کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
خدا رو شکر شقایق جان بهش بگو خیلی دوسش داریم ما اینجا منتظرش هستیم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، denag ، shabnam.84 ، yalda91 ، سانازی
(2013-11-29 ساعت 18:59)paris a نوشته:  خدا رو شکر شقایق جان بهش بگو خیلی دوسش داریم ما اینجا منتظرش هستیم
دوستانی که تجربه سفر به آمریکارو دارند برای کسی که به طور تخمینی حدود 4 تا 5 ماه دیگه قراره بیاد آمریکا چه کارایی براش الان ضروریه و بهتر به اونا بپردازه تا به مشکلی بر نخوره و دقیقه 90 ای نخواد کارا رو فورس انجام بده ؟
ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: mahbube ، سانازی
(2013-11-29 ساعت 19:09)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-11-29 ساعت 18:59)paris a نوشته:  خدا رو شکر شقایق جان بهش بگو خیلی دوسش داریم ما اینجا منتظرش هستیم
دوستانی که تجربه سفر به آمریکارو دارند برای کسی که به طور تخمینی حدود 4 تا 5 ماه دیگه قراره بیاد آمریکا چه کارایی براش الان ضروریه و بهتر به اونا بپردازه تا به مشکلی بر نخوره و دقیقه 90 ای نخواد کارا رو فورس انجام بده ؟
ممنون

دوست عزیز مهمترین کار یادگیری زبان هستش که بارها و بارها از طرف دوستانی که به اونجا رسیدن توصیه مکرر شده.اگر هم کارهای پزشکی دارین مثل چکاپ و از همه مهم تر دندان پزشکی بهتره که همین جا انجام بدین.موفق باشین.بازم اگه منظورتون چیز دیگری هستش لطفاً سوالتون رو واضح تر بپرسید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: mahbube ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، نيما ٩٢
(2013-11-29 ساعت 18:36)romance33 نوشته:  دوستای گلم با دعاهای شما عمل ریتای عزیز با موفقیت تمام شده ولی الان تو آی سی یو هستش.حالشم خدا رو شکر خوبه.ممنونم از دلگرمیهای همتون.

خدا رو شکررررررر Smile خیلیییییی خوشحال شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، azadandish ، shabnam.84 ، mohamadtj ، rrrraaaazzzz ، سانازی
بچه ها بازم ممنون از تبریکاتون . من دیشب برگشتم تهران . با پرواز ماهان که البته 4 ساعت تاخیر داشت!! امروز و فردا سفرنامم رو تقدیم می کنم .

شقایق عزیزم ممنونم از تبریکت امیدوارم هر چه زودتر همه کارات درست بشه و یه نفس راحت بکشـــــــــــــــــــــــــــــــــی و من رو خوشحال کنی

منـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا جون! دلم برات تنگ شده بود . کجایی دختر؟ مرسی از تبریکت .اینشالا که تو هم تو همین روزا خبر خوشحالی به من میدی خانم خشگل .

بچه ها ویزای دانشجویی به همه می دادن عین بنز!! اونوقت به ازدواجیا و نامزدیا اکثرا چک می خورد واقعا بی انصافیه به نظر من

ریتای عزیز ، واقعا خوشحالم که عملت انجام شد . بی صبرانه منتظریم به خونه برگردی و بازم بیای اینجا مثل همیشه به بچه ها کمک کنی عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، azadandish ، shabnam.84 ، yalda91 ، mahbube ، kamela ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، سانازی
سلام بچه ها هنوز نامه کیس نامبر نیومده که ایمیل از سفارت اومد خیلی خوشحال شدم
به امید تمام شدن انتظار واسه همه
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، romance33 ، azadandish ، piboo ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، shandiz ، سانازی
من سفرنامم رو گذاشتم . سعی می کنم اگه باز هم چیزی به ذهنم رسید اضافه کنم!
http://mohajersara.com/thread-2521-post-...#pid446068
پاسخ
تشکر کنندگان: Reflection ، romance33 ، shabnam.84 ، shandiz ، mahbube ، kamela ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، yalda91
(2013-11-30 ساعت 02:17)ysf نوشته:  سلام بچه ها هنوز نامه کیس نامبر نیومده که ایمیل از سفارت اومد خیلی خوشحال شدم

یعنی‌ چی‌ هنوز کیس نامبر نیومده، نامه از سفارت اومده؟ کدوم سفارت شما هستید؟ Sad

مگه روندش اینطور نیست که بعد از اپروو شدن امیگرشن فایل میره نشنال ویزا سنتر بعد اونها کیس نامبر میدن و وقت سفارت رو تعیین میکنند؟

پس شما چه طوری کیس نامبر نگرفته چطوری از سفارت نامه گرفتید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی
(2013-11-30 ساعت 05:28)Reflection نوشته:  [quote='ysf' pid='446065' dateline='1385761626']

مگه روندش اینطور نیست که بعد از اپروو شدن امیگرشن فایل میره نشنال ویزا سنتر بعد اونها کیس نامبر میدن و وقت سفارت رو تعیین میکنند؟

سلام دوست عزیز
من سفارت آنکارا هستم و باید خودمون وقت بگیریم
و در مورد کیس نامبر، ما تماس نگرفتیم واسه کیس نامبر و منتظر نامه بودیم
که البته نامه دیرتر میرسه
ولی رسیدن نامه و ایمیل دادن سفارت همزمان شد
k1
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
دوستانی که آنکارا هستن میتونم بپرسم تا مبلغ رو به حساب نریختیم نمیتونیم وقت بگیریم؟
k1
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
(2013-11-30 ساعت 20:08)ysf نوشته:  
(2013-11-30 ساعت 05:28)Reflection نوشته:  [quote='ysf' pid='446065' dateline='1385761626']

سلام دوست عزیز

ببخشید دوست جان من اینقدر سوال می‌کنم چون یه کم گیج شدم.

اول اینکه شما بنفیشری هستی‌؟ یعنی‌ الان تو ایرانی‌ یا آمریکا؟

دوم اینکه شما منظورت این هس که نامه نشنال ویزا سنتر برای کیس نامبر و ایمیل سفارت رو یک جا دریافت کردید، درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ysf
(2013-11-30 ساعت 23:45)Reflection نوشته:  
(2013-11-30 ساعت 20:08)ysf نوشته:  [quote='Reflection' pid='446084' dateline='1385773092']
[quote='ysf' pid='446065' dateline='1385761626']

سلام دوست عزیز

ببخشید دوست جان من اینقدر سوال می‌کنم چون یه کم گیج شدم.

اول اینکه شما بنفیشری هستی‌؟ یعنی‌ الان تو ایرانی‌ یا آمریکا؟

دوم اینکه شما منظورت این هس که نامه نشنال ویزا سنتر برای کیس نامبر و ایمیل سفارت رو یک جا دریافت کردید، درسته؟
[/quot

مشکلی نیست دوست من.
شاید من بد نوشتم
من ایران هستم
بله رسیدن نامه حاوی کیس نامبر با ایمیل سفارت در یکروز شد
k1
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Reflection ، سانازی
دوستان عزیز که پیشکسوت هستید وتجربه دارید
میشه لطف کنید پروسه بعد از گرفتن کیس نامبر به بعد رو واسم بگید
ممنون میشم
اگر هم که آنکارا بودید بیشتر ممنون میشم Smile
k1
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: mahbube ، سانازی
Poram azizam Tabrik migam
Kheili barat khoshhal shodam
Ishala be hame khastehat beresi (ye Zarb
Smile Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، سانازی ، yalda91
(2013-12-01 ساعت 00:30)ysf نوشته:  دوستان عزیز که پیشکسوت هستید وتجربه دارید
میشه لطف کنید پروسه بعد از گرفتن کیس نامبر به بعد رو واسم بگید
ممنون میشم

بچه‌ها منم دقیقا سوالام همینه. بچه‌های که این راه رو آمدن و این روز‌ها رو گذروندن حتما یادشون هست که چقدر استرس داشتن. پس خواهش می‌کنم اگه میشه بیایید تجربیاتتون رو با ما در میون بذرید. من که اگه به امید خدا نمزدم ویزاش رو گرفت میام برای همتون همه جزئیات رو میگم، شاید به کسی‌ کمکی‌ بشه.

من خودم مدارکم رو اول اکتبر فرستادم، چهارم نوامبر اکسپت شدیم. اما از اون موقع تا الان به نشنال ویزا سنتر نرفته. زنگ زدم به نشنال ویزا سنتر که چرا هنوز فایل ما به شما نرسیده، گفت که یه تایم لاینی داره که باید بگذره اون مدت بعد اونها فوروارد کنند فیلتون رو به ما (نشنال ویزا سنتر) یعنی‌ با وجود اینکه ما اپروو شدیم باید ۷ هفته بگذره تا بره نشنال ویزا سنتر. و این در صورتی هس که نامه‌ای که من از ایمیگرشن گرفتم که گفت بود که فا یلتون فوروارد شده به سفارت (نشنال سنتر هم نه) یه بارکی سفارت. روالش اینطوره که فایل بعد از اپروو شدن باید اول بره نشنال ویزا سنتر، نشنال ویزا سنتر کیس نامبر میده بهمون و وقت سفارت ( البته همونطور که قبلان یه جا گفتم، گفت که تعیین وقت سفارت و اینکه خود نشنال ویزا سنتر وقت میده یا خودتون وقت می‌گیرید بستگی داره به کشور که انتخاب کردید برا مصاحبه. من ارمنستان رو انتخاب کردم و گوف که برای ارمنستان خودشون وقت میدن)

من واقعاً نمیدونم چرا اینا اینکار رو می‌کنن که باعث این همه سر در گمی بشه، اما در هر صورت همینی که هس، و ما‌ها که تجربه ش رو داشتیم باید برا بقیه دوستامون توضیح بدیم.

حالا خواهش می‌کنم از کیس نامبر به بعد رو یکی‌ بیاد توضیح بده. ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، سانازی ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان