وکیل - ویزای نامزدی یا ازدواج
(2012-09-06 ساعت 16:26)mansour*** نوشته:  
(2012-09-02 ساعت 23:26)elahenadafy2 ‎pid='209630 نوشته:  
ویزاتون نامزدیه یا ازدواجی؟ شما گرین کارت دارین یا همسرتون؟


درود
ازدواج نکردم اما به هر حال کدام بهتر است نامزدی یا ازدواج؟
من خودم گرین کارت دارم وتازه دریافت کردم الان هم ایرانم
این داستان چقدر زمان میبره تا بشه نامزد را وارد آمریکا کرد؟
درضمن من باید چه شرایطی از نظرمالی وشغلی داشته باشم؟
آیا برای این کیس نامزدی یا ازدواج باید اسپانسربگیرم اگر کسی اسپانسر نداشته باشه تکلیف چیست؟

سلام.
کسی که سیتیزن نیست و گرین کارت داره فقط میتونه از طریق ازدواج اقدام کنه.حدود ‎2/5‎ تا 3 سال هم زمان میبره.اگر خودتون شرایط اسپانسر شدن رو ندارید باید از یک اسپانسر دوم استفاده کنید ولی در هر صورت به اسپانسر نیاز هست.
ویزا: ‎CR1/‎ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای ‎2012‎ /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست ‎Rolleyes‎ تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲



پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Blaze ، mansour*** ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، yalda91 ، msar
دوست عزیزم،
با آرزوی موفقیت برای شما و مابقی دوستان
در رابطه با ازدواج در ترکیه خواستم بگم که خیلی گیج کننده و مسخره بازیه و نیاز به مدارک بازی زیادی داره و زمان بره.
بهترین کار برای شما یا دوستانی که می خوان ازدواجشون رو تو خارج از ایران ثبت کنن اینه که به تایلند سفر کنند و به راحتی بعد از مدت 3 روز اقامت در تایلند ، ازدواج کنند (دقیقا کاری که من کردم) و اصل عقدنامه که 2 تا هست رو همون جا بعد از ازدواج از دفترخانه بگیرن.
مدارک مورد نیاز:
1-‎ گواهی تجرد (ترجمه شده) (همان ترجمه شناسنامه کافیه)
2-‎ بعد از ورود به تایلند به سفارت ایران مراجعه کنید و برگه تجرد با سربرگ سفارت هم دریافت کنید و مبلغ ‎410‎ بت تایلند به حساب سفارت واریز کنید. البته اول به سفارت مراجعه کنید و یک فیش به شما میده که تشریف میبرید بانک و پرداخت میکنید.
برای همسر شما که سیتیزن آمریکا هست هم به همینصورت باید از سفارت آمریکا در تایلند برگه تجرد دریافت کنن و مبلغ ‎100$‎ نقدی به سفارت پرداخت کنن . (توجه داشته باشید که وقت قبلی را باید از طریق وب سایت سفارت آمریکا بگیرید و پرینت کنید و با برگه ای که به دست دارید وارد سفارت بشید) (در ضمن شما رو هم تو راه نمیدن و باید فقط سیتیزن آمریکایی وارد بشه و مثل من دم درب سفارت صبر کنید)
3-اصل پاسپورت
بعد از اینکه این مدارک ها رو از دو سفارت دریافت کردید باید ببرین ترجمه کنین (به زبان تایلندی که 1 روز زمان میبره)
روز بعدش این ترجمه هارو باید ببرسی اداره دادگستری تایید کنه. (از همون دفتر ترجمه بپرسید بهتون میگن و خودشون هم این کارو انجام میدن)
مبلغ هر ترجمه یک روزه ‎600‎ بت بود و برای تایید دادگستری هر ترجمه ‎800‎ بت .
خوب مبارکه. حالا هر دفتر خانه که دوست داشته باشید میتونید برید ازدواجتون رو رسمی و قانونی کنید و ماه عسل برید بگردید. و نکته مهـــــم دیگه این که 2 تا شاهد باید داشته باشید برای عقد. اگر هم نداشتین خودشون در همانجا 2 نفر معرفی میکنن و مبلغی رو پرداخت میکنید (فقط پول همراهتون باشه برای همین موضوع حدود ‎500‎ تا ‎1000‎ بت)
*مهــــــم:
راستی یادتون باشه که برگه عقد نامتون رو حتما به انگلیسی در همان تایلند ترجمه کنید و مجدد تاییدش کنید که باید کپیشو برای درخواست ویزای آمریکا با مدارک ‎I- 130‎ و ‎. . .‎ بفرستین.

در آخر بگم که نیازی به ترکیه و کشورهای دیگه نیست. فقط آدمو اسیر میکنن و پول میگیرن

مـــــــــوفق باشیــــــــد


(2012-09-05 ساعت 19:27)mhy_1985 نوشته:  
سلام الهه خانوم خوب هستین شما واقعا خودتون دارین یه وکیل میشین

من ازدواج کردم و الان خانمم میخواد منو ببره اونجا اما نمیدونیم چکار کنیم؟ ازدواج تو ترکیه خیلی خسته مون کرد و الان واقعا گیج شدیم. میشه بگین از کجا شروع کنم؟ همسرم سیتی زن هست و من میخوام بدونم از کجا شروع کنم و مدارک چی لازم هست. همه چی دارم اما واقعا به کمک نیاز دارم. پول وکیل دارم اما میخواستم برای شروع زندگیم پس انداز کنم. ترکیه همه کارا رو خودم انجام دادم با راهنمایی های بچه ها. کمک کنید لطفا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، msar
(2012-09-01 ساعت 19:38)elahenadafy2 نوشته:  
(2012-09-01 ساعت 17:57)j_amiri ‎pid='209211 نوشته:  
لطفا یک وکیل معرفی کنید

دوست عزیز چون توی فروم نمیتونم اسمشونو بگم واستون پیغام خصوصی میذارم


سلام الهه عزیز . من و نامزدم هم می خواهیم از طریق ویزای ازدواج اقدام کنیم. به خاطر تسریع در کارها هم تصمیم گرفتیم که وکیل بگیریم . می شود لطف کنید و مشخصات وکیل خودتان را به ما هم بگید. ضمنا می خواستم بدانم که آیا ایشون پیگیر کارهای شما بودند و شما از ایشان راضی بودید یا نه ؟ ظرف چه مدتی توانستید ویزا بگیرید و یا اینکه کلا چقدر طول کشید؟ منتظر جواب شما هستم دوست عزیز . موفق باشید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، msar
واقعا نیازی به وکیل نیست. من کارم طول کشید اونم بخاطر اینکه اسپانسر نداشتم وگرنه ایشون هیچ مشکلی نداشت. سر موقع اپروو شدم و سر موقع پروندم رفت ‎NVC.‎ حالا بازم مشخصات ایشونو توی پیغام خصوصی واست میذارم.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، msar
(2012-10-31 ساعت 03:09)الهه سابق ‎pid='230321 نوشته:  
واقعا نیازی به وکیل نیست. من کارم طول کشید اونم بخاطر اینکه اسپانسر نداشتم وگرنه ایشون هیچ مشکلی نداشت. سر موقع اپروو شدم و سر موقع پروندم رفت ‎NVC.‎ حالا بازم مشخصات ایشونو توی پیغام خصوصی واست میذارم.

سلام الهه خانم میشه یک وکیل معتبر و با انصاف جهت دریافت ویزای ازدواج به من معرفی کنید ‎...Sad
IR1‎
ارسال مدارک: ‎22/1/2014‎
ایمیل تایید مدارک: ‎27/1/2014‎
اپروو: ‎22/7/2014‎
دریافت کیس نامبر: ‎29/08/2014‎
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: ‎29/12/2014‎
ایمیل تکمیل مدارک: ‎12/08/2015‎
ایمیل مصاحبه: ‎2/2/2016‎
زمان مصاحبه: ‎2016.March.29‎
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی  NOV.07.2016
اپدیت اور(or)  NOV.16.2016  
تاریخ دریافت ایمیل کلیری  NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر ‎2016
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2013-05-17 ساعت 02:23)mani_badb0y نوشته:  
(2012-10-31 ساعت 03:09)الهه سابق ‎pid='230321 نوشته:  
واقعا نیازی به وکیل نیست. من کارم طول کشید اونم بخاطر اینکه اسپانسر نداشتم وگرنه ایشون هیچ مشکلی نداشت. سر موقع اپروو شدم و سر موقع پروندم رفت ‎NVC.‎ حالا بازم مشخصات ایشونو توی پیغام خصوصی واست میذارم.

سلام الهه خانم میشه یک وکیل معتبر و با انصاف جهت دریافت ویزای ازدواج به من معرفی کنید ‎...Sad

سلام الهه جون دیگه نیست .منم درباره وکیل اطلاعاتی ندارم که کمک کنم اما به تاپیک بچه های ازدواج برید اگه کسی وکیل بشناسه معرفی می کنه .

‎http://mohajersara.com/thread-1051-post-339161.html#pid339161‎
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین ‎Smile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، girl ، msar
کارهای من رو وکیل انجام داد (کتگوری ‎F2A‎ هستم)، البته چون جز ایشون وکیل دیگه ای نداشتم نمی دونم بگم چقدر خوبه ولی گلایه ای ازش ندارم.

اگر خواستین پیام بدین مشخصاتش رو بدم بهتون
‎F2A‎ مصاحبه: ‎2013 Jun -‎ آنکارا ‎/ 260‎ روز انتظار ‎/‎ سفرنامه اول - سفرنامه دوم
‎<<‎ جدول منتظران - ورود منتظران
‎>>‎ لینکهای مفید: ‎CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با ‎@itex@‎ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ‎Smile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام اگه ميشه يك وكيل به من هم معرفي كنيد

ميشه راهنماييم كنيد كه من اگر بخوام از ويزاي نامزد اقدام كنم . ما تو ايران مراسم نامزدي هم گرفتيم و بيش از 2 سال با هم در ارتباط بوديم و نامزد من 17 سال كه سيتيزن هست

فقط مشكل ساپورت مالي

اون خودش دانشچو هست و در آمدي نداره و من خودم اينجا در آمد دارم و حساب بانكي هم پول كافي دارم

ميخواستم اگر در اين زمينه تجربه اي داريد من رو راهنمايي كنيد
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
خوب تو این شرایط باید یه اسپانسر پیدا کنید.. میتونه هر کسی‌ باشه فقط شرایط مالیشو داشته باشه و تکسش هم درست باشه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb


خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-09-01 ساعت 19:38)الهه سابق ‎pid='209235 نوشته:  
(2012-09-01 ساعت 17:57)j_amiri ‎pid='209211 نوشته:  
لطفا یک وکیل معرفی کنید

دوست عزیز چون توی فروم نمیتونم اسمشونو بگم واستون پیغام خصوصی میذارم

دوست عزیز میشه اسم اون وکیل رو هم برای من بفرستید ممنون میشم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
دوست عزیز میشه اسم اون وکیل در آمریکا رو به من معرفی کنید؟ میخوام واسه کیس نامزدی تا چند وقت دیگه اقدام کنم با تشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-09-05 ساعت 19:32)الهه سابق ‎pid='210746 نوشته:  
مرسی دوست عزیز
مدارک زیر را لازم داری شما
1- فرم ‎I-130‎ را همسزت واست پرکنه و امضا کنه
2- فرم ‎G-325‎ را هم واسه خودش هم واسه شما پر میکنه و امضاش میکنید
3- ترجمه شناسنامه های هردوتون و ترجمه عقدنامه تون
4- کپی پاسپورت ایرانی و آمریکایی خانومت و کپی پاس خودت
5- کپی سوشیال سکیوریتی خانومت
‎6- 2‎ تا عکس 5 در 5 از خودت و 2 تا هم از خانومت (فرمت عکسها، همون فرمت عکس لاتاری هستش و عکاسیها خودشون بلدن)
7- یک چک به مبلغ ‎420‎ دلار که از یک حساب بانکی توی آمریکا باید باشه
8- همه اینارو باید به آدرس اداره مهاجرت واقع در شیکاگو پست کنی. البته اگه از ایران پست کنی باید به شیکاگو پست کنی، اما اگه خانومت ساکن آمریکا هست، بسته به اینکه ساکن کدوم ایالته یا باید به شیکاگو پست کنه یا فونیکس.
9- همه فرمها و آدرس ها را میتونی از توی سایت ‎www.uscis.gov‎ پیدا کنی
همین ‎Smile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، estanfordbineh
دوستان اگه وکیل نداشته باشیم ایا نمی تونیم کارامونو انچام بدیم؟ وجود وکیل چقدر اهمیت داره؟
متشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
دوستان یکی از بچه ها می گفتش که باید ترجمه کارت ملی هم جزو مدارک باشه. آیا این درسته؟ الهه جان شما تو این لیست مدارک ذکر نکردین میخواستم بدونم که این مدرک رو هم بذارم یا نه.
ممنون میشم اگه جواب بدین.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: meysam afjeh ، msar
سلام دوستان ، ممنون می شوم اگر کسی وکیل خوبی را برای ویزای ازدواج می شناسد به من معرفی کند. من و همسرم می خواهیم برای ویزای ازدواج اقدام کنیم اما یک وکیل خوب و زبده و منصف می خواهیم. منتظر پیام شما دوستان هستیم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان