کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
هیییی یادش بخیر چه روزایی رو تو اینجا گذروندیم Smileزمان مثل باد میگذره من الان 4 ساله اینجام و تو پروسه سی تی زن شدن هستم !مهاجرت یه گاو نر میخواد و مرد کهن Smile)
روزی که تابلوی مطب رو اوردم پایین و وسایل مطب رو که جمع میکردم تمام خاطرات بیست سال مطب داری جلوی چشمم مرور میشد . دختران دبیرستانی که تا زنگ مدرسه میخورد پشت در مطب بودن با کلی سوالات و مشکلاتی که گاهی با هم میخندیدیم و گاهی همراهشون گریه میکردم Sad مادران افغانی و ایرانی که تا فهمیدن دارم میرم پشت درمطب جمع شده بودن و میگفتن نمیشه بمونین؟!و من در حالیکه لبخندی بر لب داشتم اشک در چشمانم حلقه زده بود و بغضی وصف نشدنی خفه ام میکرد با سر اشاره میکردم که نه !هر وسیله ای رو که جمع میکردم منو به خاطره ای وصل میکرد !اونشب تا صبح نخوابیدم انگار جانم رو گرفته بودن ! زمان رفتن از ایران فرا رسید و حالم اینقد بد بود که به مادر گفتم نمیتونم برم مادر اصرار کرد که بخاطر من برو بذار من راحت سرم رو زمین بذارم Sad . لحظه خداحافظی لحظه جان دادن من بود تمام مسیر رو تو هواپیما گریه کردم گویی از دنیایی به دنیای دیگر میرفتم Sadحس مردن و باز حس از دست دادن ! اینبار سخت تر از دفعه قبل بود تاره فهمیدم که وابستگی ام به دنیا خیلی زیاده و با خودم فکر کردم که مردن برای من چقد سخته و شاید مصلحت در این بود که ذره ذره دل کندن رو تجربه کنم و اماده بشم برای دل کندن نهایی و مردن !حالا چهار ساله که هنوز روحم ازون فضا جدا نشده !مادر که به رحمت خدارفت انگار من هم با اون مردم !! همه مشغول مراسم بودن دیگه کسی جواب تلفن و پیغام رو نمیداد!غم سنگینی رو قلبم سنگینی میکرد به خودم گفتم اونی که هر روز و هر ثانیه منتظر تلفن تو بود دیگه نیست Sadاینبار از دست دادن رو به شکل فجیع تری تجربه کردم ،همه رو یکجا از دست دادم چهل سال گذشته مو که با مادر شریک بودم و اون با رفتنش همه رو با خودش برده بود!نگویید هنوز سوگواری؟!. این عبارت بسیار روانکاوانه است. سوگوار نیستم. رنج می‌کشم.احساسات می‌گذرند، رنج می‌ماندو تنها این اطمینان که باید این از دست دادن ها رو تجربه کنم تا مردن برایم اسان شود مرا تسکین میدهد.
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، inanna ، milade
(2018-09-23 ساعت 06:03)shaya نوشته:  هیییی یادش بخیر چه روزایی رو تو اینجا گذروندیم Smileزمان مثل باد میگذره من الان 4 ساله اینجام و تو پروسه سی تی زن شدن هستم !مهاجرت یه گاو نر میخواد و مرد کهن Smile)
روزی که تابلوی مطب رو اوردم پایین و وسایل مطب رو که جمع میکردم تمام خاطرات بیست سال مطب داری جلوی چشمم مرور میشد . دختران دبیرستانی که تا زنگ مدرسه میخورد پشت در مطب بودن با  کلی سوالات و مشکلاتی که گاهی با هم میخندیدیم و گاهی  همراهشون گریه میکردم Sad مادران افغانی و ایرانی که تا فهمیدن دارم میرم پشت درمطب جمع شده بودن و میگفتن نمیشه بمونین؟!و من در حالیکه لبخندی بر لب داشتم اشک در چشمانم حلقه زده بود و بغضی وصف نشدنی خفه ام میکرد با سر اشاره میکردم که نه !هر وسیله ای رو که جمع میکردم منو به خاطره ای وصل میکرد !اونشب تا صبح نخوابیدم انگار جانم رو گرفته بودن ! زمان رفتن از ایران فرا رسید و حالم اینقد بد بود که به مادر گفتم نمیتونم برم مادر اصرار کرد که بخاطر من برو بذار من راحت سرم رو زمین بذارم Sad . لحظه خداحافظی لحظه جان دادن من بود تمام مسیر رو تو هواپیما گریه کردم گویی از دنیایی به دنیای دیگر میرفتم Sadحس مردن و باز  حس از دست دادن ! اینبار سخت تر از دفعه قبل بود تاره فهمیدم که  وابستگی ام به دنیا خیلی زیاده و با خودم فکر کردم که مردن برای من چقد سخته و شاید مصلحت در این بود که ذره ذره دل کندن رو تجربه کنم و اماده بشم برای دل کندن نهایی و مردن !حالا چهار ساله که هنوز روحم ازون فضا جدا نشده  !مادر که به رحمت خدارفت انگار من هم با اون مردم !! همه مشغول مراسم بودن دیگه کسی جواب تلفن و پیغام رو نمیداد!غم سنگینی رو قلبم سنگینی میکرد به خودم گفتم اونی که هر روز و هر ثانیه منتظر تلفن تو بود دیگه نیست Sadاینبار از دست دادن رو به شکل فجیع تری تجربه کردم ،همه رو یکجا از دست دادم چهل سال گذشته مو که با مادر شریک بودم و اون با رفتنش همه رو با خودش برده بود!نگویید هنوز سوگواری؟!. این عبارت بسیار روانکاوانه است. سوگوار نیستم. رنج می‌کشم.احساسات می‌گذرند، رنج می‌ماندو تنها این اطمینان که باید این از دست دادن ها رو تجربه کنم تا مردن برایم اسان شود مرا تسکین میدهد.

درود. درگذشت مادر عزیزتان را تسلیت عرض می‌کنم. فقط مهاجر از درد مهاجر خبر دارد. شما خودتان پزشکید،پس حرف زیادی باقی‌ نمیماند،فقط پیشنهاد می‌کنم کتاب‌های   Life after death - Near death experience را مطالعه نماید،امیدوارم تاثیر مثبت داشته باشد. پیروز باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، نيما ٩٢ ، milade
(2017-05-03 ساعت 21:19)MansourM نوشته:  سلام خدمت همه  دوستان عزيز،براي تمديد گرين كارت دو ساله ازدواجي همراه فرم I_751 چه مداركي لازم هست بفرستيم ،آيا نياز به فرستادن عكس ازدواج حساب بانكي مشترك و تكس وبيمه و...هست يا فقط فرم پر شده I_751 كافيه؟لطفا هر كي اطلاعي داره با جزئيات راهنمايي كنه چون گوگل كردم و رو uscis يكم برام مبهمه.خيلي ممنون.

سلام
اصلا مبهم نیست لطفا برین به این لینک و کلیه مدارک لازم رو در قسمت requirment document توضیح داده
https://www.uscis.gov/i-751
همچنین همه فرمها یک قسمت instruction هم دارن که با دانلود آن میتونید از لیست تمامی مدارک اطلاع حاصل بفرمایید
این هم لینک instruction I-751
https://www.uscis.gov/system/files_force...download=1
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان