کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با سلام

ما ۱۲ جون در ابوظبی مصاحبه شدیم من نمیدونم باید در csc ثبت نام کنم یا نه اصلا ازش سر در نمیارم می‌شه منو راهنمایی کنید در ضمن کیس ماEb3 هستش
تشکر کنندگان: daad ، b_argi ، Mehrdadordi ، dove ، zohre02
فكر ميكنم فردا سفارت به خاطر سالروز تولدم بهم كادو بده
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-08-14 ساعت 17:31)گل نهال نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 17:29)Ehsan1358 نوشته:  سلام دوستان از ایروان ویزامو گرفتم با 17 ؛18 نفر دیگه انشا الله قسمت همتون بشه دلتون شاد

هورااااا تبريك.
ما هم ويزامونو همسرم ساعت ٤ گرفت. به اميد كلير شدن همه بچه هاي ٢٠١٣

مبارک همه اتون باشههههههههههههههه Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

بچه ها ابوظبی امروز 16 کیس بین 8000 تا 8600 رو کلیر کرد مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
با سلام وتبریک خدمت همه دوستانی که کلیر شدن +هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و ارزوی کلیرشدن هرچه زودتر همه عزیزان . ما هم امروز عصر کلیر شدیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوستانی که ویزا گرفتن میتونن من رو یک راهنمایی بکنن لطفا! توی سایت زده بین 4 تا 7 روز ویزا آماده پیکاپ شدنه! میخواستم بدونم چه موقعی برای رفتن و ویزا گرفتن مناسب هست و اینکه آیا ممکنه بیش از 7 روز طول بکشه؟(پیش اومده برای کسی؟)

ممنون
تشکر کنندگان: lonelyman ، farmiz ، daad ، b_argi ، Mehrdadordi ، dove ، zohre02
(2013-08-14 ساعت 18:42)innout نوشته:  دوستانی که ویزا گرفتن میتونن من رو یک راهنمایی بکنن لطفا! توی سایت زده بین 4 تا 7 روز ویزا آماده پیکاپ شدنه! میخواستم بدونم چه موقعی برای رفتن و ویزا گرفتن مناسب هست و اینکه آیا ممکنه بیش از 7 روز طول بکشه؟(پیش اومده برای کسی؟)

ممنون

اگه ١شنبه پاستونو بديد، ٣شنبه حاضر ميشه ولي اگه ٣شنبه تحويل بديد، ١شنبه هفته بعدش آماده ميشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: farmiz ، Nasimmmm ، daad ، innout ، soruosh ، b_argi ، Alirezaa2013 ، alireza2753 ، Mehrdadordi ، SHABAH51 ، 5ina ، abloom_ma ، habibi ، aghaghia ، ali_gh ، zohre02
(2013-08-14 ساعت 17:17)bahmap نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 17:07)usa lover نوشته:  تبریکککککککککککککککککککک به دوستان کلیر شده
ما همه آپدیت شدیم الان

سلام تبریک به تاریخ امروز آبدیت شدید؟
بله همسرم برای سومین بار 16 جولای 5 آگوست و 14 آگوست آپدیت شدن
و من وپسرم برای اولین بار بعد از مصاحبه امروز 14 آگوست آپدیت شدیم
فردا به نظرتون کلیر میشیم؟؟
بلیط مگه پیدا میشه؟؟؟؟
دوستان که هنوز کلیر نشدن به نظر من برین دنبال بلیط و ویزا که دیره
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
کلیر شدن دوستان خوبمان در ابوظبی از جمله dove,,nnhh,,afshinfar و آریوبرزن، azadnj ، نگار خانم و ps.pm ،ramin88 و far_d و سایر دوستان عزیز را تبریک می گم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
رویین تن هم اضافه شد خدا رو شکر

ابوظبی مچکریم
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
اي خدااااااااااااااا از دست اين انكاراااااااااااااااا بابا زير پامون علف سبز شد اخه بابا يه تكوني به خودت بده ديگهههههههههههههههههههه
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

(2013-08-14 ساعت 18:41)ps.pm نوشته:  با سلام وتبریک خدمت همه دوستانی که کلیر شدن +هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و ارزوی کلیرشدن هرچه زودتر همه عزیزان . ما هم امروز عصر کلیر شدیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

سلام ضمن عرض تبریک اگه امکان داره بفرمایید شمارکیس حدودی شما چند بوده در کدام سفارت بودید وچند روز کلیرنس شما طول کشید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ma300me ، farmiz ، daad ، ps.pm ، b_argi ، Mehrdadordi ، dove ، Szsanazsz ، bagheri.274 ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، ali_gh ، mehdi didam ، zohre02
کسی از انکارا آپ نشده عاییییییییییییییا؟؟؟؟؟؟
یعنی امروز آپ نداشتیم اصلا؟؟؟؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: farmiz ، daad ، b_argi ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، dove ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-08-14 ساعت 18:44)گل نهال نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 18:42)innout نوشته:  دوستانی که ویزا گرفتن میتونن من رو یک راهنمایی بکنن لطفا! توی سایت زده بین 4 تا 7 روز ویزا آماده پیکاپ شدنه! میخواستم بدونم چه موقعی برای رفتن و ویزا گرفتن مناسب هست و اینکه آیا ممکنه بیش از 7 روز طول بکشه؟(پیش اومده برای کسی؟)

ممنون

اگه ١شنبه پاستونو بديد، ٣شنبه حاضر ميشه ولي اگه ٣شنبه تحويل بديد، ١شنبه هفته بعدش آماده ميشه
برای ابوظبی هم همینطوره آیا؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: daad ، b_argi ، dove ، sadeghi897 ، zohre02
(2013-08-09 ساعت 17:43)payampars نوشته:  
خدایا به همه ی داده هات و نداده هات شکر

[عکس: gal26.jpg?979057688]

(2013-08-14 ساعت 18:46)پدی نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 18:41)ps.pm نوشته:  با سلام وتبریک خدمت همه دوستانی که کلیر شدن +هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و ارزوی کلیرشدن هرچه زودتر همه عزیزان . ما هم امروز عصر کلیر شدیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام ضمن عرض تبریک اگه امکان داره بفرمایید شمارکیس حدودی شما چند بوده در کدام سفارت بودید وچند روز کلیرنس شما طول کشید
سلام وتشکر از شما دوست عزیز.کیس نامبرما 73xx وتاریخ مصاحبه 22می ابوظبی بود.
تشکر کنندگان: daad ، usa lover ، پدی ، b_argi ، ari_kiana ، Nasimmmm ، dove ، zohre02
سلامممممممممممممممممممممممممم
عجب روزی بودامروزااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اون ازصبح که امتحان آرایشگری داشتم تاپ استیودنت شدم اینم ازالان که توخواب بودم دوستان خوب و گلم مروارید جون و مهردادعزیزبازنگ و اس ام اس شیرینی صدچندانی روچاشنی بعدازظهرمون کردن ازهمه دوستانی هم که تبریک گفتن سپاسگزارم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان