کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام بر و بچکس .. من و خانومم هم بعد 15 آگوست که دیروز باشه دوباره جفتمون امروز آپدیت شدیم .. فک کنم خبر مبریه ... به امید خدا
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-08-16 ساعت 12:52)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام دوستان صلاح می دونید تو این وقت باقیمانده تا اعلام کلیر از طرف سفارت آنکارا یه ایمیلی بزنم به سفارت شاید کیس ما هم یادشون بیافته آخه از 1 آگوست و 26 جولای تا حالا آپ نشده ایم. حدالاقل اگه کلیر هم نکرد یه آپ زوززورکی بشیم. ضرری که نداره ؟ لطفا" سریع بگید بزنم یا نه؟

دوست عزیز
اگه یه امضای دست و پا شکسته ای هم داشته باشی ، بهتر میشه نظر داد Smile
اینجوری دوستان هم بیشتر میتونن کمکتون کنن
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: payam62 ، ma300me ، Soap McTavish ، Rebekaa ، پدی ، shatsi ، negar_karimi6 ، farmiz ، daad ، alihmh ، lonelyman ، mehrdad pharm ، mehdi389 ، Alirezaa2013
(2013-08-16 ساعت 12:54)shani89 نوشته:  ممنون محمد فضلی عزیز CONTACT INFORMATION SHEET رو با مدارک فرستادم.
اگر لطف کنید نظرتون رو راجه به اون یکی فرم دیگه هم بدید. اون رو کی باید پر کرد؟
کدوم فرم؟؟
فرم دیگه ای نبود!!! اون ادرسی هم که گذاشتی باز نمیشه!!!
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: ma300me ، babak_1363 ، Rebekaa ، shani89 ، پدی ، shatsi ، farmiz ، daad ، lonelyman
(2013-08-16 ساعت 12:57)Given نوشته:  سلام بر و بچکس .. من و خانومم هم بعد 15 آگوست که دیروز باشه دوباره جفتمون امروز آپدیت شدیم .. فک کنم خبر مبریه ... به امید خدا

به شما هم تبریک میگم. مبارک باشه.SmileSmileSmile

یعنی یکبار دیروز هر دو با هم ویکبار امروز هر دو با هم آپ شدید؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Soap McTavish ، گل نهال ، Rebekaa ، پدی ، daad ، farmiz ، amirfarahan ، shani89 ، Given ، mehdi389 ، Alirezaa2013
دوستان یه درخواست،
کیس های تک نفره که با این الگو یا الگویی شبیه به این تو ی ماه آگوست آپ شدن و امروز هم آپ شدن اعلام کنن پلییییییییییززززززززززززززززززززززز Big Grin
2-7-12-15
سپاس
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، ma300me ، پدی ، shatsi ، daad ، lonelyman ، yalda91 ، mrbonbon ، mehrdad pharm ، gifa ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، joody
(2013-08-16 ساعت 11:47)Pedram-F1 نوشته:  سلام دوستان، من لاتاري نيستم و از طريق مهاجرت خانوادگي اقدام كردم، گرچه يعد از 7.5 سال انتظار، منتظر كليرنس بودن چيز اعصاب خورد كنيه و خوب به مهاجرسرا اومدم ببينم كسي مثل من منتظر هست و اين انتظاز چقدر طول مي‌كشه و ديدم اينجا خيلي‌ها منتظرن؛ دوستان من اواخر جولاي در آنكارا مصاحبه داشتم و برگه صورتي گرفتم حالا 2 و 3 تا سئوال داشتم كه اميدوارم راهنماييم كنيد:
1- اينكه بعضي قبل از اينكه كلير بشن ميگن آپ‌ديت شديم يعني چي و آيا اين در مورد كيس‌هاي مهاجرت خانوادگي هم هست؟
2- اينكه تو سايت منتظر سرا ديدم كه كيس‌هاي خانوادگي رو آبي كزده بودن و كسي كلير نشده بود، مي‌خواستم بدونم كه خودشون اطلاع ندادن كه كلير شدن با اينكه انقدر واقعاً طول مي‌كشه (يكي بيشتر از 400 روز بود كه منتظر بود)، در كل چقدر طول مي‌كشه اين زمان به طور متوسط براي كيس خانوادگي فرقي با لاتاري داره يا نه

ممنون از راهنماييتون

به اميد به سرعت كلير شدن همتون ، دوباره مي‌فرستم شايد كسي راهنمايي كنه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، babak_1363 ، daad ، mehdi389
(2013-08-16 ساعت 13:07)Pedram-F1 نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 11:47)Pedram-F1 نوشته:  سلام دوستان، من لاتاري نيستم و از طريق مهاجرت خانوادگي اقدام كردم، گرچه يعد از 7.5 سال انتظار، منتظر كليرنس بودن چيز اعصاب خورد كنيه و خوب به مهاجرسرا اومدم ببينم كسي مثل من منتظر هست و اين انتظاز چقدر طول مي‌كشه و ديدم اينجا خيلي‌ها منتظرن؛ دوستان من اواخر جولاي در آنكارا مصاحبه داشتم و برگه صورتي گرفتم حالا 2 و 3 تا سئوال داشتم كه اميدوارم راهنماييم كنيد:
1- اينكه بعضي قبل از اينكه كلير بشن ميگن آپ‌ديت شديم يعني چي و آيا اين در مورد كيس‌هاي مهاجرت خانوادگي هم هست؟
2- اينكه تو سايت منتظر سرا ديدم كه كيس‌هاي خانوادگي رو آبي كزده بودن و كسي كلير نشده بود، مي‌خواستم بدونم كه خودشون اطلاع ندادن كه كلير شدن با اينكه انقدر واقعاً طول مي‌كشه (يكي بيشتر از 400 روز بود كه منتظر بود)، در كل چقدر طول مي‌كشه اين زمان به طور متوسط براي كيس خانوادگي فرقي با لاتاري داره يا نه

ممنون از راهنماييتون

به اميد به سرعت كلير شدن همتون ، دوباره مي‌فرستم شايد كسي راهنمايي كنه

در مورد سوالات
1- باید در سایت زیر شماره کیس نامبرتو بدون صفراش وارد کنی
https://ceac.state.gov/CEAC/
2- رنگ آبی را خود مدیرهای بخش بهشون دادن تا از کیس های لاتاری تفکیک بشن.
تفاوت بین کیس لاتاری و خانوادگی را من نمیدونم ولی حدس میزنم کیسهای لاتاری زودتر کلیر بشن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، ma300me ، daad ، yalda91 ، Pedram-F1 ، lonelyman ، shani89 ، amir82
(2013-08-16 ساعت 12:52)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام دوستان صلاح می دونید تو این وقت باقیمانده تا اعلام کلیر از طرف سفارت آنکارا یه ایمیلی بزنم به سفارت شاید کیس ما هم یادشون بیافته آخه از 1 آگوست و 26 جولای تا حالا آپ نشده ایم. حدالاقل اگه کلیر هم نکرد یه آپ زوززورکی بشیم. ضرری که نداره ؟ لطفا" سریع بگید بزنم یا نه؟
نزن برادر نزن کار دارند عصبانی میشن ها منم از 30 جولای آپدیت نشدم
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، negar_karimi6 ، daad ، lonelyman ، Arash R ، alihmh ، mehrdad pharm ، mehdi389 ، Alirezaa2013
(2013-08-16 ساعت 12:43)bigharar نوشته:  آقا امیر farzaam3 و efah سبز شدند ابوظبی رفت زیر 20 تا خدایا هرچه زودتر این منتظران آنکارا رو شاد کن

به چه تاریخی کلیر شدند؟ دیروز؟
آپدیت شدن یعنی چی؟
از همون لینکی که گفتن شمارتونو توش میزنیم چک میشه؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، daad
(2013-08-16 ساعت 12:43)halaleh نوشته:  سلام.
ترو خدا حقیقت رو به ما بگیدمنو شوهرم امروز مصاحبه داشتیم..به ما فرم صورتی دادن و گفتن 4 تا 6 هفته دیگه.این همون کلیر خوردنه؟
اگه جوابش نیاد و 2013 تموم شه؟ویزا بی ویزا دیگه؟

عزیزنگران نباشیدازجهتی خوشابه حالتون میدونید تایه ماه دیگه کلیرتون میکنن
صددرصدمسائل امنیتی نداشته باشیدکلیرهستید
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، babak_1363 ، ma300me ، lonelyman ، daad ، 5ina ، soroshnia ، mehdi389 ، joody ، Alirezaa2013
(2013-08-16 ساعت 13:16)halaleh نوشته:  آپدیت شدن یعنی چی؟
از همون لینکی که گفتن شمارتونو توش میزنیم چک میشه؟

نه اینجا باید چک کنی
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
شماره کیستو بدون صفراش بزن
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ma300me ، lonelyman ، daad ، 5ina ، mehdi389 ، Pedram-F1 ، shani89 ، amir82
(2013-08-16 ساعت 12:45)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 12:43)mhb161 نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 11:43)mehrdad pharm نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 11:33)usa lover نوشته:  دوستان اگر پاسپورت عوض شده باشه باید به سفارت ایمیل بزنیم یا اینکه هر 2 پاسپورت رو با خودمون ببریم کافیه؟؟
سلام.يكي از دوستان تا جايي كه يادمه ايميل زده بود و اسكن پاس قديم و جديد را براشون فرستاده بودو موقع تحويل هم هر دو تا پاس رو داده بود و هيچ مشكلي پيش نيومده بود.

منم پاسمو عوض کردم
اسکن صفحه اولشو برای سفارت ایمیل کردم
جواب دادن و گفتن اطلاعات کیسمو به روز کردن و تشکر کردن

به جز سفارت بهتره به csc هم ایمیل بدید و بگید شماره پاستون را درست کنند. به اون ادرس ایمیل شون ، ایمیل بدید. تو تاپیک csc توضیحشو دادم. بهتره یک کپی از پاستون را هم براشون بفرستید

سلام دوست عزیز
من به همون ایمیلی‌ که گفته بودین ایمیل زدم با اینکه جواب دادند اما اگر لازمه جای دیگه‌ای هم ایمیل بزنم لطف کنید بگید بهم آدرسشو
تشکر کنندگان: babak_1363 ، lonelyman ، Soap McTavish ، mehdi389
(2013-08-16 ساعت 12:58)babak_1363 نوشته:  

دوست عزیز
اگه یه امضای دست و پا شکسته ای هم داشته باشی ، بهتر میشه نظر داد Smile
اینجوری دوستان هم بیشتر میتونن کمکتون کنن
امضام رو هم درست کردم
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ma300me ، daad ، lonelyman
(2013-08-16 ساعت 13:06)babak_1363 نوشته:  دوستان یه درخواست،
کیس های تک نفره که با این الگو یا الگویی شبیه به این تو ی ماه آگوست آپ شدن و امروز هم آپ شدن اعلام کنن پلییییییییییززززززززززززززززززززززز Big Grin
2-7-12-15
سپاس
بابک جون چون گفتی تکنفره گفتم منم یه آماری بهت بدم،اما الگوی من فقط اون اولی رو داره یعنی روز دوم آگوست رو بقیه رو شرمنده تم، که این بیمعرفتها دیگه ادامه ندادن Big GrinBig GrinBig Grin
یعنی الگوی من اینجوری بوده
2-0-0-0-0 Cool
اما ناقلا باز خدا رو شکر آپدیتهای شما این ماه خوب پر و پیمون بوده ها Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، سو سو ، ma300me ، AsemanAbee ، daad ، Soap McTavish ، 5ina ، lonelyman ، shatsi ، roeentan ، Sonaen60 ، mehdi389 ، mehrana ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان