موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 02:25)Maryam3023 نوشته: دوستان من امشب كلير شدم و اين هفته ميخوام براي دريافت ويزا برم، كسي ميدونه اگه بخوام از طريق استانبول اقدام كنم يعني برم استانبول از اونجا با اتوبوس برم انكارا مدارك رو تحويل بدم و ptt رو استانبول انتخاب كنم بايد به صورت دقيق چيكار كنم؟ و اينكه ايا به صرفه هست؟ اصلا كسي اينكارو كرده تا حالا؟
والا من هم اين کارو مي خواستم بکنم ولي بهتره نکنيد 1 - اگر مشکلي تو ويزا و يا ارسال مدارک باشه سريع مي تونيد بريد سفارت مثلا خانمي بود که مليتش اشتباه خورده بود و رفت درستش کرد البته به سختي 2 - زودتر به دست شما مي رسه تقريبا يک روزه - 3 - شما بايد 7 ساعت تو اتوبوس بشينيد و درباره برگرديد 4- تو هتل هاي آنکارا دوستاي ايراني زيادي هست که مي تونن تو مشکلات کمکتون کنند
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-27 ساعت 15:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 15:31 توسط Szsanazsz.)
كسي از 2 تا 5 مي آنكارا هست؟ دنبال همسفر هستم.ويزام نيومده ها اشتباه نشه.براي كار ديگه اي ميرم.
راستي الان هتل سينگل قيمت مناسب چيه؟
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2013-04-27 ساعت 16:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 16:37 توسط vmware.)
د انواع این پولهای الکی که می تونید صرفه جویی کنید:
1. ترانسفر فرودگاه شما می تونید از همون آژانسهای داخل فرودگاه که امنیت دارند استفاده کنید
2. راهنما برای مطب دکتر سفارت بسته به مسافت از هتلی که انتخاب کردید هم اتوبوس هست هم تاکسی هم پای پیاده که من آخری رو پیشنهاد می کنم
خلاصه که نترسید
------------------------------
دقیقا کارها به همین سادگی که دوست عزیزمون میفرمایند و اصلا نیازی به کمک هیچکس نیست حتی اگه انگلیسیتون در حد خود ترکها هم ضعیف باشه .
اما در مورد ترنسفر فرودگاهی من تجربه خودم رو میگم من ترنسفر نگرفتم که برای خودم و همسرم رفت و برگشت میشد 40 دلار تقریبی 140000 تومان.
رسیدیم فرودگاه با دو تا کیفو کوله پشتی و دو تا چمدون بزرگ ego 442 رو پیدا کردیم و سوار شدیم همون ابتدا 11 لیر پرداخت کردیم رسیدیم تو شهر یکی از دوستان ایرانی گفتند اینجا کیزیلای ما هم با خستگی و شک و نگرانی که ایا درسته یا خیر با اون همه بار وسط خیابان پیاده شدیم.(تصور کنید تو خیابان ولیعصر سوار اتوبوس شدید اونم جمعه عصر با اون جمعیت با چمدون و کیف یهو میدان ولیعصر پیاده بشید)دیدم اصلا شدنی نیست پیاده راه بیفتیم سمت هتل یه تاکسی گرفتیم 8 لیر دادیم اونم الکی یه راه 5 دقیقه ای رو چرخید تو ترافیک 15 دقیقه بعد رسیدیم اونم پرسون پرسون.خلاصه برگشت هم چون نمیدونستم اتوبوسهای فرودگاه کجا ایستگاه دارن و چقدر زمان میبره برسن دنبال تاکسی گشتم اونم یه جا گفت 80 لیر تا فرودگاه یکی هم با چک و چونه گفت 70 لیر خلاصه از یه اژانس ایرانی ترنسفر گرفتم یه ون مشکی اومد که چند تا مسافر دیگه هم داشت 30 دلار 2 نفرمون رو گرفت.در کل رفت و برگشت 141000 تومان کرایه دادیم اونم با گرفتاری که اگه ترنسفر میگرفتیم میشد 140000 تومان .
پیشنها من اینه که دوستانی که خانواده دارن قید صرفه جویی تو این یه قلم رو بزنید که به دردسرش نمی ارزه آخرش هم براتون گرونتر تموم میشه .
شاید برای مجردها اونم اگه به انکارا اشنایی داشته باشن و چمدان و بار همراهشون نباشه اتوبوس اونم هم رفت هم برگشت مناسب باشه.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره پس از كلي تحقيق و بررسي هتل ددمان رو با ترانسفر فرودگاهي رزرو كرديم
از همه ي دوستان ممنون به خاطر راهنمايي هاشون.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب
، سفرنامه
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه در آنكارا از اتوبوس استفاده كردند لطفاً اطلاعات بيشتري در مورد اين موضوع بدهند كه براي استفاده از اتوبوس كارت تهيه كردند يا نقد پرداخت كردند چون من كه يكبار تو شهر ميخواستم سوار بشم مجبور به تهيه كارت شدم
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 21:55)ASALI نوشته: (2013-04-27 ساعت 21:49)lonelyman نوشته: دوستاني كه در آنكارا از اتوبوس استفاده كردند لطفاً اطلاعات بيشتري در مورد اين موضوع بدهند كه براي استفاده از اتوبوس كارت تهيه كردند يا نقد پرداخت كردند چون من كه يكبار تو شهر ميخواستم سوار بشم مجبور به تهيه كارت شدم
اتوبوس هایی که کلا آبی رنگ بودن ...کارت میخواستن ولی اتوبوسهای آبی با نوار سفید علاوه بر کارت پول هم قبول میکردن .
از این دکه های روزنامه فروشی میتونید تهیه کنید ایستگاههای مترو هم کارت بگیرید هم برای مترو استفاده میشه هم برای اتوبوس .
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .کسی در مورد پانسیون های اجاره ای آنکارا اطلاعات داره؟
یا خانمی به نام سارا که اجاره میدن پانسیون.به نظرتون با خانواده اجاره همچین جاهایی مناسب هست یا نه؟
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-28 ساعت 10:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-28 ساعت 10:51 توسط shaso.)
سلام بچه ها كساني كه با تركيش پرواز دارند ميتونن
با شماره ي ٠٢١٢٣٥٤٦١ يكهفته مونده به پرواز تماس گرفته و شماره ي صندلي خود را رزرو كنند.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب
، سفرنامه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما با تور راهواری تراول مسافرت کردیم چند تا نکته بود که باعث نارضایتی من از عملکردشون شد:
1. من 2 هفته قبل از سفر هتل اتاپ بولوار را انتخاب کرده بودم ولی دو روز مونده به سفر به من گفتن هتل جا نداره و باید هتلت را عوض کنی که به خاطر همین جابجای ما مجبور شدم 500 هزار تومان بیشتر بدیم
2. روز قبل از سفر به ما زنگ زدند و از ما خواستن یک بسته ترجمه رو با خودمون برای همکاراشون تو آنکارا ببریم ما هم فکر کردیم می تونیم کمکی کنیم ولی وقتی بسته اومد دیدیم مدارک افرادی که برای سفارت آنکارا اقدام کردند و احتمالاً این افراد کلی پول برای ترانسفر مدارکشون دادند که اینها مفت و مجانی با مسافر جابجا می کنند
در هر صورت اگر کسی رو می شناسید که برای سفارت کانادا از طریق این آژانس اقدام کرده اطلاع رسانی کنید که اینها مدارک شما را با مسافر جابجا می کنند و هیچ امنیتی هم نیست در ضمن هیچ هزینه ای هم پرداخت نمی کنند.
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یک نکته ای هم می خواستم در مورد ترکسل بگم اصلاً نگیرید اینجا هزینه موبایل مثل ایران پایین نیست ما اول برای خرید سیم کارت 35 لیر پرداخت کردیم و یک کارت اعتباری 3 ماهه گرفتیم و فکر می کردیم این هزینه مکالمه هم هست ولی با یک تماس 2 دقیقه ای گفت اعتبار تمام شد وقتی مراجعه کردیم گفتن باید 20 لیر دیگه بدید تا حداکثر برای 30 دقیقه صحبت با ایران شارژ بشه در اینجا فرهنگ استفاده از موبایل با ایران متفاوته و کلاً تو خیابونم زیاد نمی بینی کسی با موبایل صحبت کنه برای ارتباط با خانواده همون ایمیل بهتره
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که ترکیه میرن تو دکه هائی که تو تمام شهر پراکندن کارت های تلفن به قیمت 4 لیره و 10 لیره (بستگی به انتخاب خودتون ) می فروشن. اسمش هم کارت تلفن ترک تلکام (turk telekom) هست. خیلی به صرفه هست و کیفیت صداش خیلی بالاتر از موبایله
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی