کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
هوووووررررررررررراااااااااااااااااااااا برای کلیر شده های عزیز.
امیدوارم زهره عزیز هم جزوشون باشهBig Grin
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
خدایا این آبدیتهای لحظه به لحظه دیوونمون کرد دیگه!
آنکارا بترکی لیست رو اعلام کن دیگه!!!
بابک برای آبدیت جدید خوشحالم!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
[font=Impact]هههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا. [/font]
اینجا آنکارا
تبریک به همه دوستان کلیر شدین سایت را سزیع چک کنید
(2013-08-16 ساعت 14:42)mrbonbon نوشته:  اما بچه ها دقت کردین، توی این ماه نسبت به ماه پیش، آنکارا تعداد آپ کردناش خیلی زیادتر شده. منظورم تعداد تفحصاتشون روی یک کیسه، مثلاً همین الگویی که دوستمون بابک داده، تعداد زیادی آپ رو نشون میده که در عرض چند روز بوده...
این نشون میده که بازم اداره مهاجرت اون سیستمی رو که ما قبلاً شناخته بودیم یعنی بعد از یه مدتی بی آپی ،یه دونه آپ از آمریکا و در هفته بعد دو آپ یا پشت سر هم و یا یک روز درمیان که بعدش کیلیر اعلام میکردن، دیگه اثری نیست...
من بعد از 5 دفعه آپ تا 20 فبروری توسط خودشون، فکر میکردم که اگه هر وقت دوباره آپ بشم، صد در صد کیلیر خواهم شد. اما کلیه حساب و کتابام از دوم آگوست که آخرین بار توسط خودشون بود( کلاً 6 دفعه) و دیگه آپی نشدم رو بهم ریخت...
باشد که بالاخره ما هم رستگار شویم... Big Grin Wink Tongue

ما هم با ده بار آپ شدن (4 بار در همین ماه) کلیرنشدییییم
تشکر کنندگان: گل نهال ، bigharar ، پدی ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، ma300me ، mrbonbon ، noura ، SHABAH51 ، dove ، daad ، zohre02 ، mrr777 ، babak_1363 ، mehdi389
Sadباز هم نبودم
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
پیشاپیش تبریک به همه کلیر شده های انکارا

هوووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااا

یاشاسین انکارا
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
آنکارا مچکریم.....................مبارک دوستان
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-16 ساعت 14:41)n51 نوشته:  دوستان من الان اتاپ هستم دیروز غروب برام ایمیل آمده مبنی بر اینکه تما سفرها و لیست تمام خواهر برادرها را می خواهد .آیا می تونم دستی بنویسم و ببرم یا باید چی کار کنم ؟ اگه پاسپورت قبلی را ببرم کافیه؟
دوست عزیز اگه یادت باشه آنکارا یه فرمی داشت به نام Contact Information، که 14 صفحه ست( تا اونجایی که یادمه دو صفحه آخرش رو احتیاج دارین فقط) ، شما میتونین، اونو از فایل پی دی اف تبدیل کنین به وورد ، و داخلش کلیه سفرهاتون رو بنویسین، سپس دوباره تبدیلش کنین به پی دی اف و از دو صفحه آخر که نوشته شده خودتون هست، کپی بگیرین.
اگرم تبدیل نشد، برین کپی بگیرین و داخلش سفرها رو بنویسید...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، پدی ، daad ، babak_1363 ، mehdi389
[font=Verdana]
تبریک به همه کلیر شده ها
[/font]

[عکس: url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&docid...4919478601]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: mhb161 ، پدی ، amirfarahan ، 5ina ، daad ، nooshshahnar ، babak_1363 ، Niushagh
(2013-08-16 ساعت 14:47)n51 نوشته:  [font=Impact]هههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا. [/font]
اینجا آنکارا
تبریک به همه دوستان کلیر شدین سایت را سزیع چک کنید

راستی حالا که خیلی ها خوشحالین من سه شنبه مصاحبه دارم و کلی به دعاهاتون محتاجم . یادتون نره WinkWinkWink به فکر ماها هم باشید
WinkWinkWinkWink
متشکرم
هورررررررررااااااااااااا
خیلی خوشحالم.........
خیلی زیاد...Big GrinBig GrinBig Grin
تبریک به همه کلیر شده ها!!!!
تبریک مخصوص به آقای خاص بچه محل خودمون!!!!
بابک عزیز برات خیلی خو شحالم
دارم پرواز میکنم!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
آنکارا ترکید.ببخشید بغضش ترکید.مبارکه.دوستان خود را معرفی کنند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
دوستان عزیز سلام . سایت آنکارا الان آپدیت شد. شماره پدر و مادر من هم هست. ولی کنارش یه ستاره هست. میشه لطفا بگید که یعنی چی؟ و من الان باید چکار بکنم؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، babak_1363 ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، dove ، daad ، ma300me ، dana ، rouzbehdarvishi ، raham ، houmanmir ، mehdi389 ، marjani ، joey22
تبریک به همه کلیر شده ها
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: پدی ، پرستوی مهاجر ، mhb161 ، ma300me ، SHABAH51 ، dove ، daad ، mehrdad pharm ، mehdi389 ، rose_2000 ، babak_1363
بعد از اين همه آپديت ما هم كلير نشديم
واقعا كه !!!!!
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، ikamaly ، mhb161 ، dove ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، daad ، mehdi389

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان