کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نمیدونم کاملا جان راستش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده
اره ارین...حتما همینه که الاهه میگه..توهم خوب یک زنگ به ان وی سی بزن....حتما بهت جواب قانع کنندیی میدن الان..همین الان بزززززن
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده
آرین چون از دلداری دادن و دلداری شنیدن بدم میاد، دلداریت نمیدم Sad
شبت بخیر
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده
این اسپانسر ما خیلی ببخشید طفلک یک غلطی کرد اسپانسر ما شد...ما اینقدر مزاحم این بیچاره شدیم سر این پرونده که نگو..اصلا دیگه روم نمیشه ازش چیزی بخام Sad((((((
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده
وای کاملا ذوق کردم وقتی فهمیدم. خدا روشکر بالاخره پرونده ی تو هم تکمیل شد. ایشالا به زودی وقت مصاحبه عزیزم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده
منم برم بخابم...سرم داره منفجر میشه...الاهه جون شبت به خیر..شب همگی بخیر دوستان

شبنم عزیزم ممنونم از محبتت..انشاالاه به زودی زود هییی خبرای خوب از تو بشنویم عزیز دلم
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده
حسابی سرما خوردم عین پیرزنها توی رختخوابم ولی طبق معمول خوندن مهاجرسرا کلی حالم رو خوب کرد. تبریک به مامان کاملای عزیز و تشکر از توماس و نوشی و دینا به خاطر رتبه و چوبکاری کردن من!
این ماه چه ماه خوبیه نه؟ تند تند داره خبرهای خوب می یاد! نفر بعدی ....
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shabnam.84
مفهومش رو خیلی دوست دارم،بهم آرامش می ده،گفتم اینجا بنویسمش :
هر چیز که در جستن آنی،آنی ...
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
نگی جون ممنونم از محبتت.همیشه لطف داری...انشاالاه خیلی زود خوب بشی..همه سرما خوردن..هر کی رو که میبینم...من هم شدید سرما خورده بودم هم من هم دخترم...امروز خیلی بهتر بودیم...نمیدونم چرا همه مریض شدن.دعا میکنم زود خوب بشی عزیزم..

بچه ها شماها که ایمیل تکمیل مدارک گرفتین میشه بگین ایمیلش چی بود متنش؟؟من الان میرم میخابم چون حالم خوب نیست و صبح میام..اگه لطف کنید اون متن رو بهم بگین ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، negi ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84
نگی جون مراقب خودت باش عزیزم Smile
آره فردا جان مفهوم خیلی قشنگی داره، ولی از همه اینا مهمتر اینه که آدم به این مفاهیم ایمان قلبی داشته باشه. بابام همیشه میگه آدم اگه به یه تیکه سنگ هم اعتقاد داشته باشه، ازش معجزه میبینه. متاسفانه من یه جوریم که به چیز خاصی تو زندگیم اعتقاد ندارم و این خیلی بده. یعنی توی حرف میگم که مثلا دعا میکنم فلان بشه ولی ته ته قلبم بهش ایمان ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، negi ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، kamela ، shadzad ، shabnam.84 ، Saeedv13
(2013-02-19 ساعت 23:20)dinadino228 نوشته:  مرسده جون؟ سلام ، خوبی؟ میخواستم بپرسم ، بلیط تو چی بود؟ آیا از ایران هم تاریخش قابل جابجایی بود؟
نوشی ؟ آرین؟ از کجا بلیط میگیرید؟ و
سلام عزیزم؛ من لوفتهانزا بودم ... نمی دونم درواقع چون همسرم از امریکا گرفت خبر ندارم و برام هم این سوال پیش نیومد.

(2013-02-20 ساعت 00:37)kamela نوشته:  هوراااااااااااااااا...بچه ها الان ایمیلم رو چک کردم گفته پروندمون تکمیل شد..بعد از 3 سال و نیم بالاخره این ایمیل برام اومد.خیلیییییییی خوشحالم..از همه شماها به خاطر تمام کمک ها ممنونم..همین الان به خواهرم میگفتم کمکی که بچه های مهاجرسرا به من کردن وکیلم نکرد
وووووووووووووااااااااااااااااااااااااای باورم نمیشه
خیلی خیلی خوشحال شدم عزیزم. به سلامتی ... مـــــــــــــــــــبــــــــــــــــــارکـــــــــــــــــــه Smile بوووووووووووووووس

(2013-02-19 ساعت 23:30)houmanmir نوشته:  یه سوال خواهش میکنم جواب بدید ، ما امروز خواستیم وقت برا مصاحبه تو آنکارا بگیریم ولی متاسفانه آنکارا آخرین تاریخ برا مصاحبه رو اواخر جولای زده!!! تازه الانم اصلا وقت نمیدنننن!!! اون موقع خییییلیم دیره!! تازه پول مصاحبه رو هم نامزدم داده! حالا اون به کنار!! الان ما میخواییم درخواست بدیم که جای پروندمونو عوض کنن ،
به نظر شما قبول میکنن؟؟
منم یه بار بهشون ایمیل زدم ولی قبول نکردن
با این حال مثل اینکه اسمم رو توی رزرو گذاشتن و وقتی جا خالی شد بهم خبر دادن که 2 ماه وقتم جلو افتاده.
ضرر نمی کنی
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، payamkj ، kamela ، shabnam.84
کاملیا جونم اول بهت یه تبریک خیلی بزرگ میگم برای خلاص شدن از شر nvc واقعا سخت ترین مرحله رو پشت سر گذاشتید..
مدارک لازم همیناست و هرچیزی جز اینا اضافیه. فرم I864 که همسرم پر کرد. فرم I134 که اسپانسرم پر کرد. فرمای W2 و 1040 که مربوط به مالیاتن و کلا هر مدرکی که مربوط به مالیات باشه.. من همه چکای حقوقی همسرمو بردم یه نامه رسمی هم از طرف اسپانسرم (خواهر همسرم) بردم که تو اون خودشو به عنوان اسپانسر مالی معرفی کرده بود که اونو هم بردن.. البته فرم 1040 اسپانسرم همراهم نبود و اونجا به من گفتن حتما بخاطر این فرم نقص مدرک میخوری ولی اینطور نشد البته میتونه یه دلیل داشه باشه اونم اینکه همسرم کارشو تغییر داده بود تو این 2 سال و حقوقش زیاد شده بود و نیازی به کو اسپانسر نداشتیم دیگه شاید بخاطر این ایرادی نگرفتن.. من همه مدارک مالی از 2009 تا 2012 رو برده بودم.. پس به اسپانسرت بگو فرمای 1040 و W2 و فرمایی که گفتمو پر کنه بفرسته.. دیدی گفتم اینبار دیگه مدارکت کامل میشههههه .. خیلی خوشحال شدم عزیزم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
مرسی الهه جونم.. چقدر دلم میخواد بیام ببینم نوشتی بهت نوبت دادن..
ارین حتما زنگ بزن فوقش بهت میگن همه چیز درسته و باید منتظر بمونی عوضش خیالت راحت میشه که همه چیز داره طبق روال پیش میره.. خدا کنه همه یکضرب ویزا بگیرن و اینقدر اذیت نشن..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
کاملیا جونم ایمیلی که به ما دادن این بود :
Dear Sir or Madam:

The National Visa Center has received all documentation necessary to complete pre-processing
of your case. As soon as an interview date has been scheduled, the applicant, petitioner
and attorney (if applicable) will be notified.

پاسخ
مرسی جودی گلم Smile Smile
جودی جونم شما اشتباهای فرم I134 پر کردینا، شانس آوردین ازتون فرم جدید اسپانسرو نخواستن. وگرنه اسپانسرتون هم باید I864 پر میکرد. I134 واسه نامزدیا و لاتاریاست
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، mhy_1985 ، kamela ، shadzad ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان