کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان کیس ما هم الان تو سیس برای همسرم آپدیت شده ولی من که برنده اصلی هم هنوز 11 جولای هستش دارم نگران میشم نظر دوستان چیه؟ Sad
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
سلام به همه ی دوستان گلم،
دورادور سراغ همتون رو از خانم کمالی عزیز و لانلی عزیزمیگرفتم Smile از آریو برزن، زهره، gifa ، شاتسی، آسمان آبی و خیلی از دوستان دیگه که به من لطف داشتن سپاسگزارم. خدا میدونه که دلم پیش همه ی شما بوده و با خوشحالیاتون خوشحال شدم، تقریباً 165 صفحه نبودم Smile بنابراین یه تشکر الاجمعین به تمام این صفحات میدم Big Grin
خیلی ها تو این مدت کلیر شدن و برای تمامشون خوشحالم و بهترین ها رو براشون در زندگی جدید آرزومندم Smile تبریک این حقیر رو نیزپذیرا باشید
فردا روز خاصی برای یک نسل خاص از مهاجرسرا و مهاجران 2013 خواهد بود، مطمئنم کسایی که فردا کلیر میشن گروهی از مثبت ترین مهاجران 2013 هستند، البته این به این معنا نیست که بقیه مثبت نیستن! نه، هرگز! Smile اما چون من این گروه منتظر رو دورادور میشناسم میتونم بهتر راجع بهشون نظر بدم Smile

فردا قطعاً و مطمئنا یکی از بهترین روزهای لاتری 2013 و روزی بی نظیر خواهد بود.
دوستتون دارم و بهترین ها و قشنگترین لحظات رو براتون آرزومندم
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تبریک به مهسا و سایر دوستان گلم که کلیر شدن
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااا
البته کمی با تاخیر
سلام خدمت دوستان
امروز کیس من و همسرم با هم به تاریخ 15 آگوست آپدیت شد ... روند آپدیت ها رو برای آیندگان اضافه می کنم ... شاید بدرد خورد :

نفر اصلی : 5 و 6 و 7 و 10 جون + 7 و 12 و 15 آگوست

همراه : 5 و 6 و 7 جون + 15 آگوست
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-08-15 ساعت 15:49)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان کیس ما هم الان تو سیس برای همسرم آپدیت شده ولی من که برنده اصلی هم هنوز 11 جولای هستش دارم نگران میشم نظر دوستان چیه؟ Sad

هیچی همسرتون میره بدون شما ازطرف من بهشون تبریک بگیدBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: mehdi389 ، payampars ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، daad ، babak_1363 ، Rebekaa ، ali_gh ، b_argi
سلام دوستان کسی می دونه که ابوظبی تا چه ساعت کلیرها رو اعلام میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: payampars ، Alirezaa2013 ، daad ، dove ، babak_1363 ، Rebekaa ، ali_gh ، b_argi
(2013-08-15 ساعت 15:58)mehdi389 نوشته:  دوستان ابوظبی تا چه ساعتی کلیرها رو اعلام میکنه ؟؟ کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

معمولا تا ساعت چهار يا چهار ونيم عصر
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: mehdi389 ، payampars ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، daad ، babak_1363 ، dove ، Rebekaa ، houmanmir ، b_argi ، MEHDIREZAEI
(2013-08-15 ساعت 16:02)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 15:49)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان کیس ما هم الان تو سیس برای همسرم آپدیت شده ولی من که برنده اصلی هم هنوز 11 جولای هستش دارم نگران میشم نظر دوستان چیه؟ Sad

هیچی همسرتون میره بدون شما ازطرف من بهشون تبریک بگیدBig GrinBig Grin

آخه برنده اصلی منم پس من چییییییییییییییییییییییییییییییWinkSad
تشکر کنندگان: payampars ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، daad ، dove ، babak_1363 ، Rebekaa ، alihmh ، b_argi
سلام دوستان عزیز من وهمسرم الان به تاریخ 15 آگوست آپ شدیم .اما نمیدونم چقدر طول میکشه کلیر بشیم؟ سفارت ابوظبی هفته سوم جون
تشکر کنندگان: mehdi389 ، payampars ، گل نهال ، rose_2000 ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، Given ، SHABAH51 ، daad ، Nasimmmm ، babak_1363 ، manzar333 ، mhb161 ، dove ، Rebekaa ، b_argi
(2013-08-15 ساعت 15:53)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان گلم،
دورادور سراغ همتون رو از خانم کمالی عزیز و لانلی عزیزمیگرفتم Smile از آریو برزن، زهره، gifa ، شاتسی، آسمان آبی و خیلی از دوستان دیگه که به من لطف داشتن سپاسگزارم. خدا میدونه که دلم پیش همه ی شما بوده و با خوشحالیاتون خوشحال شدم، تقریباً 165 صفحه نبودم Smile بنابراین یه تشکر الاجمعین به تمام این صفحات میدم Big Grin
خیلی ها تو این مدت کلیر شدن و برای تمامشون خوشحالم و بهترین ها رو براشون در زندگی جدید آرزومندم Smile تبریک این حقیر رو نیزپذیرا باشید
فردا روز خاصی برای یک نسل خاص از مهاجرسرا و مهاجران 2013 خواهد بود، مطمئنم کسایی که فردا کلیر میشن گروهی از مثبت ترین مهاجران 2013 هستند، البته این به این معنا نیست که بقیه مثبت نیستن! نه، هرگز! Smile اما چون من این گروه منتظر رو دورادور میشناسم میتونم بهتر راجع بهشون نظر بدم Smile

به به بايك عزيز جات خالي بود نه اپ ميشيم نه پاك ميشيم ديگه نميدونيم بايد چه كنيمSad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: payampars ، mehrdad pharm ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، daad ، babak_1363 ، manzar333 ، shatsi ، mhb161 ، dove ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، ali_gh ، alihmh ، b_argi

رسيدن به خير آقاي خاصWinkكلي دلمون تنگ شده بود واستون قربان... بابك جان از صميم قلب آرزو ميكنم فردا آنكارا شما دوست عزيز و همه بچه هاي منتظر ديگه رو كلير كنه.. البته دوستاي خوب ابوظبي وايروان روهم همينطور
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، gifa ، bigharar ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، daad ، babak_1363 ، manzar333 ، smpf ، yalda91 ، mhb161 ، ma300me ، dove ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، payampars ، b_argi
(2013-08-15 ساعت 15:34)farmiz نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 15:25)gifa نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 14:12)پدی نوشته:  فکر میکنم اگه صفحات این تاپیک با تبریک وهورا به 2000 صفحه هم برسه چه اشکالی داره.بگذارید با این شادی ها دوستان زیبا آفرینی کنند .بعد که تاپیک قفل شد اضافه ها را پاک کنید .اجازه بدید دوستان راحت باشند

موافقم اگر اشكالي نداشته باشه اخرسر پاك بشه
اینجا جای بحث کلیر شدن انتظار برای اعلام شدن سفارتهای مربوطه میباشد من موافقم اگه تاپیک کمی خلوت بشه اگه پستهای من پاک بشه اعتراضی نمیکنم بهتره این موضوع تمومش کنیم دوستان روزهای آخره بهتره به جای اینگونه بحث و خارج شدن از موضوع ادامه Coolندیم از همه ممنون میشم Big Grin
برادر من خواهر من اصلا بحثي در كار نيست فقط نظر بود هرچه بزرگان صلاح دانند همه فقط كلير بشن چه ١صفحه چه١٠٠٠٠٠صفحه
پست موقت
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، daad ، babak_1363 ، mhb161 ، ma300me ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، payampars ، b_argi
دوستان عزيز اماده باشيد كه تو هفته اينده ميتركونن الان برين ويزا و بليط بگيرين كه مثل من بدبخت نشين ويزا و بليط از مشهد شد ٢ ميليون ناقابل هتلش پيش كش .
مطمئن باشين با نزديك شدن سپتامبر موج كلير ها شروع ميشه الان هم كه يه كم كنده درگير دانشجويان هستند و چون نزديك به آخر ماه ميشه مكمنه نتونن ويزا صادر كنن. اينه كه ميندازن اول سپتامبر
برين الان بليط و ويزا بگيرينCool
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
ههههووووووووووووووووووررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا منم آپدیت شدم ولی هنوز از کلیر خبری نیستSmileSad

سلام بابک عزیز خوش اومدین. غیبتتون کاملا احساس میشد
آره فردا یک جمعهٔ طلایی دعا کنید فردا آنکارا خوب کلییر کنه...
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، mhb161 ، arash 111 ، ma300me ، AsemanAbee ، mehdi389 ، dove ، Rebekaa ، payampars ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان