کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
بـاز هـواي سـحــرم آرزوســــت
خـلـوت و مـژگـان پاسم آرزوسـت

شـكـوه ي غـربـت نـبـرم ايـن زمـان
دسـت آفیسرو روي ویزاام آرزوســت

خـسـتـه ام از ديـدن ايـن شـوره زار
چـشـم انتظار نـگـرم آرزوســـت

واقـعـه ي ديـــدن ویزای تـــــو را
ثـانـيـه اي بـيـشـتـرم آرزوسـت

جـلـوه ي ايـن مـاه تعطیل را بـبـيـن
رنـگ و رخ و روي لاس وگاسم آرزوسـت

ايـن شـب انتظار اسـت كـه مـا بـا هميـم؟
مـن شـب خوش و دگــــرم آرزوســـت

حـسِّ بودن درغریت را مـي كنم اي جـان مـن
عـزلـت بـيـتـي دگــــرم آرزوســــت

خـانـه ي عـشـِاق مـهـاجـر كـجـاست؟
در سـفــــرت بـــال و پـرم آرزوســـت

حـسـرت دل بـارد از ايـن شـعـر مـن
جـام مـيـي در لاس وگاس آرزوســـــت
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: s$s ، کیانا ، honey62 ، loveusa ، tiba ، behina ، opayamani ، oe163 ، smmyp ، alimon ، SH1A2R3 ، sam11 ، a.r.a.s.h1 ، به گل ، H-K ، arman_m ، hadiseh.t
سلام فقط اینجام بگم حواسم بهتون هست و هممون ویزا رو میگیریم
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، s$s ، honey62 ، loveusa ، tiba ، behina ، opayamani ، alimon ، oe163 ، hadiseh.t ، frz61 ، smmyp ، daria ، arman_m
سلام ، شما همگی در این مدت با هم اشنا شدید ، این اولین باره که من بعد از مصاحبه اومدم تو سایت مهاجرسرا . خیلی حالم بهتر شد. من روز اول اگست مصاحبه داشتم ، دیروز بعد از ارسال ایمیل که علت بروز نکردن سایت رو سوال کردم ؟ امروز این ایمیل با یک اسم دیگه برام آومد .بعد از ارسال مجدد ایمیل که این اسم من نیست و اسم من چیز دیگه است، دوباره ایمیل نقص مدارک به اسم خودم اومد . شما چی میگید آیا تا به حال همچین متتی دریافت کرده اید؟ درحالیکه من همه اطلاعات را به انها دادم برگه ابی گرفتم . در ثانی من باید ایمیل می زنم می پرسیدم چه خبر؟ پس چرا خودشون یادشون نیفتاده که ایمیل بزنند و نقص پرونده را اعلام کنند.
Dear S00000 00000000, H000000;
This is in relation to your immigrant visa application pending at the US Embassy, Ankara.

As a part of your administrative process, our office is in need of the following information:

- Aa detailed list of employers, titles, and responsibilities of employment dating back at least 5 years.

If you could please provide us this information at your earliest convenience we would greatly appreciate it. No further action can be taken on your file before this information reaches our office.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
تشکر کنندگان: honey62 ، tiba ، opayamani ، oe163 ، smmyp ، sam11 ، daria
(2012-09-01 ساعت 04:43)marjan_fath نوشته:  سلام ، شما همگی در این مدت با هم اشنا شدید ، این اولین باره که من بعد از مصاحبه اومدم تو سایت مهاجرسرا . خیلی حالم بهتر شد. من روز اول اگست مصاحبه داشتم ، دیروز بعد از ارسال ایمیل که علت بروز نکردن سایت رو سوال کردم ؟ امروز این ایمیل با یک اسم دیگه برام آومد .بعد از ارسال مجدد ایمیل که این اسم من نیست و اسم من چیز دیگه است، دوباره ایمیل نقص مدارک به اسم خودم اومد . شما چی میگید آیا تا به حال همچین متتی دریافت کرده اید؟ درحالیکه من همه اطلاعات را به انها دادم برگه ابی گرفتم . در ثانی من باید ایمیل می زنم می پرسیدم چه خبر؟ پس چرا خودشون یادشون نیفتاده که ایمیل بزنند و نقص پرونده را اعلام کنند.
Dear S00000 00000000, H000000;
This is in relation to your immigrant visa application pending at the US Embassy, Ankara.

As a part of your administrative process, our office is in need of the following information:

- Aa detailed list of employers, titles, and responsibilities of employment dating back at least 5 years.

If you could please provide us this information at your earliest convenience we would greatly appreciate it. No further action can be taken on your file before this information reaches our office.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

شما عین همان اطلاعاتی که در فرم اولیه راجع به کار ونوع آن واشخاص کارفرما در5سال گذشته سروکار داشتید را دوباره پیرو این ایمیل ارسال کنید ودر ایمیل هم تاکید کنید که در صورت دریافت جواب تایید کنند.

لازم است بدانید این اطلاعات را که دوباره ارسال می کنید نباید با فرمهایی که قبلا ارسال کرده بودید تناقض داشته باشد.

موفق باشید
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: کیانا ، honey62 ، tiba ، s$s ، j1970 ، opayamani ، alimon ، oe163 ، frz61 ، smmyp ، sam11 ، mojtaba_k ، daria ، arman_m
(2012-08-31 ساعت 22:11)sadeghi.1973 نوشته:  با سلام خدمت همه
من هر چي سايت رو چك مي كنم نشون ميده سايت از 17 آگوست تا امروز آپديت نشده و در ضمن ميشه حداكثر زمان دريافت ويزا رو با درخواست از سفارت تغيير داد؟
با تشكر و آرزوي كلير شدن همه دوستان
منظورتون رو از "حداکثر زمان دریافت ویزا" متوجه نشدم، اما اگه منظورتون "مدت اعتبار ویزا"ست باید بگم که اعتبار ویزا دقیقاً تا 6 ماه بعد از روزی که رفتین واسه معاینات پزشکیه.
مثلا: فرض کن شما 3 نفرین و یه فرزند بین 2-14 سال دارین، برای اینکار ممکنه فرزند شما از شما زودتر واسه معاینات بره (مثلا بدلایل وقت دکتر و این چیزا) یعنی فرض کن فرزند شما 10 جون معاینه داشته و شما 12 جون
حالا وقتی ویزا بیاد دستتون زمان انقضای اون میشه 10 دسامبر
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: smmyp ، SH1A2R3 ، opayamani ، mojtaba_k ، arman_m
سلام به همه دوستان. من امروز متوجه شدم که ماندانا، alimon و sheida.bvip عزیز خبر کلیر شدنشونو دریافت کردند. خیلی خوشحال شدم و تبریک میگم. امیدوارم همگی (حدود 40 خانواده منتظر) خبر کلیر شدنمان را به زودی ببینیم. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: frz61 ، h4di ، ماندانا ، honey62 ، smmyp ، alimon ، opayamani ، sam11 ، cmbt ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، daria ، arman_m
و اين گونه پرونده آپديت جدول كليرنس در ماه آگوست بسته شد و عده اي زيادي چشم انتظار را تا پايان ماه با خود كشاند ... :

8 آگوست - (45 كيس نامبر) - كلير شدن عده زيادي از دوستان Big Grin
9 آگوست - ( صفر )
10 آگوست - (2 كيس نامبر) -
11 آگوست - تعطيل
12 آگوست - تعطيل
13 آگوست - ( صفر )
14 آگوست - ( صفر )
15 آگوست- (1 كيس نامبر) - برداشته شدن ستاره frz61 Big Grin
16 آگوست- (صفر)
17 آگوست - (صفر)
18 آگوست - تعطيل
19 آگوست- تعطيل
20 آگوست- تعطيل
21 آگوست- تعطيل
22 آگوست- ( صفر )
23 آگوست- ( صفر )
24 آگوست- (صفر)
25 آگوست- تعطيل
26 آگوست- تعطيل
27 آگوست- (صفر)
28 آگوست- (صفر)
29 آگوست- (صفر)
30 آگوست- تعطيل
31 آگوست- (صفر)

تعدا كل كيسهاي كلير شده در ماه آگوست 48 كيس و اين در حاليست كه در ماه جولاي حدود 156 كيس نامبر كلير شدند .
اميدوارم در هفته اول كاري ماه سپتامبر همه از اين لحظات سخت و طاقت فرساي انتظار با خوبي و خوشي دريافت ويزا گذر كنند. خدايا ما را در اين لحظات تنها مگذار هر چند ما به تقديري كه برايمان رقم زده اي راضي هستيم Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: behina ، hadiseh.t ، کیانا ، smmyp ، tiba ، frz61 ، alimon ، loveusa ، behrooz ramezani ، opayamani ، honey62 ، sam11 ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1 ، ozr ، daria ، arman_m
یه خبر دست اول .....
کوچکترین عضو مهاجرسرا(edge) , با وجود دریافت برگه قرمز ( یا به تعبیر بعضی دوستان صورتی ) ساعتی پیش ویزای خود را از UPS دریافت کرد ....
آفرین به همت و تلاش این پسر .......
(2012-09-01 ساعت 14:32)alimon نوشته:  یه خبر دست اول .....
کوچکترین عضو مهاجرسرا(edge) , با وجود دریافت برگه قرمز ( یا به تعبیر بعضی دوستان صورتی ) ساعتی پیش ویزای خود را از UPS دریافت کرد ....

چطوری؟ میشه کمی بیشتر توضیح بدین؟
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: niksokhan ، کیانا ، opayamani ، behina
کوچکترین عضو مهاجرسرا(edge) ساعتی پیش ویزای خود را از UPS دریافت کرد ....

هوررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی خیلی خوشحال شدم
will is power
خواستن توانستن است
آفرین edge آفرین
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: smmyp ، gulu ، کیانا ، honey62 ، opayamani ، sam11 ، mojtaba_k ، behina ، a.r.a.s.h1 ، MAHDI2012 ، daria ، h4di ، hadiseh.t
(2012-09-01 ساعت 14:43)frz61 نوشته:  
کوچکترین عضو مهاجرسرا(edge) ساعتی پیش ویزای خود را از UPS دریافت کرد ....

هوررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی خیلی خوشحال شدم
will is power
خواستن توانستن است
آفرین edge آفرین

خیلییییی خبر خوبی بود. خدا رو شکر.
واقعا فکرش رو نمی کردم. آفرین به همت EDGE عزیز. تبریک می گم بش
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: opayamani ، honey62 ، کیانا ، frz61 ، behina ، ماندانا ، MAHDI2012 ، daria ، h4di ، hadiseh.t
دوستان عزیز.....
با توجه به دریافت ایمیل از سفارت مبنی بر اتمام پروسه فایل ما , اقدام به خرید بلیط برای روز 2شنبه کردم ....به نظر شما هم نیازی نیست منتظر باشم تا شماره کیسمون توی سایت بیاد ...چون در این صورت در بهترین حالت اگر سایت 3 شنبه آپدیت شه من باید هفته دیگه برم .... لطفا نظر بدین....
تشکر کنندگان: opayamani ، sam11 ، کیانا ، mojtaba_k ، behina ، a.r.a.s.h1 ، daria
سلام
من می خواستم یه مشورت بگیرم.
ستاره ما هنوز برداشته نشده و من می خواهم برای دوشنبه 17 سپتامبر تا 23 سپتامبر بلیط رفت و برگشت بگیرم.
نمی دونم تا اون موقع کلیرنس مون کامل میشه ؟
حالا به نظر شما برای تاریخی که بالا گفتم بلیط بگیرم خوبه؟ با در نظر گرفتن تعطیلات پایان شهریور که ممکنه بلیط کمتر پیدا بشه یا نرخها بالاتر بره.
قیمت بلیط با هتل 3 ستاره، برای یک نفر 850000 تومان می شه.
ممنون
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: opayamani ، sam11 ، daria
واقعا آفرین،باور کنید اشک تو چشمام حلقه زده،باید اعتراف کنم که من با وجودیکه آدم مثبت اندیشی‌ هستم ولی‌ به این مساله خیلی‌ خوشبین نبودام ولی‌ همیشه دعا می‌کردم که این پسر بتونه ویزاشو بگیره.edgeعزیز مثل روز روشن شد که تو باید بری آمریکا و موفق بشی‌،این مسیر توست ،پیروز باشی‌،بازم آفرین.دست مریزاد به این همت بلندت.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: frz61 ، mojtaba_k ، کیانا ، a.r.a.s.h1 ، hadiseh.t ، MAHDI2012 ، Omidooo ، sweety.alireza ، daria ، h4di ، opayamani ، mehdiii
(2012-09-01 ساعت 15:35)alimon نوشته:  دوستان عزیز.....
با توجه به دریافت ایمیل از سفارت مبنی بر اتمام پروسه فایل ما , اقدام به خرید بلیط برای روز 2شنبه کردم ....به نظر شما هم نیازی نیست منتظر باشم تا شماره کیسمون توی سایت بیاد ...چون در این صورت در بهترین حالت اگر سایت 3 شنبه آپدیت شه من باید هفته دیگه برم .... لطفا نظر بدین....

خوشبحالت منم گرفتم ولی 1شنبه
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: opayamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان