کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-14 ساعت 16:57)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 16:53)innout نوشته:  [/size] دوستان من به تازگی به جمع شما اضافه شدم ولی قطعا تا 30 سپنامبر هستم اینجا. خوشبختانه منم کلیرنسم اومد همین الان و دارم کمی تا قسمتی بال در میارم. امیدوارم کار همه سریعتر انجام شه و برای شما هم خوشحالی کنم Big Grin

سلام خوش اومدي عزيز ، امضاتو كامل كن و مشخصات حاوي امضاتو واسه kingعزيز ايميل كن كه بيايي تو منتظر سرا اگر نيستي تا الان ! Smile)

من سعی کرم امضا رو کامل کنم ولی متاسفانه توی کنترل پنل من گزینه امضا وجود نداره!!!!
تشکر کنندگان: daad ، Mehrdadordi ، zohre02 ، morvarid1364 ، پدی ، payampars ، mehdi389 ، kasrafo
(2013-08-14 ساعت 16:51)اریوبرزن نوشته:  [عکس: baran2pic.com%20(9).jpg]
تبریک به دوستان گلم dove,,nnhh,,afshinfar ***کلیر شدنتون مبارک ***

بازهم ممنون از لطفتون
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
هووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من کلیر شدم

به امید اینکه همه همه منظورم همه ست کلیرررررررررررررررر بشننننننننننننن
دیگه داشتم نا امید میشدم بخدااااااااااااااااااا
بچه ها همه کلیر میشین حق ندارین شک کنینن Smile
شماره کیس ##2013AS70/ مصاحبه ابوظبی/ تعداد کیس 1 نفر/ تاریخ مصاحبه May W2/ مقصد کالیفرنیا/ Update 2 times/کلیر 14 Aug/بعد از 93 روز طولانییییییییییی
هوراااااااااااااااااااااااااااا
دوستمون نگار خانم هم کلیر شد.خیلییییییییییییییییی تبریک میگم نگار جان
به دوستای خوب دیگه آریو برزن ،dove,,nnhh,,afshinfar هم تبریک فراوان میگم
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
(2013-08-14 ساعت 17:03)innout نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 16:53)innout نوشته:  [/size] دوستان من به تازگی به جمع شما اضافه شدم ولی قطعا تا 30 سپنامبر هستم اینجا. خوشبختانه منم کلیرنسم اومد همین الان و دارم کمی تا قسمتی بال در میارم. امیدوارم کار همه سریعتر انجام شه و برای شما هم خوشحالی کنم Big Grin

سلام خوش اومدي عزيز ، امضاتو كامل كن و مشخصات حاوي امضاتو واسه kingعزيز ايميل كن كه بيايي تو منتظر سرا اگر نيستي تا الان ! Smile)

من سعی کرم امضا رو کامل کنم ولی متاسفانه توی کنترل پنل من گزینه امضا وجود نداره!!!!

شما تا ١٠ ارسال رو بايد در اين تاپيك فعال كني كه كزينه امضات رويت بشه ...مشاركت كن در گفتگوها دوست من Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: dove ، morvarid1364 ، zohre02 ، daad ، ma300me ، Arash R ، پدی ، alihmh ، SHABAH51 ، fardad1390 ، payampars ، mehdi389 ، soruosh
(2013-08-14 ساعت 09:59)pooya.n نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 09:51)SK89 نوشته:  با اینکه دست و دلم به هیچ کاری نمیره واز وقتی ویزای همسرم و دخترم را گرفتم نگرانیم بیشتر شده ولی رفتم بلیط خریدم که بقولی از ما حرکت از خدا برکت باشه.قیمقیمتش به به شدت داره میره بالا چرا شو نمیدونم برای هفته اخر سپتامبر گرفتم نفری شش میلیون با ترکیش

برای کدوم شهر؟!!!

لس آنجلس
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: dove ، zohre02 ، Arash R ، morvarid1364 ، پدی ، rouzbehdarvishi ، SHABAH51 ، daad ، fardad1390 ، payampars ، lonelyman

حالا دیگه اگه نوبتی باشه ویا اگه نوبتی نباشه و یا اگه هر جور دیگه ای که میخواد باشه ،
دیگه نوبت آنکاراست.
آنکارای چولمن بجنب که حسابی عقب موندی و یه جورایی هم باعث آبروی ما شدی
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: dove ، zohre02 ، morvarid1364 ، Arash R ، پدی ، far-dv2013 ، e76779 ، alihmh ، jj bobo ، daad ، fardad1390 ، payampars ، princesess ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، soruosh ، habibi ، ali_gh ، manila
آریوبرزن ...ای پیشکسوت...ای ایوب زمان.....مبارک باد
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
برای هفته اخر سپتامبر گرفتم نفری شش میلیون با ترکیش
[/quote]
دوست عزیز منهم مشابه شما هستم من همسر ودخترم یک ضرب گرفتند و من منتظر کیلیر هستم انشالله زود می یاد و می رید راجع به بلیط هم اگر هفته اول اکتبر می گرفتید بهتر بود و ارزونتر ما هم برای هفته اول اکتبربلیط گرفته ایم بهر حال تا اونموقع همه چیز مشخص میشه که به من میدهند یا نه بهر حال خدا می خواد و درست میشه به امید کیلیر همه دوستان
[/quote]
ممنونم از همدردیتون مشکل اینه که ویزای همسرم تا 28 سپتامبر وقت داره
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: zohre02 ، e76779 ، اریوبرزن ، jj bobo ، dove ، daad ، morvarid1364 ، fardad1390 ، payampars ، lonelyman ، Alirezaa2013
دوستان کسی از دوست خوبمون yaszamansani خبر داره حتما اونم کلیر شده 

(2013-08-14 ساعت 17:07)usa lover نوشته:  تبریکککککککککککککککککککک به دوستان کلیر شده
ما همه آپدیت شدیم الان

مبارک باشه.تبریک به بچه های ابوظبی
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
(2013-08-14 ساعت 17:07)usa lover نوشته:  تبریکککککککککککککککککککک به دوستان کلیر شده
ما همه آپدیت شدیم الان

سلام تبریک به تاریخ امروز آبدیت شدید؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، rouzbehdarvishi ، morvarid1364 ، dove ، daad ، payampars ، lonelyman ، usa lover ، Mehrdadordi ، habibi ، MEHDIREZAEI
(2013-08-14 ساعت 17:07)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 17:03)innout نوشته:  

شما تا ١٠ ارسال رو بايد در اين تاپيك فعال كني كه كزينه امضات رويت بشه ...مشاركت كن در گفتگوها دوست من Smile)
اصن الان وقت مشارکته Smile اونم چه مشارکت مسرت بخشی
تشکر کنندگان: zohre02 ، AsemanAbee ، morvarid1364 ، dove ، daad ، SHABAH51 ، payampars ، lonelyman ، Mehrdadordi ، habibi
(2013-08-14 ساعت 17:08)mehrana نوشته:  ...باور کنین دارم میرم پستهای قبلیمو پاک کنم که صفحات از 1500 بیشتر نشه.

چه فکر خوبی که همگی تلاش کنیم به 1500 صفحه نرسیم اینطوری هم اینجا تر تمیز میشه هم یک انگیزه جدید داریم و همه سعی می کنن فقط انرزی مثبت بفرستند نه آه و ناله
هههههووووووووووووووووووورررررررررررررراااااااااااااااااااا

ضمن تبريك به همه دوستان عزیزمان که کلیر شدن dove,,nnhh,,afshinfar و آریوبرزن، azadnj ، نگار خانم ... با كمال مسرت اعلام ميكنم كه ما هم كلير شديم.Big GrinBig Grin
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان