کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
دوستان عزيز ممنونم از لطف ها و محبت هاتون...
اميدوارم همه به نحو احسن كاراشون انجام بشه...

(2013-12-07 ساعت 02:27)Reflection نوشته:  آقا تبریک میگم. خیلی‌ خوش حال شدیم. آقا، شما سربازی رفته بودی یا نه؟ یه ضرب ویزا گرفتی؟
ممنونم دوست عزيز
من سربازي نرفته بودم و كار دولتي هم نداشتم...
بعد از مصاحبه پاسمو گرفت و يك كارت صورتي داد و گفت چند روز بعد برم ويزامو بگيرم...
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، paris a ، الی1 ، shadoow ، romance33 ، MONA FB ، shabnam.84 ، سانازی ، Reflection
به دوستاني كه هنوز مصاحبه نشدن بگم كه نگران نباشيد اصلا، به تازيگي خيلي راحت تر كارها رو انجام ميدن و اگه گيره قانوني نداشته باشه كارتون بعيد ميدونم دست اندازي در كاراتون بندازن...
فقط دقت كنيد كه راحت باشيد و حقيقت رو بگيد
توضيح اضافه نديد
فقط جواب سوالات رو بدين و هرمدركي رو كه خواستن بهشون ارائه بدين...
به هرصورت نگران نباشيد همه چي خيلي راحت انجام ميشه و دوستانه....
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، paris a ، shadoow ، battosai ، kamalir36 ، romance33 ، سی سی ، shandiz ، shabnam.84 ، سانازی
[quote='نيما ٩٢' pid='447862' dateline='1386367894']
به دوستاني كه هنوز مصاحبه نشدن بگم كه نگران نباشيد اصلا، به تازيگي خيلي راحت تر كارها رو انجام ميدن و اگه گيره قانوني نداشته باشه كارتون بعيد ميدونم دست اندازي در كاراتون بندازن...
فقط دقت كنيد كه راحت باشيد و حقيقت رو بگيد
توضيح اضافه نديد
فقط جواب سوالات رو بدين و هرمدركي رو كه خواستن بهشون ارائه بدين...
به هرصورت نگران نباشيد همه چي خيلي راحت انجام ميشه و دوستانه....

مبارك باشه با ارزوي زندكي خوب و خوش
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، shadoow ، battosai ، نيما ٩٢ ، romance33 ، سانازی
(2013-12-06 ساعت 17:30)نيما ٩٢ نوشته:  دوستان عزيز و همراهاني كه باعث دلگرمي من بوديد هميشه،
من از امارات برگشتم و با ياري خداوند و خواست او
ويزامو گرفتم،
سفرنامه ام را برايتان خواهم نوشت، يكم خسته هستم چون دو هفته آنجا بودم و اصلا از امارات خوشم نمياد!
به هر صورت تا زمان نوشتن سفرنامه اگر دوستان سوال دارند بپرست تا جواب بدم بهشون
موفق باشيد...

صمیمانه تبریک ها و شادباش ها برای ویزای یک ضرب شما
انتظار به پایان رسید!
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، نيما ٩٢ ، shabnam.84
(2013-12-07 ساعت 09:48)shadoow نوشته:  
(2013-12-06 ساعت 17:30)نيما ٩٢ نوشته:  دوستان عزيز و همراهاني كه باعث دلگرمي من بوديد هميشه،
من از امارات برگشتم و با ياري خداوند و خواست او
ويزامو گرفتم،
سفرنامه ام را برايتان خواهم نوشت، يكم خسته هستم چون دو هفته آنجا بودم و اصلا از امارات خوشم نمياد!
به هر صورت تا زمان نوشتن سفرنامه اگر دوستان سوال دارند بپرست تا جواب بدم بهشون
موفق باشيد...

صمیمانه تبریک ها و شادباش ها برای ویزای یک ضرب شما
انتظار به پایان رسید!

دوستان این کلیرنس ارمنستان فقط یک نفر رو اعلام کرده !
همیشه اینقدر کنده !!! و سالای قبلم اینطور بوده ؟بیشتر بچه ها 2 ماه رو رد کردن
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی
سلام دوستای خوبم.. خوبید؟ من بعد از یه سفر ۳ ماهه به ایران، برگشتم ولی‌ این بر سخت تر از دفعهٔ اول بود Sad هم خداحافظی سخت تر بود هم اینکه بخوام قبول کنم اینجا خونه‌ مانعه نمیدونم کی‌ عادت می‌کنم به اینجا!! توروخدا تو این روزا قدر بودن کنار خنودتونو بدونید Smile ایشالا کار همگی‌ خیلی‌ زود انجام بشه و زندگی‌ مشترکو زودتر شروع کنید Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، سی سی ، shandiz ، shabnam.84 ، سانازی ، yalda91 ، kamela ، shinna ، denag
(2013-12-07 ساعت 01:58)azadandish نوشته:  بچه ها من میخوام از سایت www.usvis-info.com وقت سفارت انکارا رو بگیرم . در صفحه اولی که باز میشه میپرسه immigrant visa یا nonimmigrant ویزا .... میشه بگید من که نامزدی هستم کدوم رو باید انتخاب کنم و وارد صفحات بعدی بشم ؟ سوال دوم : ایا من باید مشخصات خودم رو بعنوان main applicant وارد کنم ؟ ممنونم میشه از جوابتون .

بچه ها یعنی کسی نیست که کمک کنه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! دوستان نامزدی انکارا لطفا کمککککککککککککککک......Smile
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، سانازی
(2013-12-07 ساعت 12:09)girl نوشته:  سلام دوستای خوبم.. خوبید؟ من بعد از یه سفر ۳ ماهه به ایران، برگشتم ولی‌ این بر سخت تر از دفعهٔ اول بود Sad هم خداحافظی سخت تر بود هم اینکه بخوام قبول کنم اینجا خونه‌ مانعه نمیدونم کی‌ عادت می‌کنم به اینجا!! توروخدا تو این روزا قدر بودن کنار خنودتونو بدونید Smile ایشالا کار همگی‌ خیلی‌ زود انجام بشه و زندگی‌ مشترکو زودتر شروع کنید Smile

عزیزم ایشالله اوضاع از هر نظر برات طوری بشه که بتونی زود زود خانواده رو ببینی.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، سانازی ، yalda91 ، girl
آقا نیما تبریک میگم . موفق باشی همیشه

و چقدر خوبه هر جارو سر میزنی پر از خبرهای خوب خوشحالی دوستانت رو بشنوی .

جودی عزیز رسیدنت به سلامت . انسان ها معمولا با شرایط و موقعیت ها خو میگیرند و منطبق با هاش زندگی میکنند . این خاصیت ادمهاست .
همیشه فاصله ای هست ،.....
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، shandiz ، battosai ، romance33 ، سانازی ، نيما ٩٢ ، yalda91 ، kamela ، girl ، shabnam.84
(2013-12-07 ساعت 12:20)azadandish نوشته:  بچه ها من میخوام از سایت www.usvis-info.com وقت سفارت انکارا رو بگیرم . در صفحه اولی که باز میشه میپرسه immigrant visa یا nonimmigrant ویزا .... میشه بگید من که نامزدی هستم کدوم رو باید انتخاب کنم و وارد صفحات بعدی بشم ؟ سوال دوم : ایا من باید مشخصات خودم رو بعنوان main applicant وارد کنم ؟ ممنونم میشه از جوابتون .
دوست خوبم کافی بود یکبار واردش میشدید تا ببینید k1 زیر مجموعه کدومه! حالا با هر گزینه ای فرقی نداشت. میتونید برید داخلش با یک گزینه و اطلاعات بگیرید و بعد ثبت نام کنید. من یادم نمیومد ولی رفتم داخلش و چک کردم براتون. بله نامزدی رو جزو مهاجرتی حساب کرده و توضیح داده که: "با اینکه ویزای نامزدی در اصل یکی از انواع ویزای غیرمهاجرتی است، اما از آنجا که واحد ویزای مهاجرت به آن رسیدگی می کند..." و بله متقاضی شمایید.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shabnam.84 ، سانازی ، yalda91 ، azadandish
(2013-12-07 ساعت 17:22)سی سی نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 12:20)azadandish نوشته:  بچه ها من میخوام از سایت www.usvis-info.com وقت سفارت انکارا رو بگیرم . در صفحه اولی که باز میشه میپرسه immigrant visa یا nonimmigrant ویزا .... میشه بگید من که نامزدی هستم کدوم رو باید انتخاب کنم و وارد صفحات بعدی بشم ؟ سوال دوم : ایا من باید مشخصات خودم رو بعنوان main applicant وارد کنم ؟ ممنونم میشه از جوابتون .
دوست خوبم کافی بود یکبار واردش میشدید تا ببینید k1 زیر مجموعه کدومه! حالا با هر گزینه ای فرقی نداشت. میتونید برید داخلش با یک گزینه و اطلاعات بگیرید و بعد ثبت نام کنید. من یادم نمیومد ولی رفتم داخلش و چک کردم براتون. بله نامزدی رو جزو مهاجرتی حساب کرده و توضیح داده که: "با اینکه ویزای نامزدی در اصل یکی از انواع ویزای غیرمهاجرتی است، اما از آنجا که واحد ویزای مهاجرت به آن رسیدگی می کند..." و بله متقاضی شمایید.
سی سی عزیزم مرسی از اینکه وقت گذاشتی و پیگیری کردی . من رفتم ایجاد حساب رو انجام دادم ولی میگه در حال حاضر وقتی در دسترس نمیاشد . نمیدونم چکار کنم ؟ ایا باید شب تا صبح پشت سیستم باشم و چک کنم یا زمانهای خاصی رو باید روش کار کنم . نیاز به کمک دارم دوستان خوب .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، سانازی
آقا نیما و همه بچه هایی که من این مدت نتونستم بهشون تبریک بگم... یه عالمه تبریک... به امید خوشبختی و یه زندگی عالی برای همتون

(2013-12-07 ساعت 17:28)azadandish نوشته:  سی سی عزیزم مرسی از اینکه وقت گذاشتی و پیگیری کردی . من رفتم ایجاد حساب رو انجام دادم ولی میگه در حال حاضر وقتی در دسترس نمیاشد . نمیدونم چکار کنم ؟ ایا باید شب تا صبح پشت سیستم باشم و چک کنم یا زمانهای خاصی رو باید روش کار کنم . نیاز به کمک دارم دوستان خوب .
خواهش میکنم دوستم. آهان یعنی شما آنکارایی؟ من ابوظبی بودم و دردسر وقت گرفتن نداشت. بچه های آنکارا کمک...

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، نيما ٩٢ ، azadandish
دوستان یکی از دوستانمون دارن usمیرن اصل عقدنامه وشناسنامه خودم ایرانه به نطرتون خوبه که بفرستم بره؟ایا لازم میشه ؟من اپروو نشدم؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من اپروو شدم خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بعد از11ماه و 17 روز
Post Decision Activity یعنی اپروو شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای سی سی جودی یلدا مونا بچه ها جون کجایین؟
بعدش چی میشه؟خدا چی میشه زود وقت مصاحبه بدن خداایاا قوربونت برم کارمو زود درست کن مرسی.اریننننننننن اپروو شدم
من انکارارو انتخاب کرده بودم میخواستم عوضش کنم.نکنم؟به نظرم انکارا خیلی سوال پیچ میکنه.
با توجه به اینکه من خاطره بدی دارم از سال پیش از انکارا به نظرتون بازم اونجا برم؟وایی کسی نیست
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، shandiz ، سی سی ، Reflection ، yalda91 ، sib 24 ، Saeedv13 ، romance33 ، shadoow ، azadandish ، girl ، shabnam.84 ، denag
(2013-12-07 ساعت 20:17)سانازی نوشته:  بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من اپروو شدم خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بعد از11ماه و 17 روز
Post Decision Activity یعنی اپروو شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای سی سی جودی یلدا مونا بچه ها جون کجایین؟
بعدش چی میشه؟خدا چی میشه زود وقت مصاحبه بدن خداایاا قوربونت برم کارمو زود درست کن مرسی.اریننننننننن اپروو شدم
من انکارارو انتخاب کرده بودم میخواستم عوضش کنم.نکنم؟به نظرم انکارا خیلی سوال پیچ میکنه.
با توجه به اینکه من خاطره بدی دارم از سال پیش از انکارا به نظرتون بازم اونجا برم؟وایی کسی نیست

تب____________رک میگم بهتون دوست عزیز برای ما هم دعا کنیدSmileRolleyes
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، piboo ، romance33 ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان