آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

متقاضیان /دریافت کنندگان ویزای E2
سلام
اگر پدر من با ویزای توریستی 6 ماه به آمریکا بره ایا برادرش که در اونجاست میتونه رستورانش رو به نامش بزنه و بعد پدرم بتونه اقامت بگیره
ایا امکان همچین کاری هست؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: eblam ، joy ، msar
نه متاسفانه خریدن خونه و مغازه توی آمریکا نمیتونه باعث اقامت گرفتن پدر شما بشه. ولی یه کار دیگه ای که میتونید بکنید اینه که عموی شما برای پدرتون تقاضای ویزای کار بده . و ایشون رو استخدام کنه به عنوان کارمند و بگه من میخوام به کمک برادرم بیزنسم رو بگردونم ..البته نمیشه گفت که باز هم بهشون ویزای کاری بدند ولی باز امکانش بیشتر از راه شماست.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ‎ads@mohajersara.com‎ تماس بگیرید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Greatone ، ParsTrader ، eblam ، joy ، pari pariaaa ، msar
(2010-06-13 ساعت 01:20)Greatone نوشته:  
سلام
اگر پدر من با ویزای توریستی 6 ماه به آمریکا بره ایا برادرش که در اونجاست میتونه رستورانش رو به نامش بزنه و بعد پدرم بتونه اقامت بگیره
ایا امکان همچین کاری هست؟


سلام

اگر منظور شما از اقامت گرین کارت باشه خیر
اما پدر شما می تواند از طریق این بیزنس ویزای E2 دریافت کند که دوساله است وبصورت نامحدود تمدید می شود البته شما شهر و ارزش رستوران را نگفتید زیرا از طریق سرمایه گذاری در مناطق با نرخ بیکاری بالا با ‎500.000‎ دلار و در جاهای دیگر با ‎1000.000‎ دلار می توانید گرین کارت دریافت نمایید لطفا قبل از زدن تاپیک مطالعه نمایید خیلی اطلاعات در این سایت هست برای گرفتن اطلاعات بیشتر می توانید پستهای من در تاپیک زیر را کامل بخوانید تقریبا همه اطلاعات لازم را گفته ام




‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1887&page=1‎
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...0#pid55700
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: laili ، eblam ، vosyzoono ، pari pariaaa ، msar
دوستان و هموطنان عزیز خوشحال میشوم کسانی که در این راه (افدام واخذ ویزای E2)تجربه دارند , تجارب خودشون را در این تاپیک به اشتراک بگذارن . من خودم به گونه ایی "رفته راه" هستم و مایلم با افرادی در شرایط مشابه تبادل نظر بکنم
با سپاس
سعدیا حب وطن گر چه حدیثی است نکو
نتوان زیست به ذلت که من اینجا زادم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: papazian ، msar
مرسي آيدا خانم ولي ميشه راحب ويزاي اي 2 توضيح بدين حداقل بدونيم چه ويزايي هستش و اگه وس داشتين راجب كارايي هم كه تا حالا تو اين راه انجام دادين بگين

ممنون
از ميان كساني كه براي دعاي باران به بيايان ميروند،تنها كساني به كار خود ايمان دارند كه با خود چتر ميبرند
‎***‎
لازم است گاهی از خود بیرون آمده و از فاصله ای دورتر به خودت بنگری واز خود بپرسی که سالها سپری شد تا آن بشوم که اکنون هستم. آیا
ارزشش را داشت ...؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، papazian ، msar
ویزای E2 یک ویزای نوع ویزای سرمایه گذاری است . که میزان دارایی فرد تقاضا کننده نباید کمتر از 300هزار دلار کمتر باشد( من گاها میشنوم که وکلایی با مبالغ بسیار کمتری هم امکان دریافت این ویزا را ممکن میدانند, ولی تیمی که من را راهنمایی میکردند کمتر از این عدد را نمی پذیرفتند) در ابتدا مدارکی می خواهند که تا ویزای توریستی/سرمایه گذاری موقت را که ‎3/6‎ ماه است از دولت آمریکا درخواست بکنند. متقاضی پس از دریافت این ویزای (ویزای اول) مدت ‎3/6‎ ماه فرصت دارد که سرقفلی بیزینسی را در آمریکا بخرد و پس از عقد قولنامه محددا باید به همان سفارتی(سفارت آمریکا) که ویزای اول را صادر کرده است بازگردید به همراه قولنامه و سایر مدارکی که وکیل راهنمایی میکند به همراه ببرید و بر طبق بیزنسی که شما خریداری کرده اید به شما ویزای E2 میدهند که اعتبارش اصولا 5 سال است (در موارد محدودی هم 2 ساله صادر شده) و این نوع ویزا به کرات قابل تمدید است مادامی که شما بتوانید به دولت آمریکا نشان دهید که بیزنسی که خریده اید خرج خود وخانواده اتان را در میاورد و بیزنس "به قول خودمان" سرپایی است. همسر و فرزندان شخص متقاضی این ویزا اجازه تحصیل و کار در آمریکا را خواهند گرفت
سعدیا حب وطن گر چه حدیثی است نکو
نتوان زیست به ذلت که من اینجا زادم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
سلام دوستان لطفا اگر وکیل مناسبی جهت اقدام برای ویزای ‎E-2‎ میشناسید به من معرفی کنید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام، لطفاً در مورد مدارک لازم و مراحل دریافت مجوز اوفک هم که ظاهراً برای ویزای E2 لازم است توضیح بفرمایید. با سپاس فراوان
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: papazian ، msar
سلام

می‌خواستم بپرسم آیا می‌تونم برای انجام سرمایه گذاری لازم برای گرفتن ویزای E2 از ویزای B1 استفاده کنم؟

با سپاس
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-03-28 ساعت 16:35)johnsmith نوشته:  
سلام

می‌خواستم بپرسم آیا می‌تونم برای انجام سرمایه گذاری لازم برای گرفتن ویزای E2 از ویزای B1 استفاده کنم؟

با سپاس


ویزای B1 را اصولا صادر میکنند که متقاضی سرمایه گذاری فرصت سفر به آمریکا و پیدا کردن ملک تجاری را داشته باشید که اصولا اعتبار این ویزاها بین 3 الی 6 ماه میباشد. در این مدت زمان شما باید سر قفلیی را پیدا کنید و قولنامه کنید
سعدیا حب وطن گر چه حدیثی است نکو
نتوان زیست به ذلت که من اینجا زادم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: papazian ، msar
(2012-03-28 ساعت 04:26)johnsmith نوشته:  
سلام، لطفاً در مورد مدارک لازم و مراحل دریافت مجوز اوفک هم که ظاهراً برای ویزای E2 لازم است توضیح بفرمایید. با سپاس فراوان



راستش من بسیار تعجب میکنم که در شبکه های ماهواره ایی تمام وکلای ایرانی صحبت از "اوفک لایسنس" میکنند وکیل من اصلا چنین چیزی را قبول ندارد و من هم نیازی به این لایسنس پیدا نکردم .حتی خودم هم در سایت وزارت امور خارجه آمریکا در مورد اوفک خواند دقیقا ذکر شده بود که تحریم ربطی به انتقال اموال شخصی ایرانیان به آمریکا ندارد(حتی پول)! این چیزی بود که من تجربه کردم.
سعدیا حب وطن گر چه حدیثی است نکو
نتوان زیست به ذلت که من اینجا زادم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام خانم آيدا
من از چند تا وكيل پرسيدم ، گفتن ويزاي e2 يكبار ورود هست و اگر از آمريكا خارج بشي خيلي سخت دوباره ويزا ميدن
مي خواستم از شما كه اقدام كرديد بپرسم آيا صحت داره ؟
‎ اگر ملتي چيزي را بر آزادي ترجيح دهند، همه چيز را از دست خواهند داد.
حافظا ، می خور و رندی کن و خوش باش
ولی دام تزویر مکن چون دگران قـــــرآن را


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-04-20 ساعت 23:00)حامد ‎pid='162716 نوشته:  
سلام خانم آيدا
من از چند تا وكيل پرسيدم ، گفتن ويزاي e2 يكبار ورود هست و اگر از آمريكا خارج بشي خيلي سخت دوباره ويزا ميدن
مي خواستم از شما كه اقدام كرديد بپرسم آيا صحت داره ؟


حقیقتا من اصرار "بسیاری" از وکلای ایرانی را برای اقدام به مهاجرت از طریق ‎EB5‎ را نمیفهمم!! و جناب حامد شاید این مطلب را به شما گفته اند که شما را تشویق به اقدام برای ‎EB5‎ و انصراف از E2 بکنند!!! چون من چنین چیزی را خودم تجربه نکردم. و این مطلب واقعیت نداره( 1بار ورود با ویزای ‎E2) .‎ یکی از بزرگترین ضعف ویزای ‎EB5‎ که اصلا وکلای ایرانی به آن اشاره ایی هم نمیکنند این است که گرین کارتش دائمی نیست و بعد از 2 سال اداره مهاجرت آنچنان لیستی را در برابر سرمایه گذار قرار میدهد( برای تمدید گرین کارد) که گرفتن پوینت مثبت برای تمام موارد ذکر شده در لیست تقریبا محال است !( سنگ بزرگ علامت ندادن است) من خودم یکی از کسانی بودم که با هدف اقدام از طریق ‎EB5‎ استارت زدم ولی در نهایت با توضیحات و راهنمایی متوجه شدم که باید مسیرم را عوض کنم

با آرزوی موفقیت برای همه
سعدیا حب وطن گر چه حدیثی است نکو
نتوان زیست به ذلت که من اینجا زادم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: حامد ، pari pariaaa ، msar ، AtilaE5
(2012-03-02 ساعت 21:12)rezavfx نوشته:  
سلام دوستان لطفا اگر وکیل مناسبی جهت اقدام برای ویزای ‎E-2‎ میشناسید به من معرفی کنید


با سلام و خسته نباشید , مطمئنا خیلی وقت از تاریخ پیام شما میگذره ولی این اطلاعات رو خوبه عزیزانی که میخوان این مسیر (ویزای ‎E2)‎ بگیرن رو داشته باشند. پر مسلم وکلای زیادی هستند که در این رشته فعالیت دارن ولی با توجه به اینکه به هر حال ما ترجیح میدیم که وکیلمون ایرانی باشه و موفق من پس از تلاشها و دوندگی های بسیار در خاکِ آمریکا به وکیلی برخوردم که بسیار در زمینه ویزاهای سرمایه گذاری و کلاً مهاجرت موفق و خوش نام هستند در واشنگتن دی سی. حقیقتش من خودم فقط به وکیل غیر ایرانی فکر میکردم ولی کادر مجرب و خوش نام و موفق این دفتر بی نظیره. با آرزوی موفقیت برای تمام هموطنان در هر کجای گیتی.


(2012-04-20 ساعت 23:00)حامد ‎pid='162716 نوشته:  
سلام خانم آيدا
من از چند تا وكيل پرسيدم ، گفتن ويزاي e2 يكبار ورود هست و اگر از آمريكا خارج بشي خيلي سخت دوباره ويزا ميدن
مي خواستم از شما كه اقدام كرديد بپرسم آيا صحت داره ؟


با عرض ادب و احترام, جنابِ حامد توضیحاتِ من در این تاپیک را مطالعه بفرمایید. من چون بسیار محتاط و با دفت این مسیر را مطالعه کردم در خودِ خاکِ آمریکا, لذا بهتون پیشنهاد میکنم با دفتر ‎....‎ در واشنگتن دی سی تماس بگیرید , ایمان دارم که به تمام سوالات خودتون میرسید همچنان که من با یک دنیا سوال و نگرانیها به دنبال بهترین مرجع بودم. پیروز باشید.
سعدیا حب وطن گر چه حدیثی است نکو
نتوان زیست به ذلت که من اینجا زادم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Danoosh ، حامد ، msar
سلام دوستان
من یک سال و نیم هست که برای ویزای e2 اقدام کردم و وکیل هم دارم و اوفک لایسنسم هم دراومده ولی خیلی ها منو از ادامه کار نا امید کردن و میگن احتمال گرفتن ویزای " ایی تو " برای ایرانیان کم هست یا حداقل برای بیزنسی که ما داریم احتمال گرفتن این ویزا کمه چون باید نشون بدیم که من به آمریکا پول فرستادم و اون پول باید نشون بدم که داره هزینه میشه و شرایط سختی داره که من رو این شرایط میترسونه چون پول نقد به اندازه کافی ندارم و اگه بخوام پول بفرستم باید خونم رو بفروشم و تازه احتمالش هم کمه که ویزا بشه گرفت.

این در حالی است که من با برادرم که یک مغازه فتوکپی و میل باکس ٬که در آمریکا داره بصورت کاغذی شریک شدم و شرکت هم با هم تاسیس کردیم و اونم خیلی زحمت کشیده مثلاٌ حساب بانکی جدید باز کرده دستگاه کای کارت خوان رو عوض کرده و حسابدار استخدام کرده و خیلی کار های دیگه.

ضمناٌ من به تازگی دو بار برای ویزای توریستی اقدام کردم ولی بهمون ندادن یه بار از دبی و بار دیگه از ارمنستان چون گفته بودن شاید بخاطر اروپا نرفتن بتون ویزا ندادن ما هم بار دوم که میخواستیم بریم ارمنستان قبلش رفتیم ایتالیا و فرانسه و اتریش ولی اثری نداشت یعنی به گفته خود آفیسره تاثیرش خیلی کمه و این ندادن ویزا در حالی است که من ترجمه ۲ تا سند ملک بنام خودم داشتم و افراد خانواده من ۳ نفر است با خودم (من ٬خانمم٬پسر پنج سالم).

نیمیدونم شاید چند سالی صبر کنم و پول بیشتری تهیه کنم و برای ‎eb5‎ اقدام کنم ولی اونم نگرانی و اما و اگر داره که پول به باد نره.

من اگه بخوام e2 رو ادامه بدم فکر میکنم باید خونم رو بفروشم و پولش رو بفرستم آمریکا تا برادرم یه مغازه دیگه بخره و کار رو توسعه بدیم ولی از این کار میترسم چون اگه ویزا ندن من خونم رو از دست دادم تازه کلی زحمت برای برادرم بجا باقی خواهم گذاشت.

این هم داستان من ٬به نظر دوستان من باید چیکار کنم که بهترین تصمیم رو بگیرم ؟ یعنی e2 رو تا انتها پیش برم یا همین جا استوپ کنم ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: حامد ، exxedus ، pari pariaaa ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان