کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
pdf آنکارا رو می گم
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: Tomas ، soruosh
(2013-02-24 ساعت 21:39)parvin_peikani نوشته:  pdf آنکارا رو می گم

تا حالا از هیچ ایرانی در آنکارا،ایروان و یا ابوظبی، سوپیشینه نخواستند و به دلایلی نخواهند خواست.
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
تشکر کنندگان: bayat_r ، rezagh ، shaso ، afshin sadeghi 2 ، Hedieh20 ، Tomas
Police certificates are not required from Iran or any country on the following list:
نمیخواد

میشه بگید تو کدوم جدول من که هر چه نگاه کردم چیزی نیافتم
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: rezagh ، Tomas
(2013-02-24 ساعت 21:51)vmware نوشته:  
Police certificates are not required from Iran or any country on the following list:
نمیخواد

میشه بگید تو کدوم جدول من که هر چه نگاه کردم چیزی نیافتم

POLICE CERTIFICATE
Police certificates are required for each visa applicant aged 16 years or older. Generally, you must apply for these certificates directly from police authorities in the district in which you reside. You must submit a police certificate from the country in which you currently live (if you have lived there for more than six months). If you lived in a different country for more than 12 months after the age of 16, you must also submit a police certificate from that country. If you was arrested or convicted of a crime in a country, regardless of your age at the time the crime took place, or how long you resided in that country, you must submit a police certificate from that country. The police certificate must cover the entire period of the applicant’s residence in that area, and state what the appropriate police authorities records show concerning each applicant, including all arrests, the reason for the arrest(s), and the disposition of each case in which there is a record.
Present and former residents of the United States should NOT obtain police certificates covering their residence in the U.S.
Police certificates are required from Turkey. Turkish nationals should contact the closest “Cumhuriyet Savcılığı” (Public Prosecutors Office) to obtain Turkish police certificates. Police Certificates from Turkey are known as “Adli Sicil Kaydı”. IMPORTANT: When requesting the police certificate (adli sicil kaydi), applicants must specifically request that both the current and archived records be shown on the document.
AFGHANISTAN
BANGLADESH
BULGARIA
CAMBODIA
CHAD
EQUATORIAL GUINEA
HAITI
IRAN
LIBYA
MEXICO
MONGOLIA
NIKARAGUA
SIERRA LEONE
SOMALIA
SUDAN
TAJIKISTAN
TOGO
TONGA
UNITED STATES OF
AMERICA
Police certificates from these countries are available only to persons physically present in the country who apply in person:
ALBANIA
BARBADOS
ECUADOR
ERITREA
ETHIOPIA
GUATEMALA
INDIA
JORDAN
KUWAIT
MOZAMBIQUE
NAMIBIA
PARAGUAY
RWANDA
UNITED ARAB EMIRATES
YEMEN
Police certificates from the following countries are available only through the United States Embassy or Consulate. Contact the American consular office if you currently are, or have been a resident of one of these countries:
COSTA RICA
FIJI
KOREA
NETHERLANDS
SRI LANKA
TURKMENISTAN

تشکر کنندگان: arezoo bj ، Tomas
پروین جان منم همین رو نوشتم دیگه نوشته برای ایران و کشورهای لیست زیر لازم نیست فقط افرادیکه بعد از سن 16 سالگی به مدت 6 ماه بیشتر تو کشور دومی زندگی کردن باید از اون کشور سوء پیشینه بگیرن
AFGHANISTAN
BANGLADESH
BULGARIA
CAMBODIA
CHAD
EQUATORIAL GUINEA
HAITI
IRAN
LIBYA
MEXICO
MONGOLIA
NIKARAGUA
SIERRA LEONE
SOMALIA
SUDAN
TAJIKISTAN
TOGO
TONGA
UNITED STATES OF
AMERICA
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: rezagh ، Tomas
(2013-02-24 ساعت 22:27)vmware نوشته:  پروین جان منم همین رو نوشتم دیگه نوشته برای ایران و کشورهای لیست زیر لازم نیست فقط افرادیکه بعد از سن 16 سالگی به مدت 6 ماه بیشتر تو کشور دومی زندگی کردن باید از اون کشور سوء پیشینه بگیرن
AFGHANISTAN
BANGLADESH
BULGARIA
CAMBODIA
CHAD
EQUATORIAL GUINEA
HAITI
IRAN
LIBYA
MEXICO
MONGOLIA
NIKARAGUA
SIERRA LEONE
SOMALIA
SUDAN
TAJIKISTAN
TOGO
TONGA
UNITED STATES OF
AMERICA

مرسی لطف کردی یعنی این کشورها سوء پیشینه نمی خوان آره ؟؟؟

راستی بچه ها من مصاحبم هفته آخر آوریل از سایت دکتر اونگان کی می تونم وقت بگیرم رفتم تو سایتش نشد ثبت نام کنم

تشکر کنندگان:
(2013-02-24 ساعت 22:36)parvin_peikani نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 22:27)vmware نوشته:  پروین جان منم همین رو نوشتم دیگه نوشته برای ایران و کشورهای لیست زیر لازم نیست فقط افرادیکه بعد از سن 16 سالگی به مدت 6 ماه بیشتر تو کشور دومی زندگی کردن باید از اون کشور سوء پیشینه بگیرن
AFGHANISTAN
BANGLADESH
BULGARIA
CAMBODIA
CHAD
EQUATORIAL GUINEA
HAITI
IRAN
LIBYA
MEXICO
MONGOLIA
NIKARAGUA
SIERRA LEONE
SOMALIA
SUDAN
TAJIKISTAN
TOGO
TONGA
UNITED STATES OF
AMERICA

مرسی لطف کردی یعنی این کشورها سوء پیشینه نمی خوان آره ؟؟؟

راستی بچه ها من مصاحبم هفته آخر آوریل از سایت دکتر اونگان کی می تونم وقت بگیرم رفتم تو سایتش نشد ثبت نام کنم

بله همینطوره نمیخواد یکبار دیگه تایید بخواهید موهامو میکنم
برای سایت دکتر هم خودش پیشنهاد میکنه 1 ماه مونده برای مصاحبه وقت بگیرین یعنی شما اواخر مارچ وقت بگیر
تشکر کنندگان: roeentan ، گل نهال ، rezagh ، Tomas
دوستان و عزیزان مهاجرسرا
خیلی در قید و بند email زدن KCC به خودتون نباشید. حتماً خودتون هر از چند گاهی سایت dvlottery.state.gov رو چک کنید.

برای کیس ما هنوز هم که هنوزه email نیومده، ولی توی سایت وقت مصاحبه هست!
2013AS59XX/دو نفر+من که بالای 21سال بودم و بهم ویزا ندادنCool/ابوظبی/W4آوریل
تشکر کنندگان: گل نهال ، arezoo bj ، rezagh ، shaso ، afs ، Tomas
خوب بچه ها بهتره شمارش معکوس برای ویزا بولتن رو شروع کنیم .

دقیقا 5 روز مانده تا COMING SOON بعدی برای APRIL
و چند روز مانده تا اعلام سری بعدی کارنتی ها ؟

من میگم 16 روز دیگه یعنی 11 مارچ و تا 7850 رو اعلام میکنن.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس: 2013AS8XXX
تاریخ رویت قبولی:2 می
کنسولگری:آنکارا یا ابو ظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول:6 می
جمع تقریبی هزینه هابرای دونفر:80000 تومان پست و عکس
تشکر کنندگان: گل نهال ، roeentan ، nooshshahnar ، arezoo bj ، rezagh ، shaso ، bayat_r ، DIVE ، Tomas ، saeid-ss
(2013-02-24 ساعت 20:13)گل نهال نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 17:02)jazirehh نوشته:  آقا پیش بینی برای سری بعدی کارنتی ها رو شروع کنیم؟
پایه رو هم که استاد بیات گذاشته 7898 ... من می خوام مثل دفعه قبل یه نظراتی بدم ولی اگه این دفعه هر کی درست گفت ( پیش بینی هر کی نزدیک تر به کارنتی ها بود بقیه بهش یه شامی ، ناهاری چیزی بدن Smile )
Big Grin Smile

من ميگم تا ٨٠٠٠
سري بعدش هم همه

اين ايده ال ترين حالت ممكنه، اما مطمئن باش كه حداقل ٣ سري كارنتي ديگه اعلام خواهند كرد ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: گل نهال ، nooshshahnar ، arezoo bj ، bayat_r ، Hedieh20 ، Tomas
اینکه این سری خیلی بیشتر کارنت کردند و تعداد قابل توجهی کیس رو انداختند سفارت ابوظبی و بقیه رو ایروان، میتونه یه معنی خوب داشته باشه و اون اینه که دارند از تمام ظرفیتشون استفاده میکنند.
همه میدونیم که سفارت ابوظبی خیلی خلوت بوده تا الان، ولی این ماه به نظر میرسه به اندازه دو سفارت دیگه کیس براش فرستادند.
خب با این حساب میتونه سری بعد هم در همین حد و حتی بیشتر کارنت بشه.
این تحلیل شخصی منه که البته خیلی هم دقیق نیست چون دیتای کمی درش نقش داشته.
(2013-02-25 ساعت 00:16)امیر مهاجر نوشته:  اینکه این سری خیلی بیشتر کارنت کردند و تعداد قابل توجهی کیس رو انداختند سفارت ابوظبی و بقیه رو ایروان، میتونه یه معنی خوب داشته باشه و اون اینه که دارند از تمام ظرفیتشون استفاده میکنند.
همه میدونیم که سفارت ابوظبی خیلی خلوت بوده تا الان، ولی این ماه به نظر میرسه به اندازه دو سفارت دیگه کیس براش فرستادند.
آقا امیر به نظرت احتمال داره تو سری بعد ما هم کارنت بشیم؟
یعنی تا 8300 Rolleyes ؟
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، arezoo bj ، گل نهال ، bayat_r ، afs ، Hedieh20 ، Tomas
(2013-02-25 ساعت 00:24)roeentan نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 00:16)امیر مهاجر نوشته:  اینکه این سری خیلی بیشتر کارنت کردند و تعداد قابل توجهی کیس رو انداختند سفارت ابوظبی و بقیه رو ایروان، میتونه یه معنی خوب داشته باشه و اون اینه که دارند از تمام ظرفیتشون استفاده میکنند.
آقا امیر به نظرت احتمال داره تو سری بعد ما هم کارنت بشیم؟
یعنی تا 8300 Rolleyes ؟

به نظرم احتمال داره اما احتمالش کمه. زیر ۲۰٪
تشکر کنندگان: arezoo bj ، گل نهال ، rezagh ، roeentan ، bayat_r ، Hedieh20 ، Saeedv13 ، Tomas
هووووووووووووووورا در هر صورت
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، rezagh ، roeentan ، afs ، Hedieh20 ، sayeh_m ، Saeedv13 ، Tomas
ببخشید میشه بگید این 6 ماه را کجا می گید
این که سایت رسمی نوشته . این 6 ماه برای کسانی ملیت اون کشور را داشته باشند . برای افراد دیگر نوشته 12 ماه .

When the Applicant Needs a Police Certificate

IF the applicant…

AND…

THEN the applicant needs a police certificate from…

is living in their country of nationality at their current residence for more than 6 months

is 16 years old or older

the police authorities of that locality.

lived in a different part of their country of nationality for more than 6 months

was 16 years or older at that time

lived in a different country for more than 12 months

was 16 years or older at that time

was arrested for any reason, regardless of how long they lived there

was any age at that time

http://www.travel.state.gov/visa/visa_4760.html
AFGHANISTAN
BANGLADESH
BULGARIA
CAMBODIA
CHAD
EQUATORIAL GUINEA
HAITI
IRAN
LIBYA
MEXICO
MONGOLIA
NIKARAGUA