کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
الان مک دونالده...خیالتون راحت On-line داره مانیتور میشه
تشکر کنندگان: frz61 ، h4di ، کیانا ، opayamani ، 3rip ، daria ، MAHDI2012 ، honey62 ، edge
(2012-09-01 ساعت 17:58)ozr نوشته:  
(2012-09-01 ساعت 16:51)msi نوشته:  سلام دوستان
چرا جواب ایمیل منو ندادن تا حالا Sad من 3شنبه قبل بهشون میل زده بودم!!! دوباره میل بزنم!؟
کشتن ما رو با این وضع بررسی کردنشون!!!

منم واقعاَ گیج شدم چون دقیقاَ از سه شنبه تا حالامنتظر جواب ایمیلی هستم که وضعیتمو سوال کردم.در حالی که بعضی از دوستان صبح ایمیل زدن بعد از ظهر جوابش آمد!!!!Rolleyes
شما از طریق فرمی که تو سایت هست اقدام کردین یا از طریق ایمیل شخصی؟؟؟ فکر می کنم جواب ایمیل شخصی رو نمی دن (طبق گفته دوستان)
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: کیانا ، opayamani ، daria ، honey62 ، edge
(2012-09-01 ساعت 20:46)marjan_fath نوشته:  سلام مرسی از لطف تون که به سوال من پاسخ دادید. میخوام بپرسم آیا باید جواب نامه را به همان آدرسی که سوالات را مطرح میکنیم بفرستم ؟

بله هم به اوون آدرسی که بهتون ایمیل زدن ریپلای کنید و هم به آدرسی که تو سایت گذاشتند بفرستین.
دیروز برای ما هم یه همچین سوالی فرستادند ولی فقط لیست سفرهاموون رو خواستند. ما اولش فقط لیست سفرهای نفر اصلی رو فرستادیم ولی بعدش طی یه ایمیل دیگه ایی هر دو تاموون رو دوباره فرستادیم.
البته باید بگم که من اینو به فال نیک میگیرم و فکر میکنم که دارن همه رو نهایی میکنن چون تا اوونجایی که من میدونم از هر کی این اطلاعات و خواستن به فاصله چند روز کلیر شدن.
امیدوارم که هرچه سریعتر همه رو کلیر کنن و همه راحت شیم واقعا دیگه داره میره رو اعصاب.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: کیانا ، frz61 ، opayamani ، daria ، hadiseh.t ، honey62
سلام ، متشکرم از توضیحات کامل شما ، در مورد آدرس به همان آدرس که سوالات طرح میشود مطالب را بفرستم .
مرسی از لطف شما
تشکر کنندگان: opayamani ، daria
ممنون از پاسخ همه دوستان Smile
ايشالا مشكلي كه واسه من پيش امده واسه هيچ يك از دوستان پيش نياد
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها: كل هزينه واسه ٣بار سفر ٥ تومن Big Grin
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، alimon ، daria ، bakhshandehgy ، opayamani ، tiba ، a.r.a.s.h1
سلام و شب همگی بخیر
من الان از شمال اومدم. دوستان خوب در جواب ایمیل زیر
To whom it may concern,
Dear Sir/Madam
My daughter and I have got our visas, but my husband's status remains unclear and I'm really concerned about it. I hope you have some good news for me about his visa. Thanks a lot.
Regards,
که من روز 28 اگوست ساعت 8:16 عصر زدم جواب زیر را دیروز 31 ساعت 6:49 صبح برایم فرستادند.
Dear Sir/Madam
We are pleased to inform you that your administrative processing has recently been completed and your case number is now announced in our web page http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html. You may now come to our office as soon as possible to receive your visa as soon as possible Monday through Thursday between 13:00-13:30pm.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
حالا به نظر شما شوهرم چی کار کنه بهتره؟ مرسی. با ارزوی بهترین ها برای همه شما
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، frz61 ، mehdiii ، behina ، ماندانا ، opayamani ، honey62 ، Erfaanism
چرا این آدرس باز نمی شه http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html. و چه فرقی با این آدرس داره؟؟ http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: daria ، opayamani ، honey62
(2012-09-01 ساعت 22:16)etefag نوشته:  سلام و شب همگی بخیر
To whom it may concern,
Dear Sir/Madam
My daughter and I have got our visas, but my husband's status remains unclear and I'm really concerned about it. I hope you have some good news for me about his visa. Thanks a lot.
Regards,
که من روز 28 اگوست ساعت 8:16 عصر زدم جواب زیر را دیروز 31 ساعت 6:49 صبح برایم فرستادند.
Dear Sir/Madam
We are pleased to inform you that your administrative processing has recently been completed and your case number is now announced in our web page http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html. You may now come to our office as soon as possible to receive your visa as soon as possible Monday through Thursday between 13:00-13:30pm.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
با عرض تبریک ..... یه سئوال داشتم شماره کیس شما قبلا توی سایت اومده ( با ستاره یا بی ستاره)؟
در جواب ایمیل من گفتند has been completed .....و ما داریم 2 شنبه می ریم .....پیشنهاد می کنم شما منتظر آپدیت سایت باشین ....
تشکر کنندگان: etefag ، frz61 ، sam11 ، arman_m ، opayamani ، honey62 ، behina
(2012-09-01 ساعت 22:16)etefag نوشته:  سلام و شب همگی بخیر
To whom it may concern,
Dear Sir/Madam
Regards,
Dear Sir/Madam
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

سلام. تبریک میگم. چون دیروز چند نفر خبر کلیر شدنشونو با ایمیل گرفتند این نشون میده که شوهر شما هم کلیر شده که این ایمیل را فرستادن.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: frz61 ، arman_m ، opayamani ، honey62 ، etefag
(2012-09-01 ساعت 22:16)etefag نوشته:  حالا به نظر شما شوهرم چی کار کنه بهتره؟

سلام دوست من تبریک می گم به شما- من اگه بودم برای 5 شنبه یا دوشنبه هفته بعد بلیط می گرفتم الان- شما که این همه خرج کردین یک جریمه تغییر تاریخ هم روش
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: arman_m ، opayamani ، tiba ، honey62 ، behina ، etefag
(2012-09-01 ساعت 22:07)m86eb نوشته:  ممنون از پاسخ همه دوستان Smile
ايشالا مشكلي كه واسه من پيش امده واسه هيچ يك از دوستان پيش نياد

سلام دوست عزیز نگران نباش ایشااله 3 شنبه میری سفارت کارت درست میشه .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: daria ، opayamani ، tiba ، a.r.a.s.h1
بچه ها من هفته دیگه مصاحبه دارم آلان آنکارا هستم من پیش دانشگاهی ندارم اما کاردانی نقشه کشی دارم و آلان هم دانشجوی لیسانس کامپیوتر هستم خیلی میتریم که آزم پیش دانشگاهی بخوان و مثل edge بشم شما نظرتون چیه؟
تشکر کنندگان: arman_m ، opayamani ، tiba ، honey62
(2012-09-02 ساعت 00:45)asxz نوشته:  بچه ها من هفته دیگه مصاحبه دارم آلان آنکارا هستم من پیش دانشگاهی ندارم اما کاردانی نقشه کشی دارم و آلان هم دانشجوی لیسانس کامپیوتر هستم خیلی میتریم که آزم پیش دانشگاهی بخوان و مثل edge بشم شما نظرتون چیه؟

نگران نباش دوست عزیز .....
مدارک فوق دیپلم ور اگر ترجمه کردی براشون فرستادی مشکلی پیش نمی یاد ...
توی فرم DSP-122 که برای KCC فرستادی , آیتم 6 (Education) کدام گزینه رو انتخاب کردی ....(University Degree اگر انتخاب کرده باشی و در بخش b این آیتم تا مدرک فوق دیپلم پر کرده باشی .....مشکلی نخواهی داشت دوست عزیز)
تشکر کنندگان: asxz ، hadiseh.t ، daria ، arman_m ، opayamani ، tiba ، honey62
ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ...
ﺑﺪﻭﻥ اﻧﺘﻆﺎﺭ ﻫﻴﭻ ﭘﺎﺳﺨﻲ اﺯ ﺩﻧﻴﺎ...
و ﺑﺪاﻥ ﻛﻪ ﻫﻤﻴﻦ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﻭﺯﻱ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪﻫﺎﻳﺖ,ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﺳﺎﺯﻫﺎﻳﺖ ﻣﻲ ﺭﻗﺼﺪ...
ﺑﺎﻭﺭ ﻛﻦ,,,
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: daria ، Erfaanism ، mansour*** ، nahid.t ، کیانا ، bakhshandehgy ، opayamani ، sayeh_m ، tiba ، ozr ، behina ، a.r.a.s.h1 ، alimon ، honey62 ، به گل ، etefag ، Szsanazsz ، vm1974 ، sam11 ، Emad_L
یعنی‌ واقعاً از ۱۷ آگوست سایت آپدیت نشده؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: daria ، کیانا ، opayamani ، tiba ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان