موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-23 ساعت 09:49)Almond نوشته: سلام دوستان
شما برای ارز مسافرتی چکار کردید؟ باید ابتدا ویزای ارمنستان رو بگیریم از سفارت ارمنستان در ایران و بعد برای ارز مسافرتی اقدام کنیم؟ یعنی حتما ویزا لازمه؟ دوستانی که در فرودگاه ارمنستان ویزا گرفتند هیچ کدام ارز مسافرتی دریافت نکرده اند؟
دوست من
ارز مسافرتی نفری 300 دلار بانک ملت میدهد. اما فکر نکنم حالا دیگه کسی برای ارز مسافرتی به بانک مراجعه کنه چون نرخ دلار آزاد هم با دولتی فرقی نمی کنه. دلار مبادلاتی 2548 تومان است و آزاد 2650. بنابراین به اذیت شدنش نمی ارزه.
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-22 ساعت 23:31)afs نوشته: (2012-11-22 ساعت 21:04)sharmin66 نوشته: بچه ها از کسایی که رفتین ارمنستان ازتون خواستن پول به بانک بریزین ؟ ( قبل از ورود به سفارت و در بانک نفری 160$ ) یکی از دوستامون الان ایروانه و لیدرشون بردتش بانک و این پول رو دادن ... می خوام ببینم داستان چیه ... ممنون می شم راهنمایی کنین
خیر.
هزینه ویزا برای کیس های لاتاری در محل سفارت و به ازای هرنفر 330$ پرداخت می شه.
اون هایی که می رند بانک پول می ریزند اغلب ویزاهای غیر مهاجرتیه و شامل لاتاری نمی شه.
دقیقا همانطور که افشین خان گفت ویزای غیر مهاجرتی هست. و اون 160 دلار برای ویزای توریستی یا ویزای دیدار است که باید به حساب خزانه داری کل آمریکا واریز شود.
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میشه ازتون درخواست کنم نمونه نامه دوم را برامون بزارید توی سایت؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم:
1- در مورد کپی ترجمه ها، در سفارت اصل ترجمه را باید تحویل داد یا کپی آنها را؟ و آیا من برای کپی کردن از روی ترجمه ها با ید بدم دارالترجمه آنها را برابر اصل کنه؟ چون ترجمه ترجمه و کپی فارسی آنها به هم بسته شده است. وآیا من باید از همه ترجمه ها کپی هم به همان شیوه برابر اصل، تهیه کنم؟
2- ایا اگر من اسپانسر خوب داشته باشم باز هم پرینت موجودی حساب میخواهم یا همان اسپانسر به تنهایی کافیه؟
3- کسی میدونه کل هزینه سفارت و پزشکی در ایروان چقدر میشه؟ به دلار
خیلی ممنون
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام 
بچه ها اینجا هوا خیلی سرد نیست و آفتابیه , همه چیز دقیقا مثل سفرنامه افشین عزیزه ,یعنی اگه میخونیدش دقیقا خودتونو تصور کنید که اینجایید .
امروز مدیکال داشتم اما فک کنم دکتر اقا افشین بیشتر از من دوست داشته چون واسش کروکی کشیده بود اما من با کروکی افشین جان رفتم
شماره کیس:2013AS13XX / ایروان / تاریخ مصاحبه:هفته آخرنوامبر2012 / دریافت ویزا : یکضرب/دالاس
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان لینک فرم دریافت ویزای ارمنستان رو امکان داره بگذارید. ممنون.
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
مسافرهای زمینی هم ارز تعلق میگیره یا نه؟واگه تعلق میگیره حواله ارزی باید کجا ببریم.دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون میشم.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس