کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام وب سایتی که کیلرنس رو توش چک می کنین چی هست مرسی از همه و آروزی موفقیت برای همه
تشکر کنندگان: opayamani ، a.r.a.s.h1
(2012-09-03 ساعت 03:24)محمد2012 نوشته:  سلام وب سایتی که کیلرنس رو توش چک می کنین چی هست مرسی از همه و آروزی موفقیت برای همه

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: opayamani ، پرنیان90 ، tiba ، behina
راستش با اوون ايميلي كه روز جمعه از سفارت برامون اوومد و ليست سفرهامونو خواست من حسابي خودمو باختم. خيلي نا اميد شدم.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: opayamani ، پرنیان90 ، etefag ، tiba ، sayeh_m ، Erfaanism ، honey62 ، vm1974
(2012-09-03 ساعت 07:36)bakhshandehgy نوشته:  راستش با اوون ايميلي كه روز جمعه از سفارت برامون اوومد و ليست سفرهامونو خواست من حسابي خودمو باختم. خيلي نا اميد شدم.

سلام
لیست سفرها چیز بسیار معمولی است. اصلا نگران نباشید.
دو سه روز پیش نتیجه یه تحقیقی رو خوندم که نوشته بود کسانی که ورزش می کنند و روحیه مثبت دارند حدود 7 سال عمرشون زیاد می شه.
پس با روحیه و مثبت باشیم.
سپتامبر کلیر میشیم.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: behina ، opayamani ، Erfaanism ، honey62 ، frz61 ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، Emad_L ، daria ، H-K
سلام دوستان ما 29 اگوست در سفارت ابوظبی مصاحبه داشتیم وبرگه آبی دادن به دلیل سربازی در ارتش وکار دولتی به نظر شما امکان داره که تا 15 ستامبر به ما ویزا بدن یا بی خیال کلی هزینه واعصاب خورد بشیم
تشکر کنندگان: honey62 ، behina ، Emad_L
(2012-09-03 ساعت 10:08)lgsony نوشته:  سلام دوستان ما 29 اگوست در سفارت ابوظبی مصاحبه داشتیم وبرگه آبی دادن به دلیل سربازی در ارتش وکار دولتی به نظر شما امکان داره که تا 15 ستامبر به ما ویزا بدن یا بی خیال کلی هزینه واعصاب خورد بشیم
سلام
شما که دیگه هزینه ای ندارید. البته به جز انتظار
پس کمی صبر کنید. انشاله کلیر می شوید.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: opayamani ، Erfaanism ، honey62 ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، Emad_L ، daria
بیشتر انسانها، زمانی نا امید میشوند که چیزی به موفقیت آنها باقی نمانده ...
روزگارا :
تو اگر سخت به من گیری ,
با خبر باش که پژمردن من آسان نیست...
گرچه دلگیر تر از دیروزم ,
لیک باور دارم :دلخوشی ها کم نیست ...
زندگی باید کرد ....
. باد با چراغ خاموش کاری ندارد ,
اگر در سختی هستی بدان که روشنی ...
. پشت هر کوه بلند ,
سبزه زاری ست پر از یاد خدا ,
و در آن باغ کسی میخواند ...
که خدا هست دگر غصه چرا .. ؟
. لبخند بزن ....
بدون انتظار پاسخی از دنیا ,
بدان روزی دنیا آنقدر شرمنده ات میشود که به جای پاسخ لبخند ,
با تمام سازهایت می رقصد ....
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
سلام بچه ها من يه چند وقتي مثل پرنيان شدم ولي الان كه پياماتون رو خوندم خيلي حالم بهتر شد، پس به افتخارشما
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: opayamani ، hadiseh.t ، behina ، به گل ، کیانا ، Erfaanism ، frz61 ، tiba ، msi ، mehdi426i ، bakhshandehgy ، ozr ، a.r.a.s.h1 ، vm1974 ، mojtaba_k ، Emad_L ، daria ، پرنیان90
دوستان تعطیلی امروز برای چیه؟ سفارت آنکارا فقط تعطیله یا ابوظبی هم تعطیله؟ توی سایت ابوظبی چیزی از تعطیلی ننوشته.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: opayamani ، کیانا
(2012-09-03 ساعت 11:19)honey62 نوشته:  سلام بچه ها من يه چند وقتي مثل پرنيان شدم ولي الان كه پياماتون رو خوندم خيلي حالم بهتر شد، پس به افتخارشما

اهان حالا شد +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++اینم از من میخوایم این هفته غول 17 اگوست رو بشکنیم ببینم چی کار میکنیدا.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: behina ، به گل ، opayamani ، honey62 ، Erfaanism ، کیانا ، frz61 ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، mojtaba_k ، Hmax ، daria ، bakhshandehgy ، پرنیان90
بالاخره edge ظهور پيدا كرد. مباركه

(2012-09-03 ساعت 11:14)edge نوشته:  بچه ها ميخوام از روي همين سكو فرياااااااااااااااااد بزنم و بگم كه هوووووووووووووووووووووووورا Smile
گررررررررررررفتشششششششششششششششششششششش
عاشق همتووووووووووووووونم
ميخواستم به همتون نشون بدم كار نشد نداره تورو خدا كم نيارررررريد
از همتون ممنونم به خاطر همه ي كمكايي كه كرديد بهم
نميخوام بي احترامي كنم ولي افرادي كه گفتن نرو فايده نداره هزينه الكي ميكني ايشالاه سال بعد الان خوب جوابشونو گرفتن و ازشون از همينجا خواهش ميكنم تا چيزي رو نميدونن به كسي كمك نكنن به خدا اين كمك نيست ظلمه ، من اگه الان به حرفاتون گوش داده بودم كه .......
بچه ها تا اخرش كنارتون هستم ، هم كنار شما و هم كنار سال جديديا
بازم از همتووون ممنونم و همتوووون رو ميبوسم
از طرف بچه كوچولو مهاجرسرا Wink
رامين

VIVA MOHAJERSARA Big Grin
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
(2012-09-03 ساعت 11:22)behina نوشته:  دوستان تعطیلی امروز برای چیه؟ سفارت آنکارا فقط تعطیله یا ابوظبی هم تعطیله؟ توی سایت ابوظبی چیزی از تعطیلی ننوشته.

دوست عزیزم ابوظبی بازه انکارا تعطیله .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: opayamani ، behina ، frz61 ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1
(2012-09-03 ساعت 11:22)behina نوشته:  دوستان تعطیلی امروز برای چیه؟ سفارت آنکارا فقط تعطیله یا ابوظبی هم تعطیله؟ توی سایت ابوظبی چیزی از تعطیلی ننوشته.
نه. فقط آنكارا تعطيله. labor day هست در آمريكا ظاهرا
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: opayamani ، behina ، bakhshandehgy
(2012-09-03 ساعت 11:00)به گل نوشته:  بیشتر انسانها، زمانی نا امید میشوند که چیزی به موفقیت آنها باقی نمانده ...
روزگارا :
تو اگر سخت به من گیری ,
با خبر باش که پژمردن من آسان نیست...
گرچه دلگیر تر از دیروزم ,
لیک باور دارم :دلخوشی ها کم نیست ...
زندگی باید کرد ....
. باد با چراغ خاموش کاری ندارد ,
اگر در سختی هستی بدان که روشنی ...
. پشت هر کوه بلند ,
سبزه زاری ست پر از یاد خدا ,
و در آن باغ کسی میخواند ...
که خدا هست دگر غصه چرا .. ؟
. لبخند بزن ....
بدون انتظار پاسخی از دنیا ,
بدان روزی دنیا آنقدر شرمنده ات میشود که به جای پاسخ لبخند ,
با تمام سازهایت می رقصد ....
ممنون به گل جان واقعا قشنگ بود امیدوارم لبخند به زودی روی لب های همتون بشینه واین تاپیک هم برای همیشه بسته شهWink
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، msi ، mojtaba_k ، کیانا ، ozr ، tiba ، behina ، niksokhan ، bakhshandehgy ، opayamani ، به گل ، daria ، H-K
تنها فایده قابل ذکری که این انتظار طولانی کلیرنس برای من و دوستانم داشت این بود که از یه عضو عادی تو مهاجر سرا با یک ارتقا درجه تبدیل به یک عضو فعال شدیم! :دی

ماجرا های من و کلیرنس جلد 3 صفحه 266
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، msi ، oe163 ، honey62 ، niksokhan ، bakhshandehgy ، frz61 ، opayamani ، 3rip ، Erfaanism ، هستی zn ، daria ، etefag ، پرنیان90

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان