کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-11-23 ساعت 09:49)Almond نوشته:  سلام دوستان
شما برای ارز مسافرتی چکار کردید؟ باید ابتدا ویزای ارمنستان رو بگیریم از سفارت ارمنستان در ایران و بعد برای ارز مسافرتی اقدام کنیم؟ یعنی حتما ویزا لازمه؟ دوستانی که در فرودگاه ارمنستان ویزا گرفتند هیچ کدام ارز مسافرتی دریافت نکرده اند؟

خودشون در جریان هستند که ویزا رو تو فرودگاه میدن به همین علت بدون ویزا هم حواله ارزی رو میدن. من حواله اش رو گرفتم تا تو فرودگاه ارز رو بگیرم. البته وقتی رفتم بانک رو در و دیوار بانک زده بود که یکروز قبل از سفر برای دریافت ارز مراجعه کنید ولی سفر من تو روزهای تعطیله، تونستم بگیرم
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: Almond ، mooj ، Blaze ، hamedhamed
شما برای ارز مسافرتی چکار کردید؟ باید ابتدا ویزای ارمنستان رو بگیریم از سفارت ارمنستان در ایران و بعد برای ارز مسافرتی اقدام کنیم؟ یعنی حتما ویزا لازمه؟ دوستانی که در فرودگاه ارمنستان ویزا گرفتند هیچ کدام ارز مسافرتی دریافت نکرده اند؟
دوست من
ارز مسافرتی نفری 300 دلار بانک ملت میدهد. اما فکر نکنم حالا دیگه کسی برای ارز مسافرتی به بانک مراجعه کنه چون نرخ دلار آزاد هم با دولتی فرقی نمی کنه. دلار مبادلاتی 2548 تومان است و آزاد 2650. بنابراین به اذیت شدنش نمی ارزه.
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
تشکر کنندگان: Almond ، hamedhamed ، refiusa
(2012-11-23 ساعت 11:52)afshin06 نوشته:  
دوست من
ارز مسافرتی نفری 300 دلار بانک ملت میدهد. اما فکر نکنم حالا دیگه کسی برای ارز مسافرتی به بانک مراجعه کنه چون نرخ دلار آزاد هم با دولتی فرقی نمی کنه. دلار مبادلاتی 2548 تومان است و آزاد 2650. بنابراین به اذیت شدنش نمی ارزه.

نرخ آزاد رو کاغذ اینقدره(البته بالاتر از اینه)، ضمن اینکه به این نرخ صرافی ها نمی فروشن

تشکر کنندگان: Almond ، hamedhamed ، mgolchin13 ، refiusa
(2012-11-22 ساعت 23:31)afs نوشته:  
(2012-11-22 ساعت 21:04)sharmin66 نوشته:  بچه ها از کسایی که رفتین ارمنستان ازتون خواستن پول به بانک بریزین ؟ ( قبل از ورود به سفارت و در بانک نفری 160$ ) یکی از دوستامون الان ایروانه و لیدرشون بردتش بانک و این پول رو دادن ... می خوام ببینم داستان چیه ... ممنون می شم راهنمایی کنین

خیر.
هزینه ویزا برای کیس های لاتاری در محل سفارت و به ازای هرنفر 330$ پرداخت می شه.
اون هایی که می رند بانک پول می ریزند اغلب ویزاهای غیر مهاجرتیه و شامل لاتاری نمی شه.
دقیقا همانطور که افشین خان گفت ویزای غیر مهاجرتی هست. و اون 160 دلار برای ویزای توریستی یا ویزای دیدار است که باید به حساب خزانه داری کل آمریکا واریز شود.
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
تشکر کنندگان: afs ، sharmin66 ، hamedhamed ، dreamer60
میشه ازتون درخواست کنم نمونه نامه دوم را برامون بزارید توی سایت؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم:
1- در مورد کپی ترجمه ها، در سفارت اصل ترجمه را باید تحویل داد یا کپی آنها را؟ و آیا من برای کپی کردن از روی ترجمه ها با ید بدم دارالترجمه آنها را برابر اصل کنه؟ چون ترجمه ترجمه و کپی فارسی آنها به هم بسته شده است. وآیا من باید از همه ترجمه ها کپی هم به همان شیوه برابر اصل، تهیه کنم؟
2- ایا اگر من اسپانسر خوب داشته باشم باز هم پرینت موجودی حساب میخواهم یا همان اسپانسر به تنهایی کافیه؟
3- کسی میدونه کل هزینه سفارت و پزشکی در ایروان چقدر میشه؟ به دلار
خیلی ممنون
تشکر کنندگان:
سلام Big Grin
بچه ها اینجا هوا خیلی سرد نیست و آفتابیه , همه چیز دقیقا مثل سفرنامه افشین عزیزه ,یعنی اگه میخونیدش دقیقا خودتونو تصور کنید که اینجایید .
امروز مدیکال داشتم اما فک کنم دکتر اقا افشین بیشتر از من دوست داشته چون واسش کروکی کشیده بود اما من با کروکی افشین جان رفتم Wink
شماره کیس:2013AS13XX / ایروان / تاریخ مصاحبه:هفته آخرنوامبر2012 / دریافت ویزا : یکضرب/دالاس
تشکر کنندگان: خانه ، s.s.h ، tatoole ، mohajer13 ، afs ، amir82 ، goody ، mooj ، dreamer60 ، pooyash ، mgolchin13 ، refiusa ، jazirehh
(2012-11-23 ساعت 13:33)نام کاربریarta نوشته:  میشه ازتون درخواست کنم نمونه نامه دوم را برامون بزارید توی سایت؟

نامه دوم - دعوت به مصاحبه برای کیس 1 نفری
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
ببخشید دوستان لینک فرم دریافت ویزای ارمنستان رو امکان داره بگذارید. ممنون.
تشکر کنندگان:
(2012-11-23 ساعت 20:19)Almond نوشته:  ببخشید دوستان لینک فرم دریافت ویزای ارمنستان رو امکان داره بگذارید. ممنون.

لطفا ایـــــــــــــــــــن لیــــــــــــــنک رو ببینید
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: نام کاربریarta ، Almond ، amir82 ، mooj ، tatoole ، s.s.h ، hamedhamed ، dreamer60
(2012-11-23 ساعت 11:52)afshin06 نوشته:  
دوست من

تا دیروز 5 شنبه آخر وقت دلار آزاد 2900 بود که احتمالاً به خاطر چند روز تعطیلی بالا رفته بود احتمالاً یکی دو روز پس از پایان تعطیلات 100 تا 200 تومان پایین بیاد
(البته امیدوارم اینطور بشه)
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: afs ، amir82 ، mohajer13 ، dreamer60 ، mgolchin13
مصاحبه من هم اواسط ژانویه در ایروانه.
(2012-11-10 ساعت 01:50)alih نوشته:  
(2012-11-06 ساعت 03:00)dreamer60 نوشته:  دوستان لاتاري بد نيست يك موردي رو شما هم بدونيد دربين كيس هاي خانوادگي تقريبا از جولاي شروع كردن يك تعدادي از كيس ها رو از انكارا به ارمنستان انتقال دادن و اين طور كه از شواهد پيداست به زودي تعداد پرونده هاي منتقل شده به ارمنستان به اتمام ميرسه ، به عنوان مثال در همين مهاجرسرا فقط يك نفر ديگه مونده كه بايد بره ارمنستان و دوستان ديگه كه تقريبا" ده روز بعد از ايشون مصاحبه دارن در همون انكارا به كارشون رسيدگي خواهد شد.( يعني مصاحبه هايي كه از اخر نوامبر به بعد هست)
من اين احتمال رو ميدم كه با توجه مشكلات پيش اومده براي سفارت انكارا اونها تصميم گرفتن كه به مدت محدودي از سفارت ايروان كمك بگيرند و اين مدت شايد رو به اتمام باشه..... اگه حدث من درست باشه اين ميتونه خبر خوبي براي افراديكه شامل كليرنس شدن باشه ، چراكه شايد به زودي و به شدت از حجم كار سفارت در ايروان كم شه و فرصت بيشتري براي تمركز بر پرونده هاي باقي مونده داشته باشن. Smile

دوست عزیز سلام
مصاحبه من اواخردسامبردرایروان است
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، hamedhamed ، refiusa
مسافرهای زمینی هم ارز تعلق میگیره یا نه؟واگه تعلق میگیره حواله ارزی باید کجا ببریم.دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون میشم.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان:
(2012-11-24 ساعت 09:40)elima1980 نوشته:  مسافرهای زمینی هم ارز تعلق میگیره یا نه؟واگه تعلق میگیره حواله ارزی باید کجا ببریم.دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون میشم.

نه دوست من. فقط به سفرهای هوایی ارز مسافرتی میدن

تشکر کنندگان: سارا2013 ، amir82 ، HAZARA ، hamedhamed ، Acaro ، iman63ir
دوستان اگه اطلاعاتی در مورد ups یا هر سرویس دیگری که بعد از گرفتن برگه آبی ملزم به دوباره سفر کردن به ایروان واسه گرفتن ویزا نباشیم ، دارین ، شیر کنید لطفا
این آدرس یو پی اس ایروان هست

UPS Express

Address: 1 Kievyan Str., Yerevan
Phone: (+374 10) 273090, 273293, 273294
Fax: (+374 10) 273275
URL: www.ups.com
E-mail: omae@arminco.com

اینم آدرس تمامی سرویسها ی پستی ایروان
http://www.armeniainfo.am/about/?section=postal
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: tatoole ، Saeedv13 ، kasrafo ، HAZARA ، hamedhamed ، Almond

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان