کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام به همه منتظران،
ما امروز وارد 71 امین روز انتظار شدیم......
فرم 9 سوالی رو 15 جون دریافت کردیم و فرداش هم جوابا رو فرستادیم و 18 ام هم با ایمیل کنفرم کردن.
قبل از ظهر امروز بعد از 69 روز دوباره ایمیل زدن همون سوال ها رو فرستادن Sad(
دارم دیونه می شم .......
دیگه نمی تونم 1 ماه دیگه صبر کنم.....
برامون دعا کنید
تاریخ ثبت نام:10/01/2010
شماره کیس : 2012AS44XXX
تاریخ رویت قبولی: 7/22/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 7/25/2011
کنسولگری: آنکارا/ سه نفر
تاریخ کارنت شدن:04/19/2012
تاریخ مصاحبه:06/13/2012
تاریخ کلیرنس: 09/21/2012
هزینه تاکنون : 5.43 میلیون
تشکر کنندگان: smmyp ، bakhshandehgy ، opayamani ، honey62 ، alimon ، etefag ، loveusa ، oe163 ، daria ، behina
بابا حملات ساييري كجا بود اين حملات f5 بچه ها ي مهاجر سرا است
تشکر کنندگان: frz61 ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، alimon ، honey62 ، peimaneh ، behina
(2012-08-23 ساعت 17:39)moesa7 نوشته:  سلام به همه منتظران،
مال ما امروز وارد 71 امین روز انتظار شدیم......
ما فرم 9 سوالی رو 15 جون دریافت کردیم و فرداش هم جوابا رو فرستادیم و 18 ام هم با ایمیل کنفرم کردن.
قبل از ظهر امروز بعد از 69 روز دوباره ایمیل زدن همون سوال ها رو فرستادن Sad(
دارم دیونه می شم .......
دیگه نمی تونم 1 ماه دیگه صبر کنم.....
برامون دعا کنید

نه مثه اينكه خودشون هم هنگ كردن !!!
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: moesa7 ، frz61 ، opayamani ، alimon ، honey62 ، daria
(2012-08-23 ساعت 17:37)gulu نوشته:  OpenDNS Guide.com

Hmm, www.usemb-ankara.org.tr isn't loading right now.
The computers that run www.usemb-ankara.org.tr are having some trouble. Usually this is just a temporary problem, so you might want to try again in a few minutes.
Want more detail? See which nameservers are failing.

حالا اميدوارم كامپيوترشون مورد حملات سايبري قرار نگرفته باشه توي اين هير و ويري !!!! اي بابا Sad

س.ا.ی.ب.ر.ی چیه عزیزم. این حملات منتظرین مهاجرسراست.Big GrinBig Grin
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: opayamani ، alimon ، honey62 ، behina
دکمه F5 آهنی مخصوص مهاجرسراییها موجود است
با 120 سال گارانتی Smile
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، alimon ، honey62 ، frz61 ، saljoogh ، behina
(2012-08-23 ساعت 17:44)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-08-23 ساعت 17:40)opayamani نوشته:  
(2012-08-23 ساعت 17:37)gulu نوشته:  OpenDNS Guide.com

Hmm, www.usemb-ankara.org.tr isn't loading right now.
The computers that run www.usemb-ankara.org.tr are having some trouble. Usually this is just a temporary problem, so you might want to try again in a few minutes.
Want more detail? See which nameservers are failing.

حالا اميدوارم كامپيوترشون مورد حملات سايبري قرار نگرفته باشه توي اين هير و ويري !!!! اي بابا Sad

بابا حملات ساييري كجا بود اين حملات f5 بچه ها ي مهاجر سرا است

س.ا.ی.ب.ر.ی چیه عزیزم. این حملات منتظرین مهاجرسراست.Big GrinBig Grin

ديگه از اين ساي.بري تر مي خواين Big GrinTongueBig Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، alimon ، honey62 ، behina
خوشم میاد همه چی رو میترکونیم Big Grin الان پیش خودشون میگن بذار این 2012 ای ها رو زودتر کلیر کنیم از دستشون راحت شیم!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: smmyp ، etefag ، alimon ، Zhoopin ، emtiaz ، gulu ، saljoogh ، daria ، behina
سلام من هنوز به مصاحبه هم نرفتم اما همیشه به این تاپیک سر میزنم از صمیم قلب برای همتون دعا میکنم که هر چه زودتر کلیر بشید و به همه آرزوهای قشنگتون برسید واسه من هم دعا کنید
این هم انرژی مثبت من برای شما
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: frz61 ، smmyp ، gulu ، bakhshandehgy ، alimon ، کیانا ، honey62 ، arman_m ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1 ، behina ، sam11 ، shraya
(2012-08-23 ساعت 18:01)frz61 نوشته:  دوستای عزیز کسی می دونه ups معمولا کی سایت رو آپدیت می کنه؟ من دیروز تحویل دادم ولی هنوز می نویسه
Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir
و هنوز در انتظار تحویل به ups هستSad من اگه امروز سفارت پاسم رو نده به ups رفتم تا دوشنبه؟؟؟؟
سلام
تا ساعت ٦ عصر اگه اومد فردا دستتونه اگه نيومد فردا جمعه هم وقت دارين upsشنبه ظهر هم كار مي كنه
تشکر کنندگان: frz61 ، smmyp ، etefag ، alimon ، sam11
(2012-08-23 ساعت 18:01)frz61 نوشته:  دوستای عزیز کسی می دونه ups معمولا کی سایت رو آپدیت می کنه؟ من دیروز تحویل دادم ولی هنوز می نویسه
Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir
و هنوز در انتظار تحویل به ups هستSad من اگه امروز سفارت پاسم رو نده به ups رفتم تا دوشنبه؟؟؟؟
عصر ساعت 6 آپدیت میشه، هنوز یک ساعت و نیم مونده
تشکر کنندگان: frz61 ، alimon
"Announcement

Please note that U.S. Embassy Ankara’s Consular Section will be closed on August 30 in observance of Victory Day. No visa services will be provided on this day.

خواهشمند است توجه کنید که بخش کنسولگری سفارت آمریکا در آنکارا روز ۳۰ آگوست برای رعایت روز پیروزی تعطیل است. در این روز خدمات ویزا داده نمی‌شود."

اين اطلاعيه رو تازه الان زدن تو سايتشون ! (البته فبلاً تو بخش Holiday بود ) فقط اميدوارم از دوشنبه تا چهارشنبه 27-29 آگوست رو تعطيل نكنن و به كاراي ما رسيدگي كنن فكر كنم قضيه همون بين التعطيلين شد كه گفتم Shy

تشکر کنندگان: etefag ، smmyp ، frz61 ، alimon ، alexander ، tiba ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، daria ، behina ، sam11
Your administrative reviewing will be completed soon. Please keep tracking your number on our website.
اين ايميل براي من فرستادن
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: smmyp ، frz61 ، bakhshandehgy ، alimon ، tiba ، honey62 ، Hmax ، oe163 ، MPU ، daria ، behina
ممنونم از همه راهنمایی های بی دریغ تون- دوستای خوبم
من تو این مدت طولانی و پر استرس همش نیاز به هم فکری و دلداری کسایی که درکم کنن داشتم و خدایی هیچ کس و هیچ جا مثل مهاجرسرایی ها و مهاجرسرا برام نبوده.
از همتون ممنونم و امیدوارم 2012 زیباترین سال لاتاری باشه
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: mehdi426i ، bakhshandehgy ، smmyp ، alimon ، tiba ، کیانا ، honey62 ، oe163 ، a.r.a.s.h1 ، daria ، behina
دوستان سایت داره آپدیت میشه
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، frz61 ، alimon ، honey62
(2012-08-23 ساعت 18:06)sheida.bvip نوشته:  Your administrative reviewing will be completed soon. Please keep tracking your number on our website.
اين ايميل براي من فرستادن

شيدا جون خودت ايميل زده بودي ؟ يا خودشون سر خود فرستادن ؟ الان اومد برات ؟ Big Grin

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، frz61 ، alimon ، tiba ، honey62 ، daria ، MAHDI2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان