کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
قابل توجه کسانی که جواب ایمیل خود را از سفارت اصلا" دریافت نکرده اند:

دلیل آن این است که کلیر شده اید و در روز 10 سپتامبر که روز آپدیت سایتشان میباشد شماره شما و خیلی های دیگر بعنوان کلیر شده نشان داده خواد شد و همین یعنی جواب ایمیل شما.
در این ماه سومین مرحله اپدیت در روز 25 سپتامبر میباشد ولی تا قبل از آن همه کیسهای لاتاری کلیر و اعلام شده اند...
تشکر کنندگان: behina ، bakhshandehgy ، به گل ، hadiseh.t ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، H-K
(2012-09-06 ساعت 12:15)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-09-06 ساعت 12:08)archery نوشته:  بچه ها یه خبری هست چون دوباره سایت هنگ کرده و بالا نمیاد قسمت شماره ها
اگه اشتباه نکنم داره آپدیت میشه
خدایا زود باش دیگه

مشگلی نداره من الان رفرش کردم همچنان 17 AUG ظاهر می شه++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

نه نمیشه
من الان با چند تا مرورگر مختلف دارم همزمان چک میکنم بالا نمیاد
شما رو کش دستگاهت نشسته پاک کن دوباره بیا نمیاد
شک نکن که قطع شده
تشکر کنندگان: opayamani
منم الان چک کردم صفحه بالا میاد اما همون تاریخ 17 هست
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، opayamani
(2012-09-06 ساعت 12:18)saher نوشته:  قابل توجه کسانی که جواب ایمیل خود را از سفارت اصلا" دریافت نکرده اند:

دلیل آن این است که کلیر شده اید و در روز 10 سپتامبر که روز آپدیت سایتشان میباشد شماره شما و خیلی های دیگر بعنوان کلیر شده نشان داده خواد شد و همین یعنی جواب ایمیل شما.
در این ماه سومین مرحله اپدیت در روز 25 سپتامبر میباشد ولی تا قبل از آن همه کیسهای لاتاری کلیر و اعلام شده اند...

مرحله سوم آپدیت یعنی چی ؟
هر وقت حال کنن آپدیت میشه
قبل از ۱۷ آگوست لعنتی از ۱۴ ، ۱۵ ،۱۶ ، ۱۷ یعنی ۴ روز پشت هم آپدیت شد
تعداد مشخصی برای آپدیت ندارن . الان هم با توجه به خبرهایی که گرفتم سفارت خیلی شلوغ شده هم لاتاری ، هم غیر مهاجرتی ها ، هم غیر مهاجرتی های آخر تابستان ، هم مهاجرتی ها
کارشون زیاد شده و اینو نشون میده که اونجا هم مثل ایران ضعف مدیریت هست
تشکر کنندگان: tiba ، opayamani
(2012-09-06 ساعت 12:18)saher نوشته:  قابل توجه کسانی که جواب ایمیل خود را از سفارت اصلا" دریافت نکرده اند:

سلام .این آپدیت مربوط به کدام سفارته؟آنکارا یا ابوظبی...در ضمن 10 سپتامبر یکشنبه است و سفارت تعطیله؟راستی این اطلاعات از کجاست؟؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، daria ، opayamani
اون صفحه که شما میبینید داخل کش سیستم شما داره بالا میاد
الان صفحات مخصوص شماره ها قطع شده
با یه مرورگر دیگه امتحان کنید متوجه میشید
تشکر کنندگان: opayamani
از همه دوستان خواهش می کنم برای تاریخهایی که احتمال آپدیت شدن هست منبع صحبتتونم هم عنوان کنید.
همه بچه ها استرس دارند این تاریخهایی جورواجور هم که عنوان می شه مزید بر علت است.
تشکر کنندگان: Erfaanism ، tiba ، behina ، opayamani
(2012-09-06 ساعت 12:35)archery نوشته:  اون صفحه که شما میبینید داخل کش سیستم شما داره بالا میاد

عزیز من اشکال از کامپیوتر شماست .با مرور گر دیگری هم چک کردم همه چی عادیه!!
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، daria ، msi ، Tomas ، Erfaanism ، opayamani
(2012-09-06 ساعت 12:34)MAHDI2012 نوشته:  

سلام .این آپدیت مربوط به کدام سفارته؟آنکارا یا ابوظبی...در ضمن 10 سپتامبر یکشنبه است و سفارت تعطیله؟راستی این اطلاعات از کجاست؟؟؟

مهدی جان 10 سپتامبر دوشنبه است.
این سوال منم هستش از کجا میدونید که سایت 10 سپتامبر آپدیت میشه؟؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: Erfaanism ، daria ، Tomas ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، H-K
(2012-09-06 ساعت 12:40)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-09-06 ساعت 12:35)archery نوشته:  اون صفحه که شما میبینید داخل کش سیستم شما داره بالا میاد

عزیز من اشکال از کامپیوتر شماست .با مرور گر دیگری هم چک کردم همه چی عادیه!!

آره . من هم بدون هیچ مشکلی باز میشه و همون تاریخ کذایی رو نشون میده
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: daria ، Tomas ، opayamani
(2012-09-06 ساعت 12:34)MAHDI2012 نوشته:  

10 September دوشنبه هست و سفارت تعطیل نیست و اونها در حالت عادی سه بار در ماه آپدیت میکنند. سفارت آمریکا در آنکارا.
تشکر کنندگان: Tomas ، bakhshandehgy ، hadiseh.t ، opayamani ، a.r.a.s.h1 ، H-K
دوستان همه با هم به طور خودجوش تاریخ 17 آگوست را کیش کنیم که صفحه سفارت را ترک کنه
.
.
17 آگوست جان، شما دیگه بزرگ شدی مهمون یه روز، دو روز، یه هفته نهایت دو هفته، دیگه نه دیگه یک ماه:دی
با زبون خوش برو خونتون..این دوستای من قاطی کنن از تقویم پاکت می کننا
امروز یه مهمون جدید داریم به نام 6 سپتامبر، می خواد بیاد تو سایت اما جایی واسه نشستن نداره
پاشو پسر خوب آفرین! کاری نکن با هر کی حرفم شد 17 آگوست صداش کنما!
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: Tomas ، frz61 ، bakhshandehgy ، Kate.S ، tiba ، behina ، daria ، hadiseh.t ، behrooz ramezani ، msi ، oe163 ، saher ، mojtaba_k ، etefag ، Hmax ، opayamani ، saljoogh ، amiry ، ehsan442 ، a.r.a.s.h1 ، cmbt ، samgh ، به گل ، H-K ، smmyp
دوستان gulu کجاست؟ هیچ خبری ازش نیست.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: tiba ، daria ، frz61 ، hadiseh.t ، oe163 ، bakhshandehgy ، Erfaanism ، opayamani ، amiry ، پرنیان90 ، a.r.a.s.h1
همین الان دوستم از ابوظبی باهام تماس گرفت و خوشبختانه یک ضرب ویزا رو گرفت با کیس حدودا 44000.از همینجا منم بهش تبریک میگم و براش ارزوی موفقیت میکنم.ایشون جزء کسانی بود که یادش رفته بود برنده شدنش رو چک کنه و از طریق ایمیلی که KCC بهش زده بود متوجه شد و محل مصاحبه رو براش از انکارا به ابوظبی تغییر دادند خودشون.

با ارزوی موفقیت همه بچه ها برای گرفتن ویزای یکضرب
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، behina ، etefag ، saher ، opayamani ، daria ، younes77 ، a.r.a.s.h1 ، به گل ، H-K ، mojtaba_k ، arbasic
من که دیگه چک نمی کنم تا ۱۰ روز آینده اصلا دیگه برام مهم نیست خسته شدم از ۱۷ آگوست......
دروغ گفتم چون همین حالا دوباره چک کردم
مثل معتادا شدم هی میام صفحه رو چک میکنم تا ویتامین ۱۷ آگوستم پر بشه
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، saher ، Hmax ، opayamani ، daria ، پرنیان90 ، a.r.a.s.h1 ، tiba ، mojtaba_k

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان