آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مدرک تحصیلی
سلام بعضی از دوستان نوشته بودن همه مدارک تحصیلی رو روز مصاحبه میخان مثل دیپلم پیش دانشگاهی و بقیه من فوق دیپلم دارم ودانشناممو به تایید رسمی وزارت علوم رسوندم میخواستم بدونم این کافییه یا حتما دیپلم و پبش هم میخوان؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
حتما دیپلمتون رو ترجمه کنید و روز مصاحبه ترجمه اون و اصل دیپلم را با خودتون ببرید.
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE ‎2009‎
تاریخ دریافت ویزا ‎: JUNE2009‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.
یادتون نره برای کسانی که دیپلم نظام جدید اند ، بجز مدرک دیپلم، اصل مدرک پیش دانشگاهی ( همراه با ترجمه اش ) نیز لازم است.
شماره کیس: ‎2008AS11xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎May 2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Dec 2007‎
مصاحبه: ‎July 2008‎
آمدن کلیرنس ‎: Sep 2008 -‎ (بعد از 65 روز)
دریافت ویزا: ‎Sep 2008‎

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
‎salam‎
‎na niyazi be tarjome diplom nadari chon shoma madrake foghe diplom dari motmaan bash afsar ino midone ke kesi ke foghediplom dare diplom ham dare yeki azostane man ke be tazegi behesh visa dadan ve eyshon lisans dasht faghat hamon madrake lisansesho bord va afsar azash bedone hich soali ghabol kard‎
movafagh ‎bashid‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
شما كه مدرك تحصيلي تون فوق ديپلمه هنگام ثبت نام لاتاري كدوم گزينه مربوط به مدرك تحصيلي رو انتخاب كرده بوديد؟ من ‎University degree‎ رو زده بودم با تصور اينكه به معني مدرك دانشگاهيه. اما تازه شنيدم كه فقط به معني ليسانسه و حالا خيلي نگرانم . چي كار كنم ؟
كيس نامبر ‎32000‎ آسيا - لاتاري2009
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
بوف عزیز سلام.
شما درست زدید/2 گزینه هست یکی به معنی گذراندن چند واحد دانشگاهی و دیگری به معنی داشتن یک مدرک دانشگاهی/و تو ایران فوق دیپلم یعنی یک مدرک دانشگاهی و اونا اینا میدونند/و هر دو گزینه را میتونید انتخاب کنید.
موفق باشید.
‎omid‎
as200918000
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام.
مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی ( برای نظام جدید ها ) خیلی مهم است.من خودم در ثبت نام ‎university degree‎ زدم. اما موقع مصاحبه فقط ازم اصل مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی را خواستند
شماره کیس: ‎2008AS11xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎May 2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Dec 2007‎
مصاحبه: ‎July 2008‎
آمدن کلیرنس ‎: Sep 2008 -‎ (بعد از 65 روز)
دریافت ویزا: ‎Sep 2008‎

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
من دیپلم کامپیوتر کار و دانش دارم و مدرک پیش دانشگاهی هم ندارم. باید چیکار کنم؟ بچه ها هر کی راه حلی برام سراغ داره بهarsalan.kamyabrad@gmail.com میل بزنه با تشکر از مدیریت و همه بر و بچه های با مرام این وبلاگ ‎kase number:24000‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
حتما باید دیپلم شما مدرک پایان 12سال تحصیل باشه.اگه مدرک شما خارج از 12 سال هست یعنی 11 سال درس خوندید مشکل پیدا میکنید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام می خواستم بپرسم اگر اصل دیپلم گم بشه ولی فتوکپی برابر اصل داشته باشیم و یا تاییدیه دیپلم را داشته باشیم و انها را ترجمه کنیم ایا سفارت اونها رو قبول میکنه لطفا به من زود جواب بدین ممنون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
azaddokht نوشته:
سلام می خواستم بپرسم اگر اصل دیپلم گم بشه ولی فتوکپی برابر اصل داشته باشیم و یا تاییدیه دیپلم را داشته باشیم و انها را ترجمه کنیم ایا سفارت اونها رو قبول میکنه لطفا به من زود جواب بدین ممنون


سلام

به نظر من تاییدیه دیپلم و ترجمه رو داشته باشید و بهشون حقیقت رو بگین که اصل دیپلم گم شده. اونها حتما قبول میکنن. وقت مصاحبتون کی هست؟ ببینید نمیشه المثنی را گرفت؟
شماره کیس: ‎2009AS17XXX‎
نامه قبولی: ‎08 6th May‎
ارسال فرمهای سری اول: ‎9th Jun 08‎
کارنت: ‎9th Feb 09‎
نامه دوم: ‎09 20s Mar‎ از طریق ایمیل
معاینه پزشکی: ‎09 31st Mar‎
مصاحبه: ‎09 14th April‎
کلیرنس و ویزا: ‎09 31st Aug‎ (پس از ‎130‎ روز)
هزینه قبل از ورود به آمریکا:1050€ نفری
ورود به آمریکا: ‎09 16th Nov‎
دریافت گرین کارت: ‎09 22nd Dec‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
‎persia‎ عزیز ممنون از پاسخت برای خودم نیست برای یکی از بستگانم است فقط میخواستم بگم احتمال دارد که قبول نکنن
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
azaddokht نوشته:
persia عزیز ممنون از پاسخت برای خودم نیست برای یکی از بستگانم است فقط میخواستم بگم احتمال دارد که قبول نکنن


فکر کنم المثنی بشه گرفت. امتحانش ضرری نداره وگرنه پناه بر خدا انشااله که تاییدیه دیپلم و ترجمه رو قبول کننWink
شماره کیس: ‎2009AS17XXX‎
نامه قبولی: ‎08 6th May‎
ارسال فرمهای سری اول: ‎9th Jun 08‎
کارنت: ‎9th Feb 09‎
نامه دوم: ‎09 20s Mar‎ از طریق ایمیل
معاینه پزشکی: ‎09 31st Mar‎
مصاحبه: ‎09 14th April‎
کلیرنس و ویزا: ‎09 31st Aug‎ (پس از ‎130‎ روز)
هزینه قبل از ورود به آمریکا:1050€ نفری
ورود به آمریکا: ‎09 16th Nov‎
دریافت گرین کارت: ‎09 22nd Dec‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
‎persia‎ عزیز من منتظر پاسخ شما هستم ممنون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
azaddokht نوشته:
persia عزیز من منتظر پاسخ شما هستم ممنون


سلام ‎azaddokht‎

من که نظر خودم رو ذکر کردم در بالا.
شماره کیس: ‎2009AS17XXX‎
نامه قبولی: ‎08 6th May‎
ارسال فرمهای سری اول: ‎9th Jun 08‎
کارنت: ‎9th Feb 09‎
نامه دوم: ‎09 20s Mar‎ از طریق ایمیل
معاینه پزشکی: ‎09 31st Mar‎
مصاحبه: ‎09 14th April‎
کلیرنس و ویزا: ‎09 31st Aug‎ (پس از ‎130‎ روز)
هزینه قبل از ورود به آمریکا:1050€ نفری
ورود به آمریکا: ‎09 16th Nov‎
دریافت گرین کارت: ‎09 22nd Dec‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان