موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
این هم جواب ایمیلی که به ما دادند....ممنون میشم راهنمایی کنید 
Dear Madam,
We are pleased to inform you that the administrative processing for .............has recently been completed. His case number will be announced in our web page within this week.
He can come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After his personal appearance at our office, we will review his case again. If everything is in order, his visa packet will be prepared and sent to his address in Turkey, which he will provide to UPS. We encourage him to come to our office as soon as possible.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-05 ساعت 16:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-05 ساعت 16:40 توسط daria.)
(2012-09-05 ساعت 16:35)کیانا نوشته: این هم جواب ایمیلی که به ما دادند....ممنون میشم راهنمایی کنید 
Dear Madam,
We are pleased to inform you that the administrative processing for .............has recently been completed. His case number will be announced in our web page within this week.
He can come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After his personal appearance at our office, we will review his case again. If everything is in order, his visa packet will be prepared and sent to his address in Turkey, which he will provide to UPS. We encourage him to come to our office as soon as possible.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
تنها راهنمایی که میشه کرد اینه که همسرت باید بهت شیرینی بده همین امشب 
Welcome to the United States
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من قبل از ظهر ایمیل زدم و الان جواب من را دادند با این مضمون
The administrative processing on your husband’s case has not been completed, yet. As soon as it is complete, your case number, will be announced in our web page
و این قسمتش از همه جالب تر بود البته قبلا هم که خودشان ایمیل زده بودن این مطلب را بیان کرده بودن
Since you are the principal applicant and your case does not need administrative processing, you may come to our office to bring your passport and missing document any time within the hours specified above. You do not need to wait for your husband’s processing
من برنامه ام این است که برای هفته اینده برم انکارا با این ایمیل و ویزای همسرم را بگیرم امیدوارم که تا اون زمان هم ویزای من حاضر شده باشه
به نظرتون فکر خوبی هست یا نه ؟ یا اصلا میشه با این نوشته رفت و ویزا گرفت ؟
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-05 ساعت 16:33)bakhshandehgy نوشته: (2012-09-05 ساعت 16:19)MAHDI2012 نوشته: (2012-09-05 ساعت 00:40)hadiseh.t نوشته: دوستان سلام میدونم همتون مثل من از این شرایط خسته شدید ولی ما
وای کوه امیدواری ...اقیانوس آرامش +++++++++++++++++++++++++++++++به خدا اگه با هم کلیر شدیم ناهار اولین روز تو انکارا مهمون من و خانواده ام هستی
مهدي جان چند جمله اول متنت جوون ميده واسه ديكلمه روي فيلما.
كلا با كلامت حال كردم دمت گرم
واسه ناهار رو منم حساب كن.
این جوری قبول نیست جداجدا باید ناهار بدید
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تزریق انرژی مثبت
هفت ساله بودم
یک روز قبل از رفتن به مدرسه
پدرم مرا به کناری کشید وگفت
باید لباس مناسبی برای مدرسه داشته باشم
تا آن زمان من فقط یک پارچه ی بزرگ پتو مانند می پوشیدم که دور یکی از شانه ها پیچیده می شدودر کمرم سنجاق می شد
پدرم یکی از شلوارهای خودش را برداشت
تا زانو قیچی کردوبه من گفت آن را بپوشم
قد شلوار کاملا اندازه بود اما کمرش بیش از اندازه بزرگ بود
پدرم با طنابی برایم کمربند درست کرد
باید قیافه ی خنده داری پیدا کرده باشم
اما
هیچگاه کت و شلواری نداشته ام که از پوشیدن آن همان غروری را احساس کنم که هنگام پوشیدن شلوار کوتاه شده ی پدرم داشتم
....!!!!!
نلسون ماندلا
مامان ها توی مغازه ی مختلف:
پارچه فروشی ... آقا مطمئنی این پارچه آب نمیره!
ظرف فروشی ... آقا مطمئنی این ظرفا نشکنه؟
سوپر ... آقا مطمئنی ربش خوشرنگه؟
کفش فروشی ... آقا مطمئنی که جا باز میکنه دیگه؟
و .....
در تاریخ حتی یک جواب منفی هم از طرف فروشنده ها ثبت نشده!
یعنی یه همچین مادرای صاف و ساده و جیگــــری داریم ما!
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-05 ساعت 16:39)daria نوشته: (2012-09-05 ساعت 16:35)کیانا نوشته: این هم جواب ایمیلی که به ما دادند....ممنون میشم راهنمایی کنید 
Dear Madam,
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
تنها راهنمایی که میشه کرد اینه که همسرت باید بهت شیرینی بده همین امشب 
Welcome to the United States
هووووووووووووورااااااااا ، نمیدونم چی بگم فقط خدایا شکرت ، امیدوارم همه ی دوستانم زودتر کلیر بشن و شادی همه ی بچه های ۲۰۱۲ رو ببینم
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی آمار کبوتر نامه بر رو داره؟ چند روزه میره آنکارا و میاد؟
گفتیم جواب ایمیل که نمیدن از روش های سنتی ارتباطات استفاده کنیم
یکی از دوستان هم می خواد با دود علامت بده! :دی
خاطرات منو کلیرنس جلد 4 صفحه 46
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-05 ساعت 16:39)skyramis نوشته: سلام دوستان من قبل از ظهر ایمیل زدم و الان جواب من را دادند با این مضمون
The administrative processing on your husband’s case has not been completed, yet. As soon as it is complete, your case number, will be announced in our web page
و این قسمتش از همه جالب تر بود البته قبلا هم که خودشان ایمیل زده بودن این مطلب را بیان کرده بودن
Since you are the principal applicant and your case does not need administrative processing, you may come to our office to bring your passport and missing document any time within the hours specified above. You do not need to wait for your husband’s processing
من برنامه ام این است که برای هفته اینده برم انکارا با این ایمیل و ویزای همسرم را بگیرم امیدوارم که تا اون زمان هم ویزای من حاضر شده باشه
به نظرتون فکر خوبی هست یا نه ؟ یا اصلا میشه با این نوشته رفت و ویزا گرفت ؟
بله میشه با این رفت و ویزا گرفت منهم اگر بودم می رفتم ویزا را می گرفتم انشاله وقتی رفتی ویزا ی خودت هم حاضر باشه
به امید کلیر شدن همه دوستان منتظر ما که ویزاهامون را گرفتیم دلمون با شماست و برای همه دعا می کنم هر چه زودتر کلیر بشن این هفته کلی هورا تو راه داریم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سفارت جواب داد که هنوز کلیر نــشدم ! :-(
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز