کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-02-07 ساعت 12:59)taba60 نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 11:37)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 01:05)taba60 نوشته:  سلام بچها من زنگ زدم کی‌ سی‌ سی‌ که بپرسم کارنت شدم یا نه گفتن برای ماه مارث کارنت میشم با case نامبر ۶۳۰۰

بچه‌ها برداشت من از پست این دوستمون اینه که کیس نامبر خودشون ۶۳۰۰ هستش و تو بولتن مارس کارنت میشن. (البته برای بولتن آوریل که در بولتن مارس پیشاپیش اعلام میشه.)
پس شاید از این هم بالاتر اعلام بشه!
ولی در کل نمیشه خیلی مطمئن بود. چون گاهی در مکالمات تلفنی سوء تفاهم هم بوجود میاد.
اگر دو سه نفر دیگه هم با همین حدود کیس نامبر زنگ میزدند بهانهٔ خوبی بود برای زنگ زدن و پرسیدن که آیا من ماه دیگه کارنت میشم یا خیر.
من برداشته شمارو نفهمیدم .ولی‌ من زنگ زدم اسم فامیلو کیس نومبرو گفتم بد تاریکه تولدمو بد گفتم می‌خوام بدونم کیس من این ماه کارنت می‌شه یا نه ؟گفت نه

برداشتشون اینه که ممکنه بیشتر از 6300 کارنت بشن
لطفا رقم دوم کیستون رو هم بگید تا یه حدود دیگه دستمون بیاد
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: asal1907 ، امیر مهاجر ، amir82 ، mohammadrezah ، Tomas ، rezagh ، hamedhamed ، payampars ، soruosh
(2013-02-07 ساعت 01:05)taba60 نوشته:  سلام بچها من زنگ زدم کی‌ سی‌ سی‌ که بپرسم کارنت شدم یا نه گفتن برای ماه مارث کارنت میشم با case نامبر ۶۳۰۰

بچه‌ها برداشت من از پست این دوستمون اینه که کیس نامبر خودشون ۶۳۰۰ هستش و تو بولتن مارس کارنت میشن. (البته برای بولتن آوریل که در بولتن مارس پیشاپیش اعلام میشه.)
ولی در کل نمیشه خیلی مطمئن بود. چون گاهی در مکالمات تلفنی سوء تفاهم هم بوجود میاد.
اگر دو سه نفر دیگه هم با همین حدود کیس نامبر زنگ میزدند بهانهٔ خوبی بود برای زنگ زدن و پرسیدن که آیا من ماه دیگه کارنت میشم یا خیر.
من برداشته شمارو نفهمیدم .ولی‌ من زنگ زدم اسم فامیلو کیس نومبرو گفتم بد تاریکه تولدمو بد گفتم می‌خوام بدونم کیس من این ماه کارنت می‌شه یا نه ؟گفت نه

پس سوء تفاهم از تلفن هم گذشته و به پست شما منتقل شده.
شما تو پست اول گفتی بهت گفتند کارنت میشی.
تو این پست آخر نوشتی بهت گفتن کارنت نمیشی.
خودت بگو کدوم یکی درسته؟
(2013-02-07 ساعت 13:15)امیر مهاجر نوشته:  

پس سوء تفاهم از تلفن هم گذشته و به پست شما منتقل شده.
شما تو پست اول گفتی بهت گفتند کارنت میشی.
تو این پست آخر نوشتی بهت گفتن کارنت نمیشی.
خودت بگو کدوم یکی درسته؟

من حتی نفهمیدم این دو تا یکی هستندSad
پس الان 6300 هم معلوم نیست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، asal1907 ، Saeedv13 ، amir82 ، mohammadrezah ، Tomas ، rezagh ، hamedhamed ، payampars
چقدر بده که عده ای بدون داشتن اطلاعات صحیح میان پست میذارن و دیگران رو الکی امید میکنن
من کلی امیدوار شده بودم

:-(
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

من اصلا دیگه قهرم!!
دیگه عمرا رو اطلاعات بعضی دوستان حساب کنم!!
هرچند با شماره ی 6100 به نظرم کارنت میشم، ولی این چه مسخره بازی ای شده؟ اوندفعه هم یکی الکی گفت تا فلان شماره کارنت شدن بعدش گفت شوخی کردم!!
یعنی دیگه آخرشن اینا!
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
من منظورم این بود کارنت نمیشام سریع از همتون من فارسی ندارم مجبورم از جای دیگه تبدیل کنم بذارم معذرت از همه نمی‌شم نمی‌شم

۶۳۰۰ کارنت نمی‌شه
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

در کل چون اکثر ما مهارت های زبان انگلیسیمون به اندازه ی زبان مادریمون نیست ممکنه برداشت های نادرستی از صحبت های اپراتور داشته باشیم. روی این حساب اگه برای دوستان خیلی اهمیت داره که زودتر از وضعیت با خبر بشن ارجح آن است که بیشتر از دو نفر تماس بگیرن و مراتب را جویا شوند و تنها روی صحبت های یک کاربر برنامه ریزی نکنند.
(2013-02-07 ساعت 13:36)escutcheon نوشته:  من اصلا دیگه قهرم!!
هرچند با شماره ی 6100 به نظرم کارنت میشم، ولی این چه مسخره بازی ای شده؟ اوندفعه هم یکی الکی گفت تا فلان شماره کارنت شدن بعدش گفت شوخی کردم!!
یعنی دیگه آخرشن اینا!

برای جلوگیری از تشویش اذهان عمومی و اطاعت از امر مقام معظم مهاجرسرا، امیرخان مهاجر، فعلا سکوت میکنم چون در این شرایط هرکس روحیه ی مهاجران رو ضعیف کنه قطعا خیانت به مهاجرسرا کرده است.
ویزای یکضرب
(2013-02-07 ساعت 13:48)escutcheon نوشته:  
یعنی دیگه آخرشن اینا!

برای جلوگیری از تشویش اذهان عمومی و اطاعت از امر مقام معظم مهاجرسرا، امیرخان مهاجر، فعلا سکوت میکنم چون در این شرایط هرکس روحیه ی مهاجران رو ضعیف کنه قطعا خیانت به مهاجرسرا کرده است.

به من که میتونی بگی؟!
زنگ زدی؟
راستشو بگو...
(2013-02-07 ساعت 13:53)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 13:48)escutcheon نوشته:  
یعنی دیگه آخرشن اینا!

به من که میتونی بگی؟!
زنگ زدی؟
راستشو بگو...

نه قربان، منظورم جواب به بعضی دوستان بود.. اما امروز ساعت 3 به وقت اینجا که کارشون شروع میشه حتما تماس میگیرم
ویزای یکضرب
Sad 
من هم اصلا از این کار دوستمون خوشم نیومد .با توجه به اینکه فقط 2 هفته عضو مهاجرسرا شدم اما اگر عضو نمی شدم بهتر بود.
اصلا چه اصراری دارین زنگ بزنین کی سی سی واقعا خیلی متاسفم.
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: amairmonre ، escutcheon ، Tomas ، nika
(2013-02-07 ساعت 14:28)unique نوشته:  من هم اصلا از این کار دوستمون خوشم نیومد .با توجه به اینکه فقط 2 هفته عضو مهاجرسرا شدم اما اگر عضو نمی شدم بهتر بود.
اصلا چه اصراری دارین زنگ بزنین کی سی سی واقعا خیلی متاسفم.

دوست عزیز تا اینجا هم شما منت گذاشتی رو سر مهاجرسرا
درسته که دوستان نباید پست هایی رو که مطمئن نیستند بنویسن اما آزادی یعنی اینکه تا وقتی مزاحم کسی نیستی درباره خودت هرکاری دوست داری بکن و حالا شما چند تا راه داری
1- بیا مطالب رو بخون و اگر با عقل و منطقت جور نبود قبول نکن
2- بیا مطلبی رو نخون و فقط تجربیاتت رو بگو
3- نیا (با این حال که خیلی موافقش نیستم)
4- هرکاری صلاح میدونی بکن چون تو یدونه ای (یونیک عزیز)Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
دوستان عزیز من یه سوال داشتم
مگه شما نمیدونید که 15 هر ماه شماره هارو رو وب سایت اعلام میکنن ؟؟؟؟؟؟
پس چرا هی تماس میگیرین از KCC میپرسین که Current شدین یا نه ؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
تشکر کنندگان: escutcheon ، گل نهال ، Tomas ، payampars ، nika
(2013-02-07 ساعت 15:15)Chosey نوشته:  دوستان عزیز من یه سوال داشتم

چون دوست داریم زودتر تکلیفمون معلوم بشه.. تازه کلی هم استرس داریم همین سه چهار روزم نمیتونیم تحمل کنیم
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

(2013-02-07 ساعت 15:15)Chosey نوشته:  دوستان عزیز من یه سوال داشتم

چون تا حالا چند دفعه حتی یکبار ۱۰ روز قبل از اعلام کردن، تلفنی عدد کارنتی رو گفتند و باعث شده ۱۰ روز کمتر انتظار بکشیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان