موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم من دیروز فرم نه سوالی رو واسه سفارت ایمیل کردم ولی اونها امروز جوابی مبنی بر اینکه فرم دریافت شد ندادند شما می دونید معمولا چند روز بعد پاسخ ایمیل رو می دهند یا من دوباره امروز بفرستم فرم ها رو نگرانم نکنه دریافت نکردند؟
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
آيا امروز خبري از كلير نيست وديگر منتظر كلير امروز نباشيم؟
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقع
/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ايناهمش يعني انرژي مثبت
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلس
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-06 ساعت 12:44)MEHDIREZAEI نوشته: درود دوستان
ابوظبی باز هم دیشب آپدیت داشته 7 کیس که در تاریخ 16 تا 18 ژوئن مصاحبه داشتند. با 8 کیس روز 1و2 آگست تا الان 15 کیس آماده کلیر شدن هستند. تا یکشنبه راه زیاده می بینی همه رو آپدیت کردن.
آنکارا هم حتما امروز فردا کلیر می کنه تا روند هورا ادامه دار باشه
تا الان تبریک پیشاپیش به دوستان گل مهاجرسراییmorvarid1364 و negar_karimi6 و ps.pm و سميرا صديقي ، دوستان من اگه جای شما بودم همین الان برای بلیط یکشنه صبح اقدام می کردم. چون کیستون آمادست
دوستان در ادامه آپدیت های ابوظبی باید بگم که دیشب 7 کیس هم از افرادی که از 2 تا 14 جولای مصاحبه داشتند یعنی کمتر از 35 روز منتظرند آپدیت شدند.
با این وجود دیشب 14 کیس آپدیت داشتیم و جمعا 22 کیس منتظر برا کلیر تا یکشنبه
به نظر میرسه روند از آمریکا داره یه سرعتی می گیره که جای بسی خوشحالیه
دوست من ممنونم ازتون.
ابوظبی این چند روز آپدیت های خوبی کرد.امیدوارم که یکشنبه روز پر شور و نشاطی باشه اول از همه شما روز بالایی ها کلیر بشین که ما خوشحال بشیم.
برای کلیر شدن همه دوستان مخصوصا dove و yaszamansani و MEHDIREZAEI و اریوبرزن و e76779 و hosseinshokri و hastamir که بالای 100 روز هستن دعا میکنیم.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
طبق آخرين آمار
دكمه F5 ركورد بيشترين استفاده رو تو گينس زده
با يك ميليارد استفاده در روز!!!
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلس
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
ترکیه فردا را عید فطر اعلام کرد ...
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-07 ساعت 17:43)bigharar نوشته: دوستان خوبم من دیروز فرم نه سوالی رو واسه سفارت ایمیل کردم ولی اونها امروز جوابی مبنی بر اینکه فرم دریافت شد ندادند شما می دونید معمولا چند روز بعد پاسخ ایمیل رو می دهند یا من دوباره امروز بفرستم فرم ها رو نگرانم نکنه دریافت نکردند؟
دوست عزيز اونهاا جواب نميدن خودت يه ايميل بزن تاييديه بخواه ازشون.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!