت دبی سایتشونو آپدیت نمیکنن و شخص ویزاش اومده ولی سایت پیغام درست رو نشون نمیده. من خودم چند مورد اینطوری دیدم. هرچه سریعتر به سفارت ایمیل بزنید.


با تشکر
الان دو هفته است که مرتب ایمیل میزنم ولی پاسخی نمی دهند.
کسی از دوستان میتواند راهنمایی کند ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-07-21 ساعت 17:43)kamrangh نوشته:  
(2012-07-05 ساعت 03:50)elahenadafy2 ‎pid='188605 نوشته:  
(2012-07-04 ساعت 15:04)kamrangh ‎pid='188471 نوشته:  
سلام دوستان عزیز

من در تاریخ 27 دسامبر 11 (حدود 6 ماه قبل) در مصاحبه ویزای B2 در کنسولگری دوبی قبول شدم ، ولی تا به حال هیچ خبری از ویزا نیست و وب پیج مربوطه هم همیشه یک پیغام تکراری که در دست اقدام است میده .
آیا ممکن است بدون خبر ویزا ندهند و من هم سر کار باشم

با تشکر از دوستان عزیز


شما باید حتما به سفارت ایمیل بزنید و ازشون بپرسید. معمولا این پروسه برای 90 درصد افراد زیر 6 ماه انجام میشه. زیاد دیده شده که سفارت دبی سایتشونو آپدیت نمیکنن و شخص ویزاش اومده ولی سایت پیغام درست رو نشون نمیده. من خودم چند مورد اینطوری دیدم. هرچه سریعتر به سفارت ایمیل بزنید.


با تشکر
الان دو هفته است که مرتب ایمیل میزنم ولی پاسخی نمی دهند.
کسی از دوستان میتواند راهنمایی کند ؟


خیلی عجیبه. تاحالا بهشون زنگ زدید؟ به چه آدرسی ایمیل میزنید؟ توی برگه ای که بهتون داده بودن شماره ای، کدی چیزی هستش؟ اگه هست توی ‎subject‎ ایمیلتون اونو وارد کنید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، frz61




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان