کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-13 ساعت 02:59)گل نهال نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 02:58)hsevensky2013 نوشته:  اینطور که پیداست لیست کلیر شده های این هفته آنکارا رو بیشتر کیس نامبرهای بین 5000 تا 8000 تشکیل میده / آپدیت ها بیشتر در این بازه قرار گرفتن/
دوستان پیشاپیش مبارکSmileSmileSmile
فكر ميكنم مثل ارمنستان، اكثر كليرها واسه ماه مي، جون، جولاي هستن هم ابوظبي و هم آنكارا

ببخشید، پس ما "مارس"ی‌ها و دوستان "اپریل"ی نقش هویج رو بازی می‌کنیم.Big Grin
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، arash 111 ، zohre02 ، mehdi didam ، mehdi389 ، b_argi ، daad ، payampars ، hosseinshokri ، amir82
(2013-08-13 ساعت 10:54)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.همسر من برنده اصلی هست .وقتی به امید خدا کلیر شدیم برای گرفتن پاسپورتها از pttآنکارا باید من وکالت نامه بهش بدم یا چون خودش برنده اصلی هست و مراجعه می کنه نیازی به وکالت نامه از من نیست. ممنون میشم جوابمو بدین چون داره میره تهران فردا و قراره امروز بریم محضر من وکالت بدم بهش و ببره تهران برای ترجمه، اگه نیازی نیست نکنیم این کارو.

وكالتنامه به زبان تركي از شما بگيرن و ببيرن با خودشون كه اونجا اذيت نشن و خيالشون راحت باشه، معمولاً برخي از پستها وكالتنامه ميخوان
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
من کلیر شدم. خدا این لحظه رو نصیب همتون بکنه،
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
(2013-08-13 ساعت 11:01)nyayesh نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 10:54)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.همسر من برنده اصلی هست .وقتی به امید خدا کلیر شدیم برای گرفتن پاسپورتها از pttآنکارا باید من وکالت نامه بهش بدم یا چون خودش برنده اصلی هست و مراجعه می کنه نیازی به وکالت نامه از من نیست. ممنون میشم جوابمو بدین چون داره میره تهران فردا و قراره امروز بریم محضر من وکالت بدم بهش و ببره تهران برای ترجمه، اگه نیازی نیست نکنیم این کارو.

میشه لطفا جوابمو بدید
دوست عزيز روالش اينه كه وكالت نامه ميبرند.حالا بوده كيسهايي كه بدون وكالتنامه گرفتن ولي اصولا كمتر ريسك ميكنن و وكالت رو ميبرن
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
از دوستان عزيز كسي هست كه پاسپورت شو به ملكيا داده باشه و ايشون برده باشه سفارت تحويل داده و باز پس گرفته و به ايران فرستاده باشه
در اين صورت لطفا به من هم يه پيام بدين يا زير همين پست پيام بدين ممنون ميشم
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: آیدا اس ، zohre02 ، ali_gh ، daad ، b_argi ، payampars ، hosseinshokri
(2013-08-13 ساعت 11:07)jj bobo نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 11:01)nyayesh نوشته:  

میشه لطفا جوابمو بدید

دوست عزیز تا جایی که من و سایر دوستان اطلاع داریم باید وکالت بدین شما که خدا رو شکر این همه مراحل رو پشت سر گذاشتن سر گرفتن یا نگرفتن وکالتنامه دس دس نکنین.اصلا گیرم که همه بگن نیازی به وکالتنامه نیست ولی کار که از محکم کاری عیب نمیکنه و حتما یک وکالتنامه تهیه کن دوست عزیز

حرف حساب جواب نداره
محل و تاریخ مصاحبه:ابوذبی 19 جون .کلیس نامبر:2013as84** دریافت برگه آبی و آپ دیت ها:20 جون و 6آگست و12آگستSmile کلیر:15 آگست Shy
تشکر کنندگان: nnhh ، jj bobo ، zohre02 ، lonelyman ، daad ، b_argi ، payampars ، hosseinshokri ، رجبعلی
ابوظبي داره كيس هاي ديروز رو دوباره به تاريخ امروز آپديت ميكنه،
مطمعنم جمعي از دوستان ابوظبي امروز كلير ميشند.
ما هم دوباره امروز آپديت شديم.

SmileCoolBig GrinSmile
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
سلام دوستان

من هم امروز آپدیت شدم برای چهارمین بار Tongue ولی همسرم از روز مصاحبه که 30 آپریل بوده هنو آپدیت نشده SadSadSadSadSad
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
(2013-08-13 ساعت 11:05)گل نهال نوشته:  

وكالتنامه به زبان تركي از شما بگيرن و ببيرن با خودشون كه اونجا اذيت نشن و خيالشون راحت باشه، معمولاً برخي از پستها وكالتنامه ميخوان

ممنونم ازتون.کسی می تونه دارالترجمه توی تهران بهم معرفی کنه که همسرم بره اونجا و چون مسافره زود وکالت نامه رو ترجمه کنن براش.ممنونم از همتون دوستان

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: zohre02 ، Mehrdadordi ، daad ، b_argi ، payampars ، hosseinshokri ، رجبعلی
(2013-08-13 ساعت 11:05)hosseinshokri نوشته:  من کلیر شدم. خدا این لحظه رو نصیب همتون بکنه،
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
دوست عزيز با تبريک فراوان ،از چه طريق متوجه شدي؟
ايميل،سيس،سايت سفارت؟؟؟؟
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
(2013-08-13 ساعت 11:10)nnhh نوشته:  از دوستان عزيز كسي هست كه پاسپورت شو به ملكيا داده باشه و ايشون برده باشه سفارت تحويل داده و باز پس گرفته و به ايران فرستاده باشه
در اين صورت لطفا به من هم يه پيام بدين يا زير همين پست پيام بدين ممنون ميشم
سلام
من همسرم خودس داره میره ابوذبی اگه مخاهید پاستون رو بدید تا ببره
محل و تاریخ مصاحبه:ابوذبی 19 جون .کلیس نامبر:2013as84** دریافت برگه آبی و آپ دیت ها:20 جون و 6آگست و12آگستSmile کلیر:15 آگست Shy
تشکر کنندگان: zohre02 ، اریوبرزن ، mehdi389 ، daad ، b_argi ، payampars ، hosseinshokri
(2013-08-13 ساعت 11:05)hosseinshokri نوشته:  من کلیر شدم. خدا این لحظه رو نصیب همتون بکنه،

تبریک دوست عزیز هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تبریک به حسین شکری
هوووووووووووووورااااااااااااااااااا

این شروع کلیر شدن ابوظبیه ها
(2013-08-13 ساعت 11:13)ali_gh نوشته:  
دوست عزيز با تبريک فراوان ،از چه طريق متوجه شدي؟
ايميل،سيس،سايت سفارت؟؟؟؟
ههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااا
مباررررککککک
از کجا شما فهمیدید که کلیر شدید .
تشکر کنندگان: zohre02 ، AsemanAbee ، gole shabbo ، mehdi389 ، daad ، b_argi ، payampars ، hosseinshokri ، Alirezaa2013 ، رجبعلی

باعرض تبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــریک وشادباش
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان