موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-19 ساعت 13:38)kiasina نوشته: (2012-11-19 ساعت 10:53)ali2316 نوشته: (2012-11-19 ساعت 10:40)kiasina نوشته: (2012-11-19 ساعت 01:30)rayanmoli نوشته: سلام دوستان و سروران زیز
با نهایت تشکر از تمامی دوستان و به خصوص آقا افشین گل که با اطلاع رسانی جامعش کلی به همه ما کمک نمود. راستش ما مصاحبه مون هفته اول ژانویه هست و چند تا سوال داشتم که ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی کنند
1- دقیقا" چه مدارکی برای ارائه به سفارت نیاز هست
2- مدارکی که مثلا" 3سال یش ترجمه و مهر دادگستری خورده معتبر می باشد؟اصلا" نیازی به مهر دادگستری هست؟
3- برای سه نفر چقدر تو حساب بانکی باشه کفایت می کنه؟
4- سند خانه را حتما" باید ترجمه کنیم
با تشکر و امتنان
با درود
1-مدارک مورد نیاز:شناسنامه-کارت ملی-کارت پایان خدمت یا معافی -عقدنامه-مدارک تمکن مالی - گذرنامه (از صفحه اول 3یا4 تا همراه داشته باشید)-مدارک کارتان-دیپلم و مدارک بالاتر -کارت واکسیناسیون (جهت ارائه ب[php][code]ه دکتر)-5 قطعه عکس 5*5 سانتی برای سفارت و 3قطعه 3*4 سانتی برای دکتر . البته تمام مدارکت را باید ترجمه و اصل و کپی از اصل و ترجمه را ببری.اگر ازدواج کردی عقدنامه ات را 2 نسخه ببر(البته کپی از روی ترجمه را هم میتونی در سفارت تحویل بدی)
2-من از دارالترجمه پرسیدم گفتند مهر مترجم تا مدتی دارای اعتبار است.با توجه به اینکه نیازی به تائیدیه دادگستری و امور خارجه نداری روزه شک دار نگیر و مدارکت را فقط بده ترجمه رسمی شود
3-برای 3 نفر باید بالاتر از خط فقر 2012 آمریکا داشته باشی فکر کنم حدود 30000 دلار . این پول میتونه وجه نقد و ملک و ... باشه
4- سند خونه ات را اول بده کارشناس رسمی قیمت گذاری کنه و بعد گواهی کارشناس رسمی را بده ترجمه و ببر
سلام دوستان ؛
مي خواستم عرض كنم من سند خونه رو نداده بودم براي ارزشيابي و فقط ترجمه كردم ، افيسر ازم گرفت و مشكلي هم پيش نيومد ...
با درود
اگر اینطوری قبول کنند که خیلی هم خوبه چون دوستای عزیزمان حداقل بین 150 تا400 هزارتومان جلو می افتند فقط پرسش من اینه که شما حساب بانکیتان چقدر بوده چون احتمال میدهم به خاطر اینکه حساب بانکی کفاف کار را میداده به سند خونه خیلی کار نداشتند.ولی بهر حال از راهنماییتون بسیار سپاسگذارم چون میتونه کمک بزرگی به بقیه باشه(من خودم حدود 400هزارتومان بابت کارشناسی ملک هزینه کردم)که صرفه جوئی میشه
160,000,000 تومان +سند منزل +سند خودرو
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
پروا جان مرسی
ماهم بلیط گرفتیم بالاخره ...... 597500 تومان
یه سوال راستی ترجمه هامون رو بهمون برنمی گردونن ؟
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-19 ساعت 18:10)پروا نوشته: (2012-11-19 ساعت 14:51)خانه نوشته: سلام بچه هایی که رفتن ارمنستان برای مصاحبه یه سوال:
تو مصاحبه ازتون گواهی اشتغال به کار و ترجمش هم خواستن؟اصلا باید برد یا نه؟چون توی DV instruction هیچ حرفی از گواهی کار نزده
مرسی بابت راهنماییهای ارزنده تون
دوست عزيز
اگر شما تحصيلات دانشگاهي داريد گواهي اشتغال به كار احتمال زياد ازتون نميخواد ، گرچه از من پرسيد كه كجاها كار ميكردم و تك تك از دولتي و خصوصي پرسيد ولي مدرك محل كار نخواستند، ولي اگر تحصيلات دانشگاهي نداريد ٢ سال سابقه كار بايد ببريد
پروا جان ديپلم بدون پيش دانشگاهي 2 سال سابقه كار ميخاد اگر مدرك پيش دانشگاهي داشته باشيد ديگه سابقه كار احتياجي نيست.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-19 ساعت 18:10)Saeedv13 نوشته: (2012-11-19 ساعت 10:40)kiasina نوشته: ...4- سند خونه ات را اول بده کارشناس رسمی قیمت گذاری کنه و بعد گواهی کارشناس رسمی را بده ترجمه و ببر
(2012-11-19 ساعت 10:53)ali2316 نوشته: ...مي خواستم عرض كنم من سند خونه رو نداده بودم براي ارزشيابي و فقط ترجمه كردم ، افيسر ازم گرفت و مشكلي هم پيش نيومد ...
(2012-11-19 ساعت 13:38)kiasina نوشته: اگر اینطوری قبول کنند که خیلی هم خوبه چون دوستای عزیزمان حداقل بین 150 تا400 هزارتومان جلو می افتند
(2012-11-19 ساعت 14:52)afshin06 نوشته: ...از دوستانی که راهنمایی میکنند ملک کارشناسی شود می پرسم آیا میدانید ارزش کارشناسی املاک چیست و به چه کاری می آید؟ صرفا با توجه به اسم مطلب دیگران را گمراه نکنید. ....راهنمایی های بالا دارای اشتباه است.
afshin06 عزیز
دوست خوبم شما یه کم به اعصابت مسلط باش. چرا یهویی از کوره در میری همشهری؟ هر دو مورد بالا رو قبلاً عمل کردن و هیچکدوم به مشکل بر نخورده. هزینه ی کارشناسی ملک بستگی به متراژ و ارزش ملک داره. هر چی بزرگتر و گرونتر هزینه کارشناسیش هم بیشتر. یه عده که نمی خواستن این کار رو انجام بدن از بنگاهی آشنا خواستن که روی کاغذ سربرگدار بنگاه ارزش ملکشون رو بنویسه و همونو بردن ترجمه کردن و بردن مصاحبه. هیچ کدوم از موارد بالا هم به طور مطلق نادرست نیست. اگر حساب بانکی شما کافی باشه یا اسپانسر داشته باشین افسر دیگه سراغ سند خونه و مخصوصاً ماشین نمیره. همین.
(2012-11-19 ساعت 13:38)kiasina نوشته: فقط پرسش من اینه که شما حساب بانکیتان چقدر بوده چون احتمال میدهم به خاطر اینکه حساب بانکی کفاف کار را میداده به سند خونه خیلی کار نداشتند.ولی بهر حال از راهنماییتون بسیار سپاسگذارم چون میتونه کمک بزرگی به بقیه باشه(من خودم حدود 400هزارتومان بابت کارشناسی ملک هزینه کردم)که صرفه جوئی میشه
(2012-11-19 ساعت 16:28)ali2316 نوشته: 160,000,000 تومان +سند منزل +سند خودرو
علی جان
اگه اشتباه نکنم و تا جایی که یادمه تو پست های قبلیت گفته بودی 60 میلیون تومن برای سه نفر. الان زدی 160 میلیون. برای همین بچه ها قبلاً تعجب کردن و دوباره ازت سئوال کرده بودن. حالا 60 قبلی یا 160 حالا؟
سلام عمو سعيد ؛
160 صحيح هست اگه 60 نوشته بودم اشتباه تايپي بوده كه از همه ي دوستان معذرت مي خوام ، در ضمن خانواده ي ما چهار نفره !
اگه امكان داره آدرس اون پست منو ميديد لطفاً ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-19 ساعت 14:52)afshin06 نوشته: 1- دقیقا" چه مدارکی برای ارائه به سفارت نیاز هست
2- مدارکی که مثلا" 3سال یش ترجمه و مهر دادگستری خورده معتبر می باشد؟اصلا" نیازی به مهر دادگستری هست؟
3- برای سه نفر چقدر تو حساب بانکی باشه کفایت می کنه؟
4- سند خانه را حتما" باید ترجمه کنیم
با تشکر و امتنان
با درود
1-مدارک مورد نیاز:شناسنامه-کارت ملی-کارت پایان خدمت یا معافی -عقدنامه-مدارک تمکن مالی - گذرنامه (از صفحه اول 3یا4 تا همراه داشته باشید)-مدارک کارتان-دیپلم و مدارک بالاتر -کارت واکسیناسیون (جهت ارائه ب[php][code]ه دکتر)-5 قطعه عکس 5*5 سانتی برای سفارت و 3قطعه 3*4 سانتی برای دکتر . البته تمام مدارکت را باید ترجمه و اصل و کپی از اصل و ترجمه را ببری.اگر ازدواج کردی عقدنامه ات را 2 نسخه ببر(البته کپی از روی ترجمه را هم میتونی در سفارت تحویل بدی)
2-من از دارالترجمه پرسیدم گفتند مهر مترجم تا مدتی دارای اعتبار است.با توجه به اینکه نیازی به تائیدیه دادگستری و امور خارجه نداری روزه شک دار نگیر و مدارکت را فقط بده ترجمه رسمی شود
3-برای 3 نفر باید بالاتر از خط فقر 2012 آمریکا داشته باشی فکر کنم حدود 30000 دلار . این پول میتونه وجه نقد و ملک و ... باشه
4- سند خونه ات را اول بده کارشناس رسمی قیمت گذاری کنه و بعد گواهی کارشناس رسمی را بده ترجمه و ببر
[/quote]
سلام دوستان ؛
مي خواستم عرض كنم من سند خونه رو نداده بودم براي ارزشيابي و فقط ترجمه كردم ، افيسر ازم گرفت و مشكلي هم پيش نيومد ...
[/quote]
دوستان خوبم
این نکات را چندین بار توی همین موضوع گوشزد کرده ام. پیش ز این خودم را معرفی کرده ام که من مشاور مهاجرت و مترجم رسمی هستم و این نکات را از روی تجربه چندین ساله میگویم. مهر دادگستری و وزارت خارجه برای ترجمه ها لازم نیست سند منزل را هم اگر کارشناسی رسمی بخواهید بکنید هزینه بالای یک و دو میلیونی داره و اصلا برای اینکار هم لازم نیست. از دوستانی که راهنمایی میکنند ملک کارشناسی شود می پرسم آیا میدانید ارزش کارشناسی املاک چیست و به چه کاری می آید؟ صرفا با توجه به اسم مطلب دیگران را گمراه نکنید. لینک مدارک مورد نیاز: http://www.travel.state.gov/visa/visa_4760.html
در مورد اعتبار مدارک ترجمه شده باید عرض کنم بستگی به نوع مدرک دارد برخی از مدارک مانند شناسنامه در طول زمان دچار تغییر میشوند بنابراین باید ترجمه به روز داشته باشند اما مدرکی مانند دانشنامه تحصیلی تغییر نمیکند بنابراین قابل پذیرش است. اگر پرسشی داشتید در خدمتم.
درباره پرسش خانه عزیز به گواهی کار برای رشته های دانشگاهی توجه نمیکنند اما حتما همراه داشته باشید.
ضمنا مدارک را از روی لیست تهیه کنید. راهنمایی های بالا دارای اشتباه است.
پیروز باشید
[/quote]
با درود و تشکر از راهنمایی شما
مدارکی که بالا به آنها اشاره کردم شامل همان لیست بوده و مقداری هم تفاوت داره بطور مثال از عقدنامه 2 نسخه لازم است که یکی برای هریک از پرونده های زوجها ست(یا یک کپی از ترجمه)
موارد اشاره شده در بالا تلفیقی از لیست اعلام شده و تجربه انجام مدیکال ومصاحبه خود و خانواده ام است
در مورد کارشناسی ملک قیمت کارشناسی بسته به قیمت ملک تفاوت دارد و طبق تعرفه برای ملک تا 200 میلیون حدود 400 هزار تومان است (دقیقش را از تو سایت میتوانید در بیارید)
در لیست کپی از تمام پاس را خواسته در صورتیکه سفارت ایروان فقط صفحه اول را میگیره تعدادش را که گفتم با محکم کاریش گفتم و وقتی بروید متوجه میشوید که لازمه
البته باز هم با لیست مقایسه کنید و اگر پرسشی بود که بدانم حتما کمک میکنم
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد