موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
به دوستاني كه هنوز مصاحبه نشدن بگم كه نگران نباشيد اصلا، به تازيگي خيلي راحت تر كارها رو انجام ميدن و اگه گيره قانوني نداشته باشه كارتون بعيد ميدونم دست اندازي در كاراتون بندازن...
فقط دقت كنيد كه راحت باشيد و حقيقت رو بگيد
توضيح اضافه نديد
فقط جواب سوالات رو بدين و هرمدركي رو كه خواستن بهشون ارائه بدين...
به هرصورت نگران نباشيد همه چي خيلي راحت انجام ميشه و دوستانه....
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='نيما ٩٢' pid='447862' dateline='1386367894']
به دوستاني كه هنوز مصاحبه نشدن بگم كه نگران نباشيد اصلا، به تازيگي خيلي راحت تر كارها رو انجام ميدن و اگه گيره قانوني نداشته باشه كارتون بعيد ميدونم دست اندازي در كاراتون بندازن...
فقط دقت كنيد كه راحت باشيد و حقيقت رو بگيد
توضيح اضافه نديد
فقط جواب سوالات رو بدين و هرمدركي رو كه خواستن بهشون ارائه بدين...
به هرصورت نگران نباشيد همه چي خيلي راحت انجام ميشه و دوستانه....
مبارك باشه با ارزوي زندكي خوب و خوش
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-06 ساعت 17:30)نيما ٩٢ نوشته: دوستان عزيز و همراهاني كه باعث دلگرمي من بوديد هميشه،
من از امارات برگشتم و با ياري خداوند و خواست او
ويزامو گرفتم،
سفرنامه ام را برايتان خواهم نوشت، يكم خسته هستم چون دو هفته آنجا بودم و اصلا از امارات خوشم نمياد!
به هر صورت تا زمان نوشتن سفرنامه اگر دوستان سوال دارند بپرست تا جواب بدم بهشون
موفق باشيد...
صمیمانه تبریک ها و شادباش ها برای ویزای یک ضرب شما
انتظار به پایان رسید!
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم.. خوبید؟ من بعد از یه سفر ۳ ماهه به ایران، برگشتم ولی این بر سخت تر از دفعهٔ اول بود
هم خداحافظی سخت تر بود هم اینکه بخوام قبول کنم اینجا خونه مانعه نمیدونم کی عادت میکنم به اینجا!! توروخدا تو این روزا قدر بودن کنار خنودتونو بدونید
ایشالا کار همگی خیلی زود انجام بشه و زندگی مشترکو زودتر شروع کنید
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-07 ساعت 01:58)azadandish نوشته: بچه ها من میخوام از سایت www.usvis-info.com وقت سفارت انکارا رو بگیرم . در صفحه اولی که باز میشه میپرسه immigrant visa یا nonimmigrant ویزا .... میشه بگید من که نامزدی هستم کدوم رو باید انتخاب کنم و وارد صفحات بعدی بشم ؟ سوال دوم : ایا من باید مشخصات خودم رو بعنوان main applicant وارد کنم ؟ ممنونم میشه از جوابتون .
بچه ها یعنی کسی نیست که کمک کنه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! دوستان نامزدی انکارا لطفا کمککککککککککککککک......
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
آقا نیما تبریک میگم . موفق باشی همیشه
و چقدر خوبه هر جارو سر میزنی پر از خبرهای خوب خوشحالی دوستانت رو بشنوی .
جودی عزیز رسیدنت به سلامت . انسان ها معمولا با شرایط و موقعیت ها خو میگیرند و منطبق با هاش زندگی میکنند . این خاصیت ادمهاست .
همیشه فاصله ای هست ،.....
CR1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-07 ساعت 17:22)سی سی نوشته: (2013-12-07 ساعت 12:20)azadandish نوشته: بچه ها من میخوام از سایت www.usvis-info.com وقت سفارت انکارا رو بگیرم . در صفحه اولی که باز میشه میپرسه immigrant visa یا nonimmigrant ویزا .... میشه بگید من که نامزدی هستم کدوم رو باید انتخاب کنم و وارد صفحات بعدی بشم ؟ سوال دوم : ایا من باید مشخصات خودم رو بعنوان main applicant وارد کنم ؟ ممنونم میشه از جوابتون .
دوست خوبم کافی بود یکبار واردش میشدید تا ببینید k1 زیر مجموعه کدومه! حالا با هر گزینه ای فرقی نداشت. میتونید برید داخلش با یک گزینه و اطلاعات بگیرید و بعد ثبت نام کنید. من یادم نمیومد ولی رفتم داخلش و چک کردم براتون. بله نامزدی رو جزو مهاجرتی حساب کرده و توضیح داده که: "با اینکه ویزای نامزدی در اصل یکی از انواع ویزای غیرمهاجرتی است، اما از آنجا که واحد ویزای مهاجرت به آن رسیدگی می کند..." و بله متقاضی شمایید.
سی سی عزیزم مرسی از اینکه وقت گذاشتی و پیگیری کردی . من رفتم ایجاد حساب رو انجام دادم ولی میگه در حال حاضر وقتی در دسترس نمیاشد . نمیدونم چکار کنم ؟ ایا باید شب تا صبح پشت سیستم باشم و چک کنم یا زمانهای خاصی رو باید روش کار کنم . نیاز به کمک دارم دوستان خوب .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یکی از دوستانمون دارن usمیرن اصل عقدنامه وشناسنامه خودم ایرانه به نطرتون خوبه که بفرستم بره؟ایا لازم میشه ؟من اپروو نشدم؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014
دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-07 ساعت 20:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-07 ساعت 20:37 توسط سانازی.)
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من اپروو شدم خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بعد از11ماه و 17 روز
Post Decision Activity یعنی اپروو شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای سی سی جودی یلدا مونا بچه ها جون کجایین؟
بعدش چی میشه؟خدا چی میشه زود وقت مصاحبه بدن خداایاا قوربونت برم کارمو زود درست کن مرسی.اریننننننننن اپروو شدم
من انکارارو انتخاب کرده بودم میخواستم عوضش کنم.نکنم؟به نظرم انکارا خیلی سوال پیچ میکنه.
با توجه به اینکه من خاطره بدی دارم از سال پیش از انکارا به نظرتون بازم اونجا برم؟وایی کسی نیست
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec