کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
من از طرف بچه های مهاجر سرا می خوام به استاد بیات مدرک دکتری افتخاری * کارنت شناسی * بدم ...
حقا که 1 دونه باشه این استاد بیات Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
انصافا دکترای ایشان افتخاری نیست.واقعا حقیقی است.شاید رساله وپایان نامه ایشان در همین زمینه بوذه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
بابا بی خیال خجالتم ندید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
من هم تماس گرفتم 5200 رو اعلام کردن
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، امیر مهاجر ، roeentan ، Saeedv13 ، amir82 ، ensan ، مانترا ، shiraz2013 ، lilac ، rezagh
بیات جان تبریک میگم بابت کارنت شدن.
فقط یک چیزی..... نکنه این تقویم تو هم به سرنوشت تقویم مایا ها دچار بشه و یکهو تمام بشه!Big Grin تا آخرین سری کارنتی ها منتظر اعلام اوقات شرعی وغیر شرعی هستیم.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، امیر مهاجر ، roeentan ، iman63ir ، Sanna ، shimoda ، el333 ، afs ، amairmonre ، lilac ، rezagh
گل نهال عزیز،escutcheon با همت،آنی شیطونِ بامزه ،جزیره دوست داشتنی و دکتر پدی عزیز از همتون بابات تبریک و اظهار لطف و دکترای افتخاری و ... ممنونم.
امیدوارم همه زودتر کارنت بشیم و یکضرب بزنیم تو گوش ویزا...
mgolchin13 عزیز
درباره اوقات شرعی در خدمتم اما اوقات غیر شرعی رو با دوستمون عمو سعید مشورت کنید Big Grin

Upcoming month's visa bulletin: February 2013 - coming soon
سلام بچه ها
پیشاپیش تبریک میگم برای کارنتی های این ماه
تشکر کنندگان: fereydoooon ، amir82 ، گل نهال ، oghs ، lilac ، farshadsh ، nooshshahnar
به به بیات عزیز و با بقی کارنت شده ها! تبریکاااااااااااااااااااات Smile چشمای ما روشن Big Grin
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
فکر کنم من هم با آقای بیات عید سال نو رو جلوی آفیسر توی سفارت باید جشن بگیریم ....Big GrinBig GrinBig Grin
2013AS00004XXX
سفارت: ايروان
مصاحبه: march w1برگه آبي
تعداد : 1نفر
كليرنس : ؟؟؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، manila ، nooshshahnar ، rezagh
(2013-01-04 ساعت 01:16)mgolchin13 نوشته:  بیات جان تبریک میگم بابت کارنت شدن.
فقط یک چیزی..... نکنه این تقویم تو هم به سرنوشت تقویم مایا ها دچار بشه و یکهو تمام بشه!Big Grin تا آخرین سری کارنتی ها منتظر اعلام اوقات شرعی وغیر شرعی هستیم.
سلام دوستان
مگه کارنتی های جدید رو اعلام کردند؟ تا شماره ی چند؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-01-04 ساعت 15:38)fariba_a نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 01:16)mgolchin13 نوشته:  بیات جان تبریک میگم بابت کارنت شدن.
سلام دوستان
اول ممنون از همه تبریک ها
دوم: دوتا از بچه ها زنگ زدند گفتند تا 5200 Big Grin

(2013-01-04 ساعت 15:38)fariba_a نوشته:  سلام دوستان

هنوز که نه. اما بچه ها تماس گرفتند و کی سی سی عدد 5200 رو بهشون گفته. قبلا هم سابقه داشته بگند. درست هم بوده اما فقط چند روز قبل تر. این دفعه دیگه خیلی زود گفتن.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، bayat_r ، roeentan ، shimoda ، امیر مهاجر ، shiraz2013 ، lilac ، farshadsh ، kasrafo ، nooshshahnar ، bardia9 ، rezagh
دوستان عزیزم پس اگر خدا بخواهد امسال عید با یک تیر تو نشان میزنیم.هم مسافرت عید و هم انشأالله ویزای یک ضرب?
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: گل نهال ، mgolchin13 ، farshadsh ، amairmonre
سلام

به همه ی کارنتی های این ماه پیشاپیش تبریک میگم.
دوستان خوبم موفق باشید.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: گل نهال ، shiraz2013 ، farshadsh ، payampars ، amairmonre ، nooshshahnar
(2013-01-04 ساعت 13:24)farmin نوشته:  فکر کنم من هم با آقای بیات عید سال نو رو جلوی آفیسر توی سفارت باید جشن بگیریم ....Big GrinBig GrinBig Grin

خدا شاهده دیشب همش خواب میدیدم مصاحبه امون رو اول فروردینه و من میگم خدا کنه سال تحویل رو سفارت نباشیم یا اگر بودیم بگیم آقای افیسر میشه عیدی ویزای یکضرب بدید؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان