کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-04-30 ساعت 01:10)fes نوشته:  سلام دوستان
من حدودا یک ماه دیگه وقت مصاحبه دارم.
مشکلی که هست اینه که من کیس نامبرم با eu شروع میشه ....یعنی به جای آسیا به اشتباه اروپا رو زدم Sad
وقتی متوجه این اشتبه شدم به kcc ایمل زدم -
اونها در جواب به من گفتند که پرونده من به آنکارا رفته و تصمیم گیری دست اونهاست.
من واقعا نمیدونم چقدر احتمال داره که این مشکل از نظر اونها پذیرفته بشه ویا...Sad اگه اوضاع خیلی خرابه اصلا بهتره که نرم ....
چه کنم به نظر شما؟
راستی من به آنکارا هم دو بار ایمیل زدم در مورد این مشکل اما جواب نگرفتم.
سلام
از دوستان عزيزم خواهش ميكنم اشتباهاً راهنمايي نكنيد ، براي اينكه اين جور اشتباهات هزينه مادي و معنوي سختي داره .
دوست عزيز ، متاسفانه شما هيچ شانسي ندارين ، اين اشتباه از مواردي هست كه غير قابل بخششه ، فكر نميكنم حتي يك دهم درصد هم شانسي باشه . واقعاً متاسفم و ارزو ميكنم كه شرايط خيلي خيلي بهتري براتون پيش بياد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-04-30 ساعت 10:30)sayeh_m نوشته:  
مشکلی که هست اینه که من کیس نامبرم با eu شروع میشه ....یعنی به جای آسیا به اشتباه اروپا رو زدم Sad
من واقعا نمیدونم چقدر احتمال داره که این مشکل از نظر اونها پذیرفته بشه ویا...Sad اگه اوضاع خیلی خرابه اصلا بهتره که نرم ....
چه کنم به نظر شما؟
سلام
از دوستان عزيزم خواهش ميكنم اشتباهاً راهنمايي نكنيد ، براي اينكه اين جور اشتباهات هزينه مادي و معنوي سختي داره .
دوست عزيز ، متاسفانه شما هيچ شانسي ندارين ، اين اشتباه از مواردي هست كه غير قابل بخششه ، فكر نميكنم حتي يك دهم درصد هم شانسي باشه . واقعاً متاسفم و ارزو ميكنم كه شرايط خيلي خيلي بهتري براتون پيش بياد .

دقیقاً من هم میخواستم همین رو بگم، دوستان چرا با رو در واسی راهنمایی میکنید و با انشالله ماشالله؟ خوب اگر نمیشه بگید نمیشه.
ببینید این اشتباه خیلی بزرگه ولی پسرعموی خانم من که پارسال این اشتباه رو کرد و رد شد وقتی رفت مصاحبه دیده بود که از قبل یک برگه قرمز روی پرونده اش هست و قبل از قسم خوردن گفته بود: ببخشید من دو تا اشتباه تو فرمهام هست،یکی نیک نیم برای خودم نوشتم که اشتباه بوده و بعد اینکه illegibility رو اشتباهی زدم استرالیا.
افیسر گفته بود شما پذیرفته نشدی چون از سهمیه استرالیا استفاده کردید ولی فقط گفتیم بیای مصاحبه که ببینید عمدی بوده یا سهوی؟ و اگر عمدی بود شما برای همیشه از شرکت در لاتاری ممنوع بودی ولی چون خودت گفتی که سهوی بوده میتونی سال دیگه شرکت کنی.
متاسفم اما شما مردود هستی و اینکه بری مصاحبه یا نه خود دانی
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-04-29 ساعت 12:13)mazerati نوشته:  دوستان گلم سلام مصاحبه من وهمسرم هفته دوم جون در آنكار است بعد قراره كه با تور بريم ولي نميدونم 3 روزه بگيريم يا يك هفته چون اگه كليرنس بخوريم كه 3روز كافيه ولي اگه ويزا رو بخوان يه ضرب بدن بازم يه 2 روزي كار ذاره حالا نميدونم دوستان چيكار كنم ؟ يه سوال ديگه هم دارم دوستان اين تور كه قراره ما باهاش بريم ميگه كه اگه بخاين كه از پرسنل ما كمك بگيريد براي رفتن به مطب دكتر اونگان وگرفتن جواب ازمايش نفري 65 دلار ميگيرند حالا خواستم از دوستاني كه رفتند واصه مصاحبه راهنمايم كنند مثلا ميتونيم يه تاكسي بگيريم بعد ادرس مطب دكتر معتمد رو به زبان تركي روي ورق بنويسيم بديم به راننده ما رو ميبره اونجا ؟بعد اونجا تو مطب دكتر معتمد به فارسي مسلط هست ؟ بچه ها مشكل كه نيست به نظرتون از تور كمك بگيريم يا اينكه خودمون ميتونيم بريم بچه ها لطفا كمك و راهنمايمون كنيد چون من يه كم استرس دارم

سلام من تازه برگشتم بلیط بگیر برو انجا هتل بگیر اصلا نیاز به راهنما هم نیست بابا خیلی راحته
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، mhb161 ، farmiz ، Given
بچه ها از دم جایی که خونمون هست در آنکارا تا سفارت وهمچنین مطب 3 کیلومتر هست.پیاده بریم یا با تاکسی؟تاکسی 3 تا 5کیلومتر رو چند میگیره؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: mhb161 ، payam62 ، farmiz ، rouzbehdarvishi ، KOUROSHAVIN ، homayoon13
(2013-04-30 ساعت 15:44)ani_sheiton نوشته:  بچه ها از دم جایی که خونمون هست در آنکارا تا سفارت وهمچنین مطب 3 کیلومتر هست.پیاده بریم یا با تاکسی؟تاکسی 3 تا 5کیلومتر رو چند میگیره؟
پیاده برو امروز ببین چقدر طول می کشه بعد روز اصلی که می خوایی بری ببین زودتر راه بیوفت
20 تا 30 لیر می گیرن فک کنمBig GrinTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mhb161 ، shaso ، payam62 ، rouzbehdarvishi ، ani_sheiton ، lonelyman ، homayoon13
(2013-04-30 ساعت 15:44)ani_sheiton نوشته:  بچه ها از دم جایی که خونمون هست در آنکارا تا سفارت وهمچنین مطب 3 کیلومتر هست.پیاده بریم یا با تاکسی؟تاکسی 3 تا 5کیلومتر رو چند میگیره؟

اگر می بینید پیاده نمیشه رفت با تاکسی قبل از سوار شدن طی کنید بهتر هستش! 10 TL خوبه! چون ورودی تاکسی 2,49 TL ، هر صد متر 1,49 اضافه میشه!
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، payam62 ، amir82 ، farmiz ، m@ry@m75 ، Judy Abbott 13 ، rouzbehdarvishi ، ani_sheiton ، lonelyman ، mhb161
چه کنم به نظر شما؟

سلام دوست عزیز

با عرض تأسف باید بهتون بگم که به هیچ عنوان شما پذیرفته نخواهید شد،چون از سهمیه اروپا استفاده کردیدSad. در ضمن حدودِ ۲ ماه پیش ۱ خانواده ۳ نفره رو به خاطره همین مشکل برگرداندن و قرمز گرفتن....به هر حال اینو گفتم که الکی‌ هزینهٔ بیخود نکنید که تا اونجا برید و این همه پول خرج کنید،بیخود و بی‌جهت...امیدوارم در بقیهٔ مراحل زندگیتون پیروز باشید.
2013AS35xx ،رؤیت قبولی:21sep،ارسال : 10 ژانویه 2013،آنکارا ،تعداد: 2 ،مصاحبه: 24April ،دریافت ویزا : Jul 24
fes
شما رد هستی از سهمیه یک قاره دیگه استفاده کردی
حالا دوس داری می تونی یک سفر بری ترکیه و مصاحبه با سفارت هم بری اما نگی نگفتین و فیلان و بیسار
دیBig GrinCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: payam62 ، farmiz ، m@ry@m75 ، ASALI ، rouzbehdarvishi ، گل نهال ، shaso ، mhb161 ، lonelyman
سلام سلام ... کسی می دونه این سایت ماهان که باهاش بلیط رزرو می کنن واسه ماه جون چرا اینقدر زود پر شده ؟ ..... یعنی برم از آژانس اقدام کنم ؟ بعد یه سوال دیگه .... من هنوز هیچ فکری واسه هتل نکردم ... به نظرتون برم اونجا حضوری ؟ از طریق همین آژانس مسافرتی ها اقدام کنم یا اینکه اینترنتی رزرو کنم ؟ آخه من برنامه دارم .. از اینجا یه بلیط یکطرفه بگیرم برای آنکارا ... بعد از مصاحبه هم با اتوبوس برم استانبول از اونجا برگردم ایران ... کسی از این ژانگولر ها کرده تا حالا ؟ تجربه ای دارین ؟
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: amir82 ، rouzbehdarvishi ، payam62 ، farmiz ، mhb161 ، lonelyman ، homayoon13
(2013-04-30 ساعت 22:30)Given نوشته:  سلام سلام ... کسی می دونه این سایت ماهان که باهاش بلیط رزرو می کنن واسه ماه جون چرا اینقدر زود پر شده ؟ ..... یعنی برم از آژانس اقدام کنم ؟ بعد یه سوال دیگه .... من هنوز هیچ فکری واسه هتل نکردم ... به نظرتون برم اونجا حضوری ؟ از طریق همین آژانس مسافرتی ها اقدام کنم یا اینکه اینترنتی رزرو کنم ؟ آخه من برنامه دارم .. از اینجا یه بلیط یکطرفه بگیرم برای آنکارا ... بعد از مصاحبه هم با اتوبوس برم استانبول از اونجا برگردم ایران ... کسی از این ژانگولر ها کرده تا حالا ؟ تجربه ای دارین ؟

آره من این کارو کردم از تو سایت هم نخر من از آزانس الی گشت بلیط گرفتم رفت آنکارا برگشت استانبول هتل به توصیه علی جان مامان سایه نوا پلاس گرفتم استانبول هم هتل زیاده خودم دنبالشم اگه پیدا کردم بازهم اطلاع رسانی میکنم هتل استانبول سه ستاره کافی تو منطقه آکسارای هتل زیاده
موفق باشی
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: amir82 ، Given ، Soap McTavish ، mhb161 ، lonelyman
(2013-04-30 ساعت 16:45)alirezadiba نوشته:  

اگر می بینید پیاده نمیشه رفت با تاکسی قبل از سوار شدن طی کنید بهتر هستش! 10 TL خوبه! چون ورودی تاکسی 2,49 TL ، هر صد متر 1,49 اضافه میشه!
آقا علیرضا 3 کیلومترش با این حساب میشه 30 لیر!!!! اگه هم پیاده بریم خدایی نکرده خسته شیم .خستگی کله سحر فوری در چهره مون نمایان میشه مخصوصا من!!!! اتوبوس به سفارت هست؟منطقه منزل ما huzur mah)mh) هست
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: alirezadiba ، mhb161 ، lonelyman
(2013-04-30 ساعت 23:46)ani_sheiton نوشته:  آقا علیرضا 3 کیلومترش با این حساب میشه 30 لیر!!!! اگه هم پیاده بریم خدایی نکرده خسته شیم .خستگی کله سحر فوری در چهره مون نمایان میشه مخصوصا من!!!! اتوبوس به سفارت هست؟منطقه منزل ما huzur mah)mh) هست

بله ، میدونم هزینش حدود 30 لیر میشه ولی اگر اول باهاش صحبت کنید خیلی کمتر میگیرن
مثلا مسیر فرودگاه با تاکسی متر میشه 143 لیر ولی حدودا میشه تا 60 لیر هم تخفیف گرفت! وگرنه فکر نکنید ترک ها اینجا زیاد پول تاکسی میدن!
والا اتوبوس این منطقه رو نمیدونم . به نظرم همون تاکسی بهتر هستش
تشکر کنندگان: amir82 ، ani_sheiton ، mhb161 ، lonelyman
(2013-04-30 ساعت 23:46)ani_sheiton نوشته:  

آقا علیرضا 3 کیلومترش با این حساب میشه 30 لیر!!!! اگه هم پیاده بریم خدایی نکرده خسته شیم .خستگی کله سحر فوری در چهره مون نمایان میشه مخصوصا من!!!! اتوبوس به سفارت هست؟منطقه منزل ما huzur mah)mh) هست
سلام
معمولا با تاکسیها شون باید چونه بزنید .Big Grinتاکسی هم که زیاده Wink این نشد اون یکی و... من هم خیلی اهل چونمCoolBig Grin
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، farmiz ، ani_sheiton ، mhb161 ، lonelyman
(2013-04-30 ساعت 00:50)r91 نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 11:45)alirezadiba نوشته:  دوستان زیاد خودتون رو سر هتل اذیت نکنید. اصل موضوع یه چیز دیگه هستش. (بحث من سر قضیه مادی نیست البته)

سعی کنید از بین هتل های ددمان و اتاب بلوار و نواپالاس و آنکارا پلازا یکی رو انتخاب کنید.
سلام کسی میدونه اتاپ بلوار کتری برقی یا چای ساز داره یا نه؟اتاقاش یخچال داره؟چون تو. یه پستی خوندم یکی از عزیزان تو هتلیه که یخچال نداره.
کتری و چایی ساز نداره ولی یخچال داره
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، farmiz ، amir82 ، mhb161 ، lonelyman ، KOUROSHAVIN ، r91 ، homayoon13
(2013-05-01 ساعت 00:09)milad_aae نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 23:46)ani_sheiton نوشته:  

سلام
معمولا با تاکسیها شون باید چونه بزنید .Big Grinتاکسی هم که زیاده Wink این نشد اون یکی و... من هم خیلی اهل چونمCoolBig Grin
حالا شانس آوردیم آشناهامون فرودگاه میان دنبالمون.منم اهل چونه هستم.کچل میکنم طرف روBig Grin باز 10 لیر خوبه اما بیشتر نمیصرفه.اصلا تا نصفه راهو پیاده میرمBig Grin
تشکر کنندگان: shaso ، alirezadiba ، mhb161 ، lonelyman ، rouzbehdarvishi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان