موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-29 ساعت 12:13)mazerati نوشته: دوستان گلم سلام مصاحبه من وهمسرم هفته دوم جون در آنكار است بعد قراره كه با تور بريم ولي نميدونم 3 روزه بگيريم يا يك هفته چون اگه كليرنس بخوريم كه 3روز كافيه ولي اگه ويزا رو بخوان يه ضرب بدن بازم يه 2 روزي كار ذاره حالا نميدونم دوستان چيكار كنم ؟ يه سوال ديگه هم دارم دوستان اين تور كه قراره ما باهاش بريم ميگه كه اگه بخاين كه از پرسنل ما كمك بگيريد براي رفتن به مطب دكتر اونگان وگرفتن جواب ازمايش نفري 65 دلار ميگيرند حالا خواستم از دوستاني كه رفتند واصه مصاحبه راهنمايم كنند مثلا ميتونيم يه تاكسي بگيريم بعد ادرس مطب دكتر معتمد رو به زبان تركي روي ورق بنويسيم بديم به راننده ما رو ميبره اونجا ؟بعد اونجا تو مطب دكتر معتمد به فارسي مسلط هست ؟ بچه ها مشكل كه نيست به نظرتون از تور كمك بگيريم يا اينكه خودمون ميتونيم بريم بچه ها لطفا كمك و راهنمايمون كنيد چون من يه كم استرس دارم
سلام من تازه برگشتم بلیط بگیر برو انجا هتل بگیر اصلا نیاز به راهنما هم نیست بابا خیلی راحته
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها از دم جایی که خونمون هست در آنکارا تا سفارت وهمچنین مطب 3 کیلومتر هست.پیاده بریم یا با تاکسی؟تاکسی 3 تا 5کیلومتر رو چند میگیره؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-30 ساعت 01:10)fes نوشته: سلام دوستان
من حدودا یک ماه دیگه وقت مصاحبه دارم.
مشکلی که هست اینه که من کیس نامبرم با eu شروع میشه ....یعنی به جای آسیا به اشتباه اروپا رو زدم
وقتی متوجه این اشتبه شدم به kcc ایمل زدم -
اونها در جواب به من گفتند که پرونده من به آنکارا رفته و تصمیم گیری دست اونهاست.
من واقعا نمیدونم چقدر احتمال داره که این مشکل از نظر اونها پذیرفته بشه ویا...
اگه اوضاع خیلی خرابه اصلا بهتره که نرم ....
چه کنم به نظر شما؟
راستی من به آنکارا هم دو بار ایمیل زدم در مورد این مشکل اما جواب نگرفتم.
سلام دوست عزیز
با عرض تأسف باید بهتون بگم که به هیچ عنوان شما پذیرفته نخواهید شد،چون از سهمیه اروپا استفاده کردید
. در ضمن حدودِ ۲ ماه پیش ۱ خانواده ۳ نفره رو به خاطره همین مشکل برگرداندن و قرمز گرفتن....به هر حال اینو گفتم که الکی هزینهٔ بیخود نکنید که تا اونجا برید و این همه پول خرج کنید،بیخود و بیجهت...امیدوارم در بقیهٔ مراحل زندگیتون پیروز باشید.
2013AS35xx ،رؤیت قبولی:21sep،ارسال : 10 ژانویه 2013،آنکارا ،تعداد: 2 ،مصاحبه: 24April ،دریافت ویزا : Jul 24
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سلام ... کسی می دونه این سایت ماهان که باهاش بلیط رزرو می کنن واسه ماه جون چرا اینقدر زود پر شده ؟ ..... یعنی برم از آژانس اقدام کنم ؟ بعد یه سوال دیگه .... من هنوز هیچ فکری واسه هتل نکردم ... به نظرتون برم اونجا حضوری ؟ از طریق همین آژانس مسافرتی ها اقدام کنم یا اینکه اینترنتی رزرو کنم ؟ آخه من برنامه دارم .. از اینجا یه بلیط یکطرفه بگیرم برای آنکارا ... بعد از مصاحبه هم با اتوبوس برم استانبول از اونجا برگردم ایران ... کسی از این ژانگولر ها کرده تا حالا ؟ تجربه ای دارین ؟
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-30 ساعت 16:45)alirezadiba نوشته: (2013-04-30 ساعت 15:44)ani_sheiton نوشته: بچه ها از دم جایی که خونمون هست در آنکارا تا سفارت وهمچنین مطب 3 کیلومتر هست.پیاده بریم یا با تاکسی؟تاکسی 3 تا 5کیلومتر رو چند میگیره؟
اگر می بینید پیاده نمیشه رفت با تاکسی قبل از سوار شدن طی کنید بهتر هستش! 10 TL خوبه! چون ورودی تاکسی 2,49 TL ، هر صد متر 1,49 اضافه میشه!
آقا علیرضا 3 کیلومترش با این حساب میشه 30 لیر!!!! اگه هم پیاده بریم خدایی نکرده خسته شیم .خستگی کله سحر فوری در چهره مون نمایان میشه مخصوصا من!!!! اتوبوس به سفارت هست؟منطقه منزل ما huzur mah)mh) هست
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال