کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
واييييييييييييييييييييييي
بچه ها من ديگه خسته شدممم Sad(
از دست اين كليرنس نه حوصله درس دارم نه حوصله كار .... حتي حوصله ي خودمم ندارم ...
همه چي انگار به هم ريخته .... انقدر اعصابم خرابه كه همش ميخوام فقط بشينم تو خونه و عين خرس حله حوله بخورمم يا بخوابم ....
Sad(((((
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، girl ، shabnam.84 ، ارکیده ، arian307 ، battosai ، shadzad ، yalda91
وای آناهیتا جون با تمام وجود از اعماق قلبم درکت می کنم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، battosai ، shadzad ، girl ، yalda91 ، آناهيتا ، shabnam.84
رسما شد ۹۰ روززززززز...الان که فکر میکنم میبینم ۹۰ روز پیش رو به سختی به یاد میارممممم.... ۹۰ روز میشه ۳ ماه... ینی همون قدری که کوتوله بودیم بش میگفتیم تابستون که تعطیلات شروع شه... شروع هم که میشد انقدر با خانواده مسافرت میرفتیم که بعد از باز شدن مدرسه انشا بنویسیم که ((تعطیلات خود را چطور گزراندید))...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، battosai ، shadzad ، girl ، yalda91 ، آناهيتا ، tondar ، shabnam.84 ، mercedeh2011
(2013-04-26 ساعت 00:12)arian307 نوشته:  رسما شد ۹۰ روززززززز...الان که فکر میکنم میبینم ۹۰ روز پیش رو به سختی به یاد میارممممم.... ۹۰ روز میشه ۳ ماه... ینی همون قدری که کوتوله بودیم بش میگفتیم تابستون که تعطیلات شروع شه... شروع هم که میشد انقدر با خانواده مسافرت میرفتیم که بعد از باز شدن مدرسه انشا بنویسیم که ((تعطیلات خود را چطور گزراندید))...

حالا هم ميتوني انشا بنويسي با موضوع " كليرنس خود را چگونه گذرانديد " D:
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، tondar ، yalda91 ، ارکیده ، battosai ، shabnam.84 ، arian307
سلام.آرین جان گویا ایروان update شده .کلیر شدی؟آنکار هم .ولی باز خبری نبود.58 روز گذشت.:-(((((((
صفحه کلیرنس لاتاری ها غوغایی هست.خیلی ها کلیر شدن خوشبحالشون.خدایا مارو یادت نره لطفا.Wink
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، shabnam.84 ، girl ، MONA FB
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررررررررررر شدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
-------------------------------------------------
سعیددددددددددددددددددددددددددد بیااااااااااااااااااااااااااا هوپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ گنگام استایلللللللللللللللللللللل
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
واييييييييييي
باورم نميشههههه بچه ها آرين كلير شد
يلدا جون چرا امروز بالاخره بعد سه ماه درست سه ماه كلير شد
خيلي خوشحالم خيلي خوشحالمممممممممك
بالاخره كلير شديمممممممم .....
اميدوارم هيچ كس دچار اين كليرنس نشه و همه يه ضرب بگيرن كه انتظار كليرنس آدمو نصف عمر ميكنه ....
دوستاي خوبم اميدوارم همگي كاراتون زوده زود انجات بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، simi ، Saeedv13 ، yalda91 ، shabnam.84 ، saba.m ، ارکیده ، kamela ، arian307 ، parastoo mohajer ، poram ، girl ، MONA FB ، Arad89
وایییییییییی آرین جون، آناهیتای عزیز! بچه هاااااا خیلی خوشجالم براتون، تبریک می گم، وای بهترین خبری بود که این چند روز شنیدم، خیلیییییییییییییی مبارکهههههههه!  
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، yalda91 ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، ارکیده ، kamela ، arian307 ، girl ، آناهيتا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
داداش آرين مون كلير شددددددددد نميدونم چقدر خوشحال شددددم هورااااااااااااا
من چه جوري خوشحاليمو نشون بدم ؟
آنا جونم مباركتون باشه
آرين ما شيريني ميخواااااايم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، saba.m ، ارکیده ، arian307 ، girl ، آناهيتا ، shinna
(2013-04-26 ساعت 20:27)arian307 نوشته:  بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررررررررررر شدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
سعیددددددددددددددددددددددددددد بیااااااااااااااااااااااااااا هوپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ گنگام استایلللللللللللللللللللللل

وای خیلی مبارکهههههههههههههههههههههههههههههههههههه.به سلامتی.نمی مدونی آرین جان خیلی خوشحالم.نمیتونم از اشک کیب.رد. پیدا کنم .مبارکتون باشه .نوش جانتون.به سلامتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی عالیههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
بچه ها باید واسه آرین اینجارو بترکونیم.آرین جان برای منم دعا کن .برادر

کلیر شدگان بیاید اینجا باما خوشحالیتونو تقسیم کنید.احتیاج داریم نیرو بگیریم.بیاید دیگه
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ASALI ، shimoda ، shabnam.84 ، saba.m ، ارکیده ، arian307 ، girl ، آناهيتا
(2013-04-26 ساعت 20:27)arian307 نوشته:  بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررررررررررر شدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
ایوللللللللللللللللللللللللللللللل.............. عجب هفته خوبی بود این هفته. خدایا متشکرم. آرین و آناهیتا خیلی خیلی بهتون تبریک میگمممممممممممم....دوران دوری و غم هجران به سر رسیددددددددددد.... حالا باید بگم:
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...........................
.....................................................
Hoop.....Gangnam style
آرین و آناهیتای عزیز. دیشب من برای ویزای خودم جشن گرفتم. امشب برای کلیر شدن آرین. هنوز کلی از مقدمات جشنم باقی مونده. جای همتون اینجا خالی......
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...........................
پاسخ
آریننننننننننننننننننننننننننننننننننننن. وای نمیدونی چقدر خوشحال شدم.

خدا رو شکر بالاخره به سلامتی تموم شد این انتظار. حالا برو جشن بگیر و با اولین پرواز برو برای گرفتن ویزا

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

آنا جان تبریک میگم به تو هم. دیگه به زودی آرین میاد پیشتتتتتتتتت

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، ارکیده ، Saeedv13 ، arian307 ، parastoo mohajer ، girl ، آناهيتا ، MONA FB
شبنم جان میشه بگی این لینک درسته یا نه؟همش می گم نه کنه اشتباه چک کنم؟
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

یه سوال دیگه باید کل کیس نامبرمونو با ank بزنیم دیگه؟
خدایا چرا من نبودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای آرین خیلی خوشحالم احساس تنهایی می کنم اینجا فقط من منتظر هستم :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، Saeedv13 ، arian307 ، parastoo mohajer ، girl
یلدا جان این دفعه ایشالا تو هم کلیر میشی مطمئن هستم عزیزم. احساس تنهایی نکن. اینخا خیلی ها مثل تو هستن. از جمله خودم...

تو همه راه و رفتی و دیگه چیزی نمونده....

فکر میکنم درست باشه. اما بازهم بپرس. از عمو سعید بپرسی بهتره

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، ارکیده ، Saeedv13 ، arian307 ، girl
(2013-04-26 ساعت 21:21)yalda91 نوشته:  شبنم جان میشه بگی این لینک درسته یا نه؟همش می گم نه کنه اشتباه چک کنم؟
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

یه سوال دیگه باید کل کیس نامبرمونو با ank بزنیم دیگه؟
خدایا چرا من نبودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای آرین خیلی خوشحالم احساس تنهایی می کنم اینجا فقط من منتظر هستم :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

عمو سعید میشه بگید این سایت درسته وشماره کیسمو درست وارد می کنم یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Saeedv13 ، arian307 ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان