آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

خلاصه وضعیت گروه F2B
سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا
این تاپیک به درخواست دوستان تنها برای اعلام خلاصه وضعیت فرزندان مجرد بالای 21 سال کتگوری ‎F2b‎ ایجاد شده است. خواهشمند از ارسال موضوعات خارج عنوان تاپیک خودداری شود.
باتشکر
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1190XXXXXX‎
Priority ‎Date : 2011 January‎
Approve ‎Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August

Case ‎Number : ANK2013XXXXXX

Interview ‎Date : Coming Soon


         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: GBUSA ، comrun ، dreamer60 ، ladan ، abdolreza ، msar
سلام دوستان
من فقط از پروسه مهاجرت کپي فرم ‎I.130‎ رو دارم ‎Shy
در آگوست ‎2005‎ اين فرم پر و اقدام شده
و مي‌دونم که بايد براي مصاحبه به ابوظبي برم! ‎...‎ همين ‎Tongue Big Grin
CATEGORY : F2B‎
Priority ‎Date: August 2005‎
Case ‎Number: ABD 2009‎
Interview ‎& Visa issuance date: 8,9July2013

Destination: ‎Grand Rapids, MI , October2013

Green ‎Card Resived: November2013

«پندار پاک ‎...‎ گفتار راست ‎...‎ کردار نيک»
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: bsbali ، GBUSA ، comrun ، dreamer60 ، f1f ، battosai ، aslant ، msar
سلام دوست عزیز
من هم مثل شما در کتگوری f2bهستم,والدین من در سال ‎2009‎ به اورلاندو سفر کردند و در دسامبر ‎2009‎ برای ما درخواست دادند در ژانویه ‎2010‎ یک نامه ار ‎NVC‎ اومد که کیس نامبر و رو داده بودند و اینکه سفارت ما در آنکارا میباشد
از اون موقع هیچ اتفاق جدیدی پیش نیامده,من قبلا تایپیکی ایجاد کرده بودم به نام "فرزندان مجرد بالای 21 سال در کتگوری f2b"اما بنا به دلایلی که نمیدونم تایپیک ایجاد شده با ‎170‎ پست با تایپیک دیگری ادغام شد,اما میتوانید با مراجعه به این آدرسی ‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3615&page=2‎ ,مطالب مرتبط را ملاحظه بفرمائید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: comrun ، abdolreza ، dreamer60 ، aslant ، msar
من سال ‎2006‎ مادرم برام اقدام کرده و داییم بیشتر کارهامو پیگیری میکنه. من تازه ‎receipt number‎ رو از دایی گرفتم و توی سایت ‎https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard.do‎ چک کردم.
برای من 4 مرحله رو نوشته ‎(Acceptance, Initial Review, Decision, Post Decision Activity)‎ که الان اینطور که سایت نشون میده پروسه من تو مرحله آخر یعنی ‎Post Decision Activity‎ هست.
کسی میتونه کمک کنه که این الان یعنی چی؟ و دقیقا تو چه مرحله ای هستم؟ و اینکه آیا من از الان تا کارنت شدنم توی ویزا بولتن هیچ کاری نباید بکنم و فقط منتظر بمونم؟؟؟؟ ممنونم
کتگوری: ‎F2B‎
تاریخ درخواست: ‎May 2006‎
شماره پرونده: ‎YRV2013XXXXXX‎
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: ‎F2A‎
تاريخ درخواست: ‎september 2014‎
كيس نامبر: ‎ANK2015XXXXXX‎
ارسال مدارک: اواخر اکتبر ‎2015‎
دریافت نامه کامل بودن مدارک از ‎NVC:‎ دسامبر ‎2015‎
دریافت نامه مصاحبه: فوریه ‎2016‎
تاریخ مصاحبه: مارج ‎2016
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: dreamer60 ، aslant ، msar
من ‎F2B‎ هستم و در سال ۲۰۰۵ اقدام کردیم از طریق مادرم . سال ۲۰۱۰ برامون ‎I - 797‎ آمد ، و جولای ۲۰۱۲ برای من ‎DS - 3032‎ آمد و در اکتبر ۲۰۱۲ ‎CASE COMPLET‎ شدم و منتظر هستم .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind ، SAEED 60 ، ladan ، battosai ، dreamer60 ، aslant ، msar
دوستان عزيز
لطفا" قبل از ارسال هر پستي به عنوان اون تاپيك دقت بفرماييد ، اين تاپيك صرفا" محل نوشتن خلاصه وضعيت هست. از همگيتون خواهش ميكنم نظم و ترتيب تاپيك ها رو حفظ كنيد چون اين مساله به همگيمون در راحت تر پيدا كردن موارد مورد نياز كمك مي كنه و از اون مهم تر اينكه اين جز يكي از قوانين مهاجرسراست .
اميدوارم از دستم ناراحت نشده باشين .
كوچيك همتون ‎.....‎ دريمر
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم ‎Tongue
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، f1f ، GBUSA ، battosai ، ladan ، frozen mind ، aslant ، Almond ، babak.n ، msar
کتگوری ‎f2B‎
پدرم در نیویورک فایل کردن پس از ورودش ‎PD:Nov 2008‎
Aproval ‎notice date:May 2010‎
NVC ‎Case no(P3AU): Sep 2010‎
Case ‎Number:ABD20107*****my case no‎
منتظرم..... تا کی خدا میدونه ‎.....‎
‎F2B‎
PD:Nov ‎2008‎
Approval ‎notice: May 2010‎
***** ‎Case noSadP3AU):ABD2010‎
feb ‎2015 :NVC Welcome Letter‎
Interview ‎: sep 2015‎
status: ‎Admin....Pro - white paper‎
clearance: ‎19.1.2016‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، ladan ، battosai ، msar
سلام دوستان

من تازه عضو اين سايت شدم. چند تا سوال داشتم. ممنون ميشم راهنمهييم كنيد. کیس من خانوادگیه و از طریقه مامانم برای گرین کارت اقدام کرده بودم ‎F2b.‎ خلاصه بهم وقت مصاحبه دادن. می‌خواستم بدونم که

۱. نامهٔ سفارت به دست من نرسیده و از روی امیلی‌ که از ‎NVC‎ فرستاده و وقت مصاحبهٔ منو رو تعیین کرده كه ازش کپی‌ گرفتم، همون کپی‌ رو برای سفارت ببرم کافیه؟

۲. برای کیس گرین کارت خانواد‌گی قبل از مصاحبه باید پولی‌ به بانک پرداخت کنم؟ زمان مصاحبه در سفارت چطور؟ چقدر پول روز مصاحبه باید بدم؟

۳.اگر ویزامو بدون ‎FBI‎ چک بدن چند روز بعد از مصاحبه ویزامو میدان؟ می‌خوام ببینم که چند روز بعد از مصاحبه تو دبی بمونم؟

۴. اگر شماره تلفن خانوم م.الف در دبی رو کسی‌ داره ممنون میشم شمارشونو بهم بدین

خیلی‌ ممنون از محبتتون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2013-08-19 ساعت 09:00)Sharareh130 نوشته:  
با سلام
لطفا ارسالهای تکراری خودتون رو پاک کنید در تاپیک پرسش و پاسخ جواب شما ارسال شده- متشکریم
مهاجر خانوادگی ‎(F3)‎ ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر ‎2002 -‎ صدور ویزا نوامبر ‎2014
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: dreamer60 ، babak.n ، msar
سلام دوستان
امروز بعد حدود 2 سال 10 ماه بالاخره نامه اپروو ما هم رسید. باز هم خدا شکر یک پیشرفتی داشتیم. یک سوال داشتم در نامه نوشته بعد از دریافت نامه شما 30 روز به ‎NVC‎ مهلت بدهید سپس در صورت عدم دریافت خبری به همان ایمیل معروف ‎NVC‎ ایمیل بزنید. می خواستم سوال کنم که یعنی من از این تاریخ باید 30 روز بعد بهشون ایمیل بزنم اگر خبری نشد؟!!!
به امید دریافت ویزا همه دوستان مهاجرسرایی
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1190XXXXXX‎
Priority ‎Date : 2011 January‎
Approve ‎Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August

Case ‎Number : ANK2013XXXXXX

Interview ‎Date : Coming Soon


         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amirdadash ، msar
(2013-10-11 ساعت 12:30)bsbali نوشته:  
سلام دوستان
امروز بعد حدود 2 سال 10 ماه بالاخره نامه اپروو ما هم رسید. باز هم خدا شکر یک پیشرفتی داشتیم. یک سوال داشتم در نامه نوشته بعد از دریافت نامه شما 30 روز به ‎NVC‎ مهلت بدهید سپس در صورت عدم دریافت خبری به همان ایمیل معروف ‎NVC‎ ایمیل بزنید. می خواستم سوال کنم که یعنی من از این تاریخ باید 30 روز بعد بهشون ایمیل بزنم اگر خبری نشد؟!!!
به امید دریافت ویزا همه دوستان مهاجرسرایی


سلام من هم ‎f2b , priority date 2011‎ هستم ..نامه اپروو دیگه چیه ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2013-10-11 ساعت 16:53)helloeone نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 12:30)bsbali ‎pid='431605 نوشته:  
سلام دوستان
امروز بعد حدود 2 سال 10 ماه بالاخره نامه اپروو ما هم رسید. باز هم خدا شکر یک پیشرفتی داشتیم. یک سوال داشتم در نامه نوشته بعد از دریافت نامه شما 30 روز به ‎NVC‎ مهلت بدهید سپس در صورت عدم دریافت خبری به همان ایمیل معروف ‎NVC‎ ایمیل بزنید. می خواستم سوال کنم که یعنی من از این تاریخ باید 30 روز بعد بهشون ایمیل بزنم اگر خبری نشد؟!!!
به امید دریافت ویزا همه دوستان مهاجرسرایی


سلام من هم ‎f2b , priority date 2011‎ هستم ..نامه اپروو دیگه چیه ؟


سلام دوست عزیز
نامه ای است طی آن به شما اعلام میکنند که پرونده شما مورد قبول قرار گرفته است بو پرونده شما به ‎NVC‎ انتقال یافته است.
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1190XXXXXX‎
Priority ‎Date : 2011 January‎
Approve ‎Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August

Case ‎Number : ANK2013XXXXXX

Interview ‎Date : Coming Soon


         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: helloeone ، msar
سلام دوستان
من يك فرزند ٢٤ ساله دارم ونگران اون هستم منوهمسرم گرين كارتمونو گرفتيم . چطور ميتونم اونو ببرم ؟ اخه مگه ميشه ادم فرزند شو ول كنه اين چه قانونيه . يعني راهي وجود نداره ؟؟؟لطفا راهنمايي كنيد؟ أيا كسي اين شرايط رو داشته؟ ممنون
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2013-10-11 ساعت 19:21)yaszamansani نوشته:  
سلام دوستان
من يك فرزند ٢٤ ساله دارم ونگران اون هستم منوهمسرم گرين كارتمونو گرفتيم . چطور ميتونم اونو ببرم ؟ اخه مگه ميشه ادم فرزند شو ول كنه اين چه قانونيه . يعني راهي وجود نداره ؟؟؟لطفا راهنمايي كنيد؟ أيا كسي اين شرايط رو داشته؟ ممنون

سلام
فکر می کنم شما برنده لاتاری هستید اگر از طریق کیس خانوادگی بودید یک سری قانون و تبصره وجود داشت ولی از طریق لاتاری این قوانین وجود ندارد. شما باید گرین کارت دریافت کنید سپس برای فرزند مجرد بالای 21 سال که دارید درخواست دهید و ایشان در همین کتگوری قرار بگیرید ‎(F2B)‎ که از این طریق بین 6 تا 7 سال طول خواهد کشید که ایشان گرین کارت دریافت کنند به شرطی که تا آن زمان باز هم مجرد باشند. البته یک سری قانون در حال بررسی می باشد که در صورت تصویب آنها شرایط خیلی بهتر خواهد شد. برای اطلاعات بیشتر به بخش قانون جدید مهاجرت و پرسش و پاسخ در مورد ویزای خانوادگی مراجعه نماید.
باتشکر
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1190XXXXXX‎
Priority ‎Date : 2011 January‎
Approve ‎Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August

Case ‎Number : ANK2013XXXXXX

Interview ‎Date : Coming Soon


         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: powerb ، amirdadash ، msar
دوست عزیز
اگر خلاصه وضعیت دیگر دوستان را در این گروه بخونید میبینید که اکثرا بچه ها تو همین سن و سال هستن و متاسفانه مجبور شدن شرایط رو قبول کنن,من خودم در سن 26 سالگی پدر و مادرم رفتن و الان 5 سال گذشته و من هم از اون موقع تا حالا که رفتند ندیدمشون,از همون زمان هم برای ما اقدام کردن,شما هم بهتره فارغ از حرفهای دیگران از همین الان اقدام کنین,از جهاتی هم برای فرزندتون خوبه,چون میتونه مستقل زندگی کنه
و شما هم سعی کنین سیتیزنتون رو بگیرین تا مسیر برای فرزندتون هموار تر بشه,من و خواهرم به امید یکسال انتظار کشیدن موندیم ولی واقعیت اینه که حداقال 7تا8سال زمان میبره البته اگر بتونبن کسی رو پیدا کنین که فرزندتون بتونه باهاش ازدواج کنه کمتر از یکسال طول میکشه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: bsbali ، powerb ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان