موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 08:31)dali نوشته: سلام بچه ها
ما كه كلير شديم ولي نه ايميل آمده نه تو سايت سيس هنوز در حال بررسي چي كار كنم بليط بگيرم!
از انکارا ایمیل نمیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!
سیس هم تغییری نمیکنه تا پاساتون رو ندید به سفارت.
زود حرکت کنید.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
درود فراوان به مدیران عزیز و زحمتکش ..
اقا مثل اینکه منتظر سرا ف.ی.ل.ت.ر شد چرااااا؟نمیدونم
پس من چه جوری انرژی مثبت بدم مخصوصا به بچه های ابوظبی؟
case number:59xx
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2013 w4 april
دریافت ویزا:یکضرب
تعداد افراد:2 نفر
مقصد:وگاس
هزینه ها:و این داستان همچنان ادامه دارد
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
سلام
من هم ۹،۱۲،۱۵،۲۰ آپدیت شدم ولی خانومم آخرین آپدیتش ۲۵ژولای مونده،ایشالا همهٔ منتظرین و ما این جمع کلییر بشیم
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 01:42)داودی نوشته: با سلام
من برنده 2014 هستم و بهتر دیدم که سوالاتم رو از دوستان باتجربه سال پیش بپرسم
1- میخواستم بدونم کسی که مدرک تحصیلی فوق لیسانس داره کلیرنس میخوره چون شنیدم مدرک فوق و دکترا کلیرنس میخوره و یه فرم 9 سوالی بهش میدن اگه اینجوره میشه در مورده این فرم 1 مقدار اطلاعات بدین که چیه؟
2-احتمال داره که من چون کار دولتی ندارم و خودم (خانم) و دخترم هستیم کلیرنس نخوریم ویزای یه ضرب بگیریم ؟ درضمن من مدرکم فوق لیسانس معماری هست.
3-واسه تمکن مالی نیاز هست فقط تو حساب خودم پول باشه یا به حساب دخترم هم واریز کنم؟ ممنون
کیس نامبر 2014AS000052XX
سلام دوست خوبم
من فوق لیسانس با 16 سال تجربه تخصصی هستم کیس ما 4 نفره بود کلیرنس خوردم بدون هیچ فرم دیگری و مدت زمان کلیر شدنم حدودا 2 ماه طول کشید. در مورد تمکن مالی نیز حساب خیلی زیادی با خودم نبردم و فقط به نام خودم تهیه کردم. به نظر من قبل از اینکه شما برای مصاحبه دعوت بشید پروسه تحقیقات شما تا حدود زیادی انجام شده است . باسپاس موفق باشید
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر کلیر شدیم به سلامتی آیا باید:
1. با سفارت مکاتبه یا مکالمه داشته باشیم؟
2.یا در اسرع وقت به سفارت مراجعه نماییم؟
3. مراتب عکس العمل لازم به محض دیدن کلیرنس در سایت را لطفا توضیح دهید.
سپاس
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-21 ساعت 09:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-21 ساعت 09:33 توسط dali.)
من يكشنبه بليط بگيرم تا 5شنبه مياد ويزامون پرواز ماهان هم 5 شنبه 7 صبحه يعني يكشنبه كه تعطيله 5شنيه هم پرواز فقط مونونه 3روز
منچي كاررررررررررررررر كنم ؟
تغيير تاريخ بليط ماهان ميدونيد چنده؟
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-21 ساعت 09:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-21 ساعت 09:39 توسط مهرنگار.)
(2013-08-21 ساعت 09:08)mehdi didam نوشته: (2013-08-21 ساعت 01:15)SK89 نوشته: (2013-08-21 ساعت 00:47)sce نوشته: و استرس بنده رو تا ای کاش قلمهامون کمی با واقعیت های فکری و عملیمون همخوانی داشت.
نمی دونم هدفم از این پست چیه ؟شاید دل پر باشه.شایدم می خوام بگم دوستان عزیزم،لطفا چیزی رو که واقعا اعتقاد دارین بیان کنین.نه اون چیزی رو فکر می کنین اعتقاد دارین و به نظرتون جملات زیبایی می تونه باشه.
من همه روزه اینجا و به عشق بچه های مهاجرسرا میام و صمیمانه آرزو دارم که روزی برسه که همه با دست پر از اینجا کوچ کنیم.
شب همگی خوش.
موفق باشین.
دوست عزیزم متاسف شدم از شنیدن این حرف
تو این مدت یک سال و نیم زیاد شنیدم از کسانی که وقتی میرن اونور به شدت عوض میشن منجمله برادر خودم که تا شنید برنده شدیم ارتباطشو کامل قطع کرد و من هنوز موندم چرا ؟فقط اینو میدونم که کلا نباید به جز خدا و خودتون به کسی اعتماد کنید اما سعی کنیم ما عوض نشیم و فردا روز اگر یک ایرانی از کنارمون گذشت خودمون به اون راه نزنیم شاید قسمت است که کلیر ما طولانی بشه که یکهو هوا برمون نداره و یادمون بره کی هستیم شبتون بخیر و ممنون که به ما سر میزنید
راستش خیلی به قضیه طولانی شدن کلیر فکر کردم ، یه چیزی که یه کمی من رو به فکر فرو برد ، همانا ظرفیت اغلب هموطنان عزیز است ، چرا که بدست آوردن مفت و مجانی گرین کارت ظرفیت میخواهد و متاسفانه سالهاست که تعداد کثیری از هموطنان قدر این نعمت را ندانسته و یا . . . البته بنده نمونه های متعددی سراغ دارم از کسانی که رفته اند و خوشی زیر دلشان زده یا خودشان راگم کرده یا . . .
لذا شاید علت این تاخیرها این باشدکه ما قدر این گرین کارت را بیشتر بدانیم و زیاد هم آنرا باد آورده فرض ننمائیم
است نقطه سر خط
من هم خیلی متاثر شدم از لفظ قلم دوست عزیزمون که دم از واقع گرایی میزنه.. هیچ جوابی نتوان گفت مگر:
سخن مهر آمیز و دلگرم کننده ، می تواند از فانوس کوچک ، ستاره بسازد .
به امید کلیر شدن همه در انتظاران و به قول دوست دیگر دانستن قدر این شانس..
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 08:31)dali نوشته: سلام بچه ها
ما كه كلير شديم ولي نه ايميل آمده نه تو سايت سيس هنوز در حال بررسي چي كار كنم بليط بگيرم!
از كجا فهميديد كلير شديد پس ؟؟؟؟؟؟ ايميل زديد خودتون؟؟؟؟؟
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اگه تا قبل ٣٠ سبتامبر كلير نشم پريده لاتاري و ويزام يعني،بايد با روياهام خدافظي كنم؟؟؟؟؟؟؟
اين سفارت ابوظبي چرا دست نمي جنبونه؟؟؟؟؟
دلم مثل سير و سركه مي جوشه،الان ٢٢ روزه كه گذشته و من هنوز كلير نشدم
هر روزش واسم مثل يه سال ميگذره
دعا كنيد دوستان(((((((((((
ميخوام به سفارت ايميل بدم اما نميدونم با چه فرمتي،اگكسي متني داره از ايميلي كه بايد به سفارت بزنيم ممنون ميشم،راستي به كدوم آدرس ايميل بدم زودتر جواب ميدن؟؟؟
توروخدا جواب بديد
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
منم دیروز بعد از 8 تا آپدیت و بعد از 134 روز کلیر شدم
خدا رو شکر و با همراهی شما دوستان عزیز روزای انتظار سپری شدن
امیدوارم همه دوستای منتظر خیلی زود کلیر بشن و میشن
جمعه گذشته که آنکارا تعداد زیادی رو اعلام کرد و من بعد از چهار تا آپدیت پشت سر هم کلیر نشدم کلا ناامید شده بودم
اما دیروز در حالیکه اصلا انتظارشو نداشتم کلیر شدم
روزای خوب خیلی خیلی نزدیکن
نگران هیچی نباشید دوستان
dv 2013, Ankara
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
صفحه به صفحه كه مهاجرسرا رو مي خونم ميبينم يا آپ ميشن يا كلير نگرانيم بيشتر ميشه !! كلير كه نميشيم چرا آپ هم نميشيم يعني پرونده ما رو كي ميخوان بررسي كنن....... خدايااااااااااا.....
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep