کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-14 ساعت 23:34)mehdi389 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 23:09)h15 نوشته:  پس سوالامو اینطوری اصلاح کنم Wink
بعد اینکه fbi چک خوردیم باید تو وبسایتی ثبتنام میکردیم؟
اونطوری که تو سایت نوشته، بین 4 تا 7 روز کاری ویزا طول میکشه یا کمتر؟
برای رفتن دوبار به ابوظبی ساعت 1.30 برا اینکه هزینه ها کمتر بشه چیکار می شه کرد؟
دوستان ببخشید پر از سوالم Smile)
دوست عزیز به نظرم باید با بچه هایی که برای ویزا میرند هماهنگ کن و با هم به اوظبی برید تا هزینه ها کمتر شهSmile
ما اگر فردا کلیر شیم همسرم 1شنبه آینده میره ابوظبی
دوستانی که تمایل دارن هماهنگ کنیم میتونیم با ترنسفری که ما رو بردن برای مصاحبه هماهنگ کنیم نفری 100 درهم رفت و برگشت و اگر 3-4 نفر بشیم احتمالا75 درهم که حتی از رفتن با اتو بوس هم ارزانتر میشه
هر کسی تمایل داشت به من خبر بده
پست موقت
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-14 ساعت 23:08)marjani نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 09:59)pooya.n نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 09:51)SK89 نوشته:  با اینکه دست و دلم به هیچ کاری نمیره واز وقتی ویزای همسرم و دخترم را گرفتم نگرانیم بیشتر شده ولی رفتم بلیط خریدم که بقولی از ما حرکت از خدا برکت باشه.قیمقیمتش به به شدت داره میره بالا چرا شو نمیدونم برای هفته اخر سپتامبر گرفتم نفری شش میلیون با ترکیش

برای کدوم شهر؟!!!
نمی دونم چه کلاسی گرفتین ولی فقط اگر کامفورت گرفتین این قیمت در میاد
وگرنه من امروز قطر رزرو کردم نفری 3 ملیون

میشه بگید برای کجا وحدود چه تاریخی چون من امروز قیمت کردم ترکیش اکونومی برای 25 سپتامبر لس انجلس 5960 ممنون
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
تشکر کنندگان: daad ، mehdi389 ، payampars
(2013-08-15 ساعت 00:27)efah نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 00:07)mangoolkhan نوشته:  سلام
دوستان مطلع نظر بدید لطفا
به نظر شما اگه یکشنبه با پرواز ایران ایر ساعت 11 برسیم دبی میتونیم خودمون را برای 13:30 برسونیم ابوظبی؟ اگه بله باید کدوم ایستگاه سوار شیم؟

محمد خان شادباش میگم ، ریسک نکنید ، اگه هواپیما تأخیر داشته باشه ممکنه نرسید و مجبور بشید سه شنبه برید سفارت و اقامتتون طولانی تر بشه
ممنون از جوابتون
دوستان کلا فکر میکنید ابوظبی یکشنبه پاس را بدیم بهتره یا سه شنبه
سوال بعد وقتی پاس را دادیم باید دستی پس بگیریم یا پست میاره؟ اگه دستی خودشون میگن کی بیایم یا هر روز باید سر بزنیم؟
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
تشکر کنندگان: dove ، daad ، payampars ، mehdi389
(2013-08-15 ساعت 00:13)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 21:38)houmanmir نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 20:16)ari_kiana نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 19:43)aminkent نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیزم

تبریک به همه دوستانی که امروز کلیر شدن

اولین ارسال خودم رو در مهاجر سرا می نویسم

خدمت امیر مهاجر عزیز لطفا مشخصات ما را هم وارد منتظر سرا بکنید .

شماره کیس: **86
تعداد نفرات: 2
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه:19 june
مقصد: سیاتل Smile
تعداد نفرات: 2 نفر

عشق منی
هیف که رتبه دادنم برای امروز پر شده وگرنه اولین رتبه رو خودم بهت میدادمSad

آرش جان تو فردا رتبه بده من جای خودم و خودت امروز به امین رتبه رو دادممممم Big Grin
ایشالله 4تایتونو میبینممم Smile

چشم شقایق که الان بغل منه روشن.منم رتبه میدم اما اول به شقایق که امشب هم منو تنها نگذاشته و معرفتشو همه جوره ثابت کرده.
امیدوارم همگیتون کلیر بشین آقایون مشکل سربازی دار Big Grin (پست موقت)

من هم برای آرش و امین و هومن آرزوی کلیر شدن میکنم ، همین فردا نوبتشونه ، ماها که 18 و 19 جون مصاحبه داشتیم ، هنوز کلیر نشدیم ، با اینکه امروز هم شما و هم آرش خان آپدیت شده بودین .
از 54 کیس موجود در بازه 8000 تا 8999 یک کیس دیروز و 19 کیس امروز کلیر شدند . 6 کیس هم که پیش از این Issued شده بودند . کیس شما و دو کیس دیگه بودند که همه افراد 14 آگوست آپدیت شدند ولی کلیر نشدند ، فردا منتظر خبرای خوب باشید .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، dove ، sce ، mehrdad pharm ، payampars ، mrr777 ، ari_kiana ، houmanmir ، mehdi389 ، Arash R ، zohre02 ، daad
به نوبه خودم به تمام دوستان کلیر شده ابوظبی تبریک می گم.
تا اونجایی که از دستم بر میومد به دوستان رتبه دادم و به بقیه هم با پیام خصوصی تبریک خودم رو اظهار داشتم.
بچه های ابوظبی،واسه کلیر شدن بهزاد گل و پدی دوست داشتنی از صمیم قلب دعا کنین.
با آرزوی موفقیت همه دوستان.
لاتاری 2013
(2013-08-14 ساعت 23:06)h15 نوشته:  تاریخ مصاحبه June 13, 2013
1 نفر
2013as 82XX
قابل توجه امير مهاجر واسه سبز كردن توي منتظرسرا
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
دوستان ما یک نفر رو فرستادیم سفارت ابوظبی برای پیک آپ ویزا.
طرف می گه پاسها رو داده سفارت. میگه سفارت برای شما ایمیل میده و شما باید برام فوروارد کنید تا من برم پاس و ویزاهاتونو بگیرم. این درسته؟ یا نیازی به این کارا نیست و میتونه بره سفارت و ویزاها رو بگیره؟ در ضمن وضعیت ویزامون رو ایشود زدن. ممنون میشم زود پاسخ بدید.
تشکر کنندگان: dove ، payampars ، Mehrdadordi ، SHABAH51 ، mehdi389 ، Arash R ، zohre02 ، daad
با اينكه هفته قبل ٧٢ كيس اعلام شده بوده، همسر بنده گفت كه روز ٢شنبه صبح ١٧-١٨ نفر واسه پيكاپ ويزاهاشون اومده بودن و همشونم بجز يه نفر روز ٤شنبه ويزاشون آماده بوده.
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
(2013-08-15 ساعت 01:05)shalgham نوشته:  دوستان ما یک نفر رو فرستادیم سفارت ابوظبی برای پیک آپ ویزا.
طرف می گه پاسها رو داده سفارت. میگه سفارت برای شما ایمیل میده و شما باید برام فوروارد کنید تا من برم پاس و ویزاهاتونو بگیرم. این درسته؟ یا نیازی به این کارا نیست و میتونه بره سفارت و ویزاها رو بگیره؟ در ضمن وضعیت ویزامون رو ایشود زدن. ممنون میشم زود پاسخ بدید.

نخیر دوست عزیز.ایمیلی واسه شما ارسال نمی شه.اگه شما تو سیس ایشود شدین،می تونین تشریف ببرین یا تشریف ببرن ویزاتونو بگیرین یا بگیرن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-08-15 ساعت 01:06)گل نهال نوشته:  با اينكه هفته قبل ٧٢ كيس اعلام شده بوده، همسر بنده گفت كه روز ٢شنبه صبح ١٧-١٨ نفر واسه پيكاپ ويزاهاشون اومده بودن و همشونم بجز يه نفر روز ٤شنبه ويزاشون آماده بوده.
گل نهال اولا که مبارکی و میمنت مادر
دوما یک زحمتی میشه همسرت برامون بکشه تا اونجاست؟
فردا یک عکس از لحظه ای که امیر می خواد ویزاش رو بگیره ازش بگیره تاریخی میشه ها!!!
نمیدونی جریان چیه؟ وقتی گرفت می فهمی
(2013-08-15 ساعت 01:12)usa lover نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 01:06)گل نهال نوشته:  با اينكه هفته قبل ٧٢ كيس اعلام شده بوده، همسر بنده گفت كه روز ٢شنبه صبح ١٧-١٨ نفر واسه پيكاپ ويزاهاشون اومده بودن و همشونم بجز يه نفر روز ٤شنبه ويزاشون آماده بوده.
فردا یک عکس از لحظه ای که امیر می خواد ویزاش رو بگیره ازش بگیره تاریخی میشه ها؟؟؟

چي ميشه مگه مهسا؟؟؟!!!!
همسر من امروز ويزاها رو گرفته و ديگه فردا واسه ويزا گرفتن اميرمهاجر ، ايروان نيست كه بهت گزارش بده.
فردا یک عکس از لحظه ای که امیر می خواد ویزاش رو بگیره ازش بگیره تاریخی میشه ها؟؟؟

فکر کردین سر قولم هستم هنوز؟!! :d
اتفاقا امشب همسر محترم گل نهال عزیز رو ملاقات کردیم و در فرصت اندکی که دست داد گپ خوبی زدیم.
کی میره این همه راهو تا قسطنطنیه؟ مونینگ رو عشق است.
به سلامتی کلیر شده های عزیز ابوظبی.
بویژه رویین تن با مرام و دوست داشتنی. تبریک میگم رفیق. خوشحال شدم شدید.
آنکارا! آنکارا! ... هیچی. فقط خواستم بگم حواسم به کارات هست.
(2013-08-15 ساعت 01:18)گل نهال نوشته:  

چي ميشه مگه مهسا؟؟؟!!!!
همسر من امروز ويزاها رو گرفته و ديگه فردا واسه ويزا گرفتن اميرمهاجر ، ايروان نيست كه بهت گزارش بده.

اگر بمونه چند وقت دیگه که امیر مدیر ماکروسافت شعبه سیاتل شده میتونید عکس رو به میلیونها $بفروشین
امیر قراره در حالی که ویزا رو میبوسه باباکرم برقصهBig Grin
دلم میخواد تو صفحه ی 1500جا بذارم:
یه یادداشتی
یه نشونی
یه یادگاری
از دلداری
از امیدواری
از پایداری
از بردباری
از رفاقت
از صداقت
از حمایت
.
.
.
در نهایت
مانده ام ازاین حکایت
لیک ندارم هیچ شکایت
می سپارم بر خدایت
تا ببارد سیل رحمت Wink
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
به همه کلیر شده های عزیز ابوظبی تبریک می گم.

اگه من می دونستم امیر قراره باباکرم برقصه باهاش می رفتم ایروان،‌ آهنگ بابا کرم رو رو موبایلم ضبط می کردم براش تا اونجا با آهنگ برقصه.Big GrinBig Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان